Страх ме е да не разбере, че му изневерявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е да не разбере, че му изневерявам
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2408 пъти
Имам приятел от 1 месец. На почти 30 години съм и това ми е първата толкова сериозна връзка. Отношенията ми с мъжете се градят основно на секса. В началото супер много го харесвах, но понеже не сме правили секс още, започнах да чувствам рязко отчуждаване. Рядко издържам без секс повече от две седмици. Имала съм много секс приятели, понякога и по 4-5 едновременно. Бях спряла да се виждам с всякакви мъже, но наскоро започнах отново с един от старите ми секс приятели, който е адски надарен и сексът е върхът. Това е патерица за куцащите ни отношения, в които липсва секс. Мисля да не го притискам, явно не е свикнал да прави секс веднага, като тръгне с някоя. За мен след една две седмици, е напълно нормално, но имам чувството, че с него дооооста ще трябва да почакам. Друго не виждам какво мога да направя освен да се виждам и с двамата, докато не ни потръгнат нещата. Притесняват ме много неща. Виждам, че е доста по неопитен от мен в секса по разказите му, което не значи, че сексът ще е лош, но според мен той не отдава такова голямо значение на секса като мен. Имал сухи периоди по 7-8 месеца - пълен абсурд. Мъжете, с които съм се виждала, са адски сексуални и след един месец без секс изтрещяват. За мен това е доста по-нормално. Може би затова влизат в категорията женкари. Защото нагонът ги влече. Това не значи, че не са свестни и не могат и те да направят връзка. Защо винаги трябва да избирам между сериозната връзка и хубавия секс? Вечно като тръгна с някой, или му е 10 см и сексът е зле, или не му става, не знам от неопитност ли, от притеснение ли, но това аааадскки ме отчуждава. За мен сексът е нужда и близост.
След първата изневяра почна да ми става гузно, но когато съм незадоволена, задръжките ми не просто падат, а изобщо забравям, че неща като морал съществуват. Може да се каже, че без секс се поболявам. Има и доста такива мъже, които ще ме разберат, предполагам. Проблемът е, че този мъж е свестен, че ми е време най-накрая да създам сериозна връзка и че всички го очакват от мен - семейството, обществото, всички. Затова ме е страх да не разбере и да не съсипя всичко. Трия всякакви съобщения, не показвам с поведението си, че има нещо, но за малко да ми излезе смучка последния път, после не знам какво щях да правя. Общо взето ходя по много тънък лед, съзнавам го, знам и че се държа безобразно безотговорно към него, нооо....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 4c3b0b2318
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пази боже от такива приятелки като теб! Ти и многобройните жени като теб, ненаситни и жадни само единствено за секс без чувства и сериозна връзка, отвращават ме такива като вас!!! Също и мъжете като вас, курвари и т.н. Не можели без секс, изтрещявали...Чета и се чудя - тва истина ли е?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0b4decbbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каква връзка си тръгнала да правиш след като от сега изневеряваш... връзката са отношения и то сериозни между двама.. лелелел

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: dcaefb4033
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ясно е, че за да си добър в секса, трябва да си го правил доста... за да се научиш. Нали така? Ако се виждаш с много хора за секс, понеже не издържаш, не можеш да инвестираш това време в опознаване на другия и да бъдеш "свестен" едновременно, разбираш ли? Тази връзка е предварително обречена поради очебийните различия... той е от друга порода просто. По-добрата порода.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3f4f1c7123
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 30 години... и на връзка от един месец й казваш, че е сериозна...? !? ! И щом още от сега изневеряваш... по добре оставяй момчето да си търси нормална жена... а ти се оглеждах за някой като теб и с твойте разбирания

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 469ad7cc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами търпенийце му е било майката малко. Съвсеееееем малко. Да вземеш малко да починеш, евентуално пък ако толкова не можеш да дишаш без секс, ми мастурбирай например. Колкото и незадоволяващо да е това мое предложение. А и тази морална ограниченост, която е в главата ти, това задължение? Ами "семейство" не се гради на изневяра? :D Знам колко е гадно мъжът да е неопитен, повярвай ми, това девствениците са ужасно нещо. Никой не се е родил научен, така е, ама по-добре да вървят при девствените девойки, така сме 50/50. Явно имаш нужда от още време за хойкане, а може и завинаги да си остане така, просто не се захващай с нещо, което явно не можеш нито да спазиш, нито да задържиш, защото повярвай ми - втора, трета изневяра ще има :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8f9130e28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, ще разбере и ще те зареже, дори и със задна дата. Ти искаш винаги да си на печалба - е как да стане? От един връзката, от друг секса, ами не става така. Пожелавам ти няколко месеца пълна самота и никой да не ти пуска. Ще видиш тогава нещата от друг ъгъл. Неправенето на секс не е краят на света!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4e99223057
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако искаш да имаш връзка с човека и той не е толкова сексуален, то ти ще трябва да инициираш контакта а не да чакаш, с чакане нищо не се случва. А иначе за сериозна връзка се изисква друг манталитет, ти си свикнала с различни любовници, интересуваш се на първо място от себе си и задоволяване на своите нужди за сметка на човека до теб. За секс другарче си чудесна, за връзка - катастрофа. Ти и да се ограничиш за известен период не знам дали ще можеш или искаш да правиш секс само с него и да потърсиш старите си секс приятели. Тези древни традициите които сега са изоставени не случайно са изисквали жената да се омъжва девствена, не е било просто приумица. Когато познава сексуално само мъжа си, тя е привързана към него и е щастлива с него. Жена която е била с много мъже, тя повече не става за един мъж, манталитета и е променен.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 230d9a120d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами, вземи го притисни. Много странен човек. Цял месец да се прави на... и аз не знам на какво.

Alpha, ж. 29

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0ee74c36d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чичо пак се развихри...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: b1989dd286
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката: мастурбирам и то много. Не помага. Свършвам по над 10 пъти и се дразня, че не ми задоволява нуждите.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f868c929b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам какво да те посъветвам относно връзката ти, само мога да кажа, че този мъж постъпва много правилно като не те е изклатил досега.
Може бих те посъветвала да се отдадеш на нагона си, колкото е възможно повече, защото родиш ли дете(независимо от кого) въобще няма да ти е сега.
За сведение, моя мъж ме чака 4 месеца, докато реша да му "пусна".

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2435ca43c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Най - добре кажи на човека истината и го освободи от присъствието си! Нека да си намери свястна жена ти не го заслужаваш! Най - добре не ставай и майка, защото горките ти деца един ден ще и срам от теб!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker