И двамата сме семейни, едва ли имаме бъдеще ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И двамата сме семейни, едва ли имаме бъдеще ?!
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 3060 пъти
Здравейте,
моята история е следната. От 3 години имам връзка с женен мъж, а аз самата съм омъжена. Не се виждаме много често, но постоянно се чуваме по телефона (такава е ситуацията в момента).
Бяхме колеги, така именно и се запознахме. Всичко се случи спонтанно. Аз имах най-сетне любовта на живота си, а той беше щастлив, че има малка дъщеричка. Никой не е очаквал, че ще ни се случи това, а и че ще продължи. Но ето, че се случи. В началото връзката ни беше бурна, страстна, изпепеляваща. Постоянно се търсехме, искахме да се докоснем. Той сякаш се замисли по едно време и се опита да се отдалечи, но не успя. И всичко продължи с пълна сила. Намирахме начини да бъдем заедно и ни беше хубаво. До деня в който аз забременях (от съпруга си). Трябваше да напусна работа и помислих, че това е края. В крайна сметка повечето мъже търсят чисто физическа връзка. Но той не ме остави през цялото време до сега. Постоянно се чуваме и ми казва колко му липсвам.
Смятате ли, че тази връзка има бъдеще? С годините ние се заобичахме и връзката ни от "дива страст", се превърна в много повече. Обичам го, а си мисля, че от цялата история само ще страдам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9f3a8e14e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А съпруга ти какво мисли за тази прекрасна, невинна любов? Май ще поиска ДНК за детето?
С две думи - ти си луда, жено.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9c5acde787
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Заради подобен тип хора не вярвам в любовта. :D

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7851594daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Грозно е това, което правите и двамата - да имате връзка, докато сте в брак. А помните ли като сключвахте брак как се подписахте и заклехте пред Бога, че ще сте заедно в добро и зло? А сега какво - мамите половинките си зад гърба им. Всяка връзка в началото е бурна и изпепеляваща, както описваш тази с любовника си, важното е да оцелееш на прехода, докато ти тогава, както и той, сте решили да минете към друг партньор и да си изживеете бурния период отново и отново и отново и отново, докога така!?
Хора, мислете, правите хора нещастни, които така наранявате, че после остават объркани, това рефлектира в отношението им към обществото, например толкова може да ги нараните, че утре от яд да пишат злобни коментари тук, както доста често се случва - хората злобеят и пишат под темите, явно имат душевна болка. Пазете чувствата на хората. Това не е игра.
Спрете да мислите само за себе си.
Ти по трудния начин ще разбереш колко си се прецакала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 36bb0f763d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   И с какво право ще отделиш детето си от баща му? Само защото си майка? Или защото си куха лейка!? Последното мисля, че е по правилно, защото ако имаше повече мозък нямаше да забременяваш от съпруга си, а щеше да се събереш с невероятния си любовник.
Има една поговорка, която гласи: "Ако искаш да разделиш двама любовници ги събери да живеят заедно"!
Ако не се съберете с любовника си, едно е сигурно ще се чукаш с него, докато съпругът ти или неговата съпруга не разберат. А после.. после ти си знаеш!
Пише ти една озлобена бивша на 29 г. с детенце на 3 г. Моят ме изостави за една такава, като тебе, която пък изостави своя съпруг. Живяха заедно 7 месеца на квартира, докато на моя не му просветна, че и той има дете, а пък нейното дете на 5 г. момченце търсеше все баща си и не приемаше пастрока си. Абе въобще видяха се в чудо. Да, обаче връщане назад няма, всеки по пътя си.
Защо такива като теб, като моя бивш съпруг, като неговата любовница създавате семейства и деца? А, да забравих случайно сте се влюбили, било по - силно от вас!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 27ef1b8eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не, нямате бъдеще. Взаимоотношенита са романтични само защото са в тези рамки. Приеми реалността. Днешно време ужасно много деца са от разбити семейства или връзки. Това е травма за тях. Животът е дълъг и както ти сега, така и мъжът ти ще имате моменти на любови и авантюри, както и нашите родители и прародители са имали. С тази разлика че те са знаели колко е важно семейството като единица и цялост. А ние днешно време сме егоисти и искаме всичко на момента. Отгледайте си децата, на стари години ще се намерите ко любовта е истинска. Не причинявай тази катастрофа в живота на още толкова хора.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 61c01b39c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За сега в името на детенцето си седни на задника. И се постарай да създадеш мир и спокойстви в дома ви -без дилеми.
Ако си сигурна че това е бащата разбира се. Защото ако бащата е любовника, ще е долно да лъжеш мъжа ти
Случват се забежки в работа, флирт поради липса на вснимание. Но ако не спреш сега, когато се сдобивате с детенце-е непростимо

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c77288b9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 5, съжалявам, за това, което ти се е случило, ужасно е :(
АВторке, не те е срам, загубила си всякаква представа за чест, достойнство, морал, как само ни обясняваш като тийнейджърка, ах каква любов, какво чудо. Другите преди мен достатъчно добре са написали, подкрепям тяхното мнение.
Наистина, ако обичаш детето си, ще жертваш имагинерното си щастие с онзи и ще останеш в семейството си. Цялата ще останеш - и с тяло, и с душа. Повдига ми се от такива като вас.
ж29

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fbaef370eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изживей всичко! Това е истинска любов, не я убивай! Има си начини как да остане тайна! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 915319f91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Няма какво да добавя към коментарите по-горе. Съгласен съм с всичко. За такова поведение и хора един приятел в казармата им викаше 'елементарковци'. Коментара на №10 очевидно е грешка - объркал е статията.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 915319f91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Имаше една песен на Хиподил. Следва.... обърках жената, обърках вратата, бил съм на боксов двубой, но не съм виждал толкова бой.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 65130e8748
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   *№ 5, това е най-смисленият коментар, макар и по-строг.

*До авторката: Бъркаш флирта, сексът и хубавите емоции с любовта.
Любовникът ти не те обича, той просто е във еуфория заради егото му, мъжете постоянно искат да се доказват на себе си и на околните, че макар и прехвърлили години, и женени, те могат да имат която си поискат.

*Съгласна съм с по-горните коментари, ако поживеете заедно няма да изкарате много, и ти естествено пак ще се молиш на мъжът си, а тази твоя "любов" или ще се прехвърли на друга "колежка", или ще пада на колене пред жена си, само и само да го прибере, че разбираш ли осъзнал грешките си.

*Нямате бъдеще, ама и със съпругът ти нямате, защото ако не е този ще е някой друг.







-Maryjane

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4ed60db7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Тези приказки с любовите хич не ги вярвам. Един така много ми се правеше на влюбчив, а аз си имам мъж като слънце и детенце. Да ходи да си търси някоя свободна и да не ме занимава. Ще оставя аз детето си без баща и мъжът ми да страда и ще ходя да се "докосвам" с някакъв. Така ли му викате вече - "докосваме се". Ти вече си оплела конците, но защо ти трябваше да създаваш това невинно дете. Не се начесахте!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1fdd2cfcd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Жени как така забременявате от хора, които не обичате, а се чукате с други, които обичате? Обяснете ми - кое е нормалното тук?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 38d7799f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   А ти откъде разбра, бе мадам, че детето с което си забременяла е от мъжа ти? Май послъгваш, а? На челна стойка да застанеш няма да ти повярвам, че любовника ти те е пазил. Дано зачуе нещо мъжът ти и да си пусне един ДНК-тест. Когато си бременна само се чувате? Естествено, едва ли си за него най-сексапилната гледка с корема. Ама си те държи дълбока резерва, че като родиш и се оправиш ще си му като чисто нова. И никога няма да спра да се чудя-вие на работа защо ходите-да си изкарвате хляба или да си събувате гащите?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5f129e47d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Все по-често се убеждавам, че семейните ценности стават все по необичайно явление, все по-често се създават деца, дом породени от емоция, а не от любов, уважение... жалко, че живеем в такива времена, в които вяра да нямаш на никого освен на родители, сестри, братя(дори и там има изключения)

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ece80f3cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До номер 3. Аз не само че не вярвам, а даже целенасочено почвам да я избягвам и да си спеставям всички тези драми :D
"Колко сме щастливи, чакаме дете ... и оп, един ден какво се оказва любимата съпруга имала изпепеляваща любов с друг, през цялото време, докато ти плащат сметките и се радваш на комфорта и удобствата на семейния живот.

Майната ти кучко. Дано те зареже.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8c96124b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Глупава жено, осъзнай се. Събери си мозъка, доколкото го имаш, и реши какво точно искаш да правиш с живота си. Любовникът ти щом е женен и изневерява, каква е гаранцията, че ако се съберете някога, няма ти да влезеш в сегашната роля на жена му? Както и обратното - щом си склонна да забременееш от един, докато въртиш любов с друг, явно главата ти е много объркана и има много да ревеш. Лошото е, че ще реве и детето ти, понеже майка му разсъждава с оная си работа. Запомни го от мен - всеки в този живот си плаща за простотиите, които е свършил.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker