Изчерпано търпение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изчерпано търпение
преди: 6 години, 22 дни, прочетена 2083 пъти
Здравейте!
На 26 съм, преди време започнах да излизам с едно момиче на 24. Пиша момиче, а не жена, по-надолу става ясно защо. В началото всичко вървеше много добре, много си допаднахме, виждахме се все по-често, имаше инициатива и от двете страни. Флирт, многобройни сигнали, мили погледи, споделяше ми много лични неща, имаше я тръпката за моментите срещата и раздялата. Въпреки това не се стигна до някаква по-сериозна интимност, все едно я обземаше някакъв страх и буквално се бетонираше. Примерно карам я вечер до тях, седим в колата, леко и бавно тръгвам да ескалирам за да я целуна и тя се дърпа... въпреки това не си тръгва, а седим още поне час да си говорим разни глупости. Същевременно направи и някои глупости - чат драми, блокиране-отблокиране, "скандалчета" тип гневни гаджета и т. н. Все неща, които повече биха били присъщи за някоя тийнейджърка. Аз съм по-открит, тези неща ме дразнят, особено в този вид и бях реактивен към изпълненията и. Въпреки това продължихме да се виждаме и след около месец вече се поотпусна и дойде момента да се понатискаме. До секс не се стигна, отново ме поряза, въпреки че бях доста настоятелен. Последва един период, в който започна да си измисля какви ли не оправдания, когато я търсех. В един момент спрях, но не закъсня момента, в който тя започна да ме търси. Бях започнал да губя интерес, но все пак се видяхме и същата работа като преди - НИЩО. Опита се да го покрие, но беше ясно, че излиза и с друг(и) и ме е пратила в резервите. Спрях да се занимавам с нея, близо два месеца тъпчех на едно място вече. Не знам дали е някаква женска особеност, но след като се усети какво става, това я подразни много, една вечер ми изписа един куп глупости, но пак не каза нищо конкретно. Както винаги отбиваше темата, когато ставаше неудобно за нея. Малко или много се сещах за нея, но гледах да си я избия от главата. Същевременно от работата ми възложиха да посетя фирмата, в която работи. Не се засякохме поради разлики в работното време. Тя отново се нацупи, въпреки че я бях предупредил. Цялото това поведение ми дойде в повече. Всеки по пътя си уж и на едно парти се срещнах с позната, с която не се бяхме виждали от много време. Даде ми телефона си, видяхме се на следващия ден, след това също... по-натам се сещате. И всичко става нормално, поне за моите представи. Още се "опознаваме", но в никакъв случай не си губим времето с глупости. Всяко зло за добро, както казват. :)
Или поне до този момент, когато отново започна да ме търси и то доста настоятелно. Не съм я игнорирал тотално, но и нямам никакво желание да се занимавам предвид сегашната ситуация.
Не че имам кой знае колко житейски опит, но смея да твърдя, че съм преминал през не малко различни ситуации. Замислих се, че не бях попадал на нещо подобно и в тийнейджърските години. Винаги досега всичко е започвало хубаво, а мизериите са били в последствие. Или изобщо не е започвало. Ще ми е интересно да чуя вашите мнения, без значение какви са.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 21 дни
hash: 765e7e626e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Братле, те хората са различни, но имах подобна ситуация преди време. Излизах с едно момиче няколко месеца, но напредък абсолютно никакъв. До целувки стигнахме почти веднага, но във входа й, когато я изпращах. Айде, съгласен съм първите един-два пъти е нормално, но това си стана постоянно. Да не говорим, че се виждахме само вечер за излизане по дискотеки. В крайна сметка се оказа, че просто си ме е използвала, за да си запълва времето. В момента, в който си намери друг, сякаш потъна в дън земя. След около половин година ме потърси отново сякаш нищо не се бе случило, но аз вече нямах желание да се занимавам с нея. Моят съвет е да направиш същото.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 809ba65f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай с откачалки, които ти късат нервите. Просто е. Няма много за мислене.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 0841f504ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм установил, че ако не изпитваш удоволствие от срещите и ти е леко и приятно ако тя прави нещо което те фрустрира, мотае те и т.н. е по-добре да прекратиш отношенията и да си спестиш не само времето, нервите а и чувствата. Такива отношения могат да те направят почти безразличен в бъдещите ти връзки и да не можеш да влагаш чувства и ти става все тая. Така, че по добре си спести тия шитни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: 5ae51aaa3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   какво да е мнението ни? то е ясно - харесвала те е достатъчно за да излиза с теб, да си запълва времето, да си четка егото и т. н.
не е била влюбена в теб, нито си й бил важен, не е държала на теб. друго да те интересува?

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 439087afca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо изобщо още се занимаваш с нея, при положение, че вече имаш ново момиче в живота си? Тегли и чертата на непорасналата тийнейджърка и си гледай живота.

 
  ...


...
преди: 6 години, 21 дни
hash: e5e9faa2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Виж сега момко. От километри си личи, че не я харесваш особено, а просто търсиш секс с нея. Ако ти хареса секса ще се позавъртиш, ако не ще бегаш. И дума не става да имаш някакви по-особени чувства към нея. Ние жените го усещаме това. Когато на мен ми се завърти някакъв такъв, дори да ми е симпатичен, нямам скрупули как се държа към него. Ако ми се прави секс ще си легна, ако не, ще си въртя игрички, защото няма как да го нараня - той не държи на мен и всичко е точно. Така, че авторе не се чуди. Каквото почукало, такова се обадило

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: 4e3e3f2794
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И какво като не сте правили секс, значи отпада. Може да е била девствена или наранена от непораснал самохвалко като теб. Щом не си изчакал значи не я заслужаваш. Всички искате свестно момиче, но не ви се губи време и се връщате пак към лесното.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 172eff050b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Губиш си времето. Ти представяш ли си, , сериозна, , връзка като започва така?

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 16901ce148
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Недоволен си от нея, но в същото време, като не я игнорираш напълно, ти самият подливаш вода на момичето, с което се виждаш сега. И всъщност се държиш, както тя се е държала, докато не те е игнорирала напълно преди - държиш я в резервите. Лесно е да виним другите, а е трудно да видим, че правим това, което не ни харесва, когато го правят на нас. ;)
Това е мнението ми!
Ж30

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: ccadc37234
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Наистина е изумително как за някои жени каквото и да става винаги мъжа е виновен за всичко. 6, 8 как точно разбрахте че той не я харесва много, че я иска само за секс? Какви чувства очаквате от него, когато тя изобщо не се е изяснила какво иска от отношенията им толкова време? Очевидно си играе с него, докато автора като гледам как се е впрегнал определено е имал сериозни намерения към нея. На всеки би му писнало след определено време да се занимава с разни игрички от рода да иди ми, дойди ми....
Лично мен много са ме дразнили подобни истории, впрягаш са по някое момиче, влагаш чувствата и енергията си по нея, а тя се прави на интересна. Нито те реже, нито ти се изяснява какво иска. И така до момента когато ти писне и си намериш друго момиче. Тогава вече се усеща, че се е прецакала с игричките си и почва да те търси въпреки, че те вижда с другото момиче. Е при мен такива не минаваха и ако почнеше да ми досажда прекалено получаваше директен и доста груб отказ. Така, че авторе, гледай си новото момиче и не се занимавай с такива и номерата им.

 
  ...

...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 17004ea7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе я стига с това чакане! Какви са тия съвети които му давате? Ако я бил харесвал наистина щял да чака? Не, в никакъв случай не трябва да чака и не трябва да търпи никакви лигавщини и дори и най-малкото неуважително поведение. Авторе такива кралици на драмата с каквато си се сблъскал най-добре се отървавай от тях колкото може по скоро, защото те само ти причиняват негативни емоции. Тя не те уважава и не те цени като човек и смята, че седи по горе в отношенията ви и може да те разиграва. Не и се връзвай на глупостите а си гледай живота.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: fa529ea451
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторе, и аз имах много подобен случай. С малката разлика, че не отидох на парти, за да срещна друга мацка. А стигнах до следващото ниво така да се каже. Петък вечер се самопокани в нас да пием вино. Звучи пределно ясно, но нямаше никакъв секс, била в цикъл? !? ! OK, след седмица повторихме, лягаме си, пробвах какво ли не... не дава, искала да се гушкаме само. Това след почти 5 месеца, естествено ми писна и теглих чертата.
Въпросната те е харесвала и пробвала кога и дали ще се откажеш, а и те е дресирала за гадженце. Такъв тип момичета се отпускат изключително бавно и общо взето не трябва да влизаш с нищо рязко. Колко време ще продължи това никой няма как да знае, включително и самата тя. Прибави и типичните фактори като женската логика за избора, другите и варианти, голямата и любов по бившия и т. н.... Става една каша и евентуална токсична вързка, в която не си заслужава да си.
П. С. На 25 бяхме и двамата

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 дни
hash: d6cf5a618a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От автора:
Благодаря на модераторите за публикуването и на всички коментирали.
Историята я пуснах не с цел да се оплаквам или да се хваля. Интересни са ми мненията от женската и мъжката гледна точка. Подобно нещо не ми се беше случвало досега, явно никога не е късно де. Рязали са ме, аз съм връщал други момичета, попадал съм на разни използвачки... но както се казва, всичко е било дотам. Всяка една ситуация е важна за мен, старая се да трупам опит и да си правя точните изводи. Без значение хубава или лоша. А в тази в един момент взех да се питам аз ли съм толкова зле и прецаках нещата или тя е неадекватна.
Номер 6 и 8, eстествено, че ще търся секс с нея, в основата на всяка връзка е... сексуалното привличане. И именно размотаването и подобни игрички убиват всякакви чувства и емоции. Дори повече, отколкото като, когато жената е като някакъв труп в леглото. Не може да очаквате някой да развие онзи синдром за ЕДИНСТВЕНАТА след подобнa история. Животът продължава, най-глупавото би било да се самонавиваш и да седиш на едно място. Цялата история е пример за това.
И все пак от интерес, колко е трябвало да изчакам според вас?
Номер 10, права си, сегашната ситуация е напълно огледална и определено в дадени моменти съм бил реактивен към държанието и. Принципно гледам да избягвам такова поведение. Все се мисля, че е нормално да се отдръпнеш, след като някой те игнорира, не иска да се виждате, няма по-лошо нещо от досадниците, независимо от пола им. Но в случая няма особено значение и не мисля, че подливам вода на някого, към въпросната нямам никакви намерения. Под неигнорирал имах предвид, че не съм я трил и блокирал. Просто не и отговарям много много, когато пише. И въпреки този факт, това в последно време продължава се случва повече от често и то по всякакво време.
11 и 12 са го доловили най-добре, а Номер 13 го е описал много точно във втората част на коментара си. Наясно съм, че с повече игнор и търпение е можело да станат нещата, но не си заслужава и страницата е затворена.

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 4d5832ce69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Историята наистина е доста показателна. Дано повече дами на тази възраст я прочетат и се замислят. Коментари 6 и 8 наистина са изумителни. Какво очаквате от човека, да седи и да я чака още 3 месеца ли? Едва ли има толкова неадекватна жена, която да не е осъзнала, че като толкова отделя време на някой, то той ще започне да се привързва към нея. Емоционално и сексуално. Не може да имате всички, а и трябва да свиквате, че не сте специални. Авторът си е продължил живота. Нищо чудно кралицата на драмата да му се появява пак, за да опита да му развали сегашната връзка, която определено го кара да е щастлив и после да се държи като преди. Няма как да обичате хората единствено като авантюри, с които да прекарвате време и изпитвате чувства единствено, когато сте на вълната за това. Размотаването и липсата на каквато и да е емпатия могат да убият всякакви чувства и емоции. И е доста егоистично и неприято , когато искаш да притежаваш без да си ангажиран да даваш.
Авторе, постъпил си правилно, няма никакъв смисъл да си губиш времето да очакваш нещо сериозно от подобни фригидни невротички.
Аз също имах заигравка с такава на 25, нещата се развиха по подобен начин. В началото - ОК, после започна да се цупи, драми за почти всичко, игрички. До секс не се стигна, бяхме се целували няколко пъти. Причината за цялото това се оказа много проста,но и аз се чудех къде обърках нещата в играта. Преди 2 години приключила най-сериозната си връзка с голямата любов. На пича му писнало все да и е виновен и вечното киселеене и я разкарал. От този момент решила да не вярва на никой, и тя да си отмъщава на света, че е била отрязана и да се държи тъпо и неуважително, дори и с тези, с които излиза. Е, няма как да бъда с човек, който си носи, а и ми прехвърля травмата си от предишна връзка. Бих и шута по бързата процедура.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 371a81f8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И защо пишеш тази тема тука след като си продължил напред и си щастлив с новата си приятелка? Ами добре е направило момичето, то е усетило че ти не я обичаш истински, а е просто следващата и ти си го доказал, като си започнал веднага друга връзка след това. И защо не я игнорираш категорично след като си имаш друга приятелка. Напиши ѝ, че си приключил с нея, не я обичаш, да видим дали ще те търси след това. Но не ти стиска нали, защото вътре в себе си знаеш, че това не е вярно! И все пак нищо м/у вас не може да се случи от този момент нататък, така че продължавай напред!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 дни
hash: fa529ea451
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 16:
Добре де, колко време трябва да се чака според вас? Става въпрос за хора на около 25, не за някакви ученици. Ако чувствата са двустранни е тъпо да се въртят разни игрички повече от няколко месеца. От там тръгват грешните впечатления де. Четейки историята, авторът явно е бил доста хлътнал, при положение, че не е теглил чертата след всичките глупости. А какви са били при момичето, можем само да предполагаме, вариантите са много. Но дори и да е имала някакви чувства, най-малкото е можела да ги покаже по някой от хилядите възможни начини. Което явно настоящата му приятелка прави.
Авторе, на твое място бих я изтрил, даже бих я блокирал без да и се обяснявам. Имала е достатъчно време да си изясни нещата, пред теб също. Не мисля, че заслужава каквото и да е след подобна история.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker