Какво бъркам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво бъркам
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1478 пъти
Та историята ми е следната : Студент 2 курс съм в София, работя от 12 годишен и все парите не достигат. Държа се добре с всяка, отварям врати, винаги се отнасям с уважение към момичетата... и не мога и не мога да си намеря приятелка. Преди не ми пречеше, с времето започна да става все по-зле. Постоянно мисля за това как всякакви нахакани тарикати се държат зле с момичетата, надуват се и се подиграват на по-слабите и никога не остават без приятелка, а аз се държа добре, и правя всичко възможно момичето с мен да и е комфортно и пак никоя не ми връзва.... моля ви изкажете едно мнение по моя проблем :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 901a5defdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато търсиш логика в женското поведение, ще си седиш сам най-вероятно. А повечето девойки колкото и да го отричат са абсолютно повърхностни особено при формиране на мнение за някой който не познават. И понеже искат да се чувстват специални, сами се набиват на идиоти. Мислят си че ако някой се държи по друг начин с тях(мило) отколкото с останалите хора, за него са специални. Дори и в 1% от случаите да е така, предимно това са простаци, които просто искат да ги изчукат. Но както споменах логиката на повечето представителки на женския пол е слаба. В същото време мъжете които не са "лоши момчета", в повечето случаи минават за безхарактерни, скучни и в повечето случаи минават в графата - приятели. А и липсата на финанси е отблъскваща за повечето девойки, които иначе само жестовете им били достатъчни. И те така.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e799b7b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете, които не са "лоши момчета", наистина са скучни и безхарактерни. Това са хора, които правят всичко за момичето, без то изобщо по никакъв начин да си го е заслужило. В това няма нищо привлекателно, няма адреналин, няма тръпка. Когато даваш на някого всичко наготово, той не те цени. И това не се отнася само за жените, а и за хората като цяло.
Освен това, тези въпросните "добри момчета", обикновено са склонни да понасят всякакви простотии от другите, без гък да кажат. Само и само да не изпаднат в конфронтация с някого, защото не "искат да се карат с хората".
Това е изключително непривлекателно поведение за мъж- показва,че не уважава себе си. Никоя жена не иска да е с такъв мъж.
"Лошите момчета" обикновено респектират останалите. За жените е въпрос на чест да са с най-уважавания мъж, когото познават. Това ни е генетично заложено, защото означава, че и евентуално нашите общи деца респективно ще бъдат по-високо в йерархията. Хайде, номер 1, обори "слабата ни женска логика".
Това означава само едно: ти трябва да излъчваш респект, ако искаш да те харесват жените. Как ще го постигнеш си е твоя работа. Но докато продължаваш да се подмазваш на всяка срещната, няма да се радваш на особен успех сред жените.
Брей, като истински мъж се изказах :D

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ed785e70fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Женската логика е създадена за разрушаване на мъжката психика. Те винаги тестват на финансови възможности.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c8819e9c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В първото изречение е истината: жените виждат, че си затруднен финансово. За съжаление жените са меркантилни - повечето не искат да ги купуваш, но пък приятелят им трябва да има пари, за да им завиждат приятелките.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b27889b9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Всичко, което правиш до тук - прекрасно. Не се връзвай на съвети от сорта че трябва да мачкаш за да те уважават. Повярвай ми, по този начин ще привлечеш само евтини кифли със съмнителен морал, ценности и едва ли ще ти харесат последствията. Уважавай дамите, но не бъди прекалено услужлив защото това говори за ниско самочувствие. Най важното е да нямаш никакви очаквания и да бъдеш естествен в контактите си с жените. Всяко фалшиво поведение е отблъскващо. Поставяй си цели и високи изисквания и си ги постигай. Гордей се със собствените си постижения и бъди доволен от всички добри дела, които си направил в този свят за да зарадваш някого. Това хич не е малко и е добър повод да повдигнеш самочувствието си. Не поставяй мацките на пиедестал, те в повечето случаи не са ти на нивото. Но не бъди груб, остани усмихнат но незаинтересован кавалер.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5473f32883
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   До номер 2. Като са скучни добрите момчета, вие Жените ще продължавате да страдате и да се развеждате, щото търсите все интересни и забавни мъже /играчи/, а те с една не могат да бъдат. За това привличат много към себе си и харема се увеличава постоянно. Днес е с теб, утре с друга. Не пречи и да сте женени, то играта си продължава по старо му. И после ревете по форумите, че мъжа Ви си имал любовница - ми ще си има, що да си няма, като е пич! :D

Авторе, моя съвет към теб е да си малко по смел! Не е нужно да го играеш "лошо момче", не всички жени си падат по това, а и според мен е по важно да намериш точния човек за теб, от колкото да е само пред другите, че виждаш ли имаш си гадже. По добре, отношенията ви да са сериозни, а не придружени от скандали и караници! Хубаво е да излизаш повече, запознай се с нови хора покрай твое хоби/приятели. Бъди малко по отворен към света. Жените наистина не са логични. Живеят си по някакви неписани правила и закони, които никога мъжете няма да разберем. :D Най-интересното е, че колкото повече ги гониш, толкова повече бягат от теб! Успех и почвай със свалките. Няма за кога да чакаш, жени има колкото искаш - действай!

>М.31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 414639b2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   2, описала си добрите страни на лошите момчета, но деликатно си пренебрегнала лошите като например чести изневери, обиждане, караници, драми, пренебрегване на вашите нужди и мнения, несъобразяване, понякога и бой дори, нарцисизъм, егоцентрузъм, както и това, че нещо като не им оттърва или им станете безинтересни ви бият шута, често дори ви оставят и самотни майки

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 61004b84cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Да поясня: има разлика между лоши момчета и комплексиран Ганьо- женомразец, защото тя изкарва повече пари от него.
ж21

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5a672b4f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нищо не бъркаш, повечето са мърши, ти навярно си търсиш сериозна връзка и затова се държиш естествено, но ще ти кажа, че ако искаш да ги чукаш тези празноглавки - трябва да ги манипулираш. За щастие късно започнах със любовния живот ( който ми е*а майката ) и от опита, който имам, а той никак не е малък, както сексуален, така и емоционален, ще ти кажа, че комбинацията нормална и немеркантилна жена почти не Съществува. Ще ти е по-лесно да приемеш разочарованието, ако знаеш истината. Още си млад - забавлявай се със жените, а твоето момиче ще дойде, когато му дойде времето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 23dc44939e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Просто в днешно време е трудно да намериш някой който да те цени. Много момичета станахме “кучки” заради някой който не умее да ни цени и уважава,а останалата част момичета просто са повърхностни..Бъди себе си,не мисли дали някой те цени или не,просто прави това което ти искаш,а не това което мислиш,че трябва или което някоя си го е пожелала.Човека който ще те оцени ще си дойде сам.Знам,че всички го казват и не е утеха,ама то си е така.И аз си го мислех до скоро и един ден се събудих,осъзнах че съм само на 20г и не си заслужава да мисля дали някой мъж ще ме цени или не.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2e37cd98ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен софиянките, коренячките и тези новодошлите от провинцията търсят някого със семейство, което има пари. Ти вероятно си сам. Бориш се сам в живота , имаш добро отношение към тях, обачетова не ги интересува, защото само пари са им главата. Бпгай от такива като ги надушиш, иначе цял живот ще те мачкат. Ще те комплексират и ще направят един неудачник. Млад си за сериозна връзка. Гледай си учението и после кариерата.

Успех.

Жена.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 423809ff8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Новер 2 съм: за всяко нещо си има цена. Няма безплатен обяд.
Разбира се, че има тези нахаканите мъже имат и недостатъци. За съжаление на природата не й пука за благоденствието на отделния индивид, а за благоденствието на вида, демек човешката раса, като цяло.
Това е същото като това, каква приятелка ще си хванеш. Ако искаш да е красива, ще има голяма конкуренция за нея. Ако искаш да е красива и умна, направо си е невъзможно да стигнеш до нея.
Обикновените добри момчета се събират с обикновени добри момичета, които нямат много амбиции в живота, освен да се омъжат, да имат деца, да сготвят и да изперат.
Та авторе, не знам към какви момичета си се насочил, но дори и да не търсиш някаква супер яка мацка, недей да им се мазниш, все едно че са богини. Повечето наистина тъпички и без особен потенциал, дори и са хубавки. Ако трябва да избираш между теб и момичето, винаги избирай себе си. Това не означава, че не можеш да се държиш добре и да правиш услуги, поне от време на време.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3d9a091053
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Чакайте сега, има разлика от типичното егоцентрично и самовлюбено "лошо момче", което преминава от жена на жена и от мъж, който не е тих и безхарактерен като повечето "добри момчета", но никога няма да позволи някой да го мачка.

Авторе, вероятно ще ме нападнат за това, което ще ти кажа, но повечето жени не заслужават да им отваряш врати, да им даваш път и да бъдеш кавалер с тях. Повечето са леки и повърхностни и нима мислиш, че такава жена заслужава подобно отношение?
И както каза някой по- горе - бъди по- смел и по- самоуверен. Самоувереността също привлича нас жените, дори самоуверените жени привличат противоположния пол.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 901a5defdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 2, недей бърка двата щата. Генетиката няма нищо общо с логиката. Това че на жените им е генетично заложено да търсят по-високо социално ниво и сигурност е ясно. А факта че малко имат наченка на мисъл да различат силен и стабилен мъж от комплексирано "лошо момче" просто показва липсата им на елементарна логика.
A относно респекта има още много да учиш. Пробвай за начало с животинското царство. Айде от мен да мине един бърз урок - тези които най-много "лаят", не хапят. Т.е. търсенето и задължителното отговаряне на ВСЯКА конфронтация е по-скоро признак на комплексиран идиот, отколкото на мъж който защитава своето. А най-ярката разлика между двата типажа е когато им "запари под опашката". А именно се изправят пред реално изпитание. Подобни не са караници в кварталния магазин или кръчма. Ако там си търсиш героите, ще свършиш с такива от типа - "пий заради мен и се сбий заради мен". То и затова предимно такива са на мода. А после се чудят разни "девойки", защо тоя и работа за 2 стотинки не може да свърши. Как да свърши, като при всяка трудност той е свикнал мама/тате да го оправят. В същото време някой който живее с родител/и, но той им помага на тях, се води мамино синче. Те такава е "логиката" обикновено. Правят се изводи на база резултат, а не на причини. Така проблеми никога не се разрешават. Но както и да е :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e799b7b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 2 съм.
Скъпи номер 15: както много други хора в този сайт, хващаш единични съждения от мои коментари, доразвиваш си ги с няколко аргумента и доказваш собствената си гледна точка, противоположна на моята, естествено " по-добрата" и "по-логичната", все пак си мъж. Добре си се научил от гимназията, когато е трябвало да пишеш интерпретативни съчинения в час по БЕЛ.
Този подход върви в сайта, за да оспориш мненията на елементарно логичните "девойки". В реалния живот обаче авторът на темата пита какво да направи, че да му връзват проклетите глупави жени, които само на идиоти се кефят. Така, че вместо да ми даваш уроци по зоология и да ме съветваш за избора ми на публични заведение за хранене, дай на момчето някакви практически съвети как да се превърне в силния и стабилен мъж, който ти очевидно смяташ, че си. :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bb71201060
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе, просто не си срещнал подходящата. Ако момичетата около теб си падат по разни селски бекове, значи трябва моментално да си смениш средата. Бил съм в абсолютно същото положение и си задавах абсолютно същите въпроси, без да мога да им намеря отговор. Причината я осъзнах след доста време, когато видях, че съществуват наистина и нормални, възпитани, образовани и добри жени. Господ, обаче си знае работата и нещата се нареждат, стига човек да вярва и да не се предава. Та, моят съвет е да си потърсиш нова среда. Това, разбира се, няма да стане за месец-два. Ще ти отнеме вероятно повече време, но определено ще си заслужава.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 901a5defdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   2/15, ясно е че логиката ти е сложна материя, но поне очевидни неща не е зле да си отбелязваш някъде и да не обвиняваш хората в нещата които сама правиш.
Никъде не съм писал че жените са "проклети и глупави". Това че са нелогични няма нищо общо с предните две. А автора е достатъчно силен и стабилен мъж че да му давам съвети. Нещо което не зависи от парите които някой изкарва, и дали му връзват жените. Но явно и за теб както и за повечето жени, тези неща са свързани.
Иначе моя съвет си го дадох отдавна - да не търси логика в женските действия, просто да е себе си. Рано или късно някоя ще го оцени. Иначе жените са много по-лесни за манипулиране отколкото някоя някога ще си признае. Но за мъж който търси наистина партньорка/половинка, това е без значение. Така или иначе не виждам мераци от автора да става "играч". Затова да си продължава така както му идва от вътре. Все пак на млади години малко хора като цяло са ориентирани и знаят какво искат. А покрай модерната култура, почти всички девойки около тийнейджърската възраст си мислят че всичко което лети се яде. Чак като се поопарят сериозно им идва акъла в главиците.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker