Не мога да си намеря (млада) приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да си намеря (млада) приятелка
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 4079 пъти
Пише ви млад мъж на 25г. От едно известно време - около 2 години, ме терзае това, че не мога да си намеря млада приятелка. Опитвам се да заговарям и да комуникирам с млади момичета, но видимо нямат интерес към мен. И в социалните мрежи също не мога да завържа разговор с младо момиче, където в момента пребивават голяма част от хората като цяло. Не се оплаквам от липса на секс. Винаги в интимно отношение нещата са били сравнително нормални. Преди 3-4 години излизах с млади момичета предимно по-малки от мен и имах интимни контакти с такива, но последните 2 години излизам все с големи жени. Не казвам, че е лошо, доста е хубаво, защото научих много за жените, както и за себе си, но виждам различията в мисленето и поведението. За много неща мислим еднакво и гледаме в горе-долу една посока, но възрастта си е възраст. Не знам за в бъдеще ако това продължава как бих могъл да имам семейство или по-сериозни взаимноотношения, при положение, че някои от жените, с които съм бил вече имат деца и не желаят такива и то от млад. Вярно на някои им бях просто любовник, а с други нещата бяха сериозни, но... всяко нещо си е с времето. Не казвам, че подобни взаимоотношения не биха били успешни, но бих искал да излизам с млади момичета.

Предишната ми приятелка беше на 35г разведена с дете. По-предишната беше сингъл на 32г, по-предишната на 29. Много съм им благодарен в чисто човешки план, защото ме научиха да ценя много неща в жената и да се радвам на неща, на които преди на обръщах внимание.

Иначе ако трябва да се замисля, като цяло комуникирам с големи хора много по-лесно, приятно и без да се ядосвам, отколкото с млади. Когато отидем на гости у някой приятел, си говоря повече с родителите му, отколкото с него. Нямам срам да заговарям големи жени, докато млади момичета, понеже виждам, че нямат никакъв интерес към мен, дори не ме и заглеждат, понякога не ги и заговарям. А и виждам, че таргета им са по-големите мъже. Искат истински мъже, докато аз си приличам на младеж на 20г, въпреки, че съм си на 25.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7ad38fcb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз на твоите години имах за гаджета с 10 г по-възрастни жени. Изобщо не съжалявам и с тази разлика продължих да си имам любовници, въпреки брака. Лошото е че в един момент когато станах на 50 вече чисто физически каките вече не желаеха секс, а младите гаджета изискват време и пари, които аз нямам.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 30fbeb8c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако ти си на 25, а тя на 29, кое точно ѝ е старото?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e5c2ca794d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не звучиш като 25 годишен а като 55!Сори,но тази сухарщина би отблъснала всяко "младо"момиче.Освен ако не си поредния дърт фейк на което много ми прилича!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 46662dacb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Защото си задръстен. А възрастните, не могат да си намерят млад, и затова. Търси проблема в себе си. 25г-си младо момче, а разсъждаваш като бабичка. Та дори и на 30 да си, пак си млад.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a47eff9891
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Човекът имаше предвид, че иска да си намери приятелка на неговата възраст. Стига с този хейт. За мен не е окей да има такава голяма разлика в годините, каквато той е описал. Момиче на 22 години съм и си мислех, че всички момчета на моята възраст или с 3-4 години по-големи от мен са недорасли и не мислях с главите си. Но ето, че явно има и сериозни момчета. А вие му обяснявате, че бил задръстен и мислел като бабичка. Ами, не. Той просто е зрял за годините си. На автора искам да кажа да се развива в личен и в професионален план, а момичето ще си дойде само, стига да го искаш достатъчно силно.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 500a8bd8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормално е да имаш претенции, само не разбирам защо разлика от 5-6 години в полза на мъжа е тенденция, а в полза на жената - краят на света. Честно казано за мен възрастта наистина няма значение, но разбирам защо хората искат близки до възрастта им. Но не може мъж на 25 да каже, че 30-годишна е стара за него, но 20-годишна е добре, защото разликата е абсолютно еднаква и минимална за мен. Не е нужно да се прави от мухата слон. Повечето жени не харесват дребнави мъже. И ако си търсиш жена за връзка, по-добре да забавиш сексуалните изяви от първи срещи, те убиват 90% от възможността за пълноценна връзка.

Julian

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a20fbd0dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Автора

Благодаря на тези, които ме подкрепиха и дадоха добри съвети, а на тези, които ме определиха като дядо или чичак на 55 години - да спрат с квалификациите. Не съм казал нищо лошо нито за жените на 30, нито за тези на 35-40-50...Дори смятам, че жените на тази възраст са си съвсем окей да бъдат интимни и да правят всички неща, които прави един млад човек. За мен са нормални хора, но казах, че има разлика във вижданията и намеренията. Много от тях вече са с деца, мъже, имали са братк или
са разведени и не желаят деца или да се омъжват отново (а аз искам деца и брак не след дълго). И им се стои на повечето вкъщи пред телевизора (ако ме разбирате) и ходене няколко пъти в седмицата на ресторант и тук там събота и неделя някъде. Те са преминали през младежките неща, които сега няма да ги изброявам, но бидейки нормални хора вярвам много вас са ги преживели. Аз също съм имал страхотни моменти с всякакви хора къде ли не, но все още искам да имам.

Докато един млад човек като мен все още кипи и му се живее. Което не означава спане с всякакви жени, а момиче на моята възраст, с което да споделям хубави и интересни моменти.

Julianе (Номер 7), искам да ми кажеш къде съм казал, че жена на 30 е стара? Искам да ми покажеш къде съм го написал, защото не е добре да слагаш думи в устата ми, които не съм казал.

Аз казах, че по-големите жени са вече устроени в живота и нямат мисленето и намеренията на един млад човек.

В професионален план разбира се, че съм се погрижил за себе си. Имам сравнително нормална работа, която ми осигурява нормален за страната доход, от който мога да живея сам и да не завися от родителите ми.

Дали съм по-улегнал от връстниците ми нямам представа. Понякога ми казват, че съм, но понякога се държа младежки и се опитвам да се слея с обкръжението ми, което в различна степен е по-голямо.

Така и не разбрах кое ми е задръстеното? И как определяте един мъж, че е задръстен?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e44beb9247
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   авторът е прав, иска да си намери младо момиче за да му роди здраво бебче:) напълно те разбирам, авторе, търси по-млада, не възрастни (колкото и повърхностно да звучи)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 56a88f370e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък съм на 32 и ми се лепят предимно 20 годишни,а тези на моите години,с които мога да имам бъдеще, не ме взимат особено насериозно :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 116ef25db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   http://spodeli.net/4/story-123419.html

Моля прочети коментарите в тази тема, да разбереш за какво става въпрос.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 324cbd78f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторът не се изразява като пиян каруцар, отгледан от бездомници, звуча на поне средно и телектуално ниво и не псува като пиян хамалин от Хасково, следователно е сухар и задръстен.

Честно казано, бих желал повече хора да са ,,"задръстени сухари", че положението е плачевно.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dd0bb95ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторе, не се връзвай на тези злобни коментари. Естествено, че ще си търсиш жена на такава възраст, че да отговаря на твоите виждания и етап от живота. Тук повечето само критикуват и обиждат, вместо да вникнат в историите и да коментират адекватно и с нормален тон.

Мисля, че точно коментиращите са "чичаци" и "лелки", а не ти. И то "лелки" не като възраст, а като манталитет, което е страшното. Иначе няма лошо да си "лелка" като възраст.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e0768767ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ти заговори за по-предишните си приятелки и спомена, че едната била на 32, а другата на 29! После обясни как мисленията ти се разминават с техните и се оправда с възрастта. Извинявай, ама как може жена на 29 да ти се струва негодна за семейство или прекалено възрастна за сериозна връзка с теб? В индивидуален случай, може така да е било, но това няма общо с възрастта. И да, каза го по заобиколен начин. И жена на 40 разбирам да е била омъжена, майка и т.н., но жените на 29-30, които познавам повечето още не са омъжени с по 2 деца, а сега го плануват. Не знаете колко време отнема изграждането на стабилна кариера, но това е друг въпрос. Защо си мислиш пък, че с 20-годишна ще имаш по-пълноценна връзка, като повечето още купони и life is live им е в главата (не на всички, разбира се). Противоречиш си малко. Точно жена на 25-30 според мен е за теб, съдейки по описанието ти. Колкото за семейно щастие - ожених се на 38, а жена ми беше на 36, за пръв път беше и за двама ни. Не сме закъснели и си имаме две деца вече. На 42 съм сега. Това е отделен въпрос, имам предвид, че на 29-30 не всички вече са били семейни. И изобщо не те смятам за сухар, личи си, че си интелигентен и приятен човек, но не съм съгласен с теб и имам право да се изкажа.

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4d5374d747
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторе търсиш в правилната посока/24-26 годишни максимум/, за щастлив живот. По възрастните са вече добре"обучени" от майките си, каки, лели, приятелки и държавата. Те считат че всички мъже са им длъжни и гледат на тях, като на ресурсни центрове за жизнеобезпечаване. Особенно разведени и такива с деца. Само младо момиче можеш да припаснеш по своя характер и да имате дълъг съвместен живот. За другите ще си мъж-касичка.
Успех

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 56a88f370e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Номер 15 е много прав според мен. Жените над 25 са точно такива. Наскоро попаднах в женски колектив на работното си място с жени 25 и съм силно разочарован.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a20fbd0dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   от Автора до Julian

Ма кой ти е казал на тебе, че жена на 29-30 не е годна за живеене или деца или семейство бе, сляпо момче? Ти виждаш ли изобщо какво ти се пише или влизаш да нагнетяваш обстановката и да дразниш само???? Прочети пак какво съм писал!!!!


А на останалите благодаря за подкрепата. Ще се опитам да си намеря момиче около моята възраст. Дали са касички или не жените, нямам представа. Всяка една жена си иска грижата и вниманието, както си следва. Разбира се има го и материализма, който при някои хора е до болест.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 56a88f370e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Малко неуважително от твоя страна към Юлиян,все пак ти е батко

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cce5bb4b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Не се тревожи изобщо и горе главата и аз също като теб съм млада на 21 съм а ми се лепят само по възрастни мъже над 30 и аз не знам къде е проблема в мен ли е... Но както и да е искам да ти кажа да не се отказваш и да не се предаваш това е моя съвет към теб и всичко ще се нареди в правилната посока ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a3f1e4bad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Споко, авторе, млади си. Имаш едно три години да си намериш жена. Не е малко като време. Търси, общувай, трупай опит. Гледай е да е по-скромна, мила, добра. Има и такива. От кифли и златотърсачки, както и от кухи лейки бягай.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: dc8645fee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз не мога да ви разбера мъжете какво толкова харесвате на по възрастните жени, все едно няма по малки за вас.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6607602a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Абе аз ти пиша като нормален човек, защото ти си този, който се хвали, че преди време с по-малки си излизал само. Това за хвалба ли е? Никой не те кара пък да излизаш с по-възрастните, това ще ти кажа! Кат не щеш мира, на ти секира! Да беше казал от началото, че искаш жени на твоята възраст. Не първо да се изтъкваш, че с по-млади си бил главно, после да правиш комплименти какво са ти дали по-зрелите жени. Като говориш много, накрая осираш нещата, с извинение. Не съм ти виновен, че нито търпиш критика, нито можеш да се изразяваш. Интелигентен си, но ми промени мнението за това колко си приятен. И ти не си длъжен да се съгласяваш с мен.

Julian

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a3f1e4bad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Харесваме, харесваме, зрялата жена е като зряла смокиня - сочна, сладка...
Знае какво иска, има самочувствие, има опит, прави всичко, готви мусака... как да не ги харесваме? !
М34, любител на каките

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: dcf18f1a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Мен не ме кефят по-възрастни жени. Младото си е младо, има живец в него. За какво ми е опитна?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker