Кога една жена ни изоставя ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога една жена ни изоставя ?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1832 пъти
Историята е много дълга, но ще я разкажа кратко. Повее от година връзка и съвместно съжителство. Всико окей. Ежедневни дребни караници от време на време, но преминати успешно. Тук там някой сериозен скандал поради различия в характера, но и те преминати успешно. Докато не дойде момент, в който приятелката ми започна да ме избягва в леглото. Лягаме си и тя се обръща и заспива. Всеки път си намира оправдание, но тук там сякаш на сила имаме интимност веднъж на 2-3 опита. След известно време реши, че няма какво повече да си дадем във връзката и поиска да се разделим. Минаха няколко дена и реши да опитаме пак, като обяснението беше, че моя начин на живот я кара да се подтиска и затваря в себе си. Никога не съм я карал нищо. Винаги сама ме е следвала и сама се е съобразявала с мен. Никога не съм си налагал мнението. Малко беше като чели тя е хлътнала доста повече от мен и прави всичко за да съм аз окей. Та тръгнахме отново и така за няколко седмици само няколко броени пъти дойде в нас, от които когато се опитах да имаме интимен контакт ми каза, че не е окей за нея да правим нещо. След няколко дена просто както си говорихме тя пак сложи края. От нищото. Каза, че може да сме приятели и то доста близки, но не и партньори. Пишеше ми звънеше ми чувахме се. Всеки ден ми пишеше и излизахме тук там през няколко дена. Когато говорих с нея на излизанията каза, че е категорична за края. Когато и предлагах да излезнем, тя отказваше и казаваше, че е по-добре да не се виждаме толкова често, но уви след ден два ми звъни или пише да се видим... Получи се една гоненица и така докато не се изпокарахме. Аз за да си я върна, тя за да ми обясни, е няма как. Не мога да разбера защо така става. Как някой хем не иска да сте заедно, хем те търси обича те, като му кажеш, е няма да се виждате му умира настроението пак те търси, но до там. Супер объркано е. Не знае какво иска или иска, но не може да се бори с чувствата. Поведението говори " искам да сме заедно липсваш ми обичамте", а тя казва няма как това е само приятелски интерес между нас... Съмнявам се да има друг, имам и много доверие и вяра. Странно ми е как някой може да те избягва интимно толкова много време и в същото време да е с теб и да се държи се едно си му единствен на света.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: c2198003bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го изчетох цялото, може би не сте един за друг.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 13fc5c9993
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би се чувства прекалено по - нисша от теб, комплексира се или нещо такова. Ако искаш да си с нея ще трябва да я пишат какво точно я притеснява, потиска и комплексира от теб, от начина ти на живот и каквото е там. Може някакъв нейн личен проблем да ѝ се е появил, за който я е срам да ти каже, защото си мисли, че би се отвратил от нея, но не знам просто предполагам.

Иначе аз обикановено изоставям по много по -различни причини. Но сега няма смисъл да говоря за това :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: abaea7f32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, аз съм жена, мога да ти споделя, че имаше нещо подобно между мен и един мъж, разделихме се преди 2г. сексът беше супер, но ми липсваше отношение, не веднъж съм му го казвала, но нямаше промяна. Сега се виждаме от време на време само на кафе. Може и вашият проблем да е такъв, незнам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1178b2da94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Сега ще напиша едно грандиозно клише, но е учудващо колко много жени разсъждават по тоя начин: просто иска да я "спечелиш". Сам казваш, че тя е била по-хлътнала от теб и се е нагаждала спрямо теб във връзката. Сега явно й се иска да е ухажвана, да й се случи нещо вълнуващо, да излезете от рутината.
Има и друг вариант, който обяснява липсата на желание за секс. Може би е охладняла към теб, не я привличаш, но в същото време си й (може би) най-близкият човек, т. е. чувства се по-скоро емоционално свързана с теб, отколкото на физическо ниво. Затова й е трудно да се откъсне от теб и постоянно те търси.
А може би има и още хиляди варианти. Най-добре седнете и говорете. Кажи й - виж какво, аз само приятел с теб не мога да бъда, така че решавай. Или сме заедно в пълния смисъл на думата, или се разделяме завинаги.
И така. :)

Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7409c571c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жената просто иска да промениш подхода си към нея. Може би има нужда в този момент от повече душевна и приятелска близост отколкото от секс. Направи се временно, че секса за теб не е важен и даже го избягвай, ако случайно тя иска. Предизвикай я тя да иска секс от теб. Най често това става с разговори. Гласът също е много важен. По плътният и дълбок глас влияе много на жените. По бавното говорене, спокойствието, увереността. Явно те обича и няма сила да скъса окончателно с теб, но нещо във старите ви отношения я тормози и с тези си думи иска да те предизвика. Да промениш нещо. Агресията отблъсква жените, понякога крепоста се превзема не със атака а със обсада и търпение. Ако пък нямаш търпение и нерви за тази игра, я попитай съвсем спокойно и директно, какво конкретно не и харесва във връзката ви, да ти обясни с най простичките думи. Понякога жените си мислим, че мъжът трябва сам да отгатва и да се сеща за всичко, но често не е така. Още един съвет, усмихвай й се повече. Да се чуди за какво си щастлив, по лъчезарно и ведро, усмивката е заразна.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: badbbc941b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Направил си голяма грешка... тоест, когато тя те е търсила след, като сте се разделили.... братко... пълен игнор трябваше за да се научи да те цени(запомни го това!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7c03e46508
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Коментар номер 8 е най-правилния ! Стигне ли се до някаква раздяла, трябва да се подходи много деликатно, та дори и да сте родени един за друг!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker