Объркана съм. Боли. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм. Боли.
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1666 пъти
Здравейте, имам нужда от помощ. Първо да кажа, че съм омъжена и имам син на 8 г. От почти 5 г имам връзка с един колега. Отначало всичко беше идеално. И той имаше сериозна връзка и още много други любовници ( за който аз знаех). После обаче той се раздели с жената с която живееше. И аз се опитах да я заместя. Но уви не се получи. На практика той е свободен мъж на 40г. който има право да се вижда с колкото жени си пожелае. Аз обаче искам да желае само мен. Знам, че има чувства показва ми го непрекъснато. Аз обаче не мога да се примиря, с това че има и други жени. Знам, че не съм права. Знам, че повечето ще ме обвинят, че го задушавам и че предевявам претенции, на който нямам право. Осъзнавам го, но не мога да се боря с чувствата си. Има моменти в който се чувствам луда. От ревност. Тази връзка ме натоварва ужасно много, а не мога да си тръгна от нея.
Знам, че той не заслужава и минута от моето внимание. Знам, че ме използва и при първия удобен случай ще ме натири.
Объркана съм. Боли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: abd753cd51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо живееш със съпруга си? Разведи се! Не ни излизай с номера, че заради детето си. Имаш син на 08 г. и извънбрачна връзка от 05 г. Значи детето ти е било на 03 г., когато си започнала да изневеряваш. В момента губиш своето време, това на мъжа ти, пък ако щеш дори и на детето ти. Любовникът не е нищо друго освен един ебльо, на който му се пускат разни емоционално нестабилни жени, за съжаление и ти си сред тях..Видно е, че не обичаш съпруга си. Разведи се и започни живота си на чисто, но без този мухляо любовникът ти. Успех,
М 41

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 05b77b0cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Проблем със самочувствието авторке. Не цениш себе си, съответно никой друг не те цени. Не си объркана изобщо - знаеш какво трябва да направиш, но оставяш някакви първосигнални глупости които се намират между краката да ти влияят. Еми това е. От този няма да получиш любов, а щом не обичаш съпруга си, време е да постъпиш правилно спрямо него и да се разделите. Изобщо не се оправдавай с детето си, защото то не е сляпо както го мислиш и със сигурност е наясно че нещата не са в ред и се чувства неприятно от това.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1b3750d0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо да те изоставя? Мисля, че те обича и ти си му доверен човек и би желал да те има за постоянно в живота си, като специалната жена. Пък, другите ще идват и ще си отиват или някоя ще остане, но ти винаги ще бъдеш до него. Така виждам нещата. Имам някои наблюдения. Обаче, че боли си боли и не знам какво да те по съветвам за това. Примири се и щом ти показва, че те обича му се довери. Не обръщай внимание на злобни те коментари, тези хора не са в твоите обувки. С повече самочувствие и напред.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f7680f4c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   5 години си лягаш до мъжа си, а му изневеряваш. Какво възпитание даваш на детето си? Това са въпросите, които трябва да си задаваш, а не защо любовника ти не е само твой.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cb955c6a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А защо не се разведеш? Или не ти стиска като на повечето в твоето положение? Иначе големи претенции, ама се натискате на сигурното!

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e2b44fda26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Хаха, има чувства към теб и към 10 други като теб жени, извинявам се за изрраза (глупачки).

Знаела си, че е женкар. Ами какво очакваш? Така както е зарязал жена си ще зареже и теб! Не мога да повярвам колко глупави може да бъдат някои жени и си съсипват живота, бъдещето, семейството, доброто на децата им.

Къде в цялата картинка е твоят си мъж? Помисли дали има някакъв малък шанс да се върнеш при него, дали той ще те приеме. Има много статистики, които показват как преживява едно дете развод и отделен живот на техните деца. В сайта има една такава история дори - казваше се нещо на не съм аз дете на разведени родители нещо такова или това не съм аз..

Семейството бе създадено и от Неговия автор никак не му харесват разводите. Помисли... вярваш ли в Бог?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0e1e98dc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   А за съпруга - нито дума! Ами, нека те боли, заслужаваш си го. За протокола - жена съм, омъжена от 25 години. Чудя ви се на изневеряващите, как успявате да живеете така, как лягате в едно легло, как гледате в очите на съпруга си?! А той, навярно е някой свестен, търпелив и влюбен добряк. Изключвам варианта да не знае, такава дълга връзка няма как да не излезе наяве.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dffc535972
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно съм съгласен с номер 4 - този няма никога да се откаже от теб, освен ако ти не се откажеш. Че кой е луд да бяга от сигурното, ти си му винаги под ръка, дори и някъде да му намажат ските, дори и да не му пуснат, имайки теб никога няма да е на сухо.
Не обръщай внимание на злобарите дето ти приказват за съпруг и дете, те само ти завиждат. Гледай си живота, радвай се на миговете, в които 40 годишния ерген се е сетил за теб и ти е пуснал. Забрави за другите жени, те са някакви времянки, ще позавъртят опашки, ще се възползват от добротата на твоя избраник и когато разберат що за стока е ще му намажат ските - тогава ще бъде твоят ден или час, тогава ще е само твой... до следващата. Но ако си му вярна както до сега и след следващата ще си пак само ти негова, може да е за миг, но само ти.
Помни ми думата, не ги слушай онези дето злобеят по твой адрес, това е твоя човек, човекът, който никога не би те напуснал!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b8ecfc46f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Тя разбираш ли изневерява на съпруга си от 5 години, а седнала да реве за някой който не я бръсне за нищо... женска логика...!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6719a87dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жената пише, че човекът е вложил чувства във връзката им! Едва ли, човешките отношения са толкова прости, номер 10! Понякога и на мъжете им се случва да влагат чувства в някоя връзка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5774299ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   За да не те боли спри да го виждаш. Има мъже които ще ти дадат това което искаш, защо да си губиш времето с този?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bdb8010c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами доста си прецакана наистина.
Изглежда, че този човек ти дава нещо, което ти липсва в живота- тръпка, страст, знам ли... Единственият начин да излезеш от ситуацията е да намериш друг източник на силни емоции, но не друг човек, а някаква дейност, занимание, хоби. В момента си пристрастена към емоцията, която този човек ти дава и за това се чувстваш в капан. Но в момента, в който осъзнаеш, че ти търсиш тръпката в живота си, а не непременно въпросния мъж, или който и да е мъж, нещата ще си дойдат на мястото.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker