За половото общуване в двойката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За половото общуване в двойката
преди: 6 години, 21 дни, прочетена 3073 пъти
Ще задам един, може би неудобен въпрос - защо жените у нас (и не само, разбира се) тъй естествено приемат половите отношения като част от общуването с партньора? И защо едва ли не всички смятат, че ако в една връзка няма такова, то нещо "ѝ куца"... И защо такова да не започне след брака? Разбирам, че хората искат да се "пробват" преди това; разбирам и напора на желанието, но пък и виждам огромните каши, които тази разкрепостеност в половото общуване пораждат... И друг един въпрос - питам се, наистина ли една жена остава същата, след като е преспала с трима, петима или десетина различни мъже? Не става дума за това, че е загубила достойнството си на човек (то никога не се губи), но че, както си мисля, след такъв богат опит все нещо, нещо болезнено и разрушително остава в нея на съзнателно, подсъзнателно и телесно равнище... За мен (не го казвам като пример) би било МНОГО ТРУДНО да се оженя за такава жена, дори да я обичам (звучи странно, но е така). Разбирам, че има и много мъже, мислещи различно, и все пак ми е любопитно и вашето мнение. Защо, доколкото виждам, в наше време жените не ценят девствеността като нещо особено ценно? Това ми е на душата да питам - нищо, че на някого мога да прозвуча като изкопаемо от други времена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 20 дни
hash: 82a4f26ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направо да си го кажем. Никой не иска стока втора употреба. Колкото и да е хубава или добра жена , разбера ли че е била с много мъже директно бягам. Не щото е опитна , а щото е много ползвана. Нали .. говорим си за сериозна връзка. Направо ужас ме хваща като чуя че момиче на 25 е била досега с 5 момчета. Ии тва е ниска цифра ..трябва да сме доволни. Жените обаче не са на същото мнение. Няма да ви е хубаво да ви сервират храна от която е ядено нали ? Или кола която е карана и си личи че е юркана.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 7168fa5b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си от соца изтупан. Сексът е удоволствие и здраве. Не е нормално жена или мъж да не прави секс. Познавам такива, всичките са с някакъв проблем емоционален най-вече. А да си девствен и с 1 партньор в 21 век е малко странно, девствеността, чистотата и доказването на непорочност са никого ненужни излишни и остарели неща. От такива идеи моя приятелка над 30 е девствена, чака принца, но докато го чака ще подмине възможността за раждане, семейство и дете от глупави предрасъдъци и родители моралисти.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 76a2fa5465
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Девствеността изобщо не е 'нещо ценно'. Нещо ценно е това какви умения и знания има човек, какъв характер има, как е с нервите - как се справя в напрегнати ситуации например и. т. н.
Това дали е правил секс със 17 други хора примерно, или пък е правил секс с 1 само, или с николко, няма никакво значение.
Хората, които съдят човек по това колко секс е правил, прави, или не прави са елементарни и простовати същества.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: cb16465323
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защото освен ако двамата не са асексуално, за поне един ще е много тежко, да спи всяка вечер до някой, който го привлича, но да не може да правят секс. Живо наказание си е, ако ме пита мен някой!

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 85d1b17b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Приемаме ги естествено, защото те са нещо естествено. Ако се събера с първия мъж, в когото се влюбя, няма да ми е проблем, че не съм и няма да спя с други. Но рядко се случва така. А това да спиш с някой преди да се ожените за мен е задължително. Нали трябва да си допадате сексуално с този човек, как иначе ще ви върви връзката? Ами ако имате много различно либидо, нещо не си харесате физически, възбуждат ви много различни неща, някой има проблеми в секса? Да научиш чак след брака, че нещата в леглото не вървят, е прекалено късно.

 
  ...


...
преди: 6 години, 20 дни
hash: eba3e7e98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Виж нещата не стават така както ти си ги мислиш. Ти си представяш "доброто старо време" в което хората са били монаси и монахини и са чакали "избрания" - това са глупости. Нормалния човек не бива да остава без секс. В миналото много се е държало на девствеността, на брака, на семейството и т. н., но хората са се женели и мъжели на 14-15-16 години. Още щом ставали от деца на тинейджъри редовния секс е започвал веднага! Сега понеже всичко това е разрушено и няма никакви правила се изпада в други две крайности - или се прави секс без задръжки и то не с един а с много партньори и те се сменят или пък се създават монаси и монахини които се боят и не правят нищо и чакат. За мен правилното е с един партньор колкото се може по-рано, тези отношения трябва да изпреварват образованието, кариерата и всичко останало.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: 6ddeffc224
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, за жалост, много малко са читавите момичета. Девствените момичета са читави, защото те искат да запаазят дествеността си за някой, който е като тях, а нез атакъв, който е имал няколко бройки, преди да я срещне.

Най-добре е девтсвеното момиче да има приятелство с девствено момче, а не да общува с пропаднали.

Същото се отнася и за девствените момчета.

За жалост, в обществото ни преобладават курвите и курволяците(мъже), от такива не може да се очаква стабилна връзка, брак, семейство и деца. Доказано е, че при двойки, които са имали по няколко партньора, такива не сключват брак, изневеряват си помежду си.

Честно да ти кажа, омръзна ми да чувам, как нашето пропаднало, извратено курвенско общество се "гордее", че :

- има извънбрачни деца

- шампиони сме по аборти, чалга, разврат тип " студенстки град", безбрачни двойки, извънбрачни и изостанали деца

- че българките са курвите на България, и Европа

- че българските мъже са курволяци


Берем и ядем горчивите плодове на нашата извратеност, общерството ни е покварено, защото не зачитаме морала.

По-голямата част от българите са надрусани и опиянени от чалгата и разврата.

Вижте какво е положението ни в нашето пропаднало българско общество:

Мнозина се подиграват на тези, които имат порядък и морал

Мнозина се подиграват на девствените момичета и момчета.

Мнозина се подиграват на тези, които стабилен брак, семейство и деца.


За жалост, не виждам някаква надежда в такова общество. Ще помоля само онези, които имат поне достойнство, чест, разум и морал:


- ако имате малко неопетнено момиченце или дествена голяма дъщеря- дръжте я далече от мнозинството! Пазете я като зеницата на очите ви!

- ако имате момче девственик- дръжте го далече от останалите момчета!

Не са ви от кой знае какво значение, че да иомате общуване с пропаднали, амортизирани момичета и момчета!

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 93d0f5c3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Напълно съм съгласен с теб. Аз съм на 22, досега съм имал една единствена връзка, която продължи 2 години. Аз ѝ бях първия, човече, няма по-голямо удоволствие да докосваш жена, която не е пипната преди теб, вълшебно е. И въпреки това, ако намериш момиче, което е било с момчета преди теб, но се обичате, разбирате и виждаш, че е свястна и държи на теб защо да загърбваш щастието си с нея заради сенките от миналото? :)

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 363bad2f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 5, а ако се запознаете на стари години, когато на него не му става, а на теб ти е все тая за секса, как ще си допаднете сексуално и ще стартирате връзка? Както и да го въртите, няма такъв филм като сексуално допадане. Ако е свестен по характер и можете да си говорите за нещо поне 30 минути без да се избиете един друг, не ви трябва секс! Ако само секса ви спасява от избиването, защо да се събирате щом на стари години така или иначе ще се изпокарате? Или тогава ще търсиш някой с по-удобен характер така или иначе секс няма да правите?

Цялата ви концепция е сбъркана - връзката не се върти около секса, а около това двамата да могат да бъдат заедно и да не си влияят зле един на друг. Ако той те прави по-добър човек и ти него по-добър човек, давайте! Иначе и най-готиния секс на света не си заслужава! За моменти наслада жертваш целия си живот и бъдещето си. По тая логика направо се омъжвайте за вибраторите си!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: ebaa51f7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, къде сииии?
Търся те от години.
Имам нужда от мъж като теб.

 
  ...

...
преди: 6 години, 19 дни
hash: e75eee3846
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   До автора и номер 1
По-добре отидете се прегледайте някъде, по вашата логика /ако мислим като вас/жените също няма да искат мъже, които са спали с много, защото също си личи "употребата". Т. е вие сте закърмени с идеята, че можете да употребявате хората като вещи и най-накрая да търсите чисто нова стока. На каква база обаче, след като самите вие също сте били употребявани? !?
Смешно ви е мисленето, а и освен това една умна жена никога няма да ви каже с кой и колко е спала, защото това си е нейна работа, как тогава ще разберете, ако не я познавате и не и познавате обкръжението например? !?

 
  ...
преди: 6 години, 18 дни
hash: 85d1b17b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   До #9 от #5

Да не извъртаме нещата, не съм казала, че само сексът е фактор, а общуването не е важно. Но мъже, с които ми е приятно единствено да си общувам, а не ги желая, ги наричам приятели. Сексът е важна част от една здравословна връзка. Ако не беше, нямаше да има толкова хора, които се оплакват, че половинката не им пуска. Или пък, че не им дава да правят това и онова, че сексът бил скучен, че не бил достатъчно продължителен.

Като сте достатъчно стари, че да не можете или не искате да правите секс, се събирате заради компанията. Но дотогава какво, а деца как ще правите? Не разбрах вашия проблем със секса какъв е? Не ви харесва, не го искате, обяснете?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 18 дни
hash: 534aed4e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Не се чудете бе хора на автора му е твърде малка пишката и иска да е подписал брак, че чак тогава да я покаже на жена си, защото след подписан брак е по трудно да го захвърлят. Иска жената да го е оценила по другите му качества и се надява това да я задържи при него.
Вади някакви идиотски изводи за употребяемост на половите органи на жената, сякаш женските се изтъркват а мъжките след употреба са си същите. Надява се че жена която е девствена няма да е виждала чурка и цял живот ще стои с него и ще си мисли, че неговият 6-7 см е голям. Мисли си че женският полов орган е дълбок и широк според ползването или че ако е ползван то той е разширен, по тази логика ползваният мъжки полов орган би трябвало след всяко ползване да расте!!!
Нека вземе прочете малко книжки по гинекология и да разбере, че женският полов орган е толкова голям че деца да могат да се раждат през него и дали ще е ползван или не неговата биренка винаги ще изглежда малка на базата на бебешка главичка.

 
  ...
преди: 6 години, 18 дни
hash: 14a6a47c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторът: Благодаря, много навеждащи на разсъждение отговори. Тази страница е нещо прекрасно, тъй като си говорим напълно откровено, именно защото никой не се познава, а това ни спасява да си създаваме някакви въображаеми реалности, а също и ни дава радостта да срещаме еднаквомислещи, макар и безнадеждно-анонимно - няма значение.

Ще съм благодарен да получа и нови коментари, ако желаете, разбира се.

Много ми е интересно също и твърдението, че ако хората не преспят преди брака, след това рискуват да се окажат в нещо като капан - полова несъвместимост, незадоволяване и т. н. Като че ли, дори да си допадат в началото в леглото, това лесно не се разрушава след това от изневери, сблъсъци и т. н. Та кой риск е по-големия - това, че може да не си "паснете", или да преспиш с приятеля/приятелката си, без обаче да имаш гаранция за брак - нищо, че "сексът е страхотен". Аз лично мисля, че второто е по-рисковано - особено имайки предвид повсеместните нрави. И мисля, че главния потърпевш от тези бурни сексуални връзки, завършили с провал е жената. Разбира се, зависи от начина на мислене, но общо взето, вие жените сте по-чувствителните и по-стремящи се към стабилност, т. е. към брак. Ние, българските (и не само) мъже обаче, май намерихме на баницата мекото - да си получим нашето, ама ако може, безплатно, или без ангажимент, като внушаваме на жените колко велико нещо е сексът, докато събудим у тях сексуалния глад. И много от тях ни вярват, и го преповтарят... И тогава започва поредната голяма каша - охладняване, по-засукани задници, хлипане по телефона, депресии... Много хубаво, няма що. Не можем да претърпим, мъжете - да се опознаем, да се ангажираме твърдо, а после вече - начисто. Вилнее обаче нагонът, всемогъщият нагон. :)

... Много ми хареса коментара на хората (именно хората, не на номерата! ) под номера 6, 7, 8, 9... и 10, разбира се! :). А на 14 ще кажа: братко, ама нищо не си разбрал - ти се движиш още в областта на зоологията и механиката, тъй ми се чини. Но дерзай - ще събереш почитатели - това е начинът! Уж това е място за подкрепа, а виж - намерили се и подигравачи за кадем. Няма лошо. :)

Бъдете здрави! Обичам ви, обичам ви много, въпреки че не ви познавам! И благодаря на създателите на тази страница.

Коментирайте, не бих искал това да прозвучи като финален акорд.

 
  ...
преди: 6 години, 17 дни
hash: 6cdbbbf6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ами човек, като ти е МНОГО ТРУДНО, да беше мислил за това като беше на 18. На 18 можеше да се ожениш за девственото ти гадже от училище примерно. Сега сигурно си някое застаряващо батенце, дето вчера се сетил, че иска да се задоми, ама да е с девствена. Еми ти си си виновен, чукай си главата и не мрънкай с такива тъпи темички.
Много е прав/а 14.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 50b096d0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Винаги ми става смешно, като чуя за мъже, които търсят девственица, в същия момент са обърсали 30-40 жени, проститутки и всякакви.. а накрая чакат да попаднат на сериозна жена, която сякаш няма да му разбере миналото.. и между другото - грозно е да наричаш жена "втора употреба".. Непорочните да си търсят непорочни, какво е било някога. А много "юрканите" мъже да си търсят юркани жени, че да има баланс..

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 8d725c820b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   До номер 14:
Арогантно мнение, но всеки има право да казва каквото си мисли. В книжките по гинекология пише за физиологията на половите органи, така е. Но там не пише други неща. Като това, че за разлика от мъжа, жената има утроба, матка, наречена киноварно поле, в която се запазва енергията на всеки мъж с когото тя прави секс. А най силна е тази на първият мъж, проникнал там. Тя остава най - силна през целият и живот. Когато жената забременее в изграждането на плода участват енергиите на всички, които са се "отбелязали" там. Най много в детето ще има черти от първият мъж, който е разкъсал химена. Затова колкото повече една жена е хойкала, толкова повече това ще вреди на детето и. Защото то няма да е резултат на чиста връзка, а ще е смесица от многото. Това е причината обществото ни да се влошава с всяко следващо поколение. От безразборният секс генът е нарушен. Да, физически женският полов орган не се изтощава от многото партньори, но утробата на жената се замърсява. След 4 партньор процесът вече е необратим. Ако жената е правила аборт пък е най - лошо. Затова е най - добре децата да са от първия партньор, за да са чисти, после вече жената може да прави секс и с други. Който не ги знае тези неща, може да попрочете материали по темата за енергиен обмен между мъж и жена и за киноварното поле. Има доста писано в интернет, свободно може да се информира човек при желание.
Иначе съм имал възможността да пробвам и ново и незнам си коя употреба. В новото в началото едвам си вкарах пръста, а първите няколко пъти ме болеше доста, толкова беше тясно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 75366a88a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Номер19, ако наистина вярваш в глупостите, които си изписал, защо си си позволил да 'опиташ' 'ново'?
Нали това 'ново' един ден някой друг мъж ще поиска тя да стане майка на децата му?
Къде ти е мъжката солидарност? Къде са ти принципите?

https://www.ted.com/talks/nina_dolvik_brochmann_and_ellen_stokken_dahl_the_virginity_fraud#t-24354

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 ден
hash: 8d725c820b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Номер 19 съм.
Не е въпросът дали аз вярвам или не в тези неща, просто така функционира природата. Очаквам доста да ме оплюят, особенно жените, но няма проблем. Тази информация е известна на човечеството от много векове. Доста е обширна темата, за да я обсъждам тук. Това се спазва и от всички религии. Това е причината църквата да не допуска на жената повече от 4 брака. Лошото е, че младите момичета се впускат в безразборни сексуални приключения, като не си дават сметка, че това ще навреди на децата им един ден, даже и на внуците им. Особенно ако жената има дъщеря, то в нея ще са закодирани същите желания за многобройни сексуални контакти, един вид духът винаги ще търси идеалния партньор.
Иначе съм съгласен, че ако авторът си търси девствена партньорка в зряла възраст, шансът му е минимален. Но това предполагам не е свързано с размера на пишката му, а както самият той се изрази, "в нея има нещо разрушително". Човекът усеща нещата, но явно не знае как да ги формулира. В учебниците пише, че животът се създава чрез рекомбинацията на ДНК на двамата родители. Безспорно е така, но не е само това...
Към 20: Не съм си нарушавал принципите. Първо терминът "ново" ми звучи просташки, като става дума за човек. Използвах го само в отговор на предишен коментар, за да споделя, че има разлика в половите органи на жена, правила и неправила вагинален секс. Това е за чисто физическото състояние. Второ това "ново" вече отдавна е станала майка. Имаме две много красиви дечица и щастлив семеен живот.
Желая здраве и щастие на всички.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a4b4eacf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Ама много сте ми интересни такива мъже! Значи вие да хойкате, а ние, жените да стоим със скръстени крака, докато не решим да се омъжваме! И после има "Моята не ми пуска""Не иска да ми прави свирки", "Не иска анален секс" "Жена ми е дърво в леглото" и т. н. все в тоя дух. Да не мислите, че сексът се учи задочно? !
Не съжалявам за нито един мъж, с когото съм преспала преди да се омъжа, защото това ми позволи да намеря точния партньор! Защото знаех какво търся!
За мен мъже, които искат девствени жени са неуверени в себе си, и се надяват, че ако жената няма база за сравнение ще ги боготвори. Да, ама не. В един момент, като й се отворят очите, и като си завее байрака на ляво и на дясно, тогава същите тези мъже почват да се чудят от къде им е дошло.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d0a9b05c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   №19 / 21, тия твои бръщолевения са с езотеричен привкус. Църквата, която и да е тя, няма нищо общо с езотериката обаче. Наистина големи глупости - дали пък и у всеки мъж не остава енергия от всяка жена, с която е правил секс, как мислиш? Енергията между двама се обменя по време на секс, но хич не вярвам да се складира у жената за вечни времена, че пък и да се отразява на бъдещо дете. Всеки е с кармата, която сам си създава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8d725c820b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз пък се радвам, че жена ми преди мен никой не я е учил как да прави свирки, да го поема анално или пък да се вихри в леглото. Никога не бих се оплакал от този факт. Ако критерият ви за точен партньор е това, с колко и как си се чукал до сега... ми не съм съгласен. Чисто човешките качества са по - ценни май.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a4b4eacf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   От номер 22

Пред очите си имам пример как семеен приятел се радваше, че е първият на жена си, и си я бил обучил, както той искал. А сега жена му ходи като разпрана, дори по улиците се разхожда с любовниците си, а той се прави, че не я познава като я види с поредния й любовник.
Както и обратния вариант, но при други семейни приятели. Той е бил девствен, а сега си наваксва.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: abe7a7c72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Чета, чета и се чудя, толкова отворковци са се навъдили, че едва ли има по вещи познавачи на секса от тях!? Отворко 14, като знаеш, че през това(за което спорите) може да мине детска глава, за какви размери на пениса му говориш? Няма на земята мъж, който да запълни такъв отвор с пенисът си, даже и слонски да е той. Явно всички сте дечковци и не вниквате в замисълът на автора. Първа, втора уротреба, като, че си купувате стока от пазара. А за морал чували ли сте, или за вас само телесното е важно, дали е първа употреба!? За новите автомобили имаше такъв лаф навремето, може и ЗАЗ да е, ама да мирише на ново. След секс, която и жена да е, като се изкъпе и парфюмира става като нова, но вътре остава гнил моралът й. Външно не си личи, но който й познава живота, знае каква стока е вече, след като е била с дузина и повече мъже. Тя не се е изтъркала от употреба, но лошата слава която е натрупала, после й се отплаща жестоко. Сега това стана ежедневие за жените, но навремето, подобни екземпляри се спасяваха в далечни и непознати малки села и градове, далеч от хората които ги познават, иначе никой не ги искаше. При днешната еманципация, жените си извоюваха равни права(даже и да правят безразборен секс), но виждаме и какво става със семействата, такива почти няма. След безразборният секс, като наближат критичните детеродни години, жената улавя осеменител, ражда и остава самотна майка. Над 50% са такива, за какви семейства говорите? А демографската криза го доказва, секс правят, но не искат да раждат. Объркан стана света, животинското надделя над духовното!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8d725c820b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Браво, последният коментар е на човек, схванал същината на въпроса на автора. По мое мнение сегашните 15 годишни момичета се подиграват на девствените си връстнички, защото са назад с "материала". Какво да говорим за морал или някакви ценности, важно е бройкането. Това за самотните майки е много вярно, самият аз познавам няколко такива, които оставят редовно детето си на майките им и си търсят развлечения за по една нощ. Защото с дете трудно ще си намерят постоянен партньор.
Масово мнение на жени, с които съм говорил по темата, е че ако не са пробвали с поне 5 партньора преди сегашния, то сякаш са прецакани. Чета коментари на жени, правили групови изпълнения, разни анални приключения и какво ли не, а се чудят как да го пазят това в тайна от настоящият си партньор. Доста теми има и за семейства, в които се кани трети партньор за оргия. Просто сякаш вече хората не правят любов, не се ухажват, не проявяват чувства. Просто се чукат, ей така за спорта, за единият, първичен инстинкт. Животински инстинкт. Упадъкът е пълен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker