Полудях по него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Полудях по него
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2799 пъти
Здравейте! Жена на 22г. съм. Когато бях на 14г. живях в друг град при чичо си. Той беше на 22г. Когато излизаше с приятели понякога ме взимаше с него, за да не скучая. Запознах се с един негов приятел. Само се за запознахме и когато се засичахме в квартала винаги ме поздравяваше. Тогава си мислих "ех, че симпатичен батко". Още тогава си го харесах. През годините ми е писал неща от рода "как си, какво правиш" и т. н., но нищо повече.
Преди седмица стоях до късно на лаптопа и много късно през нощта ми писа. Започнахме интересна дискусия. Сега той е на 29г. Необвързан е доколкото разбрах. Каза ми, че бил в търсене на правилната, но все се натъквал на боклуци (ку**и, материалистки и т. н. ). На майтап ми каза "Хайде, кога ще те взимам". После си дискутирахме съвсем неангажиращи и нормални неща. В края на разговора ми каза, че му е било много приятно да си комуникираме и ако желае утре мога да пиша. Така и направих. В разговорите ми казваше, че като по-малка съм била много сладка, като съм разкарвала кучето на чичо. И сега съм била красива, умна, млада жена. Много неща в мен му допадали. Мисля, че на бъзик ми каза да пробвам с него, можело да ми хареса или нещо такова. Аз не отвръщам със същото, но показвам, че имам интерес към него, защото не съм сигурна дали се бъзика или е сериозен. Досега приятелките му са били винаги по-големи от него, защото смята, че моето поколение за нищо не става, но аз съм била изключение.
Вчера ми написа, че не се бъзика и опипвал почвата. Каза ми, че искал да ми захапе устните и да не спира да ме целува. Поиска ми телефона. Казах му, че скоро ще ходя до неговия град и ако все още го иска ще му го дам тогава. ХОРА ПОЛУДЯХ ПО НЕГО! Като дете много го харесвах и сега страшно много го искам. Не мога да спра да мисля за него. Не съм яла от 1 седмица и спя по 2-3ч. на ден, мислейки само за него. Ще откача!!! Не мога да работя спокойно, правя много грешки в работата, а работя с много пари. Вчера той имаше имен ден и ми написа, че сяда да яде и да пие (с компания). През деня освен това за целувките към през нощта прерасна в '' ще те пръсна '', след време ми написа, че вече е "блокаж" и се е напил вече. Писах му, че ако иска няма да го притеснявам и няма да му пиша, и така си и остана не ми отговори (най-вероятно си легна). По принцип в края ми казва да му пиша на следващия ден, ако ми е приятна компанията му. И така и правя. Но днес не съм му писала, защото не ми отговори нищо. Не искам отново аз да пиша, но едва се сдържам. ОТКАЧИХ ВЕЧЕ. Имам буца в гърлото, постоянно ми се плаче, когато не си комуникираме, корема ми целия изтръпва.
Аз напускам работа, така че мога да ходя при него, а и той е човек с възможности и ако иска може да дойде при мен.
Какво да правя, моля посъветвайте ме! Много съм привлечена от този мъж. Той е точно мой тип мъж.
Да му напиша ли, че го искам. Той ми го написа няколко пъти и каза, че знае, че и аз го искам, но не си го признавам.
Но защо чака все аз да пиша? Според вас дали е сериозен.
Вече се държа неадекватно, моля ви, помогнете ми. Ще се побъркам! Колежките на работа ме бъзикат, че много съм лапнала явно и ми казаха да му пиша пък ако не ме иска "много важно".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: ba778f4822
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разгоненото прасе, кочината троши, не се трае иначе!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ff712c1e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не напускай работа!
Ще те прасне 20-30 пъти, ще му омръзне секса, после, като те опознае ще види, че не си пасвате като характери и ще те зареже!
А ти ще останеш безработна и бременна и няма да имаш с какво да си гледаш детето и после цял живот - от ръце на ръце, като товар, обесен на раменете на най - различни мъже... И много бързо ще се превърнеш в това, от което всички мъже бягат - "курви, материалистки и некадърни паразити"!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c428b5491a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Мъж с, който съм на фаза свалка, да ми изтъпанчи как "ще ме пръсне", много щях да се замисля. И малко не се връзва как другите за нищо не ставали, ама ще ти пръска. На твое място бих била по предпазлива, но пък и той няма да трае да се лигавите по скайпа само. С него трябва да си готова да си легнеш веднага и чак след това да си изясняваш какъв е и що е. Уязвима си с този човек.
Самата ти звучиш истерично -спиш по 2 часа, ревеш и т. н. Представям си каква връзка ще излезе. Само драми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8670a32f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Значи твоят тип мъж е: обиждащ жените комплексар, който очевидно свястна не го допуска до себе си! Пиещ редовно алкохол! Щял да те "пръсне"- такива обикновено са с има-няма 10-12 см "работещ" има-няма 5 мин за това на думи го докарват.
И ти си полудяла по него хахаах, вземай си го със здраве, баш за теб си е!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f2be38dd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Внимавай защото и мен така един "батко" ме омагьоса. Въпросният беше и до колкото знам е все още приятел на кръстника ми, който ми е първи братовчед. 2014 излизах с тях, ходех на плаж с тях и един път се случи така, че останах сама с него във водата. Тогава бях на 13 и той както ме държеше изведнъж ме пусна, защото си мислел, че мога да плувам, като видя че подскачам ме хвана и ме попита какво става, а аз му казах и като излезнахме ме беше прегърнал и тогава каза на братовчед ми лелеее тази малката ми изкара акъла, щеше да се удави. Колко цирк падна тогава. Той мисля че е с 6 години по- голям от мен. Имахме си фейсбуците и след време започнахме да си пишем. В началото нищо сериозно, просто ме разсмиваше, защото тогава имах "гадже", което ми тровеше нервите и той горкичкият се опитваше да ме успокои. След като се разделих с това момме поради ред причини той отново започна да ми пише, но вече беше по сериозно. Аз бях на 14 и продължаваше да има интерес. Пишеше ми неща от сорта "ох каква си малка и сладка искам да идем в някоя стая и да не излезем никога повече, да сме си само двамата... ", "кога ще те видя бе мъниче, много ми дожаля за теб" и нещото което винаги ми остана в главата "утре идвам и те взимам ще ти дам да покараш малко моята кола да те науча а в замяна ти ще ме заведеш някъде да те погушкам и поцелувам". Плановете му обаче не се осъществиха, тъй като всеки ме познаваше и нямаше как. Не след време той спря да ми пише. Аз отново му писах и той каза ти си братовчедка на най- добрия ми приятел... малко ми е гадно за него... , все пак ти си му като малка сестричка. На великден си писахме и по-късно лятото братовчед ми беше видял чата. И двамата потънахме в земята от срам. Не исках да ходя у леля, за да не се видя с братовчед ми. Внимавай, за да не те изпързаля, защото вече 3 години по- късно аз се сещам за този "мой" батко, който проявяваше интерес, но така и не се видяхме повече след тази случка.
Внимавай, защото ако е още приятел на чичо ти, няма да е много приятно да ви види заедно. И също така се увери, че той наистина иска да имате някаква връзка.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5c7c6c4e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човекът иска само да те пръсне, но нищо, опитай, така и ти ще се увериш, и ако случайно ти дойдe акъла през това време, накрая сама ще си блъскаш главата в стената :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 00b479365a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Четох до "ще те пръсна" и просто съм до там! А ти си ако искаш, продължавай.
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5da1784f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей. Съветвам те да му признаеш, че го харесваш. Пък това, че иска ти да пишеш първа мисля, че просто той ще забрави. Много от приятелите ми са така. Ежедневието ги гони и просто не се сещат да пишат първи.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8e792f3ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж, много добре те разбирам. Хлътнала си, витаеш в облаците, мислиш го за идеален, но си тотално заслепена. Поне от това, което прочетох ми се изгради представата, че той иска само едно от теб-секс! Не знам от колко време си пишете, но просто ми изглежда несериозен и повърхностен. Сигурно няма да се вслушаш в съвета ми, но все пак-опитай се да спреш контакт с него, да разсееш мислите си, иначе ще те използва и захвърли.
ж17

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 67a1c3cff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това, което ти искаш от този мъж е любов и връзка. Мъжът не иска това обаче, иска само секс. Никой влюбен мъж не казва, че иска да те "пръсне"(освен ако вече нямате някакви регламентирани отношения и не става въпрос за еротичен "разгряващ" чат)... Мъжът, изпитващ чувства е по-скоро като загубен хлапак, който се чуди как да те спечели и ухажва.
Има и друг вариант, а именно да си спестила някои детайли и да не си казала, че си била провокативна и достатъчно настъпателна или вулгарна, за да си мисли той, че може да ти говори по този начин. За мен лично е това. Рядко човек, който първоначално е бил що годе умерен, превключва на друга вълна без да му е била дадена зелена светлина за това, даже и да е пил. Ти си знаеш. И в двата случая е по - добре за теб да се оттеглиш и забравиш. Така или иначе според мен друго освен секс няма да излезе, спести си сълзите. Извинявай ако съм била груба. Наистина искам да ти помогна... отвори си очите и умната!
Ж, 30

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3404a3d44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами давай само после да няма втора тема как те е използвал зарязал и си останала без работа !

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fbc0010e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   След като си полудяла по него какво още чакаш бе жено. Имала си мъже преди него, ще имаш и след него. Позволи му да те пръсне пък може и много да ти хареса. Не изтървай такъв шанс. Това е истински мъж, ще ти скъса жартериите от чукане и ти наистина ще усетиш какво е да си в рая. Не се и замисляй повече. Отивай при него без гащи и се наслаждавай на е. а. е. о

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker