Дали има чувства към мен??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали има чувства към мен???
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 5426 пъти
Здравейте!!! Моята история е следната...
Незнам откъде да започна, защото пиша в такъв сайт за първи път, но ще се опитам да бъда ясен. От малък живея в проблемно семейство и това ми пречеше в известна степен да имам много познати приятели, бях затворен тип, самосъжалявах се. Миналата година майка ми се разболя от рак. Беше много зле и всеки може би знае как се чувства човек в такъв момент. Но година по-късно някъде февруари тя се оправи и си казах КРАЙ!!! Вече ще живея за мига, ще се опитам да бъда щастлив.

ТОГАВА ПРОСТО СЕ СЛУЧИ. Сещате се влюбих се. Това беше ново чувство за мен, бях леко объркан, но по скоро се чувствах странно добре. Познавахме се от доста време с нея и през години я опознах, разбрах колко добър човек е, а и си е много красива. По-често се навъртах около нея, исках винаги да съм там, да и помагам, да се грижа за нея. Но времето минаваше, а аз не правех нищо по-специално да и покажа истинските си чувства. Станах тъжен отново и тогава тя беше единствения човек, който забеляза промяната в поведението ми и ме пита "какво ти има", но нищо не казах, може би не бях готов. Един ден просто докато минаваше покрай мен ме ощипа, когато я погледнах тя ми се усмихваше и ми каза ЗДРАВЕЙ ;).

Но сега месец по-късно тя започна по-често да бъде около един познат до го прегръща в мое присъствие и останах встрани, когато и пиша се държи странно и чувствам че си търси причина да спра да и пиша. Е започнах по-рядко да и пиша, НО вчера тя ми прати нещо, което ми беше пратила преди седмица просто ей така без да каже нищо, а като започнах да и пиша отново си намери причина да ме отреже така да се каже, като ми каза "после ще ти пиша", а аз и казах "да бе като че ли ти вярвам", а тя "вярвай ми ;)". Е чаках цяла вечер, после цяла нощ, просто исках да видя, че мисли за мен, но уви без полза. ТЯ ме обърква, побърква ме, а просто искам да ми покаже, че иска де ме изслуша, както преди.

Моля редакторите да не трият историята ми защото това е последния ми шанс, скоро с нея вече може и да не се видим, така че е моментът за действие. ПРОСТО НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ И ВИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ПРОЧЕТАТ ИСТОРИЯТА НА ЕДИН РЕВЛЬО :D.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 0e2cd0bd5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, първа любов, първи разочарования, защо да си ревльо? Изглежда си налетял на флиртаджийка, има ги и такива, мислят се за център на вселената, заиграват се с много мъже в търсене на най-подходящия и си мислят, че разиграването на хора със сериозни чувства е образец на добро възпитание. Все ще си намери майстора, а ти не клюмай, свят широк, хора всякакви, ще си намериш подходящата.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: aa96ddf3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вие на колко години сте? Защо вместо да се щипете и да не спиш по нощите не вземеш да направеш нещо съвсем просто. Ами покани я някъде и й кажи, че я харесваш, че искаш да се виждате и пр. Докато чакаш и се чудиш естествено, че на хоризонта ще се появи някой друг. Жените или момичетата обичат решителните мъже, а не ревльовците /изразът е твой/.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1ba37c7e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей бих искала да те посъветвам да не се притесняваш и по скоро да й признаеш чувствата си.Така ще разбереш дали и тя изпитва нещо към теб,за да не се измъчваш повече.Ако се окаже,че има само приятелски чувства,не се отчайвай живота тепърва продължава,ако пък те обича бори се до край за любовта си.Пожелавам ти успех.
Теди

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 753813f0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ,не си РЕВЛЬО! Аз,лично мисля че, те има за съжаление, само като приятел. Не се отчайвай, сигорна съм че ,и на те ще ти се усмихни щастието. Никога непадай духом. "ЛУДКАРКАТА"

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 776e4a3e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора: сега като се замисля заглавието може би трябваше да е "какво да направя? ". Надявам се някой да ми каже нещо, с което да ми помогне ;)

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7cde1f4b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   авторе, пробвай като и напишеш, че много ти липсва, мислиш за нея и я обичаш. прати и линк към песен за любов, стихотворение.
Остави решението в нейни ръце, или те обича, или не - нямаш какво да губиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 746ce762fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пини едно за смелост обади и се да се видите и си кажи всичко, колко си влюбен, колко я искаш, как неможеш да спреш да мислиш за нея, как се нараняваш като я гледаш с някои друг. И ако тя има нещо към тебе няма да има на каде да мърда ако пък не продалжаваи напред

Таз

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 13810919c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторе, не знаеш какво си мисли тя.. Може и тя да мисли за теб. Поначало ние жените чакаме мъжете първи да подемат инициативата- така, че действай, докато не е късно и тя не те е правила во веки в графата " приятел".
И още нещо - имах същия случай- момчето проявяваше интерес към мен, аз към него. Но си мълчим... Срам, страх, не зная какво изпитва, но чувствата се размиват във времето. И понастоящем сме просто много близки приятели, а ако някой от нас си беше отворил устата да кажа право в очите на другия : " Ти си страхотен/страхотна " или много по-простото : " Харесвам един човек. Искам да съм с него. Този човек си - ти", можеше да стане нещо друго по-различно от излизането по приятелски на кафенце. Трябва директност. Друго не помага. И смелост - хвани бика за рогата :) Това е жена, не мисля, че хапем все още, спокойно!
Момиче, 20г.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 10e191420d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ами, действай, бе човек! Поне ще е развръзка. Ако споделя чувствата ти - честито! Ако не, късмет другия път и не се отчайвай.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 46d77cf520
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз ще се присъединя към другите. Няма как - трябва да рискуваш и просто да действаш!

С моят приятел (който по-късно обикнах толкова силно, че сега не искам никога да си помислям за друг през живота си) започнахме връзката си много приятелски. Аз наистина тогава го имах за много готин приятел. Даже :) купувах си няакква дрежка и тичах да му я покажа да я одобри - беше ми като по-голям брат или като приятелка... Шеги, разговори, закачки до един купон, когато танцувахме заедно, той се понапи малко и реши, че ще ме изпраща до вкъщи. нищо лошо - бешекъсно. Опита се да ме целуне, а бях ужасена, потресена - не му позволих, казах му да ми звънне като се прибере да не го мисля къде обикаля пиян по улиците. Както и да е :) (спомням си сладки моменти) НО... защо на мен тогава ми се прииска да изтичам след него и да му се хвърля на врата. И тогава осъзнах, че аз го бичам тоя човек, че го желая...
А опсле пак не правех нищо. Той ми беше леко обиден, че съм го отблъснала. Продължихме да си се закачаме приятелски, да си говорим, сближавахме се... но вече имаше и друго. Тези неща се усещат и съм сигурна, че и ти усещаш дали момичето има или няма чувства. Едно е сигурно - ако те обича (независмо как, приятелски, братски или като жена) то няма как признавайки чувствата си да я отблъснеш и да я загубиш. Та... след няколко месеца чак... помня че трябваше нещо да си взема от него - бяхме се разбрали да го взема срещу еда целувка - а аз си мислех - не, шегува си се и ме прави на маймуна. Той много се вълнуваше, много си бил чакал целувката, а аз - овца! Горда и страхлива! взех си там нещото и се прибрах. Същата нощ, в два през нощта ми звънна и просто ми заяви, че идва до нас, да съм била слязла пред блога, даже ми се ядоса такъв решавай се сега, какво чакаш? Дойде, сещайте се пиян и събрал смелост от приятели, а аз до последно.. (женската гордост или по-скоро глупост от страх да не ни направят на маймуни и да не ни наранят - някога ни кара да правим доста тъпи неща) Ти си пиян! Той вече явно му писна и просто ме сграбчи и ме изцелува.
да не говорим, че през цялото време докато се изканвах флиртувах с всеки друг, но не ис него

Та ти си познаваш твоето момиче. Знаеш каква е, усещаш какво изпитва.
Просто събери инерция и я сграбчи да я изцелуваш. Най-много някой шамар да си изядеш. Ако си подпийнал, после винаги можеш да го изкараш така, че все едно си се лигавил и си прекалил просто - извиняваш се, че си направил така, това надяваш се няма да развали приятелството ви ит. н.
Успех и разказвай!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 10e191420d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе, как ще я целува?! Мен някой ако ми налети така, а аз не го харесвам, ще го обеся...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 89456d86a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бъди смел признай за чувствата си и ако тя е наистина толкова добра както я описваш ще оцени този жест и ако и тя изпитва подобни чувства ще ти ги признае. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 18607ac42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей. Аз съм мъж вече на 30г и виж какво бих те посъветвал. Причината момичето да изгуби интерес към теб е твоята нерешителност. Тя дори и да е изпитвала чувства към теб ти с твоята нерешителност губиш всякакви шансове да превърнеш тези чувства в една хубава любовна връзка. Не падай духом а вземи нештата в твои ръце, на жените им харесва да усещат мъжа като мъж а не като нерешително момченце. Кажи и че винаги си я намирал за привлекателна и съжаляваш за това че не си намерил начин да и го кажеш. Ако все още в нея е останало маничко пламъче може и да се получи между вас. Ако ли не поне ще знаеш че си пробвал. Остави я и не я закачай повече. Желая ти успех

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 776e4a3e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   от автора:
Утре заминаваме за Турция на бал и съм решил да си кажа всичко, може би ще го сторя на Родос. Чувал съм че е много красиво там и ще е подходящо място, но и не тая някакви големи надежди, може би наистина ще го направя само да се освободя от напрежението и да мога да започна да се забавлявам повече и да търся нови предизвикателства. Винаги ще съм и благодарен, защото преди да я срещна не живях пълноценно, не знам тя ми помогна да се отпусна и да не се изолирам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker