Не ми обръщат внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми обръщат внимание
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1780 пъти
Здравейте! Пише ви 24 годишен младеж. Проблебът ми е, че момичетата изобщо не ме отразяват. На външен вид изглеждам добре(не съм мусколест, имам нормално телосложение), поддържам се, възпитан и образован съм. Досега не съм имал гадже. Проблемът ми е, че съм срамежлив, не говоря много, бих казал че нямам никакви приятели. В основното училище и в гимназията почти всички съученици ми се подиграваха, и така се дистанцирах от връстниците ми. Иначе работя, взимам добра зааплата, но не афиширам с това пред хората. Всеки ден се разхождам из паркове и градинки, ходя на кино, не обичам кафетата и дискотеките. Понякога имам смелостта да заговоря някое момиче, но не знам защо те все казват, че бързат, имат си приятел т. н. Във фейсбук съм пробвал да ги заговоря с "Здравей, искаш ли да си пишем; искаш ли да се запознаем", комплименти съм правил на девойките, с шегички съм се опитвал да отворя тема за разговор, но нищо. Дори не seen - ват съобщението. Понякога ми се е случвало непознато момиче да ме погледне, усмихва ми се, но всичко свършва дотам. Може би искат аз да направя първата крачка? Просто като видя някоя девойка започвам да се притеснявам много, гласът ми започва да трепери, не знам какво да и кажа. Бих ви бил благодарен, ако ми дадете някакви съвети, как да се държа с момичета. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5c50b82d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами трябва да си намериш среда. След като вече не си нито ученик, нито студент, най - добре се запиши на някакъв курс по нещо, където ходят по - споко хора. Най - добре курс по рисуване.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 794dcdce09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Всеки път някой като ми пише ''искаш ли да си пишем" или ''искаш ли да се запознаем'' спирам да го отразявам. Подхода ти е абсолютно детински, изобразяващ отчаян тип, страдащ от крещяща липса на женско внимание. Ако искаш да завържеш контакт не е това начина. Просто казваш на въпросния човек било то мъж или жена - здравей, как си, как я караш. Разговорът все на някъде ще потръгне, важното е да продължиш да си активен събеседник, но гледай да не звучиш като отчаян тип и най-важното - ДА НЕ СЕ ОПИТВАШ ДА СИ ПРОСИШ КОМПЛИМЕНТИ и да питаш момичето тъпи въпроси от сорта на ''какво мислиш за мен'', ''харесваш ли ме'' и прочее. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 95d1de7049
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Струва ми се, че статията не е реална и зад тези проблеми не стои реалния човек... Или срамежливата Моне... Френския герой дето прави интриги... Айде моля ти се..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 586a956f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Започвайки така разговорите никой никога няма да ти обърне внимание. Отличи се от другите и накарай момичетата (жените) да се заинтригуват и да поискат да продължат разговора. Неща от сорта на
Здрасти, как си, искаш ли да си пишем, искаш ли да се запознаем и прочие са доста противни на повечето защото ги виждат на през 5 минути. Успех и горе главата.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e82507bd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мисля, че зад поста стои доста културен, деликатен и възпитан човек, един от малкото останали такива. Ех да имаше повече такива хора. Но, си личи и че си леко отчаян и казваш, че в училище са ти се подигравали и това ми се струва те е травмирало, дори и да не го виждаш. Аз съм същият, но малко по-голям на години от теб и досега нищо, абсолютно нищо откъм приятели и връзка. Подигравките, унижението, липсата на среда и приятели още от дете, осакатяват вътрешно и след години се озоваваш в това положение и не знаеш какво ти е толкова ужасното, че хората така да странят от теб.
Е, истината е, че нищо ти няма и си прекрасен човек. Много важно, че не отговаряш на масовите стереотипи за общуване или поведение.
Няколко съвета. Спри да търсиш приятели или гадже в фейсбук, онлайн и т. н. Започни сериозно да спортуваш, това ще ти вдигне самочувствието и самооценката. Продължавай да се развиваш и да учиш, имай цел никога, ама никога не си губи времето да тичаш след който и да било, камо ли след жени и да се отчайваш. Така или иначе все някога ще се случи, ще се намерите с нея, но не и когато притискаш съдбата и чукаш на всяка врата отчаяно и ти е фикс идея, това сваля от привлекателността.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c78868d912
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ще ти дам само един съвет, единственият човек който може да ти помогне, си само и единствено ти, защото ние каквито и съвети да ти дадем, не се ли заемеш сам да се справиш с проблема ти, никои съвет няма да ти е от полза, има толкова много теми в интернет, за това как да се отпуснеш и да бъдеш по уравновесен в компанията на жена, как да заговориш жена, и така нататък, докато сам не си кажеш, че искаш да се промениш, просто няма да стане, до една степен на твоите години бях в почтииии същото положение, но просто си казах че ще се променя, и го направих, така че, опитваш, ако не стане пробваш пак но променяш някои неща, и все някога ще се получи. Успех ти желая.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c6fe629577
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Пич, аз има чувството, че и мъжете, и жените все повече губят представа за реалността. На 35 съм и ситуацията при мен не е много по-различна от твоята. Като ученик и студент не съм бил нито срамежлив, нито супер отворен. Нямах пари обаче, и никой не ми обръщаше внимание. След като завърших Господ ми помогна много бързо да израсна и съответно започнах да изкарвам много добри пари. Кандидатките съответно не закъсняха, но те виждаха в мен единствено портфейла. До момента, като изключим няколко годишна връзка с омъжена жена ( съжалявам за постъпката си ), друга не съм имал. Малко след като бях завършил университета, излизах 2-3 месеца с едно момиче, но като видя, че нямам пари, бързо изчезна. Най-интересната ми случка беше преди няколко години. Бях си харесал едно момиче от компанията, с която излизахме. Не беше голяма красавица, даже останалите често я вземаха на подбив. На мен обаче ми харесваше. Така или иначе нищо не се случи между нас, но си останахме приятели или поне аз така си мислех. Никога не съм се държал лошо с нея, нито пък се отдръпнах, когато започна да излиза с друг. Един ден, както стотици и стотици други пъти, просто й писах във facebook да я видя какво прави. Тя обаче, започна да се държи супер дръпнато и троснато. Пробвах още известно време да проведа нормален разговор и след като не се получи я оставих на мира. От тогава, вече сигурно 5 години, нито ми е звъняла, нито ми е писала, а преди това се виждахме и чувахме доста често. Дори, като се засечем по улиците, се прави, че не ме вижда:) Хем тъжно, хем смешно. Съвсем наскоро пък случайно се запознах с жена, малко по-малка от мен, която сама започна да ми прави комплименти и да търси вниманието ми, без с абсолютно нищо да съм я предизвикал. Реших, че няма лошо да пробвам. Писах й веднъж, просто ей така, да си разменим контакти и ни вопъл, ни стон от нея. Ако беше малка или тип кифла, бих разбрал. Тя обаче е добре образована и възпитана, с много добра работа. Както казах и в началото, хората взеха все повече и повече да се побъркват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker