Мисля, че го загубих. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че го загубих.
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 3219 пъти
Здравейте!
Имам нужда от съвет. Зная какво трябва и какво не трябва да правя, но не зная как?
Ситуацията ми е следната:
От 2 години и половина имам сексуална връзка с колега. Проблемът ми е, че аз се съгласих на тази връзка, защото след 2 години гонене от негова страна, успя да ме накара да се влюбя в него. Затова се съгласих на тази връзка. Това беше единственият начин да бъса с него. Всичко беше супер. Той ми звънеше всеки ден. Пишеше задължително всяка сутрин в продължение на 2 години добро утро любов, желание мое и т. н. Съобщенията му не спираха чак до късно вечерта. Правеше ми подаръци и изненади. Сексът с него беше невероятен. Най-важното винаги ми показваше, че ме обича и ако се разсърдех за нещо, той просто полудяваше и не ме оставяше намира докато не му простя. Той може да бъде наистина много сладък, когато пожелае.
Проблемите започнаха, когато в офиса дойде нова колежка. Тя е по-млада от нас и по-красива от мен. От тогава той полудя по нея. Моите съобщения и обаждания спряха. Започна да ми пише само добро утро и това е. Дори вече има дни, в които дори и това не се сеща да ми пише. Това преди никога не се беше случвало. Вече дори и не споделя с мен. Аз на няколко пъти се опитах да разговарям с него. Питах го дали съм му омръзнала или просто е влюбен в др колежка. Той ми казва само, че се филмирам и да не си мисля глупости и млъква. Преди месец му казах край. Не издържах това пренебрежително отношение. От както флиртува с другата, нито веднъж не ми е казал обичам те. Спряха и умалителните обръщения. Аз станах едно мрънкащо същество, без всякакво самочувствие. А тя е готина и наперена. Умее да флиртува и привлича мъжките погледи. Нямам шанс срещу нея. Още повече, че си изиграх картите неправилно. Не биваше да показвам ревност и да му търся сметка, но го показах многократно.
Както и да е. След като казах край, той каза ок и млъкна за около една седмица и след това започна да ми пуска разни съобщения като вицове и подобни глупости, на които не отговарях. Лепеше и сърчица в лаптопа ми и т. н. докато аз отново не подадох и не се вързах на думите му: обичам те и ти го знаеш. Нещата обаче не се промениха. Той продължава да се върти постоянно около колежката и да й праща съобщения непрекъснато, а на мен просто добро утро и това е.
Вчера и днес даже и това не получих и не издържах и го попитах отново защо е толкова студен, а той отново млъкна и не желае да говори на тази тема.
Кажете ми какво да направя. Опитвам се да се откажа от него, но не успявам. Много боли. Сякаш съм в дупка, от която не мога да изляза. А осъзнавам, че сама си я копая. А толкова искам отново да бъде онзи, който ме желаеше. Не очаквам да ми пише и търси толкова често както преди, но поне в редките случаи, в които го прави, да усещам, че държи на мен.
Как да си го върна и възможно ли е въобще?
Моля ако някой има опит с такива отворени сексуални връзки, да сподели опита си с мен. Защото той такава връзка иска, но аз се примирявам само и само да съм с него, макар и рядко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 381b6ae73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не може да бъде сам и те търси, за да има някой около него. Бил е влюбен в теб, сега е влюбен в другата, ако я спечели ще те махне, после ще се влюби в трета, която ще смени за четвърта... Няма спиране, токсичен мъж.
Най-вероятно и неспособен на обич, поне теб не те обича, със сигурност, щом така те пренебрегва, пък и те третира като секс френд. И ти сега му помпаш егото, защото си попаднала в по-ниска позиция. Започни да се срещаш с други мъже, с цел да се влюбиш в някой от тях и не се връщай към този, колкото и силна да е тръпката, тя е породена от факта, че го чувстваш недопстъпен. Давай срещи на конвейр, все ще намериш някой, с когото да се харесате, макар и да не е толкова 'цветен' като въпросния господин с изявена патология.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3527eb8bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Проблема е, че това са токсични, небалансирани отношения в които ти само си получавала внимание, любов а не си ги връщала. Ти не разбираш как да се държиш, не си правила усилия за отношенията, ти си била обект а не субект. На практика той е трябвало да прави всичко за да се задвижи и поддържа тази връзка и сега поради това той може да ги насочи другаде, защото ти и без това не си развивала тази връзка, само той е действал. Сега интереса е другаде и ти изпадаш в дупка и не знаеш какво да правиш, защото никога не си полагала усилия и единственото което знаеш и можеш е да се цупиш, но това не действа, защото на него вече не му дреме. За да са балансирани едни отношения и двете страни трябва да полагат еднакви усилия, ако той ти направи комплимент ти не казваш благодаря а ми и ти му правиш комплимент ако те търси и ти го търсиш и т. н. Той е трябвало да те "преследва" и затова сега си в задънена улица, ти не знаеш как да развиваш и съхраняваш едни отношения а си просто като консуматор. За мен всеки качествен мъж би се отказал да има нещо общо с теб още при първия или втория отказ от твоя страна поради твоето отношение. Това те оставя с опцията да оставиш цялата работа по развиване на отношения в ръцете на мъже без самочувствие и самоуважение които с а склонни да ти търпят глупостите, отказите и несигурността, обидното и пасивно отношение и да те "преследват" и когато им омръзнеш да минат на следващата.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 66eee03105
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами дръж се и ти като него. Хвана си още един, двама, трима.... и ще си адекватна на неговото поведение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8fedc2e20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пълен игнор дори и да се моли... и ще имаш скоро резултати....

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cdc3727e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нищо не знаеш, само си мислиш, че знаеш какво трябва да направиш. Нямаш ли съпруг, деца, а се занимаваш с глупости. Не разбираш ли, че си му омръзнала. Най - вероятно и той е женен и си търси жени само за ебане, ако те обичаше нямаше да захапе въдицата подир новата колежка. Разкарай го и си намери стойностен човек или обърни внимание на съпруга си и децата. Това жените сте много глупави същества. Започва някой мъж - курвар да ви омайва със сладникави приказки и хоп в леглото, а ние си мислите, че ви обича. Не само думи са нужни в любовта, но и дела. Махай го, с курвар не се живее, както и с курва де..
М39

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 07192ccca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Приятелчето ти е тип Женкар
Днес си ти, утре колежката, други ден новата стажантка.
Ти за да се съгласиш само на сексуална връзка без никаква степен на сериозност си му показала що за стока си, а този тип мъж си умират за дами като теб-ден до пладне
А ясно си личи че си сериозно момиче което си пада по него и не разбирам защо си се оставила да се стигне до тук
Върни си обратно самочувствието и си намери истинско гадже което да те чака след работа, да ходите заедно на екскурзий и да натриеш носа на тоя смотаняк

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: ee9bf93bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен, той е ловец и сега си е набелязал новата жертва, тя може би не му обръща внимание и в такива моменти той търси контакт с теб. За отворена сексуална връзка според мен няма са се получи в твоя полза, защото той ще си хаби енергията с нея и ти нищо няма да получиш. А ако и тя го желае, ще останеш в страни съвсем. Това което ти искаш да му предложиш е да си на линия и той да те ползва когато му е удобно. Може би ще те ползва, когато тя не му пусне. Но ако и тя го желае, той няма да дойде при теб и ти ще страдаш. Спри да се унижаваш и да тичаш след него. При нас жените тоя номер минава, но при мъжете дава обратни резултати. Колкото и да ти е гадно, това е положението, намери си друг.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 92065ec35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен не се занимавай повече с него. Ще си поиграе с новата колежка, после ще се появи някоя още по-хубава и така. Явно той не е сериозен в отношенията си и търси само флиртове и нови неща. Ако беше сериозен нямаше да започне да флиртува с другата, щом вече е избрал теб. Огледай се за някой друг, колкото и трудно да ти се струва сега, после ще си по-доволна, вместо да продължаваш с този несериозен тип. Винаги ще има по-хубава, по-привлекателна, но ако има чувства към теб няма да обръща такова внимание на другите. То все едно да дойде сега нов колега по-хубав от него и ти веднага да се хвърлиш и да не обръщаш внимание на досегашния. Според мен потърси любовта някъде извън офиса. Успех и не съжалявай, ще намериш много по-добър.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 878f8e7fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Сама го каза-отворена сексуална връзка и с това ти се изчерпа и отговора

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: f9ce45f407
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичко зависи до колко и кога ще поддаде новата колежка. след като тя е толкова невероятна, сигурно и тя не е без други възможности.
Съветът ми е да се отдръпнеш и да го игнорираш, а не да го гледаш жално като кученце. Поне не се излагай, ясно е, че не можеш с магическа пръчка да си го върнеш. Запази достойнство, не досаждай, за да може, ако другата го отреже да се върне при теб. Но това е голяма игра на нерви и когато имаш чувства, може да е много болезненео да я играеш.
Помисли, изобщо какво искаш и получаваш в една такава връзка. Ето, виждаш-уж, си ОК, че е отворена, а излиза, че не си.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0106232bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много благодаря за мненията на всички.
Много е трудно да поддържаш такава връзка, особено когато си с по-ниско самочувствие. Напълно осъзнавам, че не е за мен. Не мога да издържа, но той ме държи постоянно на въртележката. До вчера бях решила да посещавам психотерапевт, защото явно имам някакъв проблем със себе си, щом не мога да прекратя тази връзка, която ми носи повече сълзи. Но днес той отново е прекрасен и аз съм най-щастливата. До след няколко дни, когато пак започне да ме пренебрегва. Абсолютно сте прави, че трябва да прекъсна тази връзка, но не мога. Обичам си го с всичките му странности.
До номер 2 - много точно сте определили проблема. Аз също мисля, че съм малко пасивна и затова връзката ни не е пълноценна. Но аз съм пасивна по отношение на търсенето. Винаги той ме търси пръв. Може би трябва да спра да се притеснявам, че мога да му стана досадна и да започвам разговорите първа. По отношение на комплименти, той получава също толкова, колкото аз от него. Даже понякога прекалявам с тях и с "обичам те". Но в крайна сметка ми харесва да му го казвам. Но определено имам и проблем с комуникацията. Често се случва да се спичам. Много се мразя заради това.
Какво всъщност означава да съм обект и да движиш една връзка

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: fa2d767920
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, аз съм номер 2. Да си обект означава, че не си активна страна, че оставяш "неподвижна" докато той не предприеме нещо. "Чакаш" на него да предприеме нещо, самата ти си в процес на изчакване. Ако той предприеме нещо има развитие, ако не предприеме - няма развитие. Това създава дисбаланс в отношенията, защото едната страна полага усилия, тя е активна а другата страна само чака и е пасивна. Значи отношенията се движат само от едната страна. Това е много уморително а и честно казано е неуважително спрямо активната страна. Защо? Защото ако имаме един мъж, който харесва една жена и няма някакви подли намерения към нея а е искрен той ще направи жест и ще покаже намеренията си. Оттам жената трябва да отвърне със същото, тоест да бъде и тя активна, после той, после тя и т. н. Обаче ако жената остава пасивна и той направи един, два, три жеста а тя не отвърне или по лошо - прави се на недостъпна, реже го и т. н. той го усеща като липса на взаимност, обидно отношение, неблагодарност за показаното от него отношение и т. н. Понеже той не иска нищо от нея а иска едни хубави, добри отношения и за двамата той ще се отдръпне и ще си тръгне защото се чувства неоценен и обиден. Обаче ако в тази ситуация е мъж който се интересува предимно от собствените си нужди и не му дреме за нея, който я вижда като обект тоест връзката като осъществяване на собствените му желания и фантазии, като подхранване на собственото му его, такъв човек е склонен да търпи лошо отношение, откази, липса на взаимност и т. н., защото на него не му дреме за жената като личност, като човешко същество. Той я вижда като обект който използва за осъществяване на личните си желания. Поради това на него не му дреме как тя се държи, защото той не я уважава, за него действията и са без значение и нямат никаква стойност понеже в неговите очи и тя няма такава. Той може да продължи да настоява докато постигне своето. Жените които са пасивни, които предпочитат мъжа да свърши цялата работа по ухажването, които са склонни да отлагат, да режат, да държат на разстояние, които са неуверени чрез поведението си отблъскват качествените мъже които не биха търпели обидно отношение и привличат използвачи и мъже които не им пука за тях. Те погрешно си мислят, че ако мъжа ги преследва значи е влюбен, наистина му пука за тях и т. н. В последствие се разочароват. От друга страна да си активна страна и да движиш връзката означава, че ти не чакаш на мъжа да те сваля, не се държиш лошо и неуважително а се стараеш да го предразполагаш, да го улесняваш, да го търсиш, да правиш също жестове и т. н. Такова отношение привлича качествените мъже които търсят именно тази взаимност и усещане, че са оценени. Когато ти правиш така и полагаш за връзката същите усилия каквито и той това води до баланс в отношенията, тази връзка вече не е защото той е бил "ловец" а ти "жертва" а защото двамата сте изградили нещо заедно. Двамата сте положили взаимни усилия, правили сте жертви, компромиси и т. н. в името на тази връзка и тя не е само негово дело а общо, на двамата. Такава връзка е балансирана и много устойчива, защото е изградена на взаимност, тя не е изградена на принципа единия дава а другия взема а на принципа и двамата дават и двамата се получават от тази връзка. Ако ти или някоя друга жена иска хубава, стабилна, балансирана връзка тя трябва да остави пасивно-агресивното си отношение към мъжа и да бъде партньор в процеса, помощник, човек с когото двамата могат да изградят нещо общо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: df28d1b81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторката
Здравей номер 2!
Искрено ти благодаря за времето, което си отделила за мен. Абсолютно си права за пасивността. До сега не се бях замисляла, че действително постъпвам малко като принцеса, която чака принцът да организира всичко - съобщения, обаждания, срещи, изненади.
Странното е, че само с него съм така. В предишната си връзка участвах еднакво активно с предишния си партньор, но тогава знаех, че ме обича и бях отпусната и себе си на 100 %. Сега е много различно. Той ме иска само за секс. Не ме обича, така както на мен би ми се искало и аз реагирам явно защитно, като се държа резервирано и пасивно. Явно поведението ми не е продуктивно, защото той се дразни, а аз съм по-наранена от всякога.
Права си и за това, че той ми прощава всичките цупения. Аз мислех, че е защото ме обича, а истината е, че май не му пука. Болезнено е да ти кажат истината и да я осъзнаеш, но имах нужда от това.
Много благодаря на всички за коментарите!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7ad150c19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Че те боли, е ясно. Но не си затваряй очите за това, което е още по-кристално ясно от болката ти - време е да се оттеглиш. И не, не, защото нямаш шанс срещу нея! Винаги ще има някоя, която е ПО-!!! от нас в някое отношение, но винаги и ние сме ПО-!!! в друго отношение. Време е да се оттеглиш, защото ТОЙ не е твоят човек, не е искал нищо сериозно от теб, а сега вече и несериозно не желае. Просто си му сигурна и удобна. Знае, че си там, за да му подхранваш самочувствието и си вариант, ако колежката не върже. Това е играта му - да "ловува" и да получава. Сега вече друга е "дивеча". Но все пак е свикнал да бъде обожаван от теб. Не иска да пусне все още питомното, но и това вероятно ще стане в един момент.
Знам, че звучи грубо и нараняващо, но отвори очите си за фактите.
И повярвай - винаги има други, които биха оценили ТЕБ по достойнство! Да, може и да не са толкова "сладки" и да не играят като Дон Жуан, но на Дон Жуан това му е "работата". Върни се в реалността и се огледай за някой, който ще обича теб и то истински!!!
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7eda8a1dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей отново авторке, аз съм номер 2. Радвам се, че имаш полза от постовете ми и че времето което съм отделил за да ги напиша си е струвало. Да те поправя, не съм "тя" а "той". Тези неща които ти ги написах трудно би могла да ти ги каже една жена просто защото тя не разбира психологията на един мъж. Както един мъж не може да се постави на мястото на една жена и да разбере психологията и в дълбочина и обратното е вярно. Има много жени които претендират, че разбират мъжете, но това е тяхна заблуда. Разбирането им е много повърхностно и елементарно и се свежда обикновено до секса. Ако нещо не върви в отношенията обикновено коментара им е горе долу следния: "използва те за секс", "изневерява ти с друга", "иска бързо сексче" или нещо също толкова примитивно. Ако искаш да разбереш какво става в главата на жена трябва да питаш друга жена, ако искаш да разбереш какво става в главата на мъж трябва да питаш мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ea22ccce0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Подкрепям коментиралият с номер 2 , тъй като и аз съм мъж , а е световна тайна , че сме солидарни , нищо че не се познаваме.. Ако стойностен , себеуважаващ се мъж, почуства неуважение от страна на жената , то той следва да си тръгне. Ако е просто за поредната бройка - тогава не му пука особено за личността на жената и отношението й към него и може да й играе по гайдата известно време, за да си получава редовната доза свирки, примерно

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: df28d1b81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторката
Здравейте отново.
Много сте мили. Благодаря ви за съветите и мненията. Благодаря и на номер 2. Наистина имах нужда от мъжка гледна точка.
Сложих край за пореден път, но този път е окончателно. Той вече има връзка с 20 годишната секретарка, която е много красива, свежа и забавна. А той е полудял по нея. Виждат се всяка вечер. Води я на всякакви места и дори нощува при нея. Всичко това никога не беше правил за мен, защото е женен. Това е нещо, което не бях споделила. Но явно не жена му е била причината, а липсата на желание у него. Това ме отрезви и разбрах, че той никога не е имал абсолютно никакви чувства към мен. Много боли да разбереш, че човекът, когото обичаш безумно вижда в теб просто надуваема кукла. Направо съм смачкана.
Както и да е реших да му кажа, че си оставяме приятели и му пожелах щастие. На др ден той ми писа, сякаш нищо не съм казала - " добро утро, любов моя". Този път удържах и му казах, че не съм си променила мнението. Той спря да ме търси, но след няколко дни отново ми писа. Този път като приятели, но изведнъж както си пишехме и изтри всичките си съобщения и млъкна. Стана ми много мъчно. Та той дори не ме иска и за приятел. Спря да ми пише и да идва в офиса. До днес, когато дойде и започна да ми говори съвсем приятелски и с настроение. Аз се държах мило, но все пак на дистанция. Той изглеждаше щастлив. Тя също. На него вече не му пука за мен изобщо. Тъкмо се бях примирила. С ваша помощ бях приела нещата и днес след като видях, че той вече не се бори за мен и е продължил със своята любов, отново се сринах. Може би все още таях някаква надежда, че ще му липсвам, но явно много грозно съм се заблудила. Осъзнавам, че за този човек никога не съм означавала нищо и никога няма да означавам и въпреки това явно подсъзнателно все се надявам. Жалка картинка.
Другият проблем е, че не зная как да се държа с него, когато го видя. Той ме заговаря, а аз вместо да бъбря весело с него, едвам се сдържам да не се разплача и казвам някаква тъпотия и гледам да избягам. Какво трябва да направя - да се опитам да бъда весела и непринудена или просто да го подминавам?

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 0a6a096191
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Здравей отново, аз съм номер 2. Знам, че е тежко и ти съчувствам. Подминавай го и пази дистанция, този човек се е отнесъл некоректно с теб. Имаш право да си обидена и огорчена задето те е подменил толкова лесно след всичките тези години. Ако си близка с него само ще страдаш като го гледаш с новата му любовница.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 16 дни
hash: 999bf4d08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Искаш мъжко мнение?
Ето ти моето. Стчувствам ти.
Първо, много дълго време връзката ви е била сексуална (празна и безсмислена). Позволила си да се отнася с теб, като оазис в който винаги си влиза свободно за секс. Била. си му „под ръка”. Според мен смисъла на една връзка е брак, деца отговорности. Ами с една дума, да се развива. Две години си се правила на недостъпна... После ти се връща. Какво да ти кажа. Попаднала си на пълен кретен, но си му позволила да те постави под емоционална зависимост. Взаимно сте се залъгвали. Мъчила си го твърде дълго, вместо да го опознаеш става ли за съпруг, искаш ли да родиш дете на този мъж, искаш ли да отгледаш дете с него... Вместо това си се правила на непревземаема крепост и накрая си го допуснала до себе си. Това, че ти е писал сърчица и глупости толкова дълго, не означава, че те е обикнал, а че е очудващо постоянен и последователен в постигането на целите си. Казваш - това беше единствения начин да бъда с него. Защо?
Според теб, той две години какво е правил? Мислиш, че се е самозадоволявал докато те чака ли?
Доста неща не си знаела, а и още не знаеш за него. Това е мое мнение. Пращал е сърчица и на други жени. Щом някой изчезва и не пише, щом не му пука дали ще се видите или не, щом мълчи и шикалкави. То ясно като бял ден. Човека има къде да отиде да се забавлява. Ако мислиш, че е само новата колежка на прицел, според мен има и още „изненади”.
Такива пичове имат няколко сигурни варианта. Никога не се оставят да държат „яйцата в една кошница”.
Винаги имат план Б, В, Г, Д... и тн.
Да не мислиш, че като го отклониш и той ще тръгне да лъска бастуна. Не. Просто ще си отиде при някоя от резервните.
Би трябвало да ги видиш тия неща. Не си го опознала добре. Гледала си други неща, а не важните.
Щом единствния вариант да си с него е секс, какво си очаквала повече? Човека ти е диктувал условията си през цялото време.
По-горе, някой ти писа да започнеш връзки на конвейр, игнориране и тн тн...
Сега, ако започнещ безразборни връзки заради него, това ще е друга голяма простотия. Ще нараниш себе си, ще нараниш и нищо неподозиращи хора... Тъпо и жестоко е. Другите мъже не са виновни, че си била с кретен. Някой може да се влюби, да те обикне, а ти го ползваш за отмъщение. Така не се прави с хората. И те са хора и те имат достойнство. Човек трябва да влиза във връзка, когато е преодолял предишните си грешки и когата срещне нягого в когото искрено да се влюби. Много хора напоследък нямат никаква представа защо влизат във връзка или влизат за да забравят предната... Глупостите и грешките се преумножават. Човек не бива да е първосигнален и да „отмъщава” на другия пол, само защото са го наранили и сам е допуснал, до голяма степен, да го прецакат. Една грешка не се поправя с друга грешка. Една рана не се лекува с нараняване на невинни.
Моя съвет е, разкарай пича от главата си. Не е бил твоя човек.
После се отдай на работата си, за да ти мине. Няма да е лесно. Ще боли адски, но това е цената. Когато правим глупости идва и сметката. Всеки обича да хапва и да пийва, но като дойде време за плащане, плачем... Не си питала за цената преди това. Не си имала достатъчно да платиш сметката.
Разкарай го. Успокой се. Излез отпуска и си почини. Не прави нищо. Като се успокоиш, тогава се огледай за нещо читаво.
Съчувствам ти искрено. Надявам се да се съвземеш час по-скоро и да се отърсиш от всичко това. Съгласи се с мен, че до голяма степен сама си допуснала не малко грешки. Не случайно хората са казали - „Където си вадиш хляба не си вади оная работа”. Той, ясно. Като мъж ти казвам, че е кретен.
Виж варианти да смениш офиса, дори работата, ако ти е тежко да го виждаш. От всичко което си написала в твоята история, едно виждам, аз поне. Това не е твоя човек. Много грешки си допуснала и ти.
Желая ти да намериш истински мъж. Малко са, но ги има.
Горе главата. Дано намериш истинското щастие един ден.

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 88568b20cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Преди всичко да кажа, че ако бях по-чувствителен щях да се разплача от тази история. Много е тъжно да те "превземат", а после да те изоставят...

По-нататък - някои в предишните коментари си позволяват да Ви наставляват, дори да Ви вменяват вина... нищо подобно! По начина Ви на изразяване много лесно мога да доловя (писател съм) какъв човек стои зад текста.

Просто сте ЧОВЕК с големи букви, и съвсем естествено сте се открила, след достатъчно разумен срок, на иначе безупречните ухажвания на един мъж. Може би той самият си е вярвал (най-вероятно е да е така), но тази негова "любов" не е била обвързана с чувство за отговорност, обвързаност и представа за последиците. Щом като е променил тъй рязко отношението си, това несъмнено указва на такава "диагноза".

В момента той има "достъп" до Вас, тъй като любовта ви е всеотдайна и дълбока и, доколкото мога да забележа, злоупотребява с него, с което Ви наранява още по-дълбоко.

Може да не е лош човек - просто може да е глупав или да е поредната жертва на нашето извратено време. Но това е отделно - Вие следва да се оттеглите ЗАВИНАГИ - независимо, какво ще Ви коства това. Аз лично наскоро попаднах в отношения, в които още от самото начало личаха нелогични неща: отсъствие на взаимност, "бутане" на кореспонденцията, отсъствие на отговори на писма, затваряне на телефона, оправдания и т. н. Когато правех опит за изясняване, обаче, бях горещо уверяван, че съм "много важен" в живота ѝ, и бях молен да продължа да ѝ пиша. "Пропаданията" от нейна страна обаче продължиха, докато не дойде мигът да отсека като с меч. В момента ме боли - имало е нощи да не мога да мигна, но знам, че съм постъпил правилно, и постове като Вашия само ме преутвърждават в правилността на взетото решение. Въпросната личност направи опит за сближаване след два месеца мълчание от моя страна, но аз много любезно дадох да се разбере, че нещата са приключили. Опитите продължават, в много по-деликатна форма, но след всичко станало не виждам никаква възможност за възстановяване, колкото и чувствата да ме тласкат към нея.

Добрата новина при мен е, че не е имало полови отношения. Те страшно много обвързват жената емоционално - ето защо съм поборник на такива САМО И ЕДИНСТВЕНО след сключване на брак. В противен случай жената се излага на опасност от вечно скачане от партньор на партньор и изхабяване на способността да се довериш - особено Вие, която сте изпитвала въпросния колега в продължение на цели две години. Излиза, че има мъже, готови да чакат цели две години, докато завоюват жената, а след като се почувстват победители, да я изоставят!

Променете житейските си обстоятелства така, че да не го виждате, и ако можете, не гледайте профила му в социалните мрежи. Ще отшуми - много бавно и мъчително, но ще отшуми. И поне известно време не мислете за нова връзка - дори да Ви ухажват. Имате необходимост от спокойствие - нервите Ви не са готови за нови отношения. Просто споделете на възможния нов кандидат, че нямате намерение за отношения.

... Съществува и възможността да останете сама. След преживяното, едва ли бихте започнали връзка, само и само, за да не останете сама, или за да "не изпуснете шанса", защото "времето тече и няма да се върне". При това положение, следва да се приучвате малко по малко да живеете сама - не е тъй страшно, и на човек му се откриват безброй възможности за саморазвитие и добротворство.

Кураж и... братска прегръдка, сестро!

 
  ...

...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 33a679aafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравейте!
Много благодаря на всички, които се включиха в моята тема. Специални благодарности на мъжката част (до номер 2 и 19). Имах нужда от мъжка гледна точка. Оценявам и подкрепата, която ми оказвате. Нямате представа колко е хубаво да споделиш и някой да те разбере, без да те упреква и съвсем интелигентно и елегантно да ти помогне да се погледнеш отстрани, да ти посочи грешките и да ти даде съвет.
Вече един месец не подържам контакт с него. Той ме потърси 3 пъти и спря. Като не ме молил да се върна. Всеки ден се изкушавам да го потърся, но се сещам, че той няма тези чувства, които имам аз и вече ме е забравил. Вече е влюбен в младата колежка и сякаш е различен. Може би беше добре така да се случат нещата, за да осъзная, че не означавам нищо за него.
В крайна сметка, аз съм си виновна. Знаех, че е женкар и знаех, че е въпрос на време да ми изневери. Знаех и, че подържа паралелни връзки с др жени, но не ми пречеше, защото не знаех кои са, къде са и не ги виждах. Бях се приимирила със сексуалните отношения и никога не съм се надявала на нещо повече, защото той е женен и защото той е изневерявал на всичките си жени. Той имаше и своите позитиви, нищо, че го хуля през цялото време. Винаги ми е бил добър приятел. Нямаше ден, в който да не се чуем, споделяли сме си, винаги съм получавала помощ от него, винаги е бил позитивен и с чувство за хумор.... опитвам се да кажа, че не съм била с него заради секса. В никакъв случай не търся вината в него. Приех го такъв, какъвто е, но не бях подготвена, че той може да се влюби истински в друга и толкова рязко да промени отношението си към мен. Спря да ме търси толкова често, започна да ми търси кусури, да се заяжда на дребно, да не ми отговаря на съобщенията.... В крайна сметка остана само секса. Само за това ме търсеше. Казах му, че го разбирам, че е щастливо влюбен и не желая да му преча със своята ревност и бих искала да останем приятели, но той не пожела. Спря всякакъв контакт с мен. Това ми показа, че всъщност никога не е държал на мен. Винаги е било само и единствено сексът. Но как може няколко години да поддържаш връзка ежедневно само за секс, като до последно ми правеше изненади и даже бяхме започнали да общуваме по-свободно и приятелски. И изведнъж стана като обсебен от нея.
Вие как мислите - дали все пак ме е обичал поне малко, макър и по негов си начин? Важно ми е да го разбера, за да мога да продължа без него. И преди са ме зарязвали, но винаги съм знаела, че съм била обичана, но по една или др причина не са се получавали нещата и са ми казвали край и не сме се търсили повече. Ужасно е за мен да разбера след толкова години, че не съм била обичана изобщо. Не съм търсила и не съм се надявала никога на луда и истинска любов от негова страна, но чувствах, че държи на мен по някакъв начин и това ми беше достатъчно. Много е болезнено за мен да разбера, че през цялото време е играл театър и за него съм била едно нищо. Хем осъзнавам, че всичко свърши, хем ми липсва. Искам да знам как е, да го видя, да ми се усмихне и да го гушна.... Напоследък все повече се изкушавам да го потърся, но до сега успявам, защото знам, че няма смисъл, защото той е влюбен в друга и вече нищо няма да е същото.
Та моля ви за мнение - мъжете със сексуални връзки изпитват ли някакви чувства към секс приятелките си и могат ли наистина да се влюбят в жена, на която да гледат с други очи. Имайте предвид, че той никога не казва край и те "обича" до последно. До колкото знам поддържа връзка с една по-възрастна от него жена вече 10 години. Зная, че тя е много важна за него и той винаги страдаше, когато тя му се разсърдеше. За мен страдаше само в началото. Напоследък не му пукаше, че ме губи. Общо взето, пуснах го да видя дали ще ме потърси, но той не ме потърси.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 14 дни
hash: 33a679aafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От авторката до номер 20.
Благодаря ти за споделената от теб история. Явно има и такива жени, които знаят, че могат да манипулирати го използват. Мисля, че трябва да подобря самочувствието си, за да мога да се науча да избирам мъжете в живота си, а не те мен.
Надявам се да намериш подходящата жена за теб, която да е влюбена в теб, толкова, колкото и ти.
Връщам ти прегръдката

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: d732830951
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Здравей, аз съм номер 2. За мен няма съмнение, че е бил привързан към теб и е имал/има чувства. Те за съжаление, не са били достатъчно силни, самия факт, че той има различни приятелки го доказва. Мъж който е влюбен, имам предвид наистина влюбен в една жена, не мисли за друга и няма желание за друга. Разбира се това е рядкост и още по-голяма рядкост е да е взаимно. Той явно се е влюбил в новата си приятелка и има очи само за нея. По принцип такива отношения в които ти да си една от многото любовници не са много добри и подходящи. По добрия вариант е да имаш отношения с необвързан мъж без в сценария да има намесени трети или четвърти страни. При теб се е получило така заради обстоятелствата, че той е бил търпелив и настоятелен, но е по-добре за теб ти да си активната и да подходиш към мъж когото харесваш вместо да чакаш той да подходи, защото иначе привличаш хора като него. Имам усещането обаче, че няма да мине много време и новата му любов ще му разбие сърцето и тогава ще дойде при теб. Тогава е добре да си взела решение и да му дадеш отговора който заслужава.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 33a679aafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От авторката до номер 2
Странното при него е, че той не искаше да спираме срещите си дори и докато беше с нея. Проблемът ми беше, че от тогава той изгуби приятелското си отношение към мен и остана само секът, а това за мен не е достатъчно. Не искаше да се разделяме, но аз настоях, защото беше прекалено болезнено за мен. Освен това не е спрял и връзката си и с по-възрастната жена. От друга страна изглежда лудо влюбен в по-младата колежка. Това не разбирам, как може да поддържа отношения с толкова жени и всичките да ги "обича".
Иначе не мисля, че тя ще му разбие сърцето, защото тя е малка и толкова е влюбена в него. Върви след него като кученце и ту е щастлива, ту изпада в депресии. Точно както аз бях, докато бях с него. Явно тези топли и студени душове подлудяват жените. Нали все искаме да спасяваме мъжа. Да го опитомяваме. А всъщност през цялото време се борих с вятърни мелници. Сега като се замисля, това, с което той привлича така неустоимо е контрастта между страст и в същото време страхотна грижовност. Това води до зависимост. Често си мисля, защо не мога просто да го използвам, точно както той мен. Но не могаааа. Нямам това самочувствие.
Иначе не мисля, че ще ме потърси повече. По принцип издържа една седмица и ме търси, а сега мина месец. Днес дойде и до офиса. Не ми говори. Сякаш мен ме няма. За него съм затворена страница. Опасявам се аз да не го потърся, защото тогава ще сбъркам много.
На никого не го пожелавам.
Няма по-гадна зависимост, от зависимостта към човек.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: c606b9a9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Номер 19 ще си позволя да кажа, че наистина се влюбих в начина ти на мислене. Напоследък съм толкова силно разочарована от мъжете, че коментарът ти ме впечатли и ме накара да мисля, че има надежда да не се превърна в някаква озлобена мъжемразка. Знаеш ли, колкото и странно да звучи докато четях това, което си писал имах чувството, че съм го писала аз в отделни моменти. Адмирации, че върна вярата ми в мъжете и в това, че може би там някъде има човек, който би могъл да ме накара да се почувствам щастлива!

 
  ...

...
преди: 6 години, 12 дни
hash: c606b9a9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Номер 19 ще си позволя да кажа, че наистина се влюбих в начина ти на мислене. Напоследък съм толкова силно разочарована от мъжете, че коментарът ти ме впечатли и ме накара да мисля, че има надежда да не се превърна в някаква озлобена мъжемразка. Знаеш ли, колкото и странно да звучи докато четях това, което си писал имах чувството, че съм го писала аз в отделни моменти. Адмирации, че върна вярата ми в мъжете и в това, че може би там някъде има човек, който би могъл да ме накара да се почувствам щастлива!
Мия

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: a6a4546127
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Здравей отново, аз съм номер 2. Всичко това е много неприятно, но засега не виждам какво може да се направи. Лека полека ще го преживееш. Дръж ме в течение :-)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: 999bf4d08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Здравей 25-26
Аз съм 19-ти
Сам преживях наскоро няма и два месеца тежка раздяла с една прекрасна жена...
Писах тема тук и излях цялата си мъка. Сърцето ми е опустошено напълно. Много ми липсва. Влизал съм тук преди от любопитство, но от няколко седмици чета и коментирам... Търся утеха. Приятелите ми не ме понасят и не щат да ме видят защото съм постоянно тъжен...
Зарекох се да не пиша повече тук или да чета, но съм адски самотен и... Мъчно ми е. За теб, за мен, за толкова много наранени и съкрушени сърца, които искат просто... Любов.
Съвети всеки може да даде. Но не всеки може да „влезе” в теб и да почувства болката... да бъдеш отхвърлен... Да агонизираш сам в къщи и да плачеш от болка. Другия просто ти казва Чао... и толкоз.
Много мило, че си влюбена в начина ми на мислене...
Това е голям комплимент... Благодаря ти.
Много хора на които съм помогнал са ми го казвали. Това е част от работата ми. Да мисля правилно и да помагам.
Но... на мен няма кой да помогне. Винаги след тежко житейско крушение, когато съм повален оставам сам. Лежа окървавен, унизен и самотен, чакам, плача и пак чакам... Да мине.
После ставам. Едвам едвам... и продължавам.
Малко са на тоя свят красивите души... твърде малко и твърде самотни са. Пошлостта е тръгнала да залее и обезобрази всички наред, но... все някой смее да и се опълчи. Аз не спирам да го правя...
Влюбих се в най-прекрасната жена на света...
Но тя не ми повярва. Остави ме без обяснение. Изчезна...
Нарече ме измамник и лицемер, каза ми, че със сърцето си е усетила, че съм лицемер... Вчера ми го написа на вайбър.
От месец и половина мълчи. Вчера опитах да и напиша нещо. Не издържах. Нарани ме, че ме остави ей така, внезапно... Вчера ми каза защо. Защото съм лицемер. Толкоз.
Нямаше какво да кажа просто... Прощавам и. Нека остане насаме със съвета си...
Тя е толкова наранена, че просто не може... направо не е в състояние да повярва, че може да срещне човек който да я приеме с всичките и недостатъци и да я обожава...

Хубаво е когато видиш мислите на някого... когато те докосват, когато усетиш оня неповторим възторг, че някой мисли като теб... че не си сам... разтваряш се пред него и не те е срам защото сте съединени в такава духовна красота, че... няма място за страх, няма място за съмнение... доверието е леко... дишаш и се наслаждаваш, че не си сам... не си сам...

Не се отчайвай от хората. Има хора всякакви. Не е до мъж или жена. Пола е без значение. Важно е да си искрен... до безумие. Това е тайната мила Мия. Ето казах ти.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 48bc72b65a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Авторке, направила си толяма грешка като още в началото си се хванала с женен мъж. Щом той е създал връзка с теб, значи е човек с нагласата да изневерява и е логично, че е минал към следващата. Другата ти грешка е, че това е колега в работата. Ако не работехте заедно, досега да си го преживяла. Скъсала си с него - достойна постъпка. Но каква полза като продължаваш да преживяваш това увлечение и да се надяваш - ама ще се промени ли, ама днес беше много мил, ама вчера не. И ако той пак ти свирне, ти пак ще хукнеш след него. Абе, имай повече достойнство и самоуважение, какво си се лепнала за едно жалко влечуго и се вайкаш като една напълно незряла тинейджърка? !

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 81f9b4b198
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Банална и посредствена история, с посредствени персонажи.

Извинявам се, ако някой се обижда но си е така. Класическата история на вечно очакващата внимание жена, която се възприема като нечия награда за която мъжете трябва да се борят със зъби и нокти. Вечния женкар който се сваля на всяка която му се усмихне. И вечното отракано кифле което си мисли, че този живот най висшата цел е да се забавляваме.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 7c844593f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Здравей номер 19, наистина съжалявам че минаваш през такъв период в живота си. Колкото и да ти е трудно да приемеш раздялата с жената, която обичаш, повярвай ми по-добре е да ти кажат, че не те искат, отколкото да те държат в неведение с години и да те използват. Защото моят случай е именно такъв.
Иска ми се да вярвам, че всичко, което се случва в живота ни е за по-добро или поне, че ни прави по-силни. Моя опит досега, обаче ме е накарал да се съмнявам, че искреността е пътят... Винаги съм бил открит и искрен човек и почти всички важни за мен хора са ме предали по един или друг начин. Може би съм била наивна и съм гледала на живота с розови очила, не знам, но не е вярно това, че каквото даваш - това получаваш в замяна. Сърцето ми е разбито и си мисля, че никога пповече няма да мога да се отдам напълно в чувствата и емоциите си към друг човек. А може и това да е бил урока, който е трябвало да науча. Винаги са ми казвали, че съм човек със силно развита интуиция за нещата и хората и въпреко всичко, нещата стигат до точката, в която оставам разочарована и наранена.
Въпреки всичко, което съм преживяла, обаче не мисля да се променям, такава съм си и си се харасвам такава - емоционална, раздаваща се, открита и състрадателна.
Лошото е, че съм човек на навиците, трудно понасям промените в личния си живот и предполагам, че имам ниско чувство на самосъхранение - все се надявам, че нещо ще се промени, а нещата си остават същите. В моя случай де получи така, че трябва да избирам между собственото си достойнство и гордост и друг човек, което психически ме съсипва, защото е трудно да избираш между разума и чувствата, особено когато си човек, който се води предимно от второто... Не мога да кажа за себе си, че съм глупав човек, но с въпросния мъж, с който се виждах излязох точно такава, защото му прощавах всичко...
Стигнах до там, че да искам повече никога никого да не обичам, да мога да бъда егоист и да поставям винаги себе си пред другите, да спра да се съобразявам с каквото и да било и да гледам на мен да ми е добре - но не мога... Сигурно не съм озряла достатъчно от гледна точка на емоционалната интелигентност, не зная.
Често се чувсвам различна и някак си не на място в такъв свят, в който всеки носи маска, в който се толерират лицемерието, лъжата и използването...
Олеква ми като пиша и чета в този сайт, някак си по-малко се чувствам самотна и неразбрана.


Мия

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 999bf4d08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   19.
Скъпа Мия,
Не е умесно повече да пишем в тази тема :)
Явно ти не си авторката и няма да се очудя, ако ни направят забележка вече.

На авторката пожелавам да се отърси час по скоро от този човек. Това не е любов, а някаква антична содомия, където не се знае кой кого... това се разминава драстично с моите представи за любов и интимност...
Не съм толкова „модерен” и „разкрепостен” за да разбера подобни отношения. Който ги приема, върши и намира за нормални... съжалявам.
Хора които изповядват идеята „просто секс”, „секс партньор” и тн тн... за мен са несъстоятелни като личности. Като интелект може, качества и тн., но като личности са несъстоятелни.
Секса не е фитнес, танц, нито тенис, масаж или партия шах или приятно прекарано време с „партньор” което ни освежава, тонизира, намества хормоните, тръпка, забежка, емоционално развлечение съчетано с физическа наслада, удоволствие което си заслужава риска, авантюра... Това е гнусотия.

Много хора го правят, повечето бих казал. Даже е толкова „естествено”, че се спряга със свобода, ценности...
Резултата е такъв. Разбити психически хора.

Секса би трябвало да е нещо много лично, интимно, съкровено, уникално преживяване между един мъж и една жена... Нещо което се случва само между тях... Там няма място друг. Самата идея да има други хора, опорочават тази интимност, превръщат я в нещо посредствено и несъстоятелно... нарушава се цялата представа за нормалност, искреност, доверие... Настъпва едно обезобразяване на личноста, лудост, ненормалност, патологичност... Разрушаване на личността. Не случайно всички психически болести имат като поведенческо отклонение необмислената и безразборна сексуалност т. н. промискуитет. Сексуалността влияе на нашата психика. Ние не сме животни, имаме чувства, дълбоки, чисти човешки чувства. Като излезем от нормалните, естествени граници на двойката, като започнат триъгълници, четириъгъгници и всякакви невъобразими геометрични фигури... дори явления непознати на геометрията... Тогава настъпва хаос. Пълна емоционална и психическа несъстоятелност и деградация.
Нямам намерение да споря с никого. Това е мое мнение, но има и много научни доказателства за това.

Привържениците на свободната сексуалност, кой с когото, когато и както му хареса, стига да е по взаимно съгласие също имат своите аргументи и също „научни” доказателства.

Всеки има уникалната възможност да изживее своя неповторим живот, така както намери за добре и за правилно.
Годините и младостта няма да се върнат никога, грешките остават, дано да донесат поне поуки.

Десетките или стотиците забравени „партньори” от младостта, няма да ти подадат чаша вода, когато си болен или стар... Ще го направи любимия, ако го имаш... ако не си го прогонил...

Нормалните неща са естествените неща, а естествени могат да бъдат само нормалните...

Авторке, не си губи времето с този човек. Той е семеен (жалко за жена му), намери си солиден и почтен човек. Отърси се от това психично омагьосване... Това е съвременния бич на новото време, което осакатява и обезобразява хората. Казва се зависимост. Зависимост.

Ще ви пиша за това, ако ви интересува. За зависимостта.

Авторке, съчувствам ти от цялото си сърце. Защото си наранена. Защото не са откликнали на чувствата ти. Но повярвай ми - има хора които не са достойни. Искрените чувства са за искрени хора...

Мия, пиши ми в моята история. Ще я намериш, сигурен съм. Тук ще ни се скарат вече :D

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 0dd0435486
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Коментар номер 34 - съжалявам, че хората толкова трудно се намираме един друг, самото време, с което разполагаме на този свят е твърде малко.. ще ми е да бях срещнал в живота си жена като теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker