Безотговорен ли е наистина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Безотговорен ли е наистина?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1592 пъти
Здравейте, имам връзка от 5 години. Минали сме през почти всички етапи - приятели-гаджета-съвместно съжителство-предложение за брак-раздяла. С моя приятел много се обичаме, а може би все още е така. Заживяхме заедно преди 3 години и от там почнаха проблемите. Първо, че моя баща ни издържаше почти изцяло, а неговите родители не ме имаха за нищо. Следва предложение за брак, майка беше твърдо против, а вече 2г с нея не си говорим. И идва момент в живота ми когато искам да създам семейство и се питам той ли е човека за мен, в нашата връзка винаги съм си мислила че аз съм мъжа. Той е безотговорен, когато нямаме пари чака на мен, аз да взема от баща ми. Аз не искам един ден децата ми да живеят в такава обстановка. А когато се скарахме той си взе пръстена и го продаде. Плюс това ми е изневерявал 2 пъти. Не знам дали е останала обич от моя страна и само едно огромно свикване, и може би ме е страх от новото, непознатото-а именно да го зарежа и да продължа. Моля дайте ми съвети като странични хора, и моля без обиди :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: afccb1b3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено, че трябва да го зарежеш. След като ти е изневерил, и то два пъти, защо още стоиш при него? По-добре го остави и си намери стойностен човек. Ще бъдеш много по-щастлива.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3f2080178d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боже, ама ти си много глупаво момиче! Толкова ли си отчаяна и без липса на самоуважение, че стоиш?? Да си събира партакешите и да изчезва лентяя му с лентяй. Че и наглец и дебил, как пък малко не му става неудобно да врънкя баща ти. Утре, като те върже с деца, ще си трошиш главата, ама ще е късно. Но то, като е такава празна, дали ще те боли е неизвестност. И не, не те обиждам, становище правя; и такъв безумен яд ме обхваща за такива като вас, че... Как ще ги възпиташ тия деца, може ли да ми кажеш? Ами баща ти утре като се разболее и ти на свой ред ще трябва да му помагаш? Децата ли ще си гледаш, родителите ли, пари откъде и за какво - лекарства ли, памперси ли? Мислиш ли, че тоя нехранимайко с изневерите и продадените пръстени ще се трогне, ще направи нещо???? Той хубаво безотговорен бил, ами ти? По-далеч от носа си виждаш ли? След 5, 10 години какво? Ей, мислете бе, мислете с тия глави!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bb3059fd64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не ти трябва, като имаш деца и той ли ще е част от тях, да чака на теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f080ac0610
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ама ти безумна ли си? Какво правиш с такова момче- не мъж! Ти сега гледаш едно голямо дете, браво, народете си още... Ти сериозно ли мислиш да изградиш семейство с такъв човек? Малии, чакат те тежки времена!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 22f81b5251
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как така ще го зарежеш, момчето си гледа кефа, сигурно е много готин, вървежен, лошото момче за което всяко момиче си мечтае. За какво ще се мъчи да работи за някви смешни пари, има къде къде по готини занимания. Да е жив и здрав баща ти да ви издържа до пенсия (не неговата, ами вашата) барабар с бъдещите ви деца и най- вероятно и родителите му. Може от време на време да ти изневерява, ама какво ти пука, нали го обичаш и е готин, пък и от друга страна няма да имаш много време за размисли от работа и грижи. Погледни от добрата страна на нещата, с него животът ти никога няма да е скучен.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c540fd116b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разкарвай го този пърдялник и използвач. Мързел! Аман от такива "мъже". То това не е мъж, а амеба. Ти си мъжа във връзката и че даже ти е изневерил... Извинявай, ама ти изобщо НЕ се уважаваш. Махай го този прост и си намери свестен мъж. Не ти трябва охлюв.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8bd3c1451b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей. В подобна ситуация съм и аз :) Бяхме заедно 5г като вас, минали сме през всичко.. само, че от към финанси не бяхме като вас ами си помагахме и двамата. От моя страна намаше изневери и пр. Но от негова вече не знам.. не съм сигурна. Проблемът при нас беше почти същия.. последните години аз движех връзката, бях инициатор за нови неща, пътувания, забавления.. брак ми предложи на 3та година и от тогава нищо. Заби на единия годеж и край. Все аз тичах към него.. беше ме страх от неизвестното, дали ще заобичам отново някого и това какъв ще намеря. Инициатор на нашата раздяла бях аз. Да ти кажа.. не съжалявам! Той беше страхлив, безотговорен към връзката, не говореше нито за сватба нито за деца.. седеше си на едно място и не иска да помръдне и да направи някакъв прогрес и това е!
Мисля, че в една връзка и двамата партньори трябва да движат нещата, а не само единия.
Та към темата.. Разделихме се както казах по мое желание. От тогава не е правил опити да се съберем. Даже не се интересува как съм. На моменти ми е много тежко.. но сега правя неща, които преди не съм могла. Спортувам, пътувам, излизам с приятелки, ходя на танци, имам повече време за себе си. Сигурна съм, че правилният човек ще дойде.. 5г аз бях заблудена, че е той а не съм виждала с какво безхарактерно същество живея. Не се страхувай и ти!
Много семейства завършват фатално, само защото жените са много търпеливи а мъжете им натякват "че по-добър от мен няма да намериш"
ГРЕШКА!
Навън има хиляди упорити, здраво стъпили на земята МЪЖЕ и някой от тях може да е твоят човек! Ще си пасвате по интереси и виждания за живота и няма да движиш ти тази връзка а той да чака на баща ти. Само се замисли що за "мъж" е това? Как един ден ще гледа деца? ! Такъв ли живот искаш и заслужаваш. Осъзнай се като мен на време:) Аз исках да се чувствам жена.. а не магаре, което дърпа каруца! Това не са мъже а мамини момченца.
Не съм тръгнала да търся никого за момента.. нямам и това желание. Не желая да стана като повечето момичета/жени, които след раздялата спят с този и онзи само да "наранят" бившия. Пълна простотия. Гледай себе си и твоите цели и приоритети докъто си млада.. защото на него ще си му е добре а ти на 40-50г ще се чудиш "какво да го правиш" тогава деца ще имате и ще е много по-трудно отколкото сега :)Действай! Успех и не се страхувай от неизвестното. Само ще спечелиш.

(Извинявам се ако имам грешки)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker