Всички мъже ли изневеряват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всички мъже ли изневеряват?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 4048 пъти
Здравейте, понеже изчетох много, много коментари относно изневярата сега реших да ви попитам. Всички ли мъже изневеряват, не само физически, но и само с мисъл? Когато сте с една жена, която обичате, мислите ли за други жени? Без значение дали мислите за тях просто за секс или просто, защото сте видели красива жена? Понеже имам приятел от 6г. с който адски много се уважаваме и обичаме реших да направя нещо като анкета тук, защото всеки може да си признае по анонимен начин. Приятел на моята половинка изневерява на приятелката си, с която имат дете и са от скоро заедно, НО друг негов приятел е от дълги години със жена си без да изневярава, НО все пак си признава, че тя го задушавала. Кое кара един мъж да изневери на жена си, въпреки че тя е прекрасна и кое кара друг мъж да изневери на жена си, макар че са заедно от почти 1 година? Аз лично не разбирам мъжете. Ще ви дам прост пример: Мъжът на моя приятелка ѝ беше изневерил, след като разбрахме бяхме в шок, понеже нямаше никакви промени в него, освен че започна да я упреква, че е надебеляла. Всичко си беше нормално, правеше ѝ изненади, купуваше ѝ всичко, гледаше я влюбено, а като се оказа, че й е изневерявал докато е била в болница бременна просто не можехме да повярваме. Интересно ми е, ако даваме всичко на един мъж и го правим щастлив ще бъде ли верен или зависи от характера и ценностите му? Как можем да разберем на 100%, че сме лъгани? Изумявам се от хората, колко добре могат да се крият... Аз вярвам в любовта, но към хората нямам много доверие. Когато един мъж откаже един, два пъти секс задължително ли има друга? И последен въпрос, когато нямаш доверие на половинката си без да имаш причина, значи ли ще има нещо, без значение дали е изневяра или нещо друго. Ще се радвам да чуя мненията ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: cb4442a130
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Физически не! Но с мисъл да.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1d342a3e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените изневеряват повече но са по-хитри и остават неразкрити.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b854da2b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това, дали изневерява или не си е до мъж. Тези с по - високото либидото си изневерява и това в много случаи не означава нищо за тях, просто имат нужда и не могат да контролират нагона си. Другите са си домошари, мъже под че хълма или със силен самоконтрол. И последно, интуицията е голямо нещо, но тя, не самонавиването, ако ме разбираш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bad69da7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вярвай ми, няма мъж на света, който да не изневерява поне в мислите си. Гарантирам ти го.

Физически верен мъж

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ea3093c66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторке, изневярата е относително изменение в човешкото поведение. Полът не е от значение.

Най-лесният начин да разбереш дали един мъж ти изневерява е чрез внедряване на трето лице (в случая твоя приятелка, която той есетествено не познава и не е виждал) между вас. Целта е "запознанството им" да изглежда случайно, най-вече на местата където той ходи. След това е ясно какво ще се случи, ако той поддаде. Но ако я отреже директно че си има жена/приятелка - гордей се. :)

По същият начин може да се постъпи и с жена..
Дано съм ти бил полезен с мнението си.

1017

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f3fb1fe974
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не всички, мила. Моят е чудесен. Просто трябва да срещнеш човека.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1c879ace84
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Повечето мъже не изневеряват физически, но в мислите си - да. При жените е същата ситуацията.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8c6a20a25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

8.   Винаги съм се чудил на цирковете, които се разиграват вследствие на една изневяра. Нека си го кажем направо-всеки има нужда от глътка въздух. Една изневяра не означава нищо, дори способства за скрепяването на брака. Аман от припадъци, аман от моралисти, аман от сцени имитиращи сериали. Всъщност по-големия проблем е, че изневярата е извършена в неподходящото време на неподходящо време с може би неподходящ партньор. Може и смешно да прозвучи, но партньорът за изневярата трябва също толкова внимателно да се подбира, колкото и този за съвместен живот, дори и по-внимателно. Най-често изневярата се прави като отмъщение, което е катастрофална грешка. Правете го за разтоварване, намерението да затвърдите връзката си. Може пак да се повторя, но изневярата не е лъжица за всяка уста. Тя е като скалпела на хирурга-в умели ръце възкресява, а в ръцете на лаик убива.
Та на въпроса ти-да, аз също изневерявам, но това няма последици за моята връзка. Което означава, че и жена ми го прави както сме говорили, така че както виждаш няма проблеми. Те възникват единствено от първосигналната реакция, а всичко с такъв източник е почти винаги лошо решение.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 976a4a022c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Всички, стига да им падне. Не 100%, а 1000%.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a85d847224
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Бе, нека ми изневеряват ''с мисли'' - все тая ми е, но не и физически, ако може, моля.
Поръчвам си един мъж със силен самоконтрол, отговорност и здрава ценностна система. :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0611912456
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз мисля, че всеки може да хареса някого, или да си представя независимо от пола. Другото всеки си го преценява, някои просто обичат разнообразието....

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c7bd832b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз лично никога не съм изневерявал, но трябва да бъда честен, че това сдържане е много трудно. Особено трудно е ако работиш в голяма организация и имаш директни оферти от колежки, въпреки знанието им, че имаш приятелка. Но най-трудно е на големи фирмени партита и командировки в чужбина. Изпадал съм в моменти, в които съм се припотявал от сдържане. Може би, това че виждам на работа как женени мъже и жени изневеряват ми удря някаква спирачка понеже не го одобрявам вътрешно. Дори съм уволнявал служител по-такива причини.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 804c850955
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Автор: Номер 5, повярвай ми мислела съм го, но е много подло. А и не се знае дори да не се поддаде ще започне да мисли за тази другата (моя приятелка) примерно и тогава се започват проблеми, особено ако разбере. При всеки мъж ще бъде различно де, но да не дърпаме дявола за опашката. Но въпреки всичко вярвам, че ще ѝ откаже и много вероятно да я напсува, той си е такъв, но всеки човек може да ни изненада хаха. Даже сега ми се иска да го направя, но сигурно ще получа удар за тези минути.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7d519c8ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Според мен едва ли има мъж или жена, който/която да не е изневерявал/а в мислите си, тук особена разлика между двата пола няма.
Колкото до физическата изневяра, има много мъже, които не изневеряват. Един мъж може да не изневерява, защото:
- иска му се, но никоя жена не отвръща на интереса му, тъй като с течението на времето се е запуснал, не полага грижи за себе си или пък отблъсква с поведението си и съответно просто няма с коя да изневери
- иска му се, но пък е праволинеен по природа, не желае да си жертва спокойствието, не му се занимава да се прикрива, да лъже жена си, да води двойнствен живот и т.н.
- иска му се, но пък съвестта му, принципите му и обичта и уважението, които изпитва към към жена си са по-силни от желанието да кръшне - има и такива мъже
- просто няма желание да изневерява, защото сексът с жена му го удовлетворява в достатъчна степен или пък не е особено сексуален и не изпитва необходимост да е с повече от една жена

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d92503eca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Абсолютно всички...!!! По-рано, по-късно, или постоянно, всички. Най-са ми смешни тези, които създават продължителни сексуални отношения. Защото има такива, които е... ат и бягат. Има и такива, които през целият си семеен живот изневеряват с много жени, различни.
А без да ги знаеш, не можеш им каза, че го правят. Толкова са скрити. Други пак открито си свалят, без да им дреме. Защо смятат, че някакси жена им им е вързана и няма къде да ходи.
За зяпането по-улицата, абсолютно всичките го правят. Ако ще да си Анджелина Джоли да е с него, пак ще гледа др жени.
Има мъже, които, много инцедентно изневеряват, дори един, два пъти в сем живот.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d896e091fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Всички мъже които биват считани за мъже от жените, изневеряват, останалите не.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 804c850955
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   А щом изневеряват мислено, според мен биха го направили и физически. Все пак мъжете, които имат всичко което искат и не им е нужна друга жена, едва ли биха мислели за друга, но пък всеки човек е различен.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7e50bc33ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До 8. Това при вас е отворена връзка. Ти знаеш, че жена ти изневерява - тя знае, че ти изневеряваш. Всъщност при вас изневяра няма. Просто се чуката за разтоварване. С останалото съм съгласен. Изневярата не е лъжица за всяка уста. Тези, които не могат да не го правят, защото винаги завършва фатално и най - вече е гадно за децата.
До авторката. Мъжете изневеряват на съпругите си с жени в 99% от случайте. Тези жени от къде мислиш, че идват? Няма нищо по - лесно от това да си хванеш за любовница омъжена жена. Хем ти излиза по евтино, хем няма специални очаквания и сексът винаги е страхотен. Повечето от тях нямат намерение да се развеждат, пък дори и да се влюбят стоят при съпрузите си заради децата или други причини. Проблемът идва при омъжените любовници, когато мъжете им ги разкрият, но това си е за тяхна сметка. При мъжете любовници горе долу е същото. Те също не желаят да се развеждат и в повечето случаи не влагат чувства към любовниците си, а просто ги възприемат като играчки за забавление.
Мит е, че с изневярата се заздравява брака. Ако щеш със сто мъже да преспиш или сто жени да изчукаш пак не помага. Няма ли го усещането между съпрузите за близост, всеотдайност, почтеност в отношенията. Това го казвам от опит. Накрая просто прекратих връзката си. В момента съм щастливо омъжена за прекрасен човек и няма нужда да си изневеряваме, нито да се лъжем и лицемерничим. Радваме се и на две дечица.
Така, че авторке всичко си е до човек - емоция, състояние, ценности и т.н.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e763e8dcf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ами те мъжете нали с жени изневеряват . така, че е безсмислено да се спори кой изневерява повече и кой по малко.
Кое ги кара? Ами никой не ги кара, сами взимат това решение, и сами си носят последиците от него! Няма какво да ги оправдаваме.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 34280ac750
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Проблема на мъжете е, че са едни глезльовци и лигльовци и цял живот няма да им стигне да се находят от к****а на к****а. Да не мислите, че мастиите с които ходят са нещо по-различно от вас и едва ли не ще откраднат мъжете ви и те ще им бъдат верни до гроб? Няма такова нещо. След всяка втора идва и трета, и четвърта.
За да спечелиш един мъж, който да НЕ ТИ ИЗНЕВЕРЯВА и да е като кученце след теб, трябва една жена да е МНОГО УСПЕШНА, КРАСИВА И ДОМИНАНТНА КУЧКА. Ако един мъж е СМАЧКАН от жената до себе си, той е завинаги нейн. Ако един мъж има свръх високо мнение и оценка за приятелката си, никога няма да й изневери, защото ще я идеализира твърде много, до тогава степен, че да се обсеби от нея. Трябва да го превъзхождаш и той прекрасно да знае това. Трябва да е обсебен от теб. Това е болната истина и най-слабото място на мъжете.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8338998655
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Честно казано, не вярвам, че има човек (мъж или жена), който никога, ама никога, докато е бил обвързан да не е оценил физическата красота на преминаващ индивид. Това може да се случи и с обект от противоположния пол, но може дори и с такъв от същия пол или дете без да влагаш нищо сексуално. Просто отчиташ, че преминаващият е красив човек.
Не мисля обаче, че е коректно да причислим всичко това към изневярата.
Ж 30 г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: be1ab997ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Научете се че познавате човека с който сте до прага на входната врата.Ако свикнете с това-ще ви е на всичките по-лесно да възприемете трудната действителност

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 56bd98e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Напълно и категорично подкрепям номер 8. И ние със съпруга ми така сме се разбрали.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4902165d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   "Изневерявали в главите си".
Вижте, и на мен ми иде, на моменти, да ударя комшията си с нещо тежко, ама не го правя, нито си представям, как го правя.
Това не ме прави насилник, а отговорен възрастен.

Същото е и със секса! Очите ти виждат красив представител на противоположния пол, и инстинкт, който няма нищо общо с т. нар. висша мозъчна дейност се изтрелва и ти казва (Тази/Този е много красива).
И ако ти, нямаш грам задръжки, ще си кажеш "Да, така е, аз ще спя с нея/него". Е да, ама не! Това не е изневяра, под никаква форма. Това е просто начина, по който човешките същества оперират.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 99082ae194
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   За пръв път чувам, че изневярата затвърждавала връзката. А особено, ако изневярата е с един и същи човек, за дълъг период от време. Това всъщност си е паралелна връзка, която отнема време, емиции енергия /в т. ч. сексуална/, от официалната такава.
И винаги има проблеми, освен ако двамата партньори се разберат да поддържат т. нар. "отворена" връзка. Макар че аз лично не мога да си представя как, след като съм се скъсала от ч... е с някой, се прибера при мъжа си, който също е скъсал от ч... е някоя, и двамата плеснем с ръце и се прегърнем. За мен при тези "отворени" връзки отчуждението между партньорите и пълно и невъзвратимо. И те са просто съквартиранти.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 89cde31e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Физически никога не съм изневерявал! Няма по-голяма болка и предателство от това, причинявали са ми го и никога не бих постъпил така с друго човешко същество! Чувстваш се не достатъчно добър, привлекателен, успешен, в моя случай - не достатъчно мъж само защото са ти сложили рога. Прекратявал съм връзка, но не съм изневерявал. Обаче много ми е интересно това за мислената изневяра? Да, представял съм си, че правя секс с някоя известна личност най-много заради въображението и заради това, че често дадени лица са ни показвани постоянно по медиите (но никога по време на правене на любов с жена ми, а спонтанно). И винаги оценявам женската красота - мога да направя комплимент и да сметна дадена жена за привлекателна. Нито ще флиртувам обаче, нито ще я свалям. Обичам жена си и искам интимност само с нея. Духовна и сексуална - само с нея! Много глупаво е да обобщаваш, защото със сигурност има верни мъже. Аз по тази логика може да попитам - "Всички жени ли изневеряват? ". Но знам, че отговорът ще е отрицателен.

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 417f3d12fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   №8, по-голяма глупост от твоите "съждения"не съм чувала никога. Къде си видял нечия изневяра да заздрави, да спаси някой брак? От това, което съм видяла мога категорично да заявя едно-изневярата винаги носи болка, страдания за потърпевшата страна, разбива семейства. Убедена съм, че който изневерява е подлец, мръсник и плъх, предаващ доверието на най-близкия си човек. Ясно ми е що за "семейство"сте с твоята жена, дето се казва търкулило се гърнето, та си намерило похлупака. Бих живяла цял живот без мъж, но до такъв като теб не бих се и докоснала...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 804c850955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   А какво ще кажете за мъжете, които са твърдо против изневярата, но въпреки всичко не е издържал и е изневерил? Понеже прочетох такъв коментар в друга тема. Мъжът е бил против изневярата, но негова колежка го е харесала и той не е могъл да и откаже.. Как става, незнам.. Хората са странни.. Според мен, когато един СЕРИОЗЕН МЪЖ се влюби в една СЕРИОЗНА ЖЕНА не би изневерил, по-точно няма да има желание.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a85d847224
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Julian, все по-трудно става за теб да прикриваш факта, че си жена.

''Да, представял съм си, че правя секс с някоя известна личност най-много заради въображението и заради това, че често дадени лица са ни показвани постоянно по медиите...''

Said no man, ever....

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 744afcc95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

32.   Много ясно, че изневярата нищо не заздравява. Напоследък обаче, виждам все повече семейства, които си живеят буквално като съквартиранти. Парите им са отделно, сметките си делят почти до стотинка, издръжката на децата също, всеки ходи на различни места, имат различни приятели и т.н. Общо-взето само се прибират да спят заедно. После се чудят защо не са щастливи и защо в един момент се оказват сами. И, не, не всички изневеряват. Има много хора, които се обичат и си гледат семействата.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 89cde31e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Ами нека си разменим контакти и ще видиш колко съм жена. Не съм жена, скорпион съм! Това обяснява ли нещо? И са ми слагали доста рога, за да знам кое е готино и кое - не. Защо да изневерявам като имам страхотна жена? По-скоро вие сте примати, дето се чукате безразборно, аз за себе си смея да кажа, че съм истински мъж. И казвайки това за медиите, имах предвид, че като съм гледал нонстоп "Спасители на плажа" примерно, как да не си представям секс с някоя от красавиците? Това не значи, че в действителност бих го направил! Не и след като съм семеен мъж с 2 деца!

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a85d847224
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Ахам, да бе, да.
А с колежки, случайно преминаващи и познати - не си представяш... ;)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 804c850955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Хора, не всеки мъж гледа всяка жена като сексуален обект. Ако един мъж е възпитан да няма ценности той ще си изневерява без да му мисли, но ако е възпитан или е израснал в щастливо семейство предполагам, че и той ще иска такова семейство. Искам да вярвам, че не всички мъже, които гледат жени по улицата ще си я представят в леглото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2eba55e483
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Да, всички мъже изневеряват.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3346c628c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Напълно подкрепям 36. Човекът е мислещо същество и има воля. Абсурдно е да се сравнява с животните. Да не говорим, че последните правят секс 1-2 пъти в годината, за да се размножават. Най-лесно е да си кажем "ми, то всички така правят" и да се пуснем по течението. Изневярата, както и всички лоши неща, не води до нищо добро. Тя е като наркотика. Първите няколко пъти уж е хубаво, ама после става истински ад. И, ако някой каже, че всички около него изневеряват, най-добре е да си смени средата.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 66192e5125
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Има такава песен- Всички мъже шават, само баламите не. Всички жени дават, само глупавите не...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker