Мъката от самотата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъката от самотата
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1413 пъти
Здравейте, искам да споделя болката си. Момче на 18г. съм, не бих казал че съм грозен. Нека разкажа историята накратко. Искам много приятелка, да я обичам, да и давам цялото си внимание, да бъда нежен и добър с нея. Искам го от години, все гледам другите. Опитвам да намеря проблема в себе си. Къде бъркам? Опитвам с различен подход, но не се получава. Много тъжа за това, постоянно го мисля защото го искам прекалено силно. Опитах и да оставя нещата да станат от самосебе си, но пак не се получава. Честно казано ми омръзна да съм сам, много дълго време чаках. Имал съм авантюри и флиртове за къс период от време. Не ми харесва, както и сексът за една нощ. Мога и без него, чуствата в мен преливат. Боли ме също така от факта че го мисля постоянно, не мога да се разсея или да не го мисля. Искам нещо истинско, не лъжи и интриги. Бих предпочел да имам една и да прекарам целия си живот с нея вместо с много и различни. Но не разбирам защо толкова ме наранява това, бих дал всичко за да имам човек до себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3ef5d32126
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като цяло да мислиш такива неща въобще не е привлекателно за масата от момичетата. Те търсят мъжко поведение, а не някакви отчаяни момчета да ги търсят все едно търсят майка си. Цялото ти описание е все едно търсиш мама - да я гушкаш, да я притискаш силно и да чувстваш топлината, да я обичкаш ѝ и тн. А момичетата искат да чувстват сексуалния заряд, да има игра, искра. Затова се хващат с разни "лоши момчета", но всъщност не търсят "лошотата", а мъжкото поведение. Не ти препоръчвам да си "лошо момче", но може да си стъпил на земята млад мъж със свои цели, идеи и възгледи за живота.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 329e25b435
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, къе ги прочете всички тези неща???
" да я гушкаш, да я притискаш силно и да чувстваш топлината, да я обичкаш"
Аз прочетох текста ДВА пъти и нищо такова не открих!
А ти, колко пъти го прочете?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a50be04b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторе като чета това все едно аз съм го писал.. И аз се чудя как така не останаха свестни жени които да ценят момчетата които са готови да ги обичат, да са им верни, а си търсят така наречените ''лоши момчета''.. Винаги съм се чудил какво намират във тях. Мъжественост ли. С времето просто съзрях че жените наистина имат много парадоксален начин на мислене. Хем искат някой да ги обича, да им е верен, да и дава вниманието си, хем си падат по плейбойчета от дискотеката.. По-мъжествени биле, и след някоя година чета по форумите от отчаяни жени как мъжа им ги е бил, напивал се до неузнаваемост и им изневерявали постоянно, развеждат се и си провалят живота.. И накрая излиза че свестните момичета са с боклуци, а свестните момчета остават сами.. Наистина е отвратително но това е реалноста. Аз бих те посъветвал да останеш такъв какъвто си да продължаваш да си живееш живота, мъничко търпение само ти трябва и един ден ще срещнеш твоето момиче която ще те харесва такъв какъвто си и ще е щастлива че и даваш цялото си внимание и я обичаш истински, така и ти ще си щастлив че ще можеш да я обичаш и да си сигурен че тя е твоето момиче. ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker