Страхлива девственица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страхлива девственица
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1954 пъти
Здравейте, на 21 години съм, от 2 месеца и малко имам връзка с едно момиче. Което за мен е наистина специално, никога не съм желал и обичал друго момиче колкото това. Тя е на 20, и е девствена. Познавам я от доста време и знам че е водила доста връзки макар и не сериозни преди да бъде с мен. Не го е правила със никой според думите и защото си мислила че никой от тях не е правилния човек. Аз не я притискам и и казах, че я разбирам , и че ще имам търпение докато тя не пожелае. Забелязах, че когато се натискаме и целуваме, тя много плахо държи дистанция от члена ми. Вече 2, 3 пъти се целуваме и натискаме доста страстно като тя се търка в члена ми през дрехите и аз си вкарвам ръце в гащите и. Тя ми казва че и харесва и че я възбужда. Но онзи ден докато се натискахме по този начин изведнъж спря, скочи от леглото и някак си все едно се разсърди. Когато я питам какво става тя ми казва ''не ме разпитвай''. Питам я проблема в мен ли, тя категорично ми отговори че проблема не е в мен а в нея. И нищо не ми казва повече. Което ме кара да си мисля много лоши неща. Като, имам комплекс за размера на пениса ми, но след като посетих лекар и разговарях с разни сексолози преди време се оказа че нямам абсолютно никакви проблеми. И ме кара да си мисля че го е усетила и не и е харесало колко е голям и затова е спряла, което според мен е доста глупаво. Тя е доста странен характер със изключително странни и променливи чувства. Примерно в момента е весела след 1 мин ще се ядоса по причина която и тя самата не знае. Знам че тя изключително много ме обича и наистина много иска да е с мен. Наскоро ми сподели че е имала връзка с човек преди години във който тя много се влюбила. Били заедно около година, и тя решила да го направи с него, по скоро той настоявал доста и тя се съгласила, почнали да се целуват и събличат но тя се уплашила и му казала че не иска, той се ядосал и прекратил всякакви взаимоотношения с нея. Което буквално я съсипало. И в момента си мисля освен че изпитва страх от първия си път, също и изпитва страх да не стане пак така както с бившия. Истината е, че ще я чакам колкото е нужно защото колкото или да се струва странно на хората в точно тази ми връзка секса не ми е толкова важен, единственото нещо което искам е тя да е щастлива, спокойна и да се обичаме и да сме заедно. Ще бъда търпелив и ще я изчакам, когато реши че е готова, ще подходя супер внимателно и със много страст. В момента търся съвет главно от жените, не съм жена и всеки знае че първия път за момичето не е като първия път за момчето. Искам да ми споделите как е минал вашия първи път и дали може да ми обясните как според вас тя се чувства в момента.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 83edb72b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересувай се от това как е емоционалното и състояние, имай търпение и така тя ще ти се довери и ще я спечелиш.Тогава в нея ще бъде инициативата.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5466352310
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има голяма вероятност да е била сексуално насилвана като по-малка. Такова поведение, което ти описа, е характерно за жертвите на насилие - демонстриране на интимна близост и после внезапно отдръпване заради травмиращите спомени. Говорил съм с експерти, които са ми казвали точно това. Проблема не е в теб, дано с времето се подобрят нещата.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 09344556f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Най-вероятно не е девствена,като е направила сефтето е получила психологична травма.
Страхът е по-силен от желанието,бил съм с 2 девствени момичета,никоя не се е държала като приятелката ти,а те дори нямаха предишни връзки.
(Г.В)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: eb48694444
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От опит ще ти кажа, че девствено момиче не е съвсем наясно кой член е голям и кой малък, освен ако не е нещо фрапиращо. Забрави за тази версия на историята, налудничево е.
Моят приятел подходи много умно. Наистина, шапка му свалям, защото напълно беше осъзнал психологията на едно неопитно момиче. Историята ми може и да ти е от помощ, така че ще я разкажа.
Първо, той никога не ме е притискал. Само веднъж сме говорили по темата, тогава аз започнах разговора единствено с цел да му споделя, че не съм спала с никого. Меко казано се притесних, той имаше опит и не знаех какво ще си помисли, все пак бях на 18 години и никоя моя приятелка не беше девствена вече, мислих, че е странно. Хората реагираха различно, обикновено изпадаха в шок. Беше много комично, изчервих се, закрих си лицето, той само ме прегърна и ми каза, че всичко е наред и да не го мисля. Не съм имала страх от първия път, единствено не можех да приема идеята, че ще допусна някого толкова близо до мен. Не знаех какво да очаквам, не исках и да го отблъсна с някоя моя грешка. Изчака ме да се отпусна във времето, не отне много. В началото и аз гледах да не се докосвам до интимните му зони, защото не исках да ме разбере грешно. Не бях готова, не исках да реши друго и да стане неприятно. После се отпуснах, започнахме да си пускаме ръце, след това си говорихме най-спокойно, той не настояваше за нищо. Изчака аз да предприема нещо. Една вечер си свали блузата и я остави на една страна, нищо повече от това. На следващата вечер бяхме сами на километри от града, направихме си за ядене, свалихме седалките на колата и започнахме да се натискаме. Помоли ме да си сваля блузата. Нищо повече от това. Целувахме се, натискахме се и се прибрахме. Аз се отпуснах, свикнах с идеята, че той вече е виждал част от тялото ми. Седмица-две по-късно сама пожелах да се съблечем напълно. Опита не беше успешен, защото се притесних, а той се стресна, че нещо не е наред. Не го повдигна на въпрос. Прегърна ме, каза ми, че ще ме изчака, а аз му казах, че съм готова и го искам, но на момента съм се притеснила от обстановката. То това си беше като да пусна фар със зелена светлина към него. След два дни го направихме. Първата вечер се притесних, защото не знаех какво да очаквам, бях готова да продължа, но нямаше да е толкова приятно за мен и той спря. Самата обстановка не беше добра, бяхме заключени, но имаше хора в къщата и не се чувствах спокойна, че няма да ни прекъснат или да ни чуят. Дръпна се и каза, че не иска да съм нервна. Два дни по-късно се разхождахме и минахме покрай една аптека. Попитах го дали има презервативи, той каза, че няма и му казах да вземе за всеки случай. Та, това "за всеки случай" се оказа точно за същата вечер. Приятелят ми просто направи всичко постепенно и когато стигнахме до действие, не бързаше, не говореше излишно и следеше езика на тялото ми. Постъпи по този начин. Предприемай крачки, бъди смел, но прави всичко постепенно, а не наведнъж.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0217c831a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И мен ме чакаха четири години. И никога не се оплакаха, а сега момчето не съжалявя.
Трябва да говориш с нея. Може би не директно за това да зарочнеш разговор, но да говориш как не би я оставил за подобен проблем. Да й разказваш колко нежен и внимателен ще бъдеш и т. н. Трябва да я УБЕДИШ да ти има пълно доверие.
И може би няма да стане от първия разговор, но имай търпение. Един ден ще бъдеш наистина щастлив с нея.
Успех ви желая! <3

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3477f6cd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти от къде си сигурен че е девствена? Момичето със сигурност има голям проблем. Може да се страхува от половия ти орган? Може да е била изнасилена но не смее да ти каже. Момичето пълничко ли е? Ако е се срамува от тялото си. Не е задължително да е изнасилена може да е преминала случки които са я отвратили от секса. Секса колкото е хубав толкова е вреден... Дано проблема ви се реши. Говори с нея, накарай я да се отпусне и всичко да ти каже. От колко време си с нея?

Жена на, 20

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker