Инструкторът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Инструкторът
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1443 пъти
Преди половин година изкараш шофьорския си курс и инструктора ми беше много добър. Не само инструктор, а и като човек. Ходих с голямо желание на кормуване и доста често докато съм карала(особено когато започнах да се справям Що-годе добре) си говорихме в колата на различни теми. Той е млад, възпитан, добър, но и в последствие разбрах, че е и семеен. Той никога не ми е правил намеци, да не ме разберете погрешно, но ми стана някак странно и тъпо, защото сякаш имах симпатии към този човек, но не съм сигурна в какъв аспект.. Само веднъж ми направи комплимент за снимката на личаната карта, че била хубава, но дотам, е съответно ми стана много приятно, като ми го каза, но това беше и точка. Аз нямам кой знае какъв социален живот и рядко имам с кой да си говоря, имам малко приятели, , а когато отивах на кормуване аз се вълнувах, радвах, че ще има на кого да споделя нещо забавно, а и в същото време, че ще съм една стъпка по-близо до шофьорската книжка.
Вече половин година имам книжка, но и от толкова време насам не е имало и ден, в който да не мисля за този човек. Даже не мога да се концентрирам да уча за изпитите. Просто не знам защо става така, спомням си за деня на изпита всеки Божи ден, спомням си как бяхме в колата и ми обясняваше и помагаше, как се смеехме, шегувахме, как понякога ми правише забележки, но много сдържано. Възхищавах се на това колко търпелив и всеотдаденост беше към всеки свой 'ученик'.
Всеки ден като вървя по улицата и очаквам да мине с някой нов курсист край мен. Случи се два пъти и винаги ме поздравява и тогава Изпитах някакво вълнение като го виждах, но не съм сигурна, че е в любовен смисъл. Може би донякъде защото имах с кого да се смея и да обсъждам разни треми като двама познати, може би защото неше много добър и сдържан човек, а рядко съм виждала такива..
Не мога да си го обясня - Ей така както си седя и почвам да се сещам за него, докато чета се сещам за него, когато трябва да се концентрирам - пак той ми заема мислите.. ужас просто.. Никога не бих тръгнала да развалям чужди семейства, единствено искам да спра да мисля за този човек, а и имаме над 10 години разлика - абсурд просто.. как да го забравя този човек и да се заема с важните на дневен ред неща? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 86b6f1ee1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен липсата на социален живот те кара да мислиш за по-„вълнуващите” контакти с хора. Започни да излизаш по-често, сигурна съм , че имаш поне няколко близки приятелки покрай които можеш да се запознаеш с още хора. В общи линии се опитай да се социализираш повече и се фокусирай максимално над целите си за бъдещето. Това трябва да ти помогне поне да намалиш драстично мислите си за въпросния инструктор. И не забравяй, че в момента той води живота си, така че и ти направи същото!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 196b04d61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Можеш много лесно да се справиш с този проблем! Пишеш му SMS, че си анално готова за него. Няма как да ти откаже. Устройвате си среща, пръска ти сливата и ануса, след което крастата ти вече ще е начесана и ще можеш доста по-спокойно да учиш за изпитите ти.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f1d73ee5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами защо не му звъннеш, да отидете на едно хотелче и да взривите галактиката?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8a74e37bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще оставя предложението за взривяване на галактиката на 2 и 3, явно от опит сте наясно как стоят нещата. ;) Благодаря, че поне първият коментирал даде уместен отговор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker