Има ли бъдеще такава връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли бъдеще такава връзка?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1903 пъти
Здравейте,
До се сега само съм чел сайта, но ето че сега и аз имам нужда да споделя това което ме измъчва.

Аз съм на 30 а момичето с което се запознах на 19. Преди около месец бях за 2-3 дена в друг град и там се запознах с едно момиче, излязохме и за няколко часа обиколихме няколко заведения, пихме, говорихме и аз усетих тръпката (такава тръпка каквато не бях усещал последните 5 години, тъй като имах връзка, но се разделихме поради изчерпване на чувствата и заминаване в чужбина…след това съм се виждал и с други, но нищо не изпитах. ). След това си тръгнах за моя град, но си разменихме контакти и започнахме да си пишем постоянно да се чуваме по телефона и да се опознаваме, като инициативата беше от моя страна, стана така, че седмица по късно се уговорихме пак да се видим и аз отидох до града й и прекарахме отново страхотно, ходихме на вечеря, после отидохме в хотела за да може да си говорим, да се опознаваме на спокойствие, говорихме почти цяла вечер, пихме и накрая си легнахме заедно (не да правим секс – никой не го е искал), гушкахме се, целувахме се и тн.. беше сладко. На сутринта се разделихме и си тръгнах за моя град. След тази втора среща в мен всичко се преобърна, започнах със всеки изминал ден да се влюбвам все повече и повече, да си говорим постоянно по телефона да се обяснявам в чувства и тн.. до някаква степен мога да твърдя че има и от отсрещната страна някаква взаимност на чувствата, не силни като моите, но все пак разбиране.. (може би аз не мога да повярвам) Говорим си че искаме да е взаимно и да сме заедно постоянно, че иска при мен и тн. Мога категорично да твърдя за себе си, че съм влюбен, не мога да се храня, корема ми е свит, рева, не мога да спя, не съм концентриран да работя, мислите са ми там… Едновременно се чувствам и щастлив и нещастен… След няколко дена имаме отново среща. До тук всичко изглежда супер, НО!
Сега да разкажа няколко обстоятелства които според мен биха направили подобна връзка невъзможна. Момичето е първи курс и учи в нейния град редовно, също така вечер работи и няма много време, някъде по 3 дена в седмицата е свободна в различни периоди, с което се съобразявам и ако ходя до там става така, че имаме свободно време от следобеда до сутринта на следващия ден – общо взето достатъчно време да сме заедно. До тук пак добре ако беше така за постоянно.. Другия момент е че това лято (от средата на май до края на септември) заминава на студентска бригада САЩ, да има още почти 4 месеца до тогава, но аз го мисля.. Последния фактор, който не ме притеснява, защото е чак след 4 години а до тогава има много време.. Твърдо иска след като завърши да замине за винаги в САЩ..
Според вас подобна връзка може ли да съществува или само ще се измъчвам? Тези фактори като това че сме от различни градове, не че е толкова далече 140км. но все пак и двамата работим, свързано е с хотели синхронизиране на времето.. невъзможност да сме заедно всеки ден, да живеем заедно.. а и това заминаване?
Възможностите ги виждам така общо взето, да се оставя на чувствата и да продължим и каквото стане, бъдещето е непредвидимо, реално аз мога да ходя по 3 пъти в месеца до там и да се виждаме или тя до мен и така ще прекарваме някакво време заедно.
Имах нужда да споделя това нещо, да си излея мъката, но ще съм много благодарен, ако някой каже какво мисли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1df06dac6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го мисли за толкова време напред. Та това са 4 години! Вие може до тогава да се забравите. Щом чувствата са взаимни, отдайте им се. Момичето е пълнолетно, работи, значи е самостоятелна и може да взима зрели решения (надявам се), следователно годините не са ви проблем. А това за разстоянието, не го мисли толкова много. Важно е времето прекарано заедно да е пълноценно. Има толкова много двойки, които живеят заедно, но нямат време да си обърнат внимание, заради факта, че са заети, работа и какво ли още не. Също така мисля, че е прекалено рано да мислиш дали да живеете заедно и изобщо дали е възможно и то на този етап. Вие още се опознавате, възползвай се от този момент, за да не се разочароваш накрая и постепенно с времето, когато и тя вече е сигурна (ако сте още заедно) ще предприемете такава крачка. Стегни се, не реви, момичето има интерес, това е за радване, не за рев и сополи. Опознайте се, консумирайте си чувствата и каквото съдбата покаже, успех!
Scarlet

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f4742fb6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за позитивното и обективно мнение, имах нужда да го чуя :) Наистина времето прекарано заедно (даже и минутите по телефона) е най-важно, тогава сме напълно отдадени един на друг и нищо друго няма значение. Няма да мисля за напред, имаше една такава мисъл, че живота е това което ни се случва сега, докато правим планове за бъдещето... Стягам се, че мразя да изпадам в такива лигави състояния, въпреки че да се реве от от щастие е донякъде и хубаво чувство.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2f4af95007
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За нищо, авторе, бъдете щастливи. Просто се довери и каквото е писано ще стане. Надей с някакви предубеждения и съмнения и мисли за бъдещето, истинското доверие му е цаката, пък съдбата ще покаже, всичко най-хубаво.
what you think you become
Scarlet

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 73ea117d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ревеш? ! Човек, ти на колко си? !
С такова лабилно поведение не само тази, ами и други стабилни връзки не можеш да имаш. Момичето е на 19 и вместо ти да си стабилният, ти си хленчещият тийн!
Дръж се като мъж!
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c45f12ac4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Че има шанс, има. Шанс винаги има, когато и двамата го искат и работят по това. Виждала съм хората да правят уникални, немислими неща, за да имат това, което искат. Виждала съм да се случват и чудеса по тази тема. Но за да се получи нещо, за което няма голям шанс, трябва истинско желание и истинско разбиране.
Момичето е пълнолетно, работи, издържа се и от тази гледна точка, всичко е наред, но разликата ви е 11 години и това означава, че вие сте на много различни периоди от живота. Дори да приемем, че тя е зряла, това не означава, че ще иска деца, брак и да промени плановете си, за да бъде с теб. Дори ти да си увлечен, влюбен, да я обичаш и да си готов да обърнеш Земята, заради нея, то това не гарантира, че след 4 години ще заминете за САЩ и ти ще си по-щастлив там. Имаш късмет, обаче, че говорим за цели 4 години, за които човек променя плановете си много пъти. Все пак, на твое място, не бих искала някой да промени решенията си, само защото държи на мен. Километрите помежду ви се превъзмогват, в днешно време има коли, мотори, влакове и автобуси. Има хора, които вечер спят в едно легло, но почти не се виждат, така че едно разстояние ви определя времето заедно и вие наистина ще си го прекарвате заедно, няма да имате удобни управдания, защото ще искате тези срещи, няма да има такова високо ниво на битовизъм . Битовизмът обаче рано или късно ще се сблъска с вас. Не се отчайвай, никой не може да ти каже, че една връзка няма да я бъде, но помисли над всички негативи и как те биха се развили в бъдеще. Готов ли си за това?

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a49c5cbc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Забравих да спомена, че мъж на 30 г. да си легне с момиче и да не иска секс ми звучи много странно. Автора друг път като пише за такова нелогично поведение да го обмисля по-добре.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5454c11816
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това са глупости, не може веднага след първата втора среща да я заведе в хотела и ясна работа.... И да му се е искало се е спрял, просто може иска да я опознае и е сериозен, това не означава, че не трябва да го правят, но не веднага от вратата за краката, всъщност ще си дойде в подходящия момент.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a49c5cbc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   н. 4, ж30. Автора на тази история не е мъж. Аз го казах много ясно в предния ми коментар н. 6 но модераторите го цензорираха. Как може да споделяме откровенно когато съвсем нормални коментари не се публикуват. Абе тук в "Сподели. нет" има по-голяма цензура отколкото по времето на жестокия комунизъм. Жалко, а уж имаме свобода на словото и живеем в демократична България. Явно модераторите съвсем не са демократични, а свобода на словото има само ако се говори за секс във всичките му извратени разновидности. Модератори и този ли коментар ще цензурирате?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker