Дали е спрял да ме обича? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е спрял да ме обича?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2040 пъти
Здравейте! Чудех се дали да пиша, но няма с кого да споделя. Затова реших да поискам съвет от Вас, защото съм объркана и не зная какво да правя.
Аз съм момиче на 25 години, от малък град. Имам връзка с момче по-голямо от мен с една година. Имахме връзка преди години и сега през септември я подновихме отново. Всичко вървеше добре до началото на януари, след което аз изпаднах в депресия, случува ми се често, лекувам се има моменти обаче когато изпадам в такива кризи. И през този период около 18 дни не излизах от вкъщи, изолирах се от света, съответно и от приятеля ми. През това време сама си пишехме. След като се подобрих се видяхме и очаквах да ме попита какво се е случило, защо не сме се виждали, той обаче се държеше все едно нищо не е станало. В следващи дни обаче се промени много -излиза с колежки, не иска да се виждаме, аз постоянно му се моля да говорим, но той казва, че всичко е наред, че си въобразявам. Аз усещам разликата, държи се съвсем различно, сякаш ме наказва, за онези дни. Отговоря ми само ако аз му пиша, държи се студено. Какво да правя не издържам това положение, ако ми е толкова сърдит, защо не поиска да се разделим, аз не съм виновна за това ми състояние, обясних му. Или и аз имам вина? Дайте ми съвет, да продължа ли да го моля или колкото и да го обичам и да ми е трудно да го оставя. Дали е спрял да ме обича?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: fa80994d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дали е спрял да те обича, или не - не е толкова важно. По-важното е, че този човек не е за теб. Най-вероятно си въобразява някакви неща или по-скоро не ти вярва за това, че не си била в състояние да се виждате - днешните мъже започнаха да правят напук на жените. Много весело. Обикновено мнението ми за възстановяване на прекъснати отношения важи и за тукашното положение - никога не се възстановяват умряли отношения, защото ще приключат отново по-същата причина, както са приключили и предния път ;)
NZ

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0981353d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След като имаш мъж, който те обича защо изпадаш в депресии? Твоето състояное го прехвърляш на него. Нормално е да бяга. Да , може да е жестоко да не си до момичето , което обичаш. Но ако причините за състоянията ти са за да търсиш внимание , капризи още повече го отдалечаваш от себе си. Всеки иска да е обграден от положително настроени хора, а не от нацупени , мрачни и негативни хора, които ти изсмукват енергията.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 515c82dac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не мисля, че ти е сърдит за това, че си изпаднала в това състояние. По скоро, има интерес някъде другаде.. вниманието му е насочено там. Може да е временно... не му пиши първа ти , не го моли да се виждате и т. н... пробвай да видиш, ако ти не го търсиш, след колко време ще се сети той, да те потърси. Така ще си отговориш сама на въпроса си..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cbba0b40da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си склонна към депресии, а и за някакво друго заболяване, партньорът ти трябва да е наясно и да говорите свободно за това. Да не говорим, че в такива периоди човек има нужда от всякакъв вид подкрепа. Ако ти си се отдръпнала за определено време и той не е на ясно, може да си го тълкува всякак. а и не знам някоя депресия да е минала за 3 седмици. Опитай да се изясните и ако не поема-кой от къде е. Може и да не иска да се ангажира с човек с лабилна психика. Това е негово право.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 40c419d6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако те обича и държи на теб ще ти влезе в положението и ще те разбере. Няма да е било проблем за него, че си имала труден момент и не си искала да излизаш 18 дни. Щом отговора му винаги е, че всичко е наред остави го на спокойствие без да го търсиш. Дръж се така, както той се държи към теб без да му задаваш едни и същи въпроси. С една дума спри да му, , досаждаш’’ мъжете не обичат това. Дири обратното колкото бягаш от тях токова повече те идват към теб.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b137385511
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Скъпо момиче, само две изречения ще напиша и ти ще си направиш съответните изводи. Когато аз се разболея от лек грип, съпругът ми си взема отпуск, за да ми прави чай и да тича до аптеката. Ако изпадна в депресия, защото това се случва на почти всички съвременни хора, заради стреса, в който непрекъсното живеем, той измисля някакво пътуване или развлечение, за да ме разведри. А сега се замисли над въпроса: в какво точно инвестираш емоциите и любовта си?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7960dac643
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   18 дни си стояла вкъщи и какви точно са ти били очакванията? Мъжа си има нужди и като не ги намира в партньорката си ще ги търси някъде другаде. Мъж на 26 ще се върти около тебе 18 дена... да бе да. Особено ако "капризите" ти са непрестанни е нормално да му е писнало. Всеки има депресии и стрес и т.н. Порасни!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ecc661893c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вероятно се е отдръпнал. Едва ли някой иска да има сериозна връзка с човек, изпадащ в депресии и изчезващ за повече от половин месец. Ако се е случило, след дълга връзка е различно, но още в началото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker