Кога умира любовта ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога умира любовта ?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1848 пъти
Здравейте! Бих се радвала, ако тези от вас, които желаят, биха споделили опита във връзките си. Кога според вас умира страстта и любовта? Виновен ли е някой или просто от самото начало тя не е била достатъчно силна? И съгласни ли сте, че ако любота е силна, човек би издържал на всичко и другия не би му омръзнал? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: f8136b63d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей:) Според мен любовта не умира, стига да е истинска. Вината за разделите е по-скоро в партньорите. С времето те порастват, променят се и всъщност когато се стигне до раздяла, тя настъпва точно заради това, че двамата не споделят вече същите идеи и виждания. Имала съм една сериозна връзка от 2 години, мога да кажа, че беше любов. И смея да твърдя, че хората чрез действията си и думите ни разочароват и това води до заключението, че любовта умира по-някакъв начин.
Дали някой е виновен? - По-скоро не, никой не знае какво ще му се случи. Няма как да се съди за една връзка от самото начало.
Иска ми се да вярвам, но ми се доказа, че може и това да се случи. Но според мен един човек няма как да ти омръзне, омръзва ежедневието с него, еднаквостта на дните с него. Но пък затова винаги се намира решение. Стига да има желание.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d9876f4a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта не просто умира, нея я убиват...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ed9f0752b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравейте любовта умира от липсата на ддоверие от това да вярваш на лъжи Това разбрах през изминалата година и колкото и да обичаш колкото и да показваш чувствата си когато няма взаимност всичко се губи. Идва време в което ти се налага да направиш ясна преценка за това в което си вярвала дали мъжът за когото си мислила през годините си заслужава Правиш грешка после се опитваш да не повториш грешката колкото и да ти струва.. минаваш през каква ли не мръсотия за да останеш себе си и това че вярваш в любовта само към един човек и на края избираш да мълчиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b65f78aa2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само във въображението на хората умира любовта и то при тези, които нямат воля да живеят заедно и да се борят за нея.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e0a89897e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Любовта умира, ако не се подхранва и от двете страни. За мен тя е като цвете, ако не го поливаш и не се грижиш за него, един ден то просто увяхва. До колкото ми е известно при много продължителни връзки, в крайна сметка остават чувства, като доверие, привързаност, страст и уважение към партньора. :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 019dad110a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   на третата година

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1016de4414
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Любовта умира когато спреш да се грижиш за нея. Любовта е като цвете, колкото повече внимание, чувства, емоции, редовно поливане/ т. е. секс /и грижи - толкова по красив и ароматен цъфтеж. В момента, в който изгубиш желание да си полееш цветето - изгубил си любовта си. Някои хора си имат цяла градинка, но на всяко от цветята отдават необходимото внимание и грижа :) Те умеят да обичат

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 59804e06b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Колкото по-силна е любовта, толкова по-голям е шансът връзката да издържи на всичко. Но само любов не е достатъчна. С времето хората изпадат във всякакви ситуации, ясно е, че е нужно да има разбиране, приемане, компромиси и добро отношение. Всяко лично решение започва да засяга партньора пряко или непряко. Любовта те кара да останеш, но всичко останало може да те принуждава да си тръгнеш, затова не е достатъчно единствено да се обичате, трябва още и да сте приятели. Любовта трае, докато я пазиш и не позволяваш на всички странични неща да я убият. Любовта е най-силна, когато си влюбен, защото тогава мислиш само за нея, ако си внимателен и обикнеш истински, любовта трае много след пеперудите в стомаха и много повече от 3 години, както напоследък е модерно да се повтаря.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 26f6ba46f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Любовта умира от егоизъм и от занемаряване. Няма любов, която да може да оцелее, ако човек само се носи по инерция.

Alpha, ж. 29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c850fa2081
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Любовта никога няма да умре ако го има интреса жив. Ако разкриете всичко от себе си и станете толкова скучни и предвидими, очаквайте края.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1538390186
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз мога да изкажа мнение, от моя опит и уриците, които съм научила.
Любовта изисква много компромиси, а хората в днешно време не умеят да ги правят. Научени сме да бъдем егоисти и при най- малкия проблем, предпочитаме да захвърлим всичко, защото така е по- лесно. Трудното е да окуражим човека до нас, когато е обезверен. Да простим, когато е сгрешил (защото всеки греши). Да поставим себе си на второ място. Когато не е добра компания, да останем с него. Да не ни е фикс- идея, ние да сме правите, при всеки спор. И т. н и т. н.

В нашата 12- годишна връзка, простих много неща, които друга жена не би простила. И понякога, се появява някой, който да ми каже - "блазе ви, сякаш сте създадени един за друг". Но не е така. Това е връзка, която нямаше да просъществува и 2 години, ако не бяха огромните ми усилия, както и неговите. Той също има принос разбира се.

Любовта с един човек, не е една и съща, през времето. Когато отмине първата фаза, на еуфория, пеперуди в стомаха и ненаситност към другия... точно тогава, повечето хора се отказват. А по - нататък всъщност, идват най- дълбоките и трайни чувства. През колкото повече хубави и лоши моменти минават двама човека, толкова по- здраво се държат и вече са се научили, как даден проблем, да не застава между тях. Помъдряват заедно. Е, може би понякога, единия е малко по- мъдър, по- израстнал... Но нищо, той води ;)

Вярвам в любовта, но не в тази от пръв поглед, а в тази, която се изгражда с времето. С много компромиси, постоянство, желание и любов :)

Никога през живота ми, любовта ми не е умирала, за това за мен- тя не умира. Не знам, може да преживея и друг опит...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: daebc0418c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Любовта е енергия, а енергията никога не се губи (умира), тя просто променя формата си, съдържанието си, сменя собственика си. Винаги съм си мислил, че на мъжете любовта им умира веднага след извоюването на поредната победа, но се оказа, че съм се заблуждавал - жените не са по-малко "ловци" от мъжете. Мъжете точат ножовете си, жените се токат, а когато и едните и другите постигнат целта си се скриват в пещерата докато оглозгат плячката си - после идва ред на новата любов (точене и токане), но не че старата любов я няма или новата е друга - любовта си е същата, просто се е сменил обектът на обожание.
Ти за коя любов по-точно питаш, платоническата изкарва най-дълго, а започнеш ли да консумираш, рано или късно манджата свършва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker