Па какъв начин една Жена, показва че има чувства. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Па какъв начин една Жена, показва че има чувства.
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2270 пъти
Здравейте на всички, Въпроса ми е по скоро към жените тук, малко предистория, аз съм мъж, мисля, че не е нужно да споменавам годините си, ще кажа, че определено съм над 18 г. Та бих искал да попитам, по какъв начин Жените показвате, че имате чувства към мъжъ когото харесвате, или искате да ви забележи, не че аз съм толкова смахнат, и не мога да го усетя, но при някой жени, е доооста трудно да се усети, защото доста добре се справят с прикриване на чувствата. Е надявам се да сте ме разбрали правилно, и дори и да ме помислите за тъп, или глупав, че задавам подобни въпроси, се надявам да получа нормални отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 978a1259a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много обидчиви и чувствителни ставаме - дори да сме семпли и ларж. Също помним разни неща, и задаваме лични въпроси - проявяваме интерес, четкаме, таквизи ралти... :Д
Започваме да приличаме на вас - говорим, гледаме, четем и слушаме същите неща или все ви цитирааме, търсим ви мнеието по разни въпроси - като мъжете сме, и ний сме хора. ;)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a8ec9bb924
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обсебени сме. Правим купчина неща, които никога не си признаваме. Като това да следим всичките ти профили онлайн, да знаем какво е правила бившата ти на 20 декември 2009 година и как изглежда най-добрия ти приятел. Никога не бих го казала, ако не беше анонимен сайт, разбираш ли. Но много си личи. Повечето жени имат заложен майчински инстинкт и при романтичен интерес са много загрижени за теб. Искат да знаят, че си добре, карат ти се, ако не си облечен. Може просто да те глезят някак- готвене, оправяне на яката, купуване на някакви дреболии. Самата аз забелязвам, че когато харесвам някого и сме заедно навън, влизайки в магазин да си взема кафе, почти винаги взимам и на него. Има известно контене, жените се стараят да постигнат личен максимум и да изглеждат добре пред мъжа, когото харесват. Просто вида е първото, което привлича един непознат и повечето хора го вярват. Някои не искат да търсят първи мъжа, но ако обръщаш достатъчно внимание към момичето, би следвало то само да ти пише, да ти звъни и да ти предлага да излезете. Естествено, ще е любопитна и ще ти задава въпроси. Усеща се, когато някой има интерес към теб и гледа разговорите ви да не са скучни. В общи линии лесно ще забележиш, ако някоя жена те харесва. Тя ще се усмихва, ще се конти и ще те търси. Ако не ти се ядосва и се държи все едно не ѝ пука, вероятно наистина е така, защото почти на всички хора им личи, независимо дали се опитват да го прикрият, или не. Вярвай малко повече в усета си и не губи време с жени, които очевидно нямат интерес към продължаване и задълбочаване на отношенията.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5a22eb90c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Бутаме се пред погледа му.Търсим време само и само да сме насаме.Някои жестове на флиртуване и това е.При всеки обаче си е различно.И да знаеш понякога по-студените жени са били много наранявани.Е там ще са ти нужни повечко сили да разбереш какво им е в главата.
Жена малко над 30.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 05549d5a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз явно съм чешит. Започвам да наблюдавам дискретно мъжът, анализирам как се държи в различни ситуации когато не знае, че е "тестван/оценяван" тогава сте и най-естествени.
Когато е одобрен и с разума, аз вече го познавам достатъчно добре за пробване на връзка.
След това го "омагьосвам"- женски трикчета.
Усмивка с устни и очи.
Съвсем малко по дълбоко деколте и съвсем за малко поглед по'-надолу, естествено "случайно". Имам хубаво дупе също, знам как да го покажа без някой да си мисли, че именно го показвам ;)
Пускам си косата като предварително съм натрила няколко капки ароматно масло в крайчетата, а феромоните от скалпа/корените предлагам по-отблизо, пак "случайно".
При тези "случайности" споменавам неща от интерес за мен-хобита (ще ходя уикенда да карам колело в планината, имам среща с група от форума по...примерно) Работа т.н
След като съм го "уловила" на 100%, тяло, сърце, а и малко поне душа, го оставям да ме "лови" достатъчно дълго време, за да вложи точно толкова усилия и време колкото смятам, че заслужавам, а и ще оцени за в бъдещо време.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ddfbce6a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "към мъжЪ"??!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 092ef3f782
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4 тука направо ме разбири ;д

Ей такава да си хванеш...или пишман ще станеш и ще те направи. Или най-щастливият мъж на света ^^
Харесва ми тактиката/стратегията ти. Надявам се и знаеш ТОЧНО какви мъже/момчета търсиш и искаш да са част от живота ти.

GG, well played.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 25cf69147b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, ти си бахти стратега :-)
Аз пък съм имал случаи като по-млад, дето много съм се заблуждавал, че някоя ми е навита. /казвам като по-млад, защото съм женен вече 12 г. и не се занимавам с други жени/. Точно ей такива неща е правила, както по-горе изброените в мненията-търсене на близост, закачки, погледи, това онова и накрая греда. А нито съм бил прекалено брутален, за да бъда отрязан, нито пък прекалено плах. Една жена ако те харесва, стига хептен да не окъкаш нещата, е достатъчно малко, за да бъде с теб. Поне повечето са били така, с изключение на случаите, за които говоря.

Мъж на 44 г.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 01054521fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 5, но само това да беше.. :D

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a49b89e903
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора на темата, благодаря за коментарите, а към номер 5, какво имаш предвид, грешно съм написал думата, или грешно съм се изразил, като съм я писал по този начин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 05549d5a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 6, да, разбира се, че знам! И...става пишман, но щастлив :) Казвали са ми, че съм провокация за всички сетива, "дрога" с човека когото съм избрала се старая да поддържам това.
Н 7, обикновено така постъпват тези, които имат нужда да си погалят самочувствието. Не е коректно спрямо мъжете, но ги "оправдава" донякъде комплекса им. С малко наблюдение на невербелният им език, бързичко се засичат намеренията им. Не ги вълнува по-сериозно опознаване, само вашите реакции на техните провокации, превеждат си го "уау, сигурно съм богиня" ;)

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0f8f872064
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Едно е свалка, друго е нещо по-сериозно. Обикновено се грижа - помагам му, лекувам го, давам му съвети и т.н. Не съм майка и не смятам да бъда, но предполагам че към децата чувствата са подобни. Обсебването и женските номерца са при свалките първоначално и не значи че има някакви чувства. Просто търся секс. Поне аз съм така.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ab29dc2a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Братле, ще ти кажа нещо - ако една жена има чувства към теб, бъди сигурен, че ще разбереш, а ако не разбереш, то тя нито има чувства към теб, нито влечение. Няма такъв филм като - прикрити и тн! Коментара е от мъж със твърде голям опит.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6836138268
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм мъж на 35 и съм съгласен с коментарите на останалите мъже в темата - 12 и 7. Съвсем наскоро ( преди няколко месеца ) едно момиче, с което просто имахме служебни отношения за около седмица, ми даде няколко от т. нар. сигнали. Тогава не обърнах обаче особено внимание, макар че ми стана приятно, но скоро забравих. Миналата седмица се видяхме отново и сценарият се повтори, вече даже повече. Честно казано, не се бях влюбвал от 7-8 години и направо бях забравил какво е чувството. Не, че не съм се оглеждал, но около мен повечето са заети, а малкото свободни просто не ми допадат. Проблемът е че, тази ми допада и то много. Почти не я познавам, но това, което съм видял до тук ми харесва. По-малка е от мен с може би около 7 години. Не знам дали просто си играе и си четка самочувствието или наистина има нещо. Струва ми се, че няма кой знае какъв интерес за контакт. Ще си проличи в идните няколко дни. Успя да ми завърти главата обаче, и ако са били само номерца, ще е много гадно. Не, че не съм го очаквал, но все ми се иска да вярвам, че има и нормални жени, въпреки не малките разочарования, които съм имал.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 062ffd5801
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Дават си телефонния номер : )))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker