Манипулират ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Манипулират ме
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1845 пъти
Здравейте!
Имам сериозна връзка от 6 години и обичам приятеля си! Но преди година се случи нещо, което не трябваше - преспах с друг. Беше само секс, нищо повече. Но чувствах вина от това.. Казах си, че това няма да се повтори. Приключих всички взаимоотношения с въпросния човек, докато на скоро не ме потърси отново. Манипулира ме, иска отново да се видим. Аз категорично му отказах. Не искам да имам нищо общо с него. Но той ми каза, че ако не го направим отново, щял да направи нещо, което нямало да ми хареса.
Всеки прави грешки, наистина обичам приятеля си и не искам да правя това отново. Не знам как да постъпя.. Не искам да правя секс с човек, с когото не искам. Страх ме е да не разкаже всичко на приятеля ми, защото той няма да ми го прости.
Моля за съвет.. Какво да направя, за да си запазя връзката и да се отърва от човека, който ме манипулира? Страх ме е, че ако приключа отново всякакви взаимоотношения с него това ще го подтикне да разкаже всичко. Не знам какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: dcadeb0ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелят ти познава ли този човек? Знам, че това което ще кажа няма да се хареса на много хора, защото не е морално, но спри връзките с манипулатора и го остави да разкаже всичко на приятеля ти. Замисли се - той на теб ли ще повярва или на някакъв мъж който вижда за първи път. Обаче избери сама дали да ме послушаш или не, тъй като лъжата на такава тема не е детска игра. Ако прецениш, че може да се издадеш - НЕ СЛЕДВАЙ СЪВЕТА МИ, защото тогава само ще влошиш нещата. Бъди напълно сигурна, че ще се справиш. Все пак, какво те кара да мислиш, че няма да станеш сексуална играчка на манипулатора и когато му омръзнеш няма да изпее всичко? Няма да си му нужна, защо да крие? Така не само, че онзи мъж ще е задоволен, но и ще ти съсипе живота. Хрумна ми последно нещо, но то е малко.. унизително... Умолявай онзи мъж да те остави намира, падай му в краката и ме се моли като на някое божество! Шегувам се, спокойно. Но и това може да помогне. Те, искам да кажа, че само това с лъжата може да помогне, а в другият случай ще станеш сексуална робиня. Може и да му стигне един път, разбира се... Дано някой се появи и с друга идея, че да не си ограничена само с един избор.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: dcadeb0ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелят ти познава ли този човек? Знам, че това което ще кажа няма да се хареса на много хора, защото не е морално, но спри връзките с манипулатора и го остави да разкаже всичко на приятеля ти. Замисли се - той на теб ли ще повярва или на някакъв мъж който вижда за първи път. Обаче избери сама дали да ме послушаш или не, тъй като лъжата на такава тема не е детска игра. Ако прецениш, че може да се издадеш - НЕ СЛЕДВАЙ СЪВЕТА МИ, защото тогава само ще влошиш нещата. Бъди напълно сигурна, че ще се справиш. Все пак, какво те кара да мислиш, че няма да станеш сексуална играчка на манипулатора и когато му омръзнеш няма да изпее всичко? Няма да си му нужна, защо да крие? Така не само, че онзи мъж ще е задоволен, но и ще ти съсипе живота. Хрумна ми последно нещо, но то е малко.. унизително... Умолявай онзи мъж да те остави намира, падай му в краката и ме се моли като на някое божество! Шегувам се, спокойно. Но и това може да помогне. Те, искам да кажа, че само това с лъжата може да помогне, а в другият случай ще станеш сексуална робиня. Може и да му стигне един път, разбира се... Дано някой се появи и с друга идея, че да не си ограничена само с един избор.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: becfdc0df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако разкаже, може да го съдиш за клевета. Аниуей... нещо по-реално... разбира се, че, ако става нещо от теб не би спала пак с него. В тоя живот всеки носи последствията за постъпките си. Просто се изправи пред тях с достойнство, ако досега не си го проявявала в действията си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: c7a3169d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не те манипулира, а те изнудва. Дали ще се поддадеш на изнудването, само от теб зависи. Изнудвачите по принцип са страхливци и ако успееш по някакъв начин да го сплашиш, смятам че ще подвие опашка. Имай предвид обаче, че може по някакъв начин да се добере до приятеля ти и анонимно да му напише нещо - сега не е много трудно с тези социални мрежи. Но ако се поддадеш на изнудването, ще продължи да го прави.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d36f9a58b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-простото, което можеш да направиш е да изманипулираш ти изнудвача ти. Вече си излъгала приятеля си, защо да не излъжеш и този мухльо - кажи му, че си си признала пред приятеля ти още след случката и ако мухльото продължава да те изнудва ще бъдеш принудена да кажеш, че те притискат, а кой на кого ще смачква топките не се знае.
Номер 4 вече ти е казал, че такива хора са обикновено страхливци - надали ще посмее да проверява дали го лъжеш или не. За да звучи всичко по-истински не се завтичвай да му звъниш на вратата, изчакай го пак да започне да те притиска, изсмей му се и му кажи да действа - приятелят ти вече ти е простил, но на него надали.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 16fea2b5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бе кажи че имаш сериозни здравословни проблеми по женската част и няма да се появи повече!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: d656313708
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелят ми и въпросния човек се познават. Не искам да провалям връзката си заради тази моя глупост. Относно коментара на 4, напълно съм съгласна с теб. Показах му, че държа на позицията си и че няма да успее да ме изнуди да спя с него.
От авторката

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3c15d7c3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Значи това е изнудване, а не манипулация. Първата ти грешка е, че си допуснала любовника да има контакт с гаджето. Но щом се е случило, спри да контактуваш с него. Той може и да не каже, но ако каже, ще бъде набит според мен. А може да пусне слух, което да влоши нещата. Според мен ти не си признавай. Казвай, че е лъжа.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: aa43216b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Изтрий всички чатове и го блокирай навсякъде. Ако каже на приятеля ти, не си признавай, а го изкарай луд и да не му обръща внимание. Друг вариант е да кажеш на изнудвача, че приятеля ти вече знае, защото е набарал чата с него или ти си му казала сама и че е решил въпреки това да остане с теб и прекъсваш всички контакти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 43d56e1f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се поддавай на изнудвания. Кажи му, че това е минало и си продължила напред. Тази случка да ти е като обеца на ухото и превръзка над очите за да не правиш повече такива неща.

Номер 1 дава нелепи съвети.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 411ead47eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Явно въобще не ти пука за приятеля ти щом му изневеряваш и си готова пак да го направиш, с оправданието, че те били манипулирали. Много удобно оправдание, но само пълен глупак би се вързал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker