Зависима емоционално от един мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зависима емоционално от един мъж
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 6752 пъти
Има мъж, който обичам повече от себе си. Не съм лесен характер, той още по-малко, но пък аз съм всеотдайна, а той обратното. Обича ме и той, но не дава нищо от себе си, обича ме по свой си начин. А всяка жена обича да се чувства жена. дилемата пред която съм е-да продължа да съм с него и да се мъча, не получавайки нищо почти, а раздавайки се, или да съм с някой друг, който ще ми дава всичко(доколкото това е възможно, на мен все нещо ми липсва), но който няма да обичам. И изобщо как се преживява една истинска любов, изобщо възможно ли е, или цял живот ще се връщам към този човек, в милслите си и не само. Опитвам се да си тръгна от тази връзка, или поне подобие, той е съгласен. за да не се мъчим и двамата, знае че ми липсват много неща в отношенията с него, тъкмо минат няколко дни, и той се обажда, не мога да издържа и пак се започва наново. Знам че истории такива колкото искаш, знам че зависи от мен и от никой друг, и все пак...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: d4813d6a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Накратко. Трябва да си тръгнеш, да го забравиш и да го изтриеш от живота си. И аз съм обичала, дори наскоро ме разочароваха... но когато не е взаимно, няма смисъл да се мъчиш. Слагаш точката, поплакваш си малко и продължаваш напред. Той си играе с теб, подиграва се с чувствата ти и те използва. Не е ли по-добре да си сама????
Ж, 34г

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e5d7956e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да го научиш да ти показва любовта си. По малко по малко с времето ще успееш. Няма как да ти кажа нещо по конкретно като за него знам само " не е всеотдаен" Какво имаш предвид? как се държи?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9e495bafa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   от Авторката-държи се като човек, който не обича, а всъщност ме обича, но се дистанцира, понякога за дни, не сме типичната двойка, да се виждаме и чуваме всеки ден. Той е много странен, понякога ме хваща яд на него, иска да е с мен, толкова обичан и уважаван никога не е бил, а и едва ли ще бъде, при все че не ми дава същото, обича ме, но се дърпа от мен, ако сме заедно една две нощи, после понякога минават и няколко дни преди да се видим. Не излизаме заедно, почти никой не знае за нашата връзка(първите няколко години се криехме, понеже аз живеех с друг мъж, от година живея сама), вече няма причина да се крием, но той така предпочита, поневе няма развитие при нас. Иска да е щастлив, . а не си го позволява. Смея да твърдя, че не изглеждам зле, ухажвана и харесвана жена съм. Не знам как да постъпя, за мен не е невъзможно да сме заедно, той смята обратното, понеже и двамата сме кривотии, така да се каже, никой не е склконен да отстъпва и така...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 104cc90118
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази игра, която той е играе е специалитет на коплексираните мъже - държи те на нокти, закачил ти е халкичка на носа и я подръпва, когато изпита нужда да си начеше егото. А ти послушно му танцуваш като циркаджийска мечка.
А ако и по отношение на финансите е същото, значи че е и използвач.
№ 1 е права - по-добре сама, отколкото зле придружена!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9e495bafa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   от Авторката-знам, че сте прави, най-лошото е, че и аз го осъзнавам, и то не сега. Аз и сега като цяло се чувствам сама, уж имам някой, но той не е до мен, не и когато аз поискам, когато той пожелае-тогава се виждаме. Знам колко унизително е това. По отношение на финансите-всеки се оправя сам, понякоаг съм му давала на заем пари, връщал ги е, аз никога не съм искала никаква услуга от него. Нито подаръци ми прави, нито нищо. И каква е тази любов неговата се питам всеки ден. Излиза всяка вечер с приятелите си, но не и с мен. А ако излезе с мен, много мъже ще му завидят. Понякога си мисля, че се страмува от мен, а не съм нито толкова тъпа, нито толкова грозна, че някой да се срамува от мен, дори напротив. Яд ме е на мен самата, че продължавам да му играя по свирката. Ако се махна от него знам, че ще му липсвам, ще страда, нищо че няма да го показва. Но какво от това. Нямам ли право и аз да се чувствам ЖЕНА...

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e76fef76af
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Авторке - аз съм имала подобна връзка (е, без прелюдието с живеенето с друг) и за съжаление имам едно доста логично съмнение за поведението му - върти повече от една мадама.

Той не случайно те е избрал преди време, когато си била обвързана - така е нямало да имаш претенции към него. Според мен не иска да си има официална приятелка, защото не се е влюбил още, затова и излиза с приятели - човекът си живее ергенски.
Това, че ти си си въобразила нещо, е твой проблем, според него. Той чака още и е на стенд бай. Може пък и да не иска изобщо приятелка, знае ли човек, но определено сегашното положение е много удобно за водене на множество паралелни сексуални връзки.

Нека господата кажат, но аз лично съм чувала и от много мъже, че са имали в миналото си такива паралелни връзки - включително и от сегашния ми приятел, който като студент ги е въртял по 3 „приятелки„ - е, все ангажирани и си е имал и официална приятелка, но не е излизал много-много с нея, колкото да не прави мизерии и да кротува.

На твое място бих изяснила очакванията си и бих искала да има по-голям ангажимент. Ако се дръпне и спре да ти се обажда и т. н., значи съм била права. Направи това малко тестче...

Успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7c323fda7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Присъединявам се към написаното от номер 4 :) И аз познавам един такъв човек за който "тактиката=начина"

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ac35adf2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторката-не ме е избрал той навремето, аз си го избрах. Дори ми отне известно време, докато се получи, може би защото бях обвързана. Така че аз бях активната преди годиниИначе той не е типичния мъж, има много възможности, хубав и харесван мъж, може да бъде с много красиви и умни жени, просто той не се възползва. Не че не поглежда други жени, но не мисля, че има паралелна връзка. Ако имаше такава, или ако поне имах и наи-малки съмнения, нямаше да ми е толкова трудно, бих си тръгнала веднага.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fdaf8611b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   от 6. - ами ти си знаеш, то си има женска интуиция... тя рядко ни лъже.
Значи остават само два вариянта - сладък му е ергенския живот, приятелите му или нямат приятелки, или са същите като него.
Вторият вариант е, че просто не иска да има приятелка, иска да има секс... страх го е от обвързване, не иска да се обвързва, не е влюбен в теб и т. н.
Пак питай интоицията си.
Единственото странно нещо ми се струва, че не иска да излизате заедно, да предприемате нещо заедно например в почивните дни. Това ми е съмнително.
Иначе не е задължително да се вижда човек всеки ден, да се лигави по телефоните, но като е влюбен май се стига точно до това - искаш да прекарваш възможно най-много време с любимата, искаш да се лигавиш по телефона, направо не можеш по друг начин. Това някак си липсва, сори, но според мен не е влюбен в теб и ти няма желанието. Не е нещо лично, не го иска и той, просто е така

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1d1278c798
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи или не те обича, а само му харесва да сте от време на време заедно и секса и толкова, или си е по природа такъв, по-студен и неемоционален. И в двата случая няма да ти е добре. Според мен обаче трябва да направиш друго - да се дръпнеш, да изчезнеш, да почувства, че може да го зарежеш. И тогава по реакцията му ще разбереш какво изпитвда наистина. Защото не е нормално един мъж, който обича колкото и затворен и студен да е да не иска да се чуват постоянно и често /колкото е възможно да я вижда. А цзащо не и да живее с нея, ако са необвързани.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e5d7956e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   №2 Съгласна с №10 ако е по природа такъв можеш да го понаучиш но иначе няма смисъл.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 853416fcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, моят съвет е да кажеш край. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. До скоро и аз бях в същата ситуация като теб. Истината е че много боли. Но така е по- добре отколкото да се измъчваш постоянно, да даваш много но да не получаваш нищо. Една жена трябва да се чувства желана и обичана. Лошото е понякога, че обичаме тези, които ни нараняват, А сърцата ни остават затворени за тези които биха ни дали много. Наистина ще ти е много трудно, много ще боли, спомените ще те изгарят но кажи край не се измъчвай. Той не е единствения мъж, огледай се. Сигурна съм ще намериш някой който ще те направи щастлива.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6d08a907ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ох, а какво ще кажеш за същата ситуация, но с две деца? Разочарование след разочарование, не желае да се женим, дърпа се при активност от моя страна в секса, но иначе ме обижда, че съм дърво. На година се сърди къде по един, къде по три месеца... и така нататък. И няма изход! Вече нямам никакво, ама никакво желание за интимности, нито ме възбужда, нито ми е интересен. Но пък си гледа децата, мие чинии, готви, пазарува - отстрани е идеалният мъж. Не излизаме никъде, в 1800 се заключва и толкоз. Егати скуката! А толкова го обичах!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c9d1260ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Какво е продължението, авторке? Как се разви вашата връзка-подобриха ли се отношенията ви или просто се е дължало на паралелна връзка? При мен отношението беше същото.. оказа се, че с години има и друга.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 770d15eca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз съм авторката на тази старичка история, която приключих преди седмица. Всичко се оказа е една голяма лъжа. Големият "мъж", който всяка вечер уж беше с приятели, всяка вечер е бил по барове, залепяйки се за сервитьорките и техните приятелки, оказа се, че винаги е имал паралелни връзки, каква глупачка съм била, толкова години му вярвах, а той се оказа.... Прерових м, у телефона няколко пъти и открих стотици смс-и с обяснения в любов, вечерта е спал в моето легло, а сутринта веднага е започвал да пише смс-и с любовно съдържание. Глупак! Много си е повярвал, мисли се за егати красавеца, но нищо. Мисля, че никой няма право да си играе с хората, какво остава, ако виждаш, че една жена те обича истински и прави всичко за теб, помага ти, без да иска помощ за нищо. Няма ненаказано зло, както и добро.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d7a1d61599
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Пожелавам на всички истински и достойни хора да не се отчайват, заради такива к*мплексари и нещастници като твоя илюзорен възлюбен. Човек рано или късно получава това, което дава. И аз още не мога да се съвзема от един такъв недостоен за щастие човек. Но те ни помагат да оценим това, което сме и да разпознаваме по-добре качествените хора.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c539d5a40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз също в момента поддържам връзка с такъв мъж. И двамата сме женени, а това е още по-трудно, защото искам да се откажа от него, а не мога. Когато бях свободна, лесно лекувах несподелената любов по модела "следващият моля", но сега като омъжена жена няма как да стане, а и изневерявам за първи път в живота си за своите 40 години. Просто съм в безисходица. Отслабнах с 10 кг, не мога да спя, а нервите ми се отразяват както в къщи, така и в работата. Много боли. Колко пъти опитвах да спра и минат няколко дни и той почва да ми се моли за прошка и да ми се обяснява в любов. В тези случаи изглежда толкова искрен и съм сигурна, че е така, но след като се видим и бързо му минава любовното настроение. Успокоява се и започва старото поведение, а именно: звъни ми всеки ден поне веднъж, за да ме чуе, но се виждаме един път в седмицата и то в хотел. Рядко ходим просто на обяд или накъде другаде. Често сменя настроенията - ту много ме желае, ту е безразличен. Знам, че поддържа връзка с още 3 жени, като една от тях ми е колежка и тя знае за мен и естествено ме мрази и започна да ми върти номера. А той си прави каквото си поиска с нас глупачките. Просто сама се вкарах в този кошмар. И най-тъпото е, че не съм влюбена, глупава тинейджърка и въпреки това не мога да спра. Не мога да се позная.
Моля ако някой има подобна история, да сподели как се свиква с такъв мъж и с факта, че те редува с други жени.
А до авторката - дано след толкова години си успяла да го забравиш. Напълно те разбирам. Моля да споделиш все пак какво се случи, след като ти му каза край. Сигурна съм, че не те пуснал лесно. Моля разкажи!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c539d5a40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз също в момента поддържам връзка с такъв мъж. И двамата сме женени, а това е още по-трудно, защото искам да се откажа от него, а не мога. Когато бях свободна, лесно лекувах несподелената любов по модела "следващият моля", но сега като омъжена жена няма как да стане, а и изневерявам за първи път в живота си за своите 40 години. Просто съм в безисходица. Отслабнах с 10 кг, не мога да спя, а нервите ми се отразяват както в къщи, така и в работата. Много боли. Колко пъти опитвах да спра и минат няколко дни и той почва да ми се моли за прошка и да ми се обяснява в любов. В тези случаи изглежда толкова искрен и съм сигурна, че е така, но след като се видим и бързо му минава любовното настроение. Успокоява се и започва старото поведение, а именно: звъни ми всеки ден поне веднъж, за да ме чуе, но се виждаме един път в седмицата и то в хотел. Рядко ходим просто на обяд или накъде другаде. Често сменя настроенията - ту много ме желае, ту е безразличен. Знам, че поддържа връзка с още 3 жени, като една от тях ми е колежка и тя знае за мен и естествено ме мрази и започна да ми върти номера. А той си прави каквото си поиска с нас глупачките. Просто сама се вкарах в този кошмар. И най-тъпото е, че не съм влюбена, глупава тинейджърка и въпреки това не мога да спра. Не мога да се позная.
Моля ако някой има подобна история, да сподели как се свиква с такъв мъж и с факта, че те редува с други жени.
А до авторката - дано след толкова години си успяла да го забравиш. Напълно те разбирам. Моля да споделиш все пак какво се случи, след като ти му каза край. Сигурна съм, че не те пуснал лесно. Моля разкажи!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 671b629a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   до 17

Ти сама си си виновна, като си била сама си блудствала и си сменяла мъжете. Лошо. Сега прелюбодействаш. Лошо. Сега идва време да плащаш по един или друг начин за лошите си постъпки. Човек жъне това което сее. Никой да не мисли, че няма да си прати за лошите и неморални неща които е правил и за които не се е покаял, защото няма как да стане, правиш ли лошо ще жънеш страдания.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f8120c4fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз съм авторката на тази поостаряла история.
Историята приключи преди около четири години. Срещнах мъж, който беше много настоятелен, а аз доста време не исках да изпия едно кафе дори с него. Бях много наранена и разочарована от мъжете като цяло, заради хубостника, който си играеше с мен.
Сега съм щастлива, защото съм с истински мъж, не изневерявам, нямам нужда от никой друг, а въпросния господин от миналото ми се опита началото да ме притеснява, да се виждаме, но бях категорична и не поддадох нито веднъж. Не съжалявам, не ми липсва изобщо, дори сънувам понягога и до днес кошмари във връзка със отношенията ни преди.
Съжалявам само, че не събрах сили много по-рано. Но настоящият ми мъж може би се е появил в точното време.
Жени, бъдете силни и смели иникога не позволявайте мъже да си играят с вас! Животът е, за да се живее в любов и разбиратеслтво, а не в лъжи долни и двойни игрички.
Мъжът, заради когото страдах толкова и съсипах и здравето си до голяма степен, и до днес живее с майка си и баща си, преспива при някоя жена понягога и няма семейство.
Никога не съжалих, че си тръгнах завинаги, никога!
Живейте смело, да не ви пука кой какво мисли, живейте за себе си, но достойно. Старая се да живея така, не преча на никого, не живея на гърба на никого, помагам, когато мога, дори и, когато не мога и най-важното-живея с любов, а нес пародия на такава.

 
  ...

...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 39cb9e5bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От # 17
Скъпа авторке,
Много се радвам, че си успяла да се измъкнеш от тази токсична връзка и си намерила мъж, който да те обича така както ти искаш.
Аз за съжаление правя поредния опит да се откажа от него. Той вече е влюбен в едно момиче и както нямаше възможност да се виждаме всеки ден, така й нае квартира и всяка вечер са заедно. И въпреки това продължаваше да се вижда с мен, докато не разбрах какво се случва и му казах край. Нямам идея какво казва на приятелката си, с която живее на семейни начала от 10 години и която много обичаше. Много боли, но явно наистина всичко се връща. Дано обаче този път успея и да устоя на болката и тъпата надежда, че ще ме заобича.
Бъдете винаги щастливи и обичани!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker