Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да постъпя?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 889 пъти
Здравейте! Знам, че най -вероятно има много истории като моята, но просто вече не знам от кой да поискам съвет. Най-вероятно ще ме не наречете "лапе " или нещо подобно. Не търся нито обиди, нито упрек, а помощ, ако е възможно. От Варна съм на 16. Преди учех, имах приятели, приятелки, вярно не много, но все пак не съм се чувствала самотна. Мина известно време и стана така че всеки малко по малко започна да се държи зле или дори курвенски. Не се притеснявах отначало, но с времето положението не се подобри, а стана още по-зле. Много пъти са ме предавали, но аз съм прекалено наивна или поне бях, защото постоянно прощавах и си затварях очите за истината. Бях попаднала в лоша компания да. Всеки започна да си търси само изгодата и стана така че се изпокарахме. Не казвам, че нямам вина, но обидите и говоренето зад гърба ми дойдоха в повече. Отделно имам и здравословни проблеми и си уча вкъщи. Та пробвала съм много пъти да се сприятелявам, лесно общувам с хора, но винаги удря на камък и ми тежи доста, защото по цял ден седя сама вкъщи и имам нужда от хора до мен. Не съм лош човек, опитвам се да помогна когато мога. Просто искам да попитам дали има някакви сайтове или нещо подобно където мога да общувам с хора, защото се чувствам доста зле в сегашното си положение. Опитвам се да бъда позитивна, но е много трудно на моменти. Предвид това, че имам много свободно време, а все съм сама или във фейсбук. Извинете, ако има правописни грешки, но бързах докато пиша. А и още нещо.. Ако се питате дали само си стоя вкъщи и чакам на готово не е така. Излизам, заговарям хора, пиша им, но не знам защо не се получава. Държа се нормално и мога да завързвам разговор, даже обичам да пиша истории, но всеки се одръпва. Не знам дали е , защото си има своя компания и не иска нови членове или защото хората са студени. Много ще съм благодарна , ако ме насочите на някъде! Приятен ден или нощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: f1716bb099
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има изключително много социални мрежи за комуникация, но предвид годините ти, по-добре не търси подобни. В интернет хората са други, не са каквито са наистина, там ти не можеш да видиш израженията им и да чуеш тона на гласа им, а по-голямата част от комуникацията и харесването се дължат на подсъзнателните действия и езика на тялото, който четеш. Излизай навън, запиши се на някакви курсове по интереси, заговаряй повече хора и знае ли се, може би с някого ще размените контакти и ще станете добри приятели. Просто не се дръж като удавник за сламка, а съвсем нормално и приятелски. Важно е да се пазиш и запознанствата да стават очи в очи, за да знаеш с кого точно си пишеш. И няма лошо да прощаваш, но има много лошо за теб в това да си затваряш очите за глупостите на хората. Не бъди наивна, понякога не искаме да си признаем лошото, което сме забелязали, но не трябва да го пренебрегваме напълно. Социалните контакти са важни за всички, особено за младите, които сякаш се храним от това, така че темата ти не е глупава. За теб е важно, не подценявай собствените си проблеми и не се депресирай. Трябва да си малко по-положителна, спокойна и усмихната. Много хора са дръпнати и студени в началото, отнема малко време да се отпуснеш пред непознати, приеми го за нещо нормално. Ще намериш приятели, просто опитай различни среди и нека са такива, които ти допадат. Преди бях много притеснителна и трудно се сприятелявах, но започнах да ходя в една обсерватория, там имаше разни презентации за астрономията и много мои връстници, със сходни интереси и кротък темперамент. Запознах се с доста хора, говорихме си, разменихме си фейсбуците, започнахме и да излизаме. Те ми показаха много интересни места в града, някакви скрити малки кафенета и заведения различни от обичайните и нашумелите. След това се отпуснах, приех всякакъв тип хора, всякакви места и започнах да общувам много по-лесно. В същия курс имаше и преподаватели с по няколко дипломи, всички те бяха много мили и се държаха с нас като с приятели. Всичко беше безплатно, изискваше се само да се запишеш. Оказа се, че просто не съм попаднала на хубава среда. После станах по-активна и започнах да участвам във всички чужди инициативи, които ми допадаха. Много хора го правят, явно съм живяла в някакво мое балонче от притеснения. Занимавай се с това, което ти е наистина интересно и ще попаднеш на хора като теб.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cd6e7f8bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм долу-горе като теб с разликата, че съм по-голяма и по-антисоциална :D Харесва ми да общувам с хора, но много по-добре ми е, когато съм сама. Ти си на 16 и имаш време да се социализираш, да намериш добри приятели и т. н. Нямаш причина да се отчайваш. Ако искаш да общуваш онлайн използвай фейсбук, wattpad, дори и ask. fm. Аз лично там съм намирала доста приятни хора и с някои все още си пишем всеки ден. Дори и да нямаш приятели не е болка за умиране, все пак можеш да се забавляваш и сама и да правиш това, което ти харесва. Това, че си общителна и искаш да се запознаваш с хора е голям плюс, просто ти трябва време, за да намериш подходящата компания. И аз на твоята възраст нямах много приятели, т. е имах няколко, но бяха използвачи и да. Така че не се отчайвай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker