Смесени сигнали - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Смесени сигнали
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2706 пъти
Здравейте!

Студентка съм, на 21г и живея във Франция. Отскоро се занимавам с французин на 25г., с който се запознахме в едно приложение (не Тиндър). Изтеглих го чисто на майтап, писахме си седмица и той ме покани на среща (за първи път тегля такова приложение, писах си само с него и след това го изтрих, защото някак си ми се стори глупаво, ако съм го харесала да се зарибявам с други момчета). Излизали сме общо 4 пъти, ходихме на кафе, бар, кино, ресторант, все разнообразни места. Целуна ме на 3тата среща към края, а последният път се целунахме 3 пъти.

Изкарваме си много добре. Особено последният път, в който срещата продължи 6 часа.

Но.. Чувствам се объркана. Пишем си през ден-два, но за много кратко, без нищо съществено да си казваме. Първият път той ме покани на среща, след това аз, а последните два пъти стана взаимна уговорка. Но вече мина месец и седмица и сме излизали само 4 пъти. Миналата седмица ме покани на дискотека с неговите приятели, но чак в петък. След ден-два му казах, че може да не чакаме до петък и ако е свободен, да се видим преди това. Разбрахме се да отидем у тях и да му сготвя( той знае, че много обичам да готвя) и само да отбележа, че не съм искала да правим секс, просто свършва работа късно и нямаше как да излезем във въпросния ден. Но.. той отмени срещата под претекст, че има някаква вечеря с колегите от работа, която не може да отмени. На следващия ден (петък) отмени дискотеката, защото трябвало да заминава по-рано за Париж. И така.. спря да ме кани на среща, последните пъти аз пиша.. Със сигурност знае, че го харесвам, но не се държа обсебващо, просто показвам, че имам интерес без да се натрапвам.

Въпрос към жените: Случвало ли ви се е да се сблъсквате със сходно поведение на мъжът, с когото се занимавате и какво предприемате в такъв случай?

Въпрос към мъжете: Ако не харесвате едно момиче, защо изобщо ще си пишете с нея, че даже и 4 пъти ще излизате и ще сте се целували. Или възможно ли е просто така да са се изпарили симпатиите, че просто да поддържате вял разговор в последните дни от чисто чесане на его?

Ще се радвам да чуя различни мнения по темата; Благодаря ви:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: d90c254453
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам, всеки човек е индивидуален, но аз лично, ако харесвам някоя жена, бих търсил контакт с нея, бих поемал инициативата за срещи и общо взето - бих бил по-активната страна, като се опитвам да не се натрапвам. Не си споделила с какъв характер е мъжът, с когото излизаш. Знам ли, ако е по-срамежлив, може и да е нормално това поведение за него.
Съветът ми е да изчакаш няколко дни, в които да не му пишеш нищо, след това го покани отново на среща. Ако пак откаже или започне да увърта, може да го питаш директно дали има нещо, което го притеснява и как си представя отношенията ви оттук нататък.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c818d2ab6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко от изброените неща от теб е възможно и ако проявиш търпение сама ще научиш отговорите на въпросите си. Знам за подобен случай на твоя, при това с жена доста по-голяма от теб и с доста повече опит с мъжете. Вярно е, че от страни е лесно да се забележат недвусмислените сигнали, които някой ти дава, особено когато е минало време и вече нещата са се случили. Когато обаче си увлечен си с перде на очите, започваш да се самонавиваш, виждаш само хубавите неща и игнорираш онези, които са показателни за бъдещето на една връзка. Не знам какво ти очакваш от младежа, но въпросната дама си е въобразила, че може да има връзка с ухажора си игнорирайки това, че той постоянно е някъде с приятели, а за нея се сеща от дъжд на вятър (вероятно когато му е скучно или просто за да поддържа огъня). След няколко подобни на твоите срещи се стига до кревата, а след това следва 5 месеца забрава (епизодични срещи на кафе, кратки разговори в социалните мрежи и вечни ангажименти с приятели). Дамата е обаче упорита, игнорира това очевадно пренебрежение и се стига до втория път под чаршафите, чак тогава си дава сметка, че от тази шумка няма да изскочи заек.
Изводите си прави сама, но за мен е нормално ако си допаднала на младежа той да иска да бъде с теб по-често, дали ще е среща, дали ще е разговор по телефона или в социаните мрежи, дали на раздяла просто ще те целуне или ще задържи за по-дълго ръката ти в своята. Аз ако харесам една жена, особено пък ако вече сме излезли на среща, започвам да търся свободно време за да съм с нея, променям плановете си за деня и седмицата, но не за да не сме заедно, а точно напротив, за да сме максимално време заедно.
Вариантите в твоя случай са много, но най-вероятният е, че господинът си има гадже, но се ослушва за нещо по-свежо, срещнал се е с теб в моментите, когато гаджето му е било ангажирано или просто я е излъгал, че е по работа. Срещайки се с теб е установил, че ти не си онова по-свежото, което търси и сега се опитва да те игнорира без да му създаваш проблеми.
Изтегли си отново приложението и ще видиш, че той не се е изтрил от там, напротив активностите му са точно във времето, когато е можел да бъде с теб - отговорът защо е ясен.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2e20a13464
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Върти ти номера, просто е, не гледа сериозно на теб и толкова
Съвет-не се доверявай на хора от сайтове за запознанства сляпо, защото в случая си го направила. Нито го познаваш, нито му знаеш живота, успех
Ж40

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 729fb973d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятно му е приятна компанията ти и иска просто да се виждате от време на време като приятели и евентуално по-късно да спи с теб. А ти неусетно си започнала да навлизаш в личното му пространство, и е решил, че ще започнеш да искаш нещо повече, затова се е поотдръпнал.
А иначе ми се струва, че има доста причини да излизаш с някого и без задължително да си падаш по него/нея - скука, запълване на времето, желание за разнообразие и нови познати.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ae4ff3f72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм жена и го правя същото. Разигравям. Като ме питат защо излизаш с него и имаш емоции с него не мога да отговоря. Най-вероятно от скука.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2c32b0f660
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   ОТ Авторката: Благодаря ви много:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a03f86c935
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен не държи на теб. Не влага никаква емоция, в това, което дори не е за момента нищо. Просто ти се надяваш да е нещо. Надявам се да се окаже, че е сериозен и свестен и да потръгне в крайна сметка, но за момента дори се чудя дали те харесва въобще.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8f3cc2b09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм мъж и ми се случва често, в смисъл, че го правя. Ще ти обясня какво става. Това, че той те харесва или аз харесвам дадено момиче няма значение колко не значи, че много бързо няма да загуба интерес ако видя, че тя не полага същите усилия, отлага, играе игри или по някакъв начин ми създава неудобство. Ако нещата тя не ги прави лесни, леки и приятни, тогава няма смисъл да ги задълбочаваме. Защо да ги задълбочаваме след като на този най-романтичен етап имат дефекти? В твоя случай виждам, че е заради отлагане. Минали са пет седмици и сте се виждали само четири пъти и аз ще загуба всякакъв интерес. Очевидно той е инициирал контакт и предложил първия, може би втория път с което е показал, че има интерес и от теб се е очаквало да свършиш своята част и да покажеш интерес. Нещата стават когато двете страни полагат взаимни усилия, когато жената играе жертва и от теб се очаква да свършиш всичко тогава не си струва. Такова отношение е обидно. Представи си нещата от мъжка гледна точка. Ти се откриваш, показваш интерес а отсрещната страна не прави нищо и чака? Ако аз покажа интерес и тя трябва да покаже интерес, ако аз направя комплимент и тя трябва да направи комплимент и т. н. Нещата са взаимни! Жени които не го разбират това и не проявяват поне същите усилия в едни отношения каквито мъжа и очакват човека-оркестър да свърши всичко вместо тях докато те седят на трибуните като публика и само ръкопляскат са изправени пред много разочарования.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9aab7d3ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Питаш дали е любов ли? Не, това не е любов. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker