Обичал ли ме е някога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичал ли ме е някога
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1518 пъти
Преди 2 месеца се разделих с приятеля си, с който бях почти 3 месеца. Много го харесвах, обичах го, общо взето това беше първата ми сериозна връзка. Забравих за всичко около себе си, станах по-позитивна, защото се чувствах истински щастлива. Аз съм на 20, а той на 24. Първоначално се съмнявах в това дали наистина ме обича, защото тръгнахме без дори да сме били близки приятели и да се познаваме добре, излизали сме няколко пъти и това е всичко. Аз реших да започна да му пиша повече, да го карам да излизаме по-често и така той ми предложи да тръгнем, беше много неочаквано за мен, мислех, че ще си бъдем само приятели. Имаше си много семейни проблеми и като цяло и други проблеми. Започнахме да се виждаме все по-рядко, като той всъщност излизаше често с приятелите си, но не и с мен, защото аз съм в университет, а той не учи. Оправдаваше се, че не е в настроение, че не иска да ме занимава със своите проблеми и постоянно ми повтаряше как съжалява, че ме е забъркал във всичко това. След почти 3 месеца ми каза че е най-добре да се разделим, защото има нужда от време, каза ми, че съжалява, че се е държал глупаво и си има прекалено много проблеми, поради които не иска да има сериозно връзка. Аз бях, и все още съм, съсипана, опитвам се да излизам по-често, да уча, да работя, да се занимавам с други неща, но просто имам чувството, че колкото и да се опитвам да се самозадоволявам с различни дейности, толкова повече усещам липсата му. Не сме си писали или говорели от както скъсахме, не знам какво да правя, струва ли си да му пиша, или да му се обадя, или изобщо да правя нещо. Много съм объркана, моля ви дайте ми някакви съвети, защото имам чувството, че ще се побъркам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: f44c4dad07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам да го кажа, но не мисля, че за 3 месеца можеш да заобичаш някого. Това е долната граница на връзка, т. е. от 3тия месец нататък бих сметнала, че наистина имам връзка с някого.
Това твоето си е влюбване, увлечение, но не е било истинска връзка. Което не значи, че няма да ти е ужасно трудно, след като вече не се виждате.
Но не му пиши, не му се обаждай, въобще не търси контакт с него. Той ако наистина има някакви чувства към теб, рано или късно ще ти се обади. Ако ли няма, колкото и да му звъниш, нищо няма да посигнеш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: de8da51576
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Тръгнали сте спонтанно, не сте се познавали, такава връзка няма бъдеще, ако той е искал да бъде с теб няма да си намира оправдания да не се виждате, когато аз имах проблеми точно бившата ми приятелка беше до мен. Бяхме 2 години заедно, след което ме остави заради друг, но успях да си стъпя на краката за около 3 месеца. Не го търси, продължавай да правиш различни неща. Недей да мислиш за него и не го следи в социалните мрежи, това винаги е лоша идея. За теб животът едва сега започва, ще срещнеш още много хора, които ще искат да бъдат с теб ВЪПРЕКИ всичко, не се измъчвай за човек, който не знае какво иска, ще се оправиш, повярвай ми, успех. :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3d911f7c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защо изобщо наричаш вашето връзка(за мен не е било) и как така го заобича толкоова бързо... не е ли било просто влюбване(нещо бъркаш влюбването с обичта)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b68bbe53b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление от това, което казваш за него излиза, че не те е обичал (то няма и как да е за толкова малко време), но дори и не е искал да има нещо сериозно с теб. Влюбеният мъж не се държи така - ако наистина те е искал щеше да те търси постоянно! Не му се обаждай, защото само ще се унижиш и ще страдаш. Продължи живота си и приеми, че просто не е бил ТВОЯТ човек. Успех и горе главата, когато най-малко очакваш любовта ще те открие

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker