Любов, изневери, желание .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов, изневери, желание ..
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1677 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 19 години със 7 годишна връзка, която всъщност ми е и първата. Приятелят ми от две години е в чужбина и се връща на няколко месеца за по 20- 30 дни. Връзката ни винаги е била адски силна, аз много го обичам и когато си беше тук постоянно не си и бях помисляла за друг, както и сега, когато се върне не си мисля просто, защото със него ми е добре. Лятото ще заминавам при него, ще живеем заедно. Но има два проблема, дори три които ме измъчват и не знам как да постъпя и какво да предприема, за да престана да мисля за тях. Първото нещо, което ме тревожи най - много, е че му изневерих, не във пълният смисъл не съм стигала до секс или нещо по- така, само целувки няколко пъти с един мой приятел, което беше и най- голямата грешка, която съм правила някога, защото беше в периода, когато замина за първи път, бяхме скарани и започнах да излизам по -често с това момче, което доведе до тези няколко пъти в които се целувахме. След, което вече година и половина, откакто нямаме нищо такова той продължава да ме преследва и заплашва, да ми подхвърля намеци, въпреки че съвсем ясно се изразих, че не желая да имам отношения с него и да лъжа приятеля ми. Изобщо като цяло не знам защо съм го направила не съм имала намерение за секс или нещо повече.
Другият проблем, е че колкото повече наближава времето да заживея със моят приятел, толкова повече, се плаша от това, че вероятно няма да имам нищо друго със никой, че никога няма да разбера какво е да съм с друг, защото през целия ми живот той ми е първи във абсолютно всичко и досега си мислих, че съм готова да съм завинаги с него, защото той е целият ми свят, аз нямам баща и от както сме заедно опората ми е той, един вид винаги е бил като заместител на баща ми, страх ме е без него, но и не знам готова ли съм на такава стъпка, защото един ден ще излезе, че той е направил всичко за мен, помогнал ми е за образование и работа в чужбина, давал ми е пари, не че аз не съм му давала, но той повече и един ден може да ми каже, , Аз ти давам всичко, а ти сама не можеш, , . Аз не искам да е така, искам да съм самостоятелна и да не дължа нищо на никой. Обичам го, но наистина не знам какво трябва да направя....
Третото нещо е от няколко дена, седмица може би. В сегашната ми компания има един мъж по -голям от мен поне с 16 години, танцувахме малко по- провокативно на едното събиране и от тогава не мога да си го избия от главата. Той беше пийнал тогава и сега не виждам да проявява интерес, но от няколко дена не мога да спя и само за него мисля. Знам, че може би е някакъв период, но нормално ли е при положение, че си имам сериозна връзка?
Моля ви за съвет!!! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 80c7bfa5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ПО-възрастен съм от теб и съм минал през същото. Гарантирам ти, че ти си емоционално изчерпана в тая връзка. По-добре се разделете сега, докато все още нямате общи неща като дом, деца и т.н., защото ако сега ще ви заболи от раздялта, тогава ще ви боли 3 пъти повече и ще има и други пострадали от вашите решения. И от това ще боли още повече. И за него е добре, да му го кажеш сега, отколкото когато вече нещата са много по-сложни. Не заживявай с него.

Постъпи достойно и му обясни, че вече нещата не са същите. Това не означава, че не оценяваш помощта му и дните прекарани с него. Бъди му благодарна, но не му проваляй живота. Ще боли година-две, но после всеки ще се отърси и ще си продължи с човека, когото наистина иска.

Само за 7 г. ти вече имаш притеснения, че не си била с друг. Представи си какво ще стане след още 7. Направо ще агонизираш, аз съм в това положение и не изневерявам само от уважение, но вътре в мен всичко бушува и направо ще експлодирам. Направо не се понася. А след още 7? Тогава напроаво ще искаш да се самоубиеш или да го нараниш и да му изневеряваш. А ти тогава ще си в разцвета на сексуалността си. А след още няколко пъти по 7?

Сега нещата са много по-лесни, не живеете заедно, нямате деца. Ти просто се чувстваш задължена за помощта му, но реално си изчерпана и дори и да си с него, ти и да искаш няма да можеш да му даваш това, от което има нужда. В един момент дори и секс няма да можеш да прави с него. И е въпрос на време той да го усети и тогава ще започнат проблемите. А когато сте двамата в чужбина и живеете заедно, ще е още по-трудно и болезнено да се разделите.

Така че не прави и моята грешка. Не бъди с човек,с когото ен си сигурна, че искаш да бъдеш, само от някакво чувство за задълженост или нещо подобно. И за двама ви няма да приключи добре. По-добре по-малкото зло и да не го лъжеш повече, нито себе си. Ако лъжеш себе си, нищо хубаво няма да произтече от това. Напротив - по-зле и по-сложно ще става.

Имай уважение към щастието, което сте изпитвали през тези години, но и не робувай прекалено много на миналото, за да не обречеш бъдещето. В един момент ще стане така, че няма да можете да се понасяте, а ще трябва по принуда да живеете заедно, или да се разделите на висока цена, например за сметка на щастието на вашето дете. Не ти пожелавам да се налага да избираш между щастието на детето си и своето. Не е никак лесен избор. Защото трябва или да се обречеш на нещастие цял живот, или да се намразиш, че си наранила детето си с глупаво решение в миналото.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7f602fc1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега ти е времето да се забавляваш и да трупаш социален и сексуален опит. Какво си се забила в 7-годишна връзка! А и не се залъгвай, че щом не си правила секс с другия, не било баш изневяра. Самата интимност с друг без секс си е чиста изневяра. Щом се е стигнало до там да му изневериш, зарежи момчето. Тази връзка няма бъдеще. Остави го да си намери щастието в чужбина, както и ти си намери друг, ако не го направиш, след време и двамата ще съжалявате. Да не говорим и че съм на 90% сигурна, че и гаджето ти ти е изневерил.
Ж19

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0967870e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си емоционално и психически готова да заживееш с този човек и да му се отдадеш напълно. Това е нормално, ти си на 19 години, никой не очаква от теб да си уверена, мъдра и сериозна. Има много млади хора, които заживяват заедно- без брак и деца, те някак опипват почвата, опитват съвместен живот, в някои дори остават заедно и са щастливи. Но тези хора са имали предишни връзки, опитали са да бъдат с 1-2-3 и нямат интерес към нещо друго, освен към настоящия си партньор. Пък и повечето са в България, трябват им 20 заделени лева, за да се приберат при родителите си и после животът продължава в нормалния си ред за тях. Ти искаш да опиташ да си с друг. Не си готова да се отдадеш напълно на някого. Да заминеш зад граница с него би било грешка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 15e074e2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Хм, аз пък съм на 31г. и с приятеля ми, сме от 12 години заедно. Като той ми е първия и с друг не съм била. Това означава ли според вас, да го напусна? Питам коментиращите по- горе.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d05df2b897
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Та на теб отсега в акъла са ти други мъже, представи си какво ще е като заживеете заедно. Не се самозалъгвай и не му давай напразни надежди, а се разделяйте бързо, че иначе след време ще съжаляваш. Истинската любов е когато мислиш само за един човек в живота си. Та вие още преди да заживеете заедно в чужбина си се целувала с един и си харесвала още един. Помисли си какво ще става за напред.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 80c7bfa5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, ако това не ти е проблем и не мислиш за други мъже, не трябва да го напускаш. Но при авторката това поражда усещане за ненаживяване, което си е опасно и тепърва ще създава проблеми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5e46a7edf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   По дяволите! На 19 със седемгодишна връзка!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8196754ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Казваш , че не си мислиш за други, защото с него ти е добре и го обичаш а проблемите които споменаваш за свързани единствено с помисли за други мъже ... усещаш ли колко си противоречиш сама? От ясно, по-ясно е, че няма да си удовлетворена от семейния ви живот. Прекрати нещата докато е време, не наранявай излишно себе си, та и него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker