Жена ми нищо не прави, а иначе мрънка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми нищо не прави, а иначе мрънка!
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2150 пъти
Може да звуча комично, такъв си ми е речникът по принцип, ситуацията не е смешна иначе. На 33 години съм, жена ми е на 28. Голяма глезана е, а иначе доста мрънка. Много доминираща - не е ревнива и не е шавлива, затова ми се издигна в очите (златната среда), ама такава егоистка и мързелана не съм срещал. Гледах някога да имам красива и умна жена, ама да бях гледал и характерът да уцеля бре.
Винаги говори в заповедна форма и това много ме дразни. Толкова ли й пречи да използва "ако обичаш" и "моля те". Това е признак на ниска култура за мен, макар да ви се струва дребнаво. Аз не говоря на хората така никога, било то мои близки. Много дава зор за всичко, а тя самата нищо не прави. Освен да лежи и да й е лошо, друга домакинска работа няма да свърши. Иначе навън е първа що става дума за забавления. На морето не се спря да ходим насам-натам, че чак ми писна. Ама за работа я няма никаква. Така е научена. Майка й има частен бизнес с електроника, баща й е успял специалист в професията си и това момиче никога не е работило! Нейните й дават пари наготово, така че тя и сега не работи.
Като я питам как така не я хваща срам, тя ми отговаря - "Аз мога да си го позволя! ", "Какво те бърка? " и "Няма да ми кажеш какво да правя! ". Аз работя и НЕ харча нейните пари, макар че тя моите ДА! Някой път й спирам достъпа, за да се научи, ама както ви казах - нейните й дават пари редовно. На тях нищо не мога да кажа, нито пък на нея.
Вкъщи аз чистя и пера, тя така или иначе няма да го направи като хората, няма да се опита даже. Иначе мрънка защо леглото не е оправено. А тя кога е сготвила? Поне да купи храна от магазина, ама не - иска домашна, иначе я болял коремът. Нея все нещо я дразни. Нищо не прави ви казвам, нищо!
Тук не е въпросът кой е мъж и кой жена, защото аз гледам на хората като на личности, не на полове. Ама във всяка връзка/брак, трябва да се поделят задълженията.
Аз не й отстъпвам обаче, скъсвам я от дразнещи майтапи и забележки, да види какво е. И ми е смешно, защото тя ми се нервира доста. Ама няма само на нея да се угажда. Телец съм и голям инат, просто няма да се спра, докато и тя не се спре. Пък тя стрелец, не е типичен, ама пак е нетърпима. Направо вече се замислям дали да не се разделим, ама нещата не стават толкова лесно, обичам я, колкото и трудно е да се повярва. Пък и верността е фактор, верни сме си един на друг, колкото и да се дразним взаимно. Искам и бебе, но бавя нещата, защото тя не иска да поеме отговорности, а аз няма да рискувам. Да не стане така и бебето да го гледам сама, а мързелана да си мързелува. Поне да не мрънкаше. Има ли начин да я променя? Към по-добро естествено?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: b0ac63ca10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тяхните като спрат кранчето какво ще прави, а за бебе трябва поне майчинство да взима. Не мисля, че може да направиш нещо, тяхните много зле са я научили...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1519113c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оп изтърва се че си жена!
"Да не стане така и бебето да го гледам САМА"
Спрете да си измисляте проблеми!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7fd475448c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хората не се променят от днес за утре, така че едва ли глезената Богданка ще се превърне в домакиня. Родителите и правят мечешка услуга. Вие разбирате ли се с тях? Няма ли начин да разговаряте и да им обясните, че така и вредят. Ако по дадени обстоятелства тази жена утре е сама, как ще се оправя с живота? Ако една жена не може леглото да си оправи, как ще гледа дете? Разбирам страховете ви, но и любовта не се оставя с лека ръка. Говорете и по често и по грубо, ако трябва по темата... Както се казва да се стресне малко...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 869caae0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доста скъпо си плащаш за секса, защото тя друго не прави. Хем пари харчиш, хем нерви! Тя и дете ще я мързи да ти роди, каква е тая лигла? !
Щом толкова те дразни, бягай, тя няма да се промени - гаранция. Намерила е балък - слуга.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0979dcc098
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей,
Така като те слушам не я обичаш дори. Неможе да те дразни толкова и да е такъв търтей и да си влюбен в нея. Освен това си мисля, че и теб не обича тая жена.
Казвам ти го от личен опит.
Бях женен 10 години за жена, която в къщи нищо не пипаше, освен по празници. Чистех, готвих, перях, пари носих, оставих я да се развива и тем подобни. Тя само се прибраше и си лягаше, защото била изморена.
И дете на 9 годинки имаме.
И един хубав ден разбирам, че нашата си намерила любовник. Тъп, приличащ на дядо, без сериозна професия.
Последва развод.
Не бих се кахърил, ако нямаме дете, но ето че страда то, че и аз, защото съм се грижил нон-стоп за нея, докато майка и се „развива” и сега не мога пълноценно да участвам във възпитанието и.
Та съвета ми, за да не изпаднеш в моята ситуация е.. „Късай и бягай, докато е време”

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0de8bf0f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ей човече направо ме уцели на тема.

На 35 съм и заради, , умни, , родители трябва да си купя всичко сам. Имам нещо като връзка с омъжена жена от 11 години, но това не е толкова важно...
Тя е подобна на твоята дружка ама вече като е на 40 е доста по научена да готви и прочее. Като живеехме двама тя перече аз чистих. Хубавото беше че не беше критична катп другите а казваше браво супер е.

Тия дни се замислям много сериозно за жена... И имам кандидатки което е големия майтап поне за мен. Едната е чужденка, от бивша съветсла република. още е девствена и съм женен за нея официално ама поради други причини. Мерак и е ама е супер задръстена пък при тая вехта девственост е чудо. Иначе ако я взема за жена ще ме мъкне из кавказ всяка година добре че има апартамент на черно море ама мамка му много е сложно да се уцелим езиково.... Руски и англикски говорим... Ама нали знаем каква комедия е български с руско кавказски акцент за дечицата.... Мани.
Има една мацка на 29. Зелени очи. Две деца. Красива. Ама е коварна лисица. Скоро мисля да я обладая ама тя май иска да си сменя мъжа а аз повече с жени с деца не ща да имам вземане даване. Строто има опита вече....
Има една руса с цици, фитнес мацка от софия. Тъпа е като кокошка и мързелива като твоята. И с нея няма да имам пробшем знам го ама...
Няма деца но на 34 е куха лейка. Нейните дори не са богати ама е съшата като твоята...
Инапе има една лелка голяма фъртуна че и готви и се люби с желание ама е на 46 мамка му, освен това не е синеока и е къдрава натурално.... Е коя да взема?
Май никоя за момента поне докато не си направя къща... Отделно ако още нямаш дете... Можеш да пробвал с това което мисля да наоравя да намеря някоя по захлюпена, умница с безполезно висше с сини очички в моя случай която д ми роди три деца и да я гледам като писано яйце... Само ше има сделка или не.
Тя върти дом а аз пари.... Щото нещо усещам че няма начин да съм и жената и мъжа в една връзка....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 269277cb92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   няма да се промени!
или ще си я търпиш цял живот, или търси друга

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f4787d2462
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Най-правилните последователни коментари, които съм срещал. Браво!
Човече нейните родители са я създади с корона на главата, като кралица, всички мъже на света вкючая и тебе са и длъжни още от 3 годишна възраст и до смърт.
Тя има само права, не и задължения.
Докато не свалиш, короната от главата и или тя не те загроби мир няма да има.
Съжалявам ! Това е положението. Спасявай се!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 869caae0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Номер 6, ти направо си в сериал, но никоя не е подходяща...Пък и си фиктивно женен, толкова ли за неустоим кандидат се смяташ. Едната дърта, другата тъпа, третата лисица, четвъртата мързелива... а ти Брад Пит неустоимия. Идеалния. Поклон!
Ж на 46

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 050c206d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тя не ти е равностоен партньор, държи се като разглезено детенце което смята че целия свят му е длъжен. Ако си достатъчно тъп, че да се оставиш да те използва безогледно - търпи си я, ако не - бягай с 300 докато е време. Това с верността не е аргумент да останеш, не се хващай като удавник за сламка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 77d3c3fc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   6, да разбираме, че ако жената не е със сини или зелени "очички", ще я отсвириш?


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a7c8ab823d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Преди време си отглеждах един такъв индивид. Да се разделим беше най-разумното решение което някога съмвзимал. Това не се променя. Никога няма да се промени и ще става все по-зле и по-нахално. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 76d0c781b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И защо ти е този търтей ? Толкова ли си смотан, че трябва да си плаща за секс ?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker