Срещнах Жената в (не)подходящ момент - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срещнах Жената в (не)подходящ момент
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2708 пъти
Здравейте!
Преживях раздяла на дългогодишна връзка я приех тежко. Започнах да пия, напуснах работа, прекъснах с университета, спрях да излизам, не се чувах приятелите си, станах асоциален. Пропилях една година без работа, пред компютъра, по барове, много алкохол - изобщо пълен застой, да не кажа деградация. Катастрофирах, за щастие пострадах много леко, но колата ми стана на купчина железен боклук. Имах кратка връзка с жена, която се оказа ужасна кучка и набързо прекратихме отношения.
Все пак след тази пропиляна година започнах да се осъзнавам. Млад мъж съм, а бях станал 110 килограма - започнах да се заниамвам със спорт и поправих фигурата си. Намерих си няколко нови по-близки приятели. Презаписах семестъра в университета. Единствено работа не успях да си намеря (защото съм студент и ме режат на интервютата много яко), но финансово се справям благодарение на родителите ми.

Всичко добре, докато не срещам най-страхотната мадама на света. На среща с мои приятели, на майтап ни сгодиха, а ние напълно непознати си умряхме от смях. Разменихме координати и скоро ще се видим пак. Моите приятели ми потвърдиха това, което и аз забелязах - амбициозно момиче, много симпатична, весела и добродушна.
Много искам да изградя сериозни отношения с нея и съм още в самото начало, но се притеснявам се много заради пропиляната си година - дали тя ще иска да влезе в живота на човек, който се реабитира.

Не искам да изглеждам като нещастник в очите й. Тя е много амбициозна, а аз дори нямам собствена работа и лична кола. Моля ви, дайте ми някакъв съвет какво да предприема, защото не искам да я изпускам. Не ме разбирайте погрешно - имал съм сериозни връзки с 4-5 жени през живота си, но за първи път усещам, че тази е Жената!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 77702646fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти също си амбициозен. В смисъл, хайде, претърпял си пълен спад и сега се изправяш, опитваш се да си поправиш живота... ходиш на интервюта за работа, мислиш си за сериозна връзка, учиш. Ти си в процес на усъвършенстване. Криза е, не всеки има работа, доста хора си търсят, местата са малко, борбата е голяма, а ти си студент... нормално е да те режат и да е трудно, но проблема не е от мързел. Бил си 110 килограма, повечето хора в такъв момент се отказват от фигурата си и се самосъжаляват на топло у дома, но ти си се стегнал и си решил, че ще тренираш и си си върнал тялото. И да, много ясно, че щом не ти харесва това, което учиш, ще се презапишеш.

Всяка една история има 2 гледни точки, авторе. Спри да виждаш това, че като за момента не си постигнал много, защото действително в момента го постигаш, бориш се, а това е много. Ако тя наистина е Жената (с главно Ж), тя ще те разбере.

Хайде успех с мадамата, с работата и ученето. ^^)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d6faebe98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я отивай на срещата и хващай момичето. Сега е идеален момент да докажеш какво можеш. Ще бъде голяма глупост ако я изпуснеш, понеже се чувстваш недостоен за нея.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4e21cea5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   С тези мисли в главата сам ще се провалиш. Ако тази жена е свястна, за нея няма да има значение, че в момента нямаш работа и кола. Не се забивай сам. Остави нещата де се случват и гледай позитивно. Успех и повече вяра в себе си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5a8b304f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако и тя почувства същото, защо пък не. Дори тя би ти давала сила да се справиш с положението, по- лесно ще си стъпиш на краката, защото всеки знае че любовта мотивира и издига. Не се страхувай, а ако е споделено всичко, направи така че да се случат нещата. Успех!

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fd221a877d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен прекалено се вкопчваш като удавник за сламка в тази жена. До колкото разбрах от историята ти вие сте се виждали само веднъж. Успокой се малко. Колкото и проницателен да си за една среща и то в компания с други хора няма как да прецениш тя що за човек е. Имаш просто хубави първи впечатления. Няма нищо лошо да се пробваш с нея. Излезте. Не й разказвай за драмите си ако не искаш да изглеждаш като нещастник. Или поне не в самото начало. Но нали си учиш, спортуваш... Не виждам какво толкова неамбициозно има у теб. Горе главата и успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2880e494f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей, лично аз мисля че не е въпроса да я изтървеш или не... тя не е предмет а човешко същество, и нестава въпрос да я впечатлиш или убедиш да е с теб а дали това което чувстваш е споделено. Нима тя ако имаше/нямаше кола на теб щеше да ти пука? Не разбира се, абсолютно същото е и със нея. Повярвай ми, ако това че нямаш кола и други там неща я отблъсне от теб, не съжалявай, говори си с нея прекарвай време с нея и виж дали чувствата ви са споделени. Виж как се развиват нещата, тя ако иска човек с кола и апартамент ще се ориентира на другаде.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 05d8e30454
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съдбата ти дава втори шанс за едно ново начало. Каквото има да става ще става!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker