Майка ми предпочете любовника си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка ми предпочете любовника си...
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1847 пъти
Здравейте, писах точно тук преди около 3, 4 месеца и получих само критика... споделих историята си. Споделих че майка ми си открила любовник. За мен тя вече не съществува. Реших да разкажа на баща си, той я изгони от нас. Тя ме заплю в лицето. След седмици я потърсих и тя ми каза, никога да не я търся че не искала да ме вижда. Преглътнах го, след известно време я видях в мола с нейният любовник тя ме погледна, искаше да ме прегърне а аз я избутах почнах да крещя пред всички "тази жена е една измамница към нейното семейство". Хора... ненавиждам я, не чувствам вече нищо към нея. Баща ми е в шок. Много го боли. Не мога да повярвам че тя постъпи така с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 185e5b3cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, какви са тези публични изяви/истерии?
Та какво точно постигна освен да изглеждаш като пълен шизофреник? !
Проблемите между родителите ти не са твоя работа!
Дали ще имаш или не отношения с майка си решавате ти и тя, но ти си заел мястото на баща си. Само мога да предполагам той пък що за мъж е... не, че майка ти е цвете, де!
Потърси психолог да ти помогне да асимилираш чувствата си, да си пренаредиш приоритетите и най-важно, да си знаеш мястото!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3f9d41a988
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еххх, дете не е трябвало да се месиш и да казваш нищо! Лошо ли се е отнасяла с теб? А, откъде да знаеш как баща ти се е държал с нея и не я ли е наранявал с думи, тоест - психически. Защо си мислиш, че можеш да съдиш майка си? Ако, знаеш аз колко сълзи съм пролята от отношението на мъжът си, а детето ни е още мъничко. Не е трябвало, изобщо да взимаш страна, ако майка ти се е грижила за вас с баща ти. Сигурна ли си, че той е света вода не на пита?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1405ad0046
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако утре живееш с мъж, който не понасяш, но заради децата трябва да си в леглото му или да спиш на дивана в хола за да са щастливи децата. Това щастие ли е? Или поредната съсипана жена, жертва на мъж и деца, които утре ще си поемат пътя, а тя ще е старица с куп болести. Много ли се гордееш, че си крещяла У мола? Отучи се да контролираш живота на другите.
Пиши какво искаш.
Майка ти да е вкъщи, да ви чисти, готви, пере. Да играят на "примерно семейство за през съседите и хората.
И ти да си щастлива.
Милиони мечтаят да имат майка, ти я имаш и понеже не приемаш нейният ИЗБОР и ПРАВО НА ТОВА с лека ръка я захвърляш.
На теб какво ти направи? Не те е гледала? Колко ли нощи е била над леглото ти. Колко ли е търпяла да живее с баща ти, заради ТЕБ. И ти я разкри и разобли. И й крещиш дори. Преосмисли, че всеки избира живота си и никой няма право да се меси и иска другият да прави точно това, което той иска. Ти искаш майка ти да живее с баща ти. Тя не иска. Какво да направим?
Да ти кажа, животът на моите родители съсипа мен. Едно нещастно семейство с роля за през хората, но заедно. Твоята мечта.
Зад тази история и твоите разбирания се крият много по-дълбоки проблеми и неразбиране. Би било добре да поговориш с психолог. Така ще видиш, че в живота има не само черно и бяло. Нюансът е да уважаваш тази жена, да не я съдиш и да имаш контакт с нея, дори и в твоите очи да е наречие я както искаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e65ca1e26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На първо място не е твоя работа любовния живот на родителите ти. Не можеш да знаеш какво е подтикнало майка ти да изневери. Съсипал си всякакъв шанс семейството да оцелее и да премине през кризата, разказвайки на баща ти за аферата. Не се ли замисли дали пък той първи не е имал забежки или пък не я е наранил по някакъв начин че да се стигне до там. Нещата никога не са само бели и черни. Заглавието ти е неуместно, защото до колкото разбирам сте изгонили майка ти - е, тя на улицата ли да отиде? ! След време като пораснеш ще осъзнаеш какви си ги надробил. Всичко ти е простено сега защото си млад и емоционален, но гледай да си вземеш поуките за в бъдеще. Това не е компютърна игра или филм, а са няколко съсипани животи и то реални, и то на най-близките ти хора.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 33bbb6acf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не бива да бъркаш отношението ти с майка ти и това на майка ти с мъжа й. Не е трябвало да се бъркаш! Това са много лични неща и са били само между тях! Не казвам, кой е крив и кой прав... не знам и няма как да знам.... по-важното обаче е, че и ти няма как да знаеш! Не чух от теб тя да е била лоша с теб или да е безотговорна, като майка. Чух, че е избрала друг мъж в живота си... и това хич не я прави лоша майка! Изпуснали сте си нервите... казали сте си лоши думи и това е напълно разбираемо. Обаче е добре да помислиш малко.... дали всъщност има за какво да и се сърдиш. Лошо е, че е нарушила "семейния комфорт"... но тя може да има друга гледна точка.... ти поиска ли да я чуеш, да се опиташ да погледнеш нещата, както тя ги вижда. Като майка искам да ти кажа, че има връзки, които никога не могат да бъдат разрушени и въпреки това и майките сме хора!

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ab49627288
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   до 3: как така ще живееш с мъж, който не понасяш? Нали ти си го избираш тоя мъж. На всички ни е ясно, че много често не стават така нещата, както ги описваш. По-често е: жената си хваща нормален мъж и имат нормален семеен живот, а после се появявя някакъв богаташ-нахалник и женската природа се активира и хоп - вече си има любовник и мрази мъжа си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1405ad0046
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Към 6. Първоначално може всичко да е супер, но после осъзнаваш, че не понасяш вече човекът до теб, защото отдавна всичко е изчерпано. В една връзка винаги вината е на двамата. Но съжителстват насила. Това живот ли е?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5b644995bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Кофти тръпка, но явно майка ти вече не обича баща ти и най добре да вземат решение за развод, за да не страдаш от тази ситуация. Не е нужно да истерясваш, приеми го. Така или иначе ти оставаш нейно дете и е неин дълг заедно с баща ти да се грижат за теб .

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fd8085aa6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Цялата тази история иска да покаже, че любовникът / любовницата никога не е решение на проблема. Това е бягство от проблема в къщи. Без значение дали става въпрос за мъж или жена. Има нормален начин за решаване на проблемите в къщи, а те са като се сложат на масата и ако не се постигне разбиране - кой от където е, като на детето му се обясни защо се случва всичко това.
Никой не ви дава право да съдите едно дете за реакцията му като този случай, особено когато обича и двамата си родители. И се замислете - нормална ли е тази майка, която ще заплюе детето си в лицето? В този смисъл коментарите са ви напълно глупави. И тази жена не е искала да се развежда не разбрахте ли. Тя иска да яде в къщи, а да се чука навън.
Аз съм жена и на мен ми изневери мъжът ми и то не еднократно, просто е имал 2 годишна връзка. Разведох се без да ми мигне окото, а той квичеше като недоклана свиня колко ме обича. Не ме е интересува причината за изневярата ми. Такива причини винаги се намират. Взех си децата при мен и му казах : "Между нас всичко свърши, ако искаш да бъдеш добър баща - бъди, ако искаш не бъди - аз лоша дума на децата за теб няма да кажа, но нито ще ти се моля за пари, нито ще те търся за помощ". Една година не ни потърси и не плащаше издръжка, мислейки, че ще му клекна. След една година дойде и поиска прошка. Не му я дадох, но поне разбра, че трябва да поддържа някакви отношения с децата си, ако иска да се смята за отговорин родител. Изневярата е предателство - тя не се прощава - тя убива човешката душа и оставя трайни следи за винаги. Бог ми е свидетел колко обичах бившия си съпруг и дадох всичко от себе си да бъде щастлив, но явно не е било достатъчно.
Изневеряващите са жалки същества - страхливци, егоисти и без мисъл, относно това, което причиняват на другия до себе си.
Питайте го бившия ми дали е щастлив с любовницата си? Опоска го много добре, така и трябва. Той после се сети, че и той има деца...
И в думите ми няма злоба - има реализъм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 18bf2f3ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Привет авторе! Повече обясняват как няма лошо да се изневерява, ама вероятно и баща ти бил виновен. Няма оправдание за изневярата, като не ти харесва разделяш се и тогава други мъже. Поздравления, че си разкрил лъжата пред баща си. И моят син е знаел за майка си, че има любовник и е предпочел да мълчи. Не било твоя работа? !!! Какви жалки същества бродят по тази земя!? И все пак не казвам, че е задължително да си в лоши отношения с майка си, въпреки че си на страната на баща си! Дано не се насади впечатление, че всички жени са такива. И аз все се надявам, че има и други.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 763fe271bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   НЕ слушай разни .... тука! ПРАВИЛНО си направил! Браво, и за това че си казал, за образата, и за всичко останало! НЕ и прощавай тя вече никаква не ти е!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4da46072a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чак сета разбирам защо умните българи, пък и не дотам умните напускат България. Причината е проста сред посредствени хора е трудно да се живее. Какво сте тръгнали да защитавате една курва и да плюете и маскарите собственото и дете. Ами не разбрахте ли от текста, че тя се е отрекла от детето си, като го е наплюла. Що не се е развела по рано, ами защото не го е искала -много по - добре е един да те ебе, а друг да опъва каиша и плаща сметките.
Дъщеря ми ме хвана с една такава омъжена курва в колата ми, по случайност, точно, когато я разсъбличах. Мислите ли, че наплюх детето си. Като я видях как страда отидох и си признах на жена ми директно. Тя не можа да го преглътне и се разделихме, но не се разведохме, тя така пожела. Просто живеем на различни места. Мислите ли, че аз съм спрял да обичам дъщеря си или тя ме мрази. Нищо подобно гледам си децата при новата обстановка и единствено мога да обвинявам себе си, че не мога да си контролирам нагона. Ама, как да стане при толкова много курви, на които уж мъжете са им виновни. В моя случай вината е само моя, аз съм мръсника и курвара.
И още къде в текста пише, че тя е искала да се разведе? Напротив тя ненавижда детето си точно заради това, че я е издало. Спал съм с доста омъжени жени и ще ви кажа така: една жена, когато истински обича друг, тя си събира багажа и няма сила, която да я спре, за да остане с гадния си мъж. Всичко друго са опрвдания и бабини деветини - е по това се различава истинската жена от курвата. Ебал съм жена във офис, докато говори с мъжа си по телефона и му вика " миличко, писенце много те обичкам" и да не ви обяснявам още.
Така, че и моето възмездие дойде, но макар и курвар не унизих детето си по този начин, както госпожата е направила.
Може да съм курвар, но поне имам смелостта да си го призная, а не както горните госпожи коментиращи да се нахвърлят на момчето. А
Много ви е лесно да кажете на детето - трай си, ама не сте на негово място. Ако не си бях признал на жена ми - сърчицето на дъщеря ми щеше да се пръсне от мъка и пренапрежение. Сега и имам не само уважението, но и обичта.
Та, така, когато не сте били на пангара по - малко акъл давайте.
А, ти младежо правилно ки постъпил, ако имаш истинска майка тя ще те разбере, ако не нищо не губиш.
А, на курвите сбогом не казвам. Както се казва: "бивша курва и бивш алкохолик няма".
Атанас

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 03f69445ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   В този случай правилно е постъпило детето, че е казало. Я си помислете как ще се почувствате дългогодишният/дългогодишната ви съпруг/а да ви изневерява, а детето ви да знае и да не казва? Защото аз лично бих гледал и на двамата като на ПРЕДАТЕЛИ. А бракът вече е бил разсипан след като се е стигнало до изневяра и то не еднократна. Стига с това остаряло мислене "да останем заедно заради децата". Майката си е виновна и това е. Вие пък откъде знаете, че бащата не е готвил, чистил, прал и т. н. докато майка си развява байрака? Нека не даваме предположения, детето само ще разбере! Друг е въпросът, че то трябва да я изслуша поне, не да я гони така. Натам вече да решава.

Julian

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker