Стандарти за оценяване на жените! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Стандарти за оценяване на жените!
преди: 6 години, 7 дни, прочетена 12046 пъти
Уважаеми джентълмени :-), провокиран от темата "Харесват ме само смотаняци" и различни женски коментари от които става ясно колко стриктно ни претеглят и оценяват реших да пусна тема в която можете да зададете вашите стандарти за жените и да определим спрямо тях кои са желани, кои стават, кои са смотанячки и от кои да стоим възможно най-далече. Да се концентрираме предимно върху недостатъците на една жена които биха ни отблъснали да имаме желание за сериозни отношения с нея. Бъдете брутално откровени и открити и не жалете чувствата на никого. Нека започна аз. Стандарта за една жена за да имам някакви намерения към нея са: първо трябва да е красива, това е входното ниво. Трябва да умее да флиртува и да ме кара да се чувствам добре. Не трябва да играе игри и да се опитва да манипулира, тоест трябва да е искрена. Трябва да ме харесва заради самия мен, заради начина по който я карам да се чувства, всякакви задни мисли биха ме отблъснали. Трябва да е концентрирана върху мен и нашата връзка а не върху себе си. Не трябва да се опитва да накланя везните на отношенията в своя полза. Не трябва да е стегната, студена и дървена а обаятелна и със сексуално излъчване. Не трябва да вдига скандали, да изказва претенции и да прави драми. Трябва да ме улеснява и подкрепя по всякакъв начин, да не е критична и негативна а благодарна и позитивна личност. Това е засега. Вие сте на ход :-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 142

преди: 6 години, 7 дни
hash: dc609f17f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-тежките недостатъци според мен са обсесивност и желание на всяка цена да промениш другия. Други не по-малко тежки са склонност към командарничене и сръдливост (рязка смяна на настроенията).
Всичко това важи както за жените, така и за мъжете.
Въобще, за да има (нормална) двойка по принцип трябва да има някакъв синхрон, и то не малък. Трябва ти като кажеш "едно", жена ти каже "две", а не да ти прави сечено. Подлизурството и лицемерието също дразнят страшно много и развалят всякакъв синхром. Не може партньорът ти пред тебе да казва каквото ти искаш, а зад гърба ти да прави обратното (демек- каквото си иска).
Търпимост, склонност към компромиси, градене на общи планове пък са от другата страна на класирането. И най-вече УМЕНИЕТО ДА НЕ ДРАЗНИШ ДРУГИЯ.
В общи линии добре си схванал нещата. Всъщност това е нещо, което всички ние интуитивно знаем, но за което рядко си даваме сметка и рядко решаваме да облечем в думи.
Това манипулативността, използвачеството, играенето на игрички означава директно "аут"! Който е решил да се занимава с подобни неща изобщо няма как да се впише в една истинска връзка (където едно плюс едно прави много повече от две).

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 52e4091929
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще си останеш преди входно ниво с тия критерии...

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: d5db5809c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

3.   Една жена може да направи впечатление с хубав външен вид, възпитание или други нейни притежания на първата среща. Но както всеки човек и тя си има недостатъци. Всеки има недостатъци. Просто, ако обичаш тази жена, ги приемаш и не ти пречат особено. Повече се фокусираш върху всичко хубаво, което намираш в нея. Чувствата са опасно нещо, могат да те заслепят.
И с жените е така, много често съм се натъквал на красива, интелигентна жена, която е с мъж, който очевидно не е на нейното ниво. И макар че е загубеняк, той си е нейният загубеняк и тя си го харесва. Ех, тези чувства. А относно жените, които пишат, че ги харесвали само смотаняци.. яд ги е, че техният смотаняк не им обръща внимание. Той пак си е смотаняк, ама тя си го харесва.
Като цяло тези "стандарти за оценяване" са много безсмислени и.. тъпи. Всеки е красив за някого, просто зависи от дадения човек.

И май се оля тука с твоите стандарти. Изреди 1000 качества, които търсиш и накрая "трябва да ме харесва заради самия мен". Bro, wtf? От това, което прочетох, явно си търсиш някаква много красива сексапилна прислужница, чиято цел в живота е да си мълчи и да ти угажда. Ама ти явно въобще не търсиш нормална жена, която реално има живот, собствено мнение и чувства. Предполагам, че си страхлив мъж и си прав, силните жени не са за теб. Ама все пак, хубаво е да си помечтаем.

Е, хайде да напиша нещо и по самата тема. Според мен привлекателни жени са успелите, независимите. Тези, които винаги стоят с гордо вдигната глава. Тези, които не търпят грубо отношение и биха си тръгнали без да поглеждат назад. Тези, които имат смели мечти и не се страхуват да ти преследват. Привлекателните жени за мен са добрите жени. Които знаят какво е състрадание и не се колебаят да помогнат. Но, когато видят, че помощта им е неоценена, отстъпват. Знаят как да казват не, когато не са съгласни. Привлекателните жени за мен са силните жени, за които не е проблем да са сами. Те нямат нужда от мъж до себе си и ако пожелаят компанията ти, то е от желание, а не от необходимост.


*Не целя да те обидя по никакъв начин или да хейтя, просто изказвам мнение, както и ти. Все пак каза да не жаля чувства и да бъда откровен. peace

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: b63f38300e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   'Не трябва да играе игри' - Сладурче, умението за флирт си е игра отвсякъде, при това една от най - големите ;-)

ЖЕНА :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: de4d061025
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Брат, всичко това заради една чужда тема?

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 101faafb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Въпрос към автора- какъв опит имаш с връзките с жени и на колко години си?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: d101f3fa84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересна тема:-)
Моя милост (М49, безобразен полигамник) има следния подход:
За да имам някакви по-нататъшни намерения от еднократен секс, трябва една жена да отговаря поне на ДВА от ТРИТЕ ми критерия:
-външност/хубост/красота - съвсем субективен критерий
-умствен багаж/интелект/обща култура
-сексуално пасване/разкрепостеност/развратност

Когато поне два от трите са ок за мен, продължавам
Ако е изпълнен само един от тях, нещата приключват с еднократната "проверка".
Ако външността и умствения багаж, които се проверяват лесно още преди да е настъпила вечерта са ми ясни, че не отговарят на моите критерии, обикновено не се стига до проверка на третия критерий.

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 9c5573e31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Имаш толкова много изисквания към жените.... А ти какво даваш от себе си???

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 4c0e55801f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   А, значи, да бъде флиртаджийка със сексуално излъчване? И после защо всички жени са леки. Съжалявам, не съм мъж, но нямаше как да не напиша коментар.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: 65e10c447d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Някой май се е жегнал, че не отговаря на някакви тъпи критерии и е списал злоблива темичка за "брутална откровеност и безпощадни обиди".

И аз бях така, и аз много се пенявих, че няма да търпя еди-какво-си и половинката ми трябва да е непременно еди-каква-си... Е, съдбата, провидението или каквото е там, тотално се избъзика с мен и взех че се влюбих в човек, който на 70% не припокрива изискванията ми. Караме се, разправяме се, на публични места сме се били, не ми побира акъла как е възможно да сме заедно, но не ни се живее един без друг вече 5 години.
Та недейте така надуто и радикално да заклеймявате и да развявате разни лозунги какъв трябва или не трябва да е човекът до вас. Може да се изненадате и да преглътнете проблеми и недостатъци, които преди пламенно сте отричали.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 02fd0ff4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

11.   Авторе, вземи си куче. Смешни сте вече с тия теми мъже, жени, искам цици не искам претенции, искам голям пенис искам пари искам искам искам. Спрете се, потърсете проблемите в себе си първо.

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: d474c4a0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, ти си описал всичко най-важно, което всеки нормален мъж би намерил за основополагащо в отношенията с жената до себе си и аз няма какво повече да добавя. Съгласен съм на 100%. :) Поздравления за подходящата тема!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: 8fb13a6053
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Че то вие си ни оценявате, по много по-стриктни критерии, отколкото ние вас.
Сами го казвате - ако не е красива...
Ако ние ви съдехме по този аршин 90% от вас щяха да са девствени.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 30b53fbc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

14.   Има два вида мъже:
1) които си имат приятелки
2) които имат стандарти за оценяване на жените. :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 5b9d32f8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Абсолютно стандартно, което никой нормален човек не харесва - кифла, с претенции като на кралица Елизабет, лигла, меркантилна, егоистична, дърво в леглото, дъска отпред, ритната от кон в главата, буре в тялото, интересуваща я само кинти и да си купи някой парцал. Не откривам топлата вода.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 99d5d3ef3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Скъпи авторе, а ти какво ще дадеш на тази жена? ! То не става само с "искам"... да не сме стока някаква?
Успех с жените (ще ти е нужен! ;))

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: bacae6de8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Според мен хората са създадени, за да бъдат обичани, а не за да бъдат бутани в някакви рамки и критерии. Любовта е нелогична.
Все пак любовта е необходимо, но недостатъчно условие за една успешна връзка. Ще изброя какви са моите:
1. Да има физическо привличане помежду ни. Тук външността играе роля, но не е задължителна. Привличали са ме и не толкова красиви жени. Но е важно да има сексуално желание между нас. Без това условие не бих дал шанс на жена. Другите изброени надолу са желателни, но ако една жена ми хареса, може да направя компромис с някои от тях, поне временно:

2. Да правим добър секс. Ако с половинката не си пасваме сексуално и не можем да се нагодим с месеци и години, явно не сме един за друг и е по-добре всеки да продължи по пътя си.

3. Аз лично харесвам жени, които са горе-долу на моето интелектуално ниво - да има за какво да си говорим, да ни е интересно заедно. Иначе каквато и химия да има, омръзваме си.

4. Не харесвам жени тип домакини или златотърсачки. За мен е важно една жена да има собствени интереси, доходи и приятели извън връзката и да не зависи от мен.

5. Да се отнася към мен с уважение. Ако се държи зле с мен, явно не сме един за друг.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 6610ba5eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Много ме разсмя поста ти, търсиш жена без претенции, а в същото време ти имаш доста такива. :))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 дни
hash: 103ed2e834
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Най-напред забелязвам излъчването, енергията на жената. Искам да е позитивна, лъчезарна, интелигентно забавна, нежна, женствена, с излъчване и да е адски секси (фигура, стойка и походка) - цялата да мирише на естроген, да настърхвам, само като застане до мен.

Физически особено са ми важни косата, лицето, кожата, дупето, краката. Още по-добре ако има добре оформени стегнати естествени цици малко над средния размер и стегната свежа тясна вагина без излишни кожи, прекалено големи или увиснали срамни устни и т. н.

Косата задължително дълга малко над кръста. Естествен цвят, без бои, лъскава, свежа. Лицето - тип бейби фейс, нежно, невинно, лъчезарно, ако е и екзотично с леко азиатски черти направо супер. Дупето леко щръкнало, оформено, малко и стегнато, с луфт между бедрата. Стройна фигура, с дълги крака и тънки крака.

В леглото да е активна и изобретателна. Да е интересна личност, да не ми омръзва никога да съм с нея и да е вълнуваща и непредсказуема. Да има желание да градим заедно отношения, без да намесва трети хора и без да е прекалено обсебена от себе си.

Бих я заярязал на момента, ако прояви прекален егоцентризъм или не ме зачита, или ако е кифла, лека жена, безотговорна, няма посока в живота и дребнава.

Искам да има балконите на lindsey pelas, краката и фигурата на Taylor Swift

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 19189f2274
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Съгласна съм с теб... С изключение на това за скандалите, претенциите, критичността и негативизма. Преди да си ме разбрал погрешно, ще обясня!
Ние сме хора, имаме чувства, емоции! Ако си търсиш такава, без тези екстри, си вземи кукла с постоянна усмивка на лицето!
Все някога, малко или много, по - рядко или по - често, ще се случи да спорите, да има тъга, разочарование и гняв по различни причини като изнервяне на работното място и тем подобни! Или си търсиш робиня, която няма мнение, тоест претенции за нищо? !?

Аз притежавам качествата, които търсиш, с изключение на това, че не съм мекотело! ;)

Ж22

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 дни
hash: b0f9dd5d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   А имаш ли жена? Или засега я караш на критерии и ръчна?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 дни
hash: e076b3d456
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Хахах, авторе, какво искаш? Кукла? Жената трябва да се грижи за себе си, а не само за теб да мисли. Да била концентрирана върху теб, да не вдига скандали, да не е скована? ! Да няма претенции? !? Ти колко претенции изброи? Един човек е сборище от чувства, действия, външен вид. Ще виждаш жената до себе си и мила, и ядосана, и сърдита, нежна, отзивчива, недоспала, наедекватна по някаква причина, мръсна, и каква ли още не. Ако очакваш друго, връзките ти явно няма да продължават много.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: c32ba60165
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Ох... горките ганьовчета, от тия комплекси сте на изчезване и всеки ден по телевизията дърдорят, че си заминавате, защото ни изгонихте при чужденци и вече рядко българка би се навила да роди на неможещ ганьовец задръстен с комплекси и мъчещ се по какъв ли не начин да ги излее върху жените. Ами пак сте си същите комплексирани, ненужни, изчезващи неможковци. Добре, че скоро ще отървете света от вас, че и той не ви иска, не само жените.
ж21

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 34c85b1309
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Тема без край!
Авторе... Не всички мъже сме магнит за жените.
Знам, че си ядосан. Виждаш по улиците жени, които никога няма да имаш и това те побърква. Познато чувство. Особено с този фб стана още по зле. Преди ги гледаше на вън, а сега като се прибереш у вас и си отворил фб пак ти се мяркат пред погледа. Направо се отчайвайм от живота. Всеки ден ги виждаш и.. се питаш защо аз не съм на неговото място!? Питаш се къде я намерил как по дяволите му е вързала на тоя!? Искам и аз... Е искаш ама няма... точно за теб няма.
По едно време мислиш се за грозен хаха не е така, не е така но виждайки какви от красиви по красиви жени има и нито една не е твоя и никога няма да бъде какво друго ти остава да си мислиш!?
Всеки иска плода от върха на дървото, но не всеки я получава. В нашият случай... каквото падне от дървото на земята трябва да се наведем и да си го вземем. Жените искат мъжа до тях да е нещо. Например спортист или бизнесмен. Нормални мъже има с красиви момичета, но те са имали късмета да ги познават. Ние явно нямаме такъв късмет. Ама карай да е весело.
Авторе не го мисли толкова. Защото няма смисъл. Казвам ти го от опит. Не мрази жените. Радвай се на Това, което имаш и си живей живота пълноценно вместо да прекарваш времето си в безмислени разсъждения. Приеми фактите. Не е лесно знам. Но един ден тези чувства ще изчезнат, като почне тестостерона да намаляв. Хубаво е човек да изживее тези чувства, на споделената любов... но
Мъж 37
.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 дни
hash: 914b02044a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Не че нещо, ама и двете теми са лееко безсмислени. Според мен единственото наистина смотано нещо в случая е да спорите за подобни щуротии. Малко ми е странно за какви критерии се говори и тук, и в другата тема, като поне на мен ми се струва, че напоследък една част от хората са супер отчаяни и искат на всяка цена да си намерят някого и са готови да се съберат с първия срещнат, само и само да не са сами. Останалите пък изтъкват колко са си самодостатъчни и нямат нужда от никого, а всъщност в представите си преследват някакви футуристични идеализирани образи и обекти, които никога няма да намерят в реалността, тъй като съвършени хора просто няма.
Като момиче, или дори по-скоро като най-обикновен човек, мога да кажа, че някои от нещата, които си писал като т. нар. стандарти, до определена степен са взаимоизключващи се.
А тази война между половете е супер глупава...

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 6c541345ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Аз съм автора и ще гледам да се включвам и да отговарям на коментиралите, нали все пак аз съм пуснал темата :-)

Номер 1 - Мненията ни се припокриват :-)
Номер 2 - Мисля, че мъжете трябва да правим като жените - или започват да ни покриват стандартите или са загубенячки и са аут. Няма за какво да правим компромиси със себе си и с живота си и да се задоволяваме с по малко.
Номер 3 - Всички си имат някакви недостатъци, но трябва да ги изглаждат с течение на времето. Плюс това защо да трябва да трябва да се обвързваме с жени с недостатъци и да страдаме от това? Още повече, че те не приемат нашите недостатъци и ни съдят сурово за тях? Изредил съм едни минимум критерии, ще добавя после и още :-) Ако искаш вярвай има такива жени, те са по качествени, просто мъжете трябва да започнем да си подбираме както правят жените. Хубаво е, че имаш свои критерии за подбор на жена. Не се обиждам :-)
Номер 4 - Макар, че темата е за жени, нейната аудитория е насочена към мъжете, обаче е явно, че няма как да се въздържите да не се включите. Все пак си запазвам правото да не отговарям на провокативни и заядливи женски постове. Умението за флирт не бих го определил за игра, защото под игра имам предвид манипулативни действия а флирта е умение за сближаване и разчупване на леда.
Номер 5 - Не брат, не е само заради едната тема а това отношение на жените го виждам навсякъде и е време и ние да станем адекватни на времето и ситуацията и да сме по придирчиви в избора си.
Номер 6 - Темата е насочена към мъжете и критериите им за жени а не към мен.
Номер 7 - Много добри и ясни критерии, изглежда си мислил по въпроса. Предполагам това е за начало, защото ако няма нужното отношение с което да ти създава позитивно настроение и обстановка е аут? Поздрави :-)
Номер 8 - Давам каквото и искам, че и повече. Критериите не са високи, те се отнасят до характера на жената аз дори не съм започнал да засягам това какви постижения в живота трябва да има, както много жени изискват от мъжа. По натам може да включа и тези стандарти.
Номер 9 - Това да е обаятелна и секси не значи да е лека. Значи да умее да общува, да привлича и да предразполага.
Номер 10 - Именно за да не се изпада в такива ситуации - "Караме се, разправяме се, на публични места сме се били" мъжете трябва да имаме своите критерии и стандарти и да не се задоволяваме с по малко. Съжалявам за ситуацията в която се намираш, може би ако имаше добри стандарти и отказваше да паднеш под тях нямаше да си в тази ситуация.
Номер 11 За какво ми е куче? Това е тема насочена към мъжете и стандартите им за жените. Ако не ти харесва си свободен да я подминеш.

Още малко критерии - много е неприятно когато жената има товари от предишни връзки - деца, неразрешен емоционален багаж, все още тлееща стара любов която не може да забрави, прекалено много предишни неуспешни връзки които я превърнали в непукист и подобни. Мисля, че всеки разумен мъж разбира защо е по добре да стоим настрана и да не се забъркваме с такива жени. Те носят много проблеми със себе си и са като бомба със закъснител която ще гръмне в бъдеще и всичко което сме градили и жертвали ще отиде в небитието. Има много такива тъжни и трагични истории за съжаление и мисля, че проблема се корени там, че когато мъжа е избирал тази жена я е приел безкритично и не е имал необходимите стандарти и после това му е провалило живота. Мисля, че заслужаваме повече от това. Какво е вашето мнение джентълмени? :-)

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 3a4fcfa406
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

29.   Мале колко си комплексиран.... Късмет иначе, но като те слушам силно вероятно е с ръката да сте си неотлъчно заедно в близкото бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: 11fdde2c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Става ми чудно какво предлагаш насреща? Ако си добре изглеждащ в лице, със спортно тяло, 20см патка и достатъчно заможен, че да ходите примерно често на екскурзии в чужбина, бива да имаш толкова изисквания:)))

Никога не съм имал перфектен типаж. И така се е случило, че 3те ми бивши, които съм обичал най-много, плюс настоящата, се различават като външен вид и характери. Тези са ми по-важни:
1. Външния вид както каза някой горе е субективна оценка. С непривлекателна жена по някаква причина не съм бил досега.
2. Чувство за хумор. Със скучна жена пак не ми се е случвало.
3. Да живее здравословно и да се поддържа. Г. (любовта ми сега) пуши цигари:) - приел съм я такава, не ми е проблем. Ако става дума между крайности: по бих избрал някоя веганка от най-откачените отколкото алкохоличка или наркоманка.
4. Като минахме тийн годините и порастнахме ми стана важен един критерий, който говори за цялостния манталитет на човека. С какво се занимава/работи/иска да постига? Г. е архитектка и си обича работата, отдава й се. Поне от мои наблюдения тези, които разчитат само на външен вид (и креватни умения) или поработват колко да не е без хич развиват черти в характера като: готованство, манипулации, скатавка от домашна работа (нали може да се плаща на чистачка), за всичко да се бърка от джоба мъжът и тн и тн.

М31

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 11fdde2c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Става ми чудно какво предлагаш насреща? Ако си добре изглеждащ в лице, със спортно тяло, 20см патка и достатъчно заможен, че да ходите примерно на екскурзии в чужбина често, бива да имаш толкова изисквания:)))

Никога не съм имал перфектен типаж. И така се е случило, че 3те ми бивши, които съм обичал най-много, плюс настоящата, се различават като външен вид и характери. Тези са ми по-важни:
1. Външния вид както каза някой горе е субективна оценка. С непривлекателна жена по някаква причина не съм бил досега.
2. Чувство за хумор. Със скучна жена пак не ми се е случвало.
3. Да живее здравословно и да се поддържа. Г. (любовта ми сега) пуши цигари:) - приел съм я такава, не ми е проблем. Ако става дума между крайности: по бих избрал някоя веганка от най-откачените отколкото алкохоличка или наркоманка.
4. Като минахме тийн годините и порастнахме ми стана важен един критерий, който говори за цялостния манталитет на човека. С какво се занимава/работи/иска да постига? Г. е архитектка и си обича работата, отдава й се. Поне от мои наблюдения тези, които разчитат само на външен вид (и креватни умения) или поработват колко да не е без хич развиват черти в характера като: готованство, манипулации, скатавка от домашна работа (нали може да се плаща на чистачка), за всичко да се бърка от джоба мъжът и тн и тн.

М31

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 7711e60358
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Към автора: яко си се объркал с тва кво искаш... ти искаш робиня! Да ти слугува, угажда и да си отваря краката когато кажеш. Ама не казваш какво ще и дадеш насреща! Само претенции. Освен това красотата е преходно нещо, като остарее, надебелее от раждането и не е прекрасна каквато е в началото, ще я смениш ли? Вероятно да!
А игрите: всички жени играем такива, особено флиртаджийските игри, иначе как ще ви замотаме смотаните ви мозъци, то само със цици не става!

Към номер 7: Ти затва ли си сам вероятно?

Ама смешни сте направо. Направоо съм без думи. Жените може и да имаме някви претенции ама вие пък направо се изхвърляте и ни биете.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 дни
hash: e01bf8b115
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   1) Да бъде красива: Едва ли е най-важното. Просто трябва да има сексуално привличане, което е строго индивидуално. На всеки мъж идеалът за красота е различен, мен лично кльощавите манекенки изобщо не ме вълнуват. Някои жени си имат излъчване и ме привличат, въпреки че не влизат в графата красиви според общите представи. Освен това, наистина грозните жени са малко. А и никой сериозен мъж не би си хванал постоянна партньорка само заради външния вид. За единичен секс да, но нищо повече.
2) Да има професия и самостоятелни доходи. Не е нужно да изкарва колкото мен, но да е способна да се издържа самостоятелно при необходимост. Златотърсачките ги разпознавам от километри и ги отсвирвам моментално.
3) Да е добра домакиня - да готви добре, да не се плаши от прахосмукачката и най-важното: да има желание да роди и отгледа 1-2 деца.

За мен: мъж, 35г, София, нямам корем, не съм плешив, доходите ми са в пъти над средното ниво за страната. Все още нямам жена до себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: fb131e7494
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

34.   Вие па сте много убави.

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: d474c4a0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Номер 12 съм. Номер 13, не можеш да си представиш колко силно ние, мъжете, желаем вие жените да ни оценявате заради нас самите, а не по парите, колите, жилището и другите ни материални придобивки. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: 4c0e55801f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Авторе, 9 съм. Точните ти думи са "да умее да флиртува" и "да има сексуално излъчване", което като цяло е различно от това да бъде секси, обаятелна, да умее да общува и да предразполага. Една жена може да бъде секси по различни начини в различни дрехи и с различно излъчване. И жена с обикновени дрехи и по- невинно излъчване може да бъде секси, стига да е се грижи за себе си като жена. Може да общува по десетки начини и да предразполага и без да флиртува, защото има много начини за общуване.

За сексуалното излъчване какво да кажа? - човек обикновено е това, което излъчва, защото мислите му се отразяват на визията и ако една жена почти постоянно мисли за секс, то шансовете да не е от сериозните, не са малки. Но ти така се изказваш в темата си, че ако една жена няма сексуално излъчване и не флиртува с теб, то тя в аут от списъка. Но не искам да те критикувам, защото всеки си има своите критерии, не може да харесваме едно и също.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 719d1c5795
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Към Номер 32..

Грешиш. Четеш, но не разбираш. Мисля, че не си достатъчно компетентна за да продължиш да пишеш! ... Автора има в предвид точно такива жени, като теб. Тъпи.. а взискателни! Много лоша комбинация!

Авторе да си жив и здрав! Каза само истини!

Подкрепям те...

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 87c9deb2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   С какво толкова Ви подразни авторът?


Иска красота - всички харесваме красивите хора и се стремим да сме красиви за себе си и съответно бидейки красиви за себе си, ще бъдем възприемани като красиви от околните. Красотата е отвътре - навън, не знам защо чувайки 'красота' и веднага се асоциира с нещо, което е само визуално. Като физически характеристики, не може да обобщим кое е красиво, там всичко е субективно и говори много добре за автора, че не е наблегнал на външната опаковка, а на човешките и личностни качества у една жена.
Иска искреност - всички искаме, никой не иска да бъде лъган или манипулиран, използван и т. н. от разни егоисти - психопати. Така че... абсолютно подкрепям.
Иска да е чувствена и позитивна - логично, никой не иска студена статуя до себе си, която да е застинала в мрачно изражение.
Иска да не е с емоционален багаж - почти всички имаме такъв, защото сме живи същества с житейски опит, но има хора с лабилна психика, които не могат са се справят сами със себе си и своите емоции, да от такива - далеч.
Иска да го харесва заради самия него и заради начина, по който тя се чувства в негово присъствие - пак е логично, особено втората част ми хареса много

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: b506152f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Здравейте автора е отново :-) Виждам, че разпалих буря от емоции хахаха :-) Първо да адресирам недоволството на уважаемите дами. Не виждам за какво толкова се оплаквате? Това с претенциите и изискванията дойде от вас нали така? Не еднократно съм чувал и чел изрази като "по-добре сама отколкото зле придружена", този бил такъв, онзи онакъв и т. н. Добре, мисля, че схванахме идеята, че трябва да имаме високи изисквания един към друг а не да се приемаме такива каквито сме с всичките си предимства и недостатъци и да се надяваме на най-доброто и да стискаме палци. Сега когато посоката на изискванията дойде до вас веднага почнаха оплаквания, защо? Не е ли честно и ние да имаме своите изисквания към вас след като вие ни сравнявате и преценявате толкова критично? Имайте предвид, че тук говоря от гледна точка на сериозни отношения ако е за секс приятели, приятели с привилегии или нещо подобно мисля, че уважаемите джентълмени ще ме подкрепят, че е достатъчно и само да има сексуално привличане и добро прекарване. Сега коментарите.

Номер 12 - Благодаря :-)
Номер 13 - Аз пък мисля, че е обратното.
Номер 14 - Това имам предвид под манипулативно поведение. Пас съм, сори :-)
Номер 15 - Съгласен, просто изясняваме стандартите за да се знаят.
Номер 16 - Ще дам каквото и искам. Танто за танто хахаха :-) Нямам проблем с женското внимание, слава Богу :-)
Номер 17 - Стабилни критерии. Поздрави!
Номер 18 - Писал съм "да не изказва претенции" което е различно от това да си прецени в началото. Да изказва претенции, да дудне, да недоволства и да мрънка е въпрос на характер и по точно на негативизъм който разваля всичко в едни отношения.
Номер 19 - Аз чак такива стандарти за красота нямам, но щом това е твоя тип защо не? Щом това харесваш, защо да се задоволяваш с по малко и после да съжаляваш?
Номер 20 - Страхотен пост, изненадваш ме! :-) Недей така, че току виж съм започнал да те харесвам хахаха :-) Сега малко по сериозно - "скандалите, претенциите, критичността и негативизма" създават една среда на нещастие, напрежение и недоволство и хората се отчуждават. За мен е важно и мъжа и жената да имат самообладание и да се сдържат и да показват само слънчевата си страна на половинката а не да я превръщат в кошче за душевни отпадъци и отдушник на негативизма си. Половинката ти трябва да е пристан от бурите на живота в чиито прегръдки да се отпуснеш и да изпиташ комфорт. Такава доверие не може да има ако ти го заливаш с претенции, оплаквания от живота, негативизми и т. н. Тогава той/тя ще се чувства на тръни около теб и няма да може да се отпусне и да ти се довери, защото винаги ще очаква от теб да чуе нещо лошо. Аз не бих нарекъл човек който може да се сдържа и да се владее - роб или робиня или мекотело. Бих го нарекъл човек със самообладание и с емпатия към другите. Емпатия и съчувствие за да не ги натоварва със своите проблеми а да е за тях пристан на спокойствие.
Номер 21 - Постарай се повече, много е плитко.
Номер 22 - Ами такива са ми желанията. Ако някоя не ги удовлетворява - няма проблем, всеки си продължава живота.
Номер 23 - Лелеее, добре че не те познавам на живо, плюя си в пазвата.
Номер 26 - Не съм ядосан и изобщо нещата които си писал. Изготвил си неподходящ психологически профил.
Номер 27 - Права си донякъде, но след като това със стандартите вече го има трябва да важи за всички не само за някои. Хората са се отчаяли поради причината, че отсрещната страна има стандарти към тях а те нямат и ги приемат за даденост. Може и да е глупава тази "война", но е факт и на жените не им пречи да изказват претенции и да се възползват от феминистичните тенденции стига да е в тяхна полза. Оплакванията започват едва когато бумеранга се върне. Има една поговорка която казва, че за да се оправят нещата трябва първо да станат още по лоши.
Номер 28 - Ааа това съм аз :-)
Номер 29 - Такива коментари не ме изненадват, те за съжаление разкриват на всички образа и нивото на коментиращия.
Номер 30 и 31 - Работя по въпроса хахахаха :-) Добри критерии иначе :-)
Номер 32 - Давам каквото и искам. Аз не считам доброто отношение и положителните неща които съм изброил за робство. Това не е бит пазар, че да се пазарим, това са нещата които искам. Жените сте имали "някви претенции", твърде меко казано, всъщност имате огромни претенции, много по големи от нещата които тук уважаемите джентълмени искат и които са напълно разумни и реалистични.
Номер 33 - За мен да бъде красива е много важно. Добри стандарти общо взето. Поздрави.
Номер 34 - Без коментар :-)

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: f631b191bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Чувствам се харесвана от мъжете. Аз съм усмихната когато трябва. Не съм от най-слабите - към 55кг. Спортувам. Имам стегнат бюст. През повечето време не се гримирам, освен налагащите това поводи. Задължително посещавам дерматолог и правя спа процедури. Познавам тялото си и знам как да се обличам. Стремя се към естествената красота. Никога не съм била отличничка. Правех, предполагам и все още, големи глупости. Имам много добре заплатена работа. Уверена и доволна от живота. До сега винаги съм попадала на страхотни мъже за мое лично щастие.
А това което бих определила като изисквания към мъжете е да са готини, вдъхващи респект. Макар и да съм запалена по спорта - не си падам по мъжете от фитнеса. Колкото по-малко инсценирана мускулна маса толкова по-добре за мен. Задължително да се облича стилно или поне представително. Няма значение с какво се занимава, мечтите му и т. н. Да ме подтиква да правя интересни и странни неща.... каквото и да означава това? !

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: a0bcc638d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Не мога да чета всички коментари, но адмирации за номер три.
По темата: Твърде повърхностни разсъждения, авторе. Живота не е черно и бяло. Когато наистина се влюбиш, прощаваш недостатъците на другия.
Прави разграничение между връзка и излизане със секс. Описаната от теб жена, може би е живяла в 19 век или към днешна дата няма собствено мнение и оставя да бъде водена и доминирана.
За мен истинските отношения, връзка, брак, съжителство са изградени на доверие и уважение.
Прочети „Червената царица” на Том Ридли, ще научиш нещо за еволюцията на секса при човека и защо жената има претенции.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: 103ed2e834
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

43.   От номер 19

бях убеден, че много жени ще се жегнат от коментара ми. Съдейки по единичките е така. Множко им се видяха изискванията.

Идеята ми беше да ги накарам да се погледнат от страни, защото и те като почнат - ама висок да бъдел, уверен да бъдел, да спортувал, па забавен, па амбициозен, па не знам си какъв.

Ами няма идеален човек. А и вие самите не сте. Той ако е толкова идеален, точно с вас ли ще тръгне? Много жени или имат нереални претенции, или се хващат с някой селски мачо, като си мислят, че това е знак за мъжество.

Айде със здраве, нищо лично. И двата пола сме от един дол дренки.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 дни
hash: cecb60f455
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   1. Всичко започва с физическото привличане. Ако една жена не може да ме привлече физически, нищо друго няма значение. И винаги е било така - външният вид на жената е най-важен. Той е индикатор за здраве и фертилитет.

2. Задължително трябва да си спал с една жена за да разбереш каква е тя в действителност. Когато сутрин се събудиш до нея, всички маски са паднали, виждаш всичките несъвършенства на външният вид. Как обаче тя приема себе си ще разбереш в този момент - бяга ли с двеста да се облече, как е била в леглото - има ли задръжки... Може ли да си позволи да бъде уязвима?

3. Изобщо не ми трябва домакиня, имам си пералня, съдомиялна и сушилня. Да си има работа и странични занимания.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 103ed2e834
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Авторе, ще ти кажа защо жените се подразниха. Тази тема мака да не е за тях, те влязоха, защото се почувстваха провокирани. Те са свикнали само те да оценяват и избират като някакво жури.

Влезли са, за да си сверят часовника и да видят колко се котират сред мъжете. Да, ама като видяха списъците с изисквания и веднага си помислиха "ако наистина мъжете имат толкова изисквания, аз къде съм тръгнала". Защото всяка от тях знае, че не е перфектна, а ние тука описахме някакви нереални жени.

Но наистина както казваш, обикновено жените са с големите претенции и подхождат с чувството, че едва ли не трябва да се прежалят, ако все пак някой мъж успее да отговори на безбройните им изисквания. Така че нека се погледнат малко и те отстрани.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: 103ed2e834
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Не знам защо, но за пръв път се кефя, че имам много минуси. Както каза автора, докато бумеранга не се завърна, нямаше никакви проблеми.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 88eeae3f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   "За мен е важно и мъжа и жената да имат самообладание и да се сдържат и да показват само слънчевата си страна на половинката"

- "За да разбереш добре нещо, трябва да познаваш границите му. Само когато излезеш извън допустимото за него, ще е видна истинската му природа. " - Правилото Амтал

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 90ab2e7040
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Аз съм съгласна с вас. Не знам дали се дължи на това, че съм имала много приятелства с мъже, но мъжката психика и желания са добре познати за мен. Всеки иска най-доброто, което му пасва идеално. Само не знам защо, като покриваш всичките изисквания, после мъжете искат друго и ново и ново. Днес искат да си жена им, утре любовница им, в други ден от жена с кариера искат ученичка. Тези превъплащения постоянно, ме карат да губя себе си. Ами какво да ви кажа, може би най-трудното нещо е да задържиш брака си стабилен, изневярата не знам дали е преодолима, но в опитите си да даваш сто процента от себе си, се изхабяваш. Никой не го заслужава. Имам един въпрос:
Вие, като мъже склонни ли сте да бъдете само с една жена, завинаги, ако тя препокрива всичките ви желания и критерии?
Знам отговора, дори да има едно, две, изключения, истината е тъжна. Факт, живеем в извратено време!
Затова жените се превръщат във взискателни кучки, искащи всичко от живота с пълни шепи, защото знаят, че всичко е до време.

Мерси за вниманието

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 дни
hash: d5db5809c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   Авторе, номер 3 съм. Стига вече с това подбиране, бе човек. Слагаш всички под общ знаменател, с което лично аз не съм съгласен. Както каза някой по-горе, хората са създадени, за да бъдат обичани, не наблъсквани в някакви глупави критерии и стандарти. Аз едно не разбирам, ти какво точно търсиш? Не вярвам да си толкова изряден и перфектен, че толкова си се уплашил да не се обвържеш с жена, която има недостатъци. Пак казвам, перфектни хора няма. И как прецени, кои жени са "качествени"? Да речем, че се появи "качествена" според твоето мислене жена. Ти имаш ли какво да й предложиш в замяна, достатъчно перфектен и качествен ли си? Все пак, щом ти не искаш да търпиш недостатъците на жената до себе си, кое те кара да мислиш, че тя иска? И всичко това ме навежда на мисълта, че ти не търсиш нищо сериозно. Защото, ако реално живеем по твоята логика, никой няма да е достатъчен за никого. Всеки ще очаква другия да е перфектен, ще търси нещо неземно, а такова няма. И всички ще си стоим ей така, самички. Но добре, че я има тази любов, че да можем да виждаме красивото в недостатъците на другия и да сме щастливи.
А ти не губи надежда, може би някой ден тази качествена представителка на женския пол ще се появи отнякъде и ще те обикне. Тогава ми се обади, за да стана лично свидетел на още една жена, която е с мъж, който е много под нейното ниво.


* И пак казвам, не целя да обиждам, просто не мога да разбера как така търсиш нещо сериозно с тези несериозни (дори смешни) претенции. Вариантите според мен са два - или си търсиш прислужница, или жена за една нощ. Каквото и да е обаче, не е правилно да казваш, че търсиш жена до себе си. Защото никоя жена няма да застане до теб с това мислене. Нима очакваш от нея да те подкрепя винаги, да се интересува от проблемите и от работата ти и... само това? Нима очакваш да живее твоя живот и реално да няма свой? Никога не съм разбирал такива мъже. Няма ли да е гордост за теб, ако тя реално постигне някакви професионални успехи? Така правят мъжете, които обичат. Подкрепят жената до себе си и се гордеят с всяко нейно постижение. Но ти искаш едва ли не я лишиш от съществуването й, от нуждите й, от всичко, което е способна да постигне. Разбирам, че някои мъже са комплексари и се страхуват жената да не е по-успешна от тях, но твоето си е направо робство. Не виждам как някой би застанал до теб, ако ти искаш винаги да си пред него. И въобще никой не би дал толкова много, никой не би се пожертвал до край за човек, който не го оценява. Никой не би подкрепил човек, който цели да го унижава. Тук вече дори не става въпрос за мъже или жени, а за основни човешки ценности. | peace |

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 4c0e55801f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   35, и вие мъжете си нямате на представа как някои жени искат да бъдат ценени по качествата им и какво могат да дадат в една връзка, а не по рокли, токчета, маникюри, педикюри и не знам си какво.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 1e9c604b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Аз като съм грозна да взема да се хвърля от някъде...
Поне след тези коментари така излиза. Аз като момиче на 18г. искам само да добавя, че разбирам, че външният вид е важен, но смятам за важно да се отбележи, че не е всичко. И ще е хубаво и двата пола да спрем да сме толкова критични към другите за неща, които не могат да променят, а да се вгледаме в това какви хора са - мислят ли само за себе си, помагат ли на другите без да искат нищо в замяна и дали се държат искрено или се правят на такива каквито не са. Не всичко е до външен вид и нито всички мъже са еднакви, нито всички жени, така че спрете със стереотипите и се опитвайте да опознаете хората наистина, а не да прибягвате до заключения, съдейки само от външния вид и хорски приказки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: d474c4a0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

52.   Номер 12 и 35 съм.

Нека да отговоря на автора, описвайки какви са обичайните изисквания на младите българки към мъжете. :)

1. Да бъде висок над 180-190 см. Мъжете с ръст под 170-175 см не се котират, а дори и жената да е 150 см, тя пак троснато недоволства, че някой с 20 см над ръста ѝ е... нисък за нея. Оправданието на жените е "Искам да се разтапям в прегръдките му" и "Искам да се чувствам защитена! ". Защитена от кое, ма? Искаш да вършиш безразсъдни глупости, да подемаш скандали с хората на улицата и да има кой да те защити ли? Жените сега да не се опитват да ме оборват, защото техните думи са многократно оборвани от действията им. Почти всички мъже могат да го потвърдят. :)
Една такава 150-сантиметрова позната вчера се опита да ме затапи с думите "Нисък мъж (тя под "нисък" има предвид 175 см) е като жена без гърди. Хубаво ли ще ти е с такава? ". Аз ѝ отвърнах "Да, ако е свястна, а не неблагодарно мрънкало! ", а тя не можа нищо да каже в отговор, защото усети, че още малко и ще ѝ кажа неща, които не желаеше да чуе. :) За да възпра в зародиш заядливите женски гласчета, които биха последвали сега, правя уточнението, че си имам сериозна приятелка и тази ми е просто позната, с която обсъждахме тукашната тема на автора кой пол какви изисквания има. :)

2. Да бъде едър/мускулест, с тяло на мечка. Този физически признак донякъде може да накара половината жени да "склонят" (от тях да мине) да пренебрегнат точка 1 и да са с мъж около 170 см, дори 160 см, стига да е много якичък в тялото. И още по-добре, ако е нежен сладур в лицето или излъчването му да мутрее застрашително. Това са двете крайности, които повечето млади жени в нашето съвремие търсят отчаяно.
Жените правят грешката да съдят за годността на един мъж (и като способност да се справя в живота, и като полова мощ) по неговите ръст и количество мускули. :) После реват, че на напомпания маймун до тях му падала пишката или не се раздавал за тях в леглото. Ами, ще реват, защото не искат да допуснат до себе си нормален отговорен мъж, който да ги люби страстно и да е проникновен, умерен, грижовен глава на семейството.

3. Да е "успял", т. е. богат, с кола, апартамент или в най-лошия случай да взема поне по 3-5 бона заплата, по две причини:
а) За да не се налага те самите (жените) да работят.
б) За да живеят в наготово предоставен лукс.
Точка 3 в доста случаи може да накара жените "да си затворят очите" за точки 1 и 2. :) Колкото по-неуспяла е една жена, за толкова по-успял мъж драпа. Чудесийка, нали? :))

4. Да има самочувствие, дори и да няма пари и да не е висок/едър. Самите жени не могат да отговорят какво имат предвид под тази закодирана дума "самочувствие", но е обществена тайна, че под нея пак имат предвид парите и мускулите. Просто не си го признават. :)

5. Да е възпитан, отговорен, искрен, мил, добър слушател и съветник, да е е по-умен от тях, да разсъждава трезво, да ги разбира и да им прощава редовните нервни изблици. Това са женските изисквания, с които повечето жени ще опитат да опишат идеалния за тях мъж. На практика, обаче, 95% от младите българки целево си избират точно обратния тип мъж: груб, егоист, невъзпитан, парадиращ, безотговорен, неособено умен, но хитреещ и манипулативен. На изброените в началото добродетели държат предимно разумните жени, обикновено над 40-годишна възраст, или пък тези, които много сериозно са се напатили с разни орангутани. Но това също в повечето случаи става след прехвърлянето на 40 години, когато вече "влакът" се хваща по-трудно.


Относно приятелката ми, тя наистина доста ми пили нервичките понякога (едва ли съществува по-крива и скорострелно меняща настроението си жена), но притежава и достатъчно положителни качества. Не е съвършена и сама ми го казва поне веднъж седмично, като имаме по някое и друго джафкане, но съм я приел с нейните особености, както и тя с моите. При нас е около 90% разбирателство и 10% спречквания и спорове, но както тя се изразява понякога - "По-добре да имаме търкания, защото иначе ще ни е много скучна връзката". :)))))

Колкото до предишните ми няколко сериозни връзки и десетките опити за връзки с други жени, струва си да отбележа, че най-наглите изисквания и изневери съм виждал от страна на тези, които са били по-ниски, по-малко хубави, по-пълни, с по-ниско самочувствие, безработни. Би следвало такива жени да са по-умерени и да опитват да наблягат на развиването на своите предимства в духовен план, най-малкото изхождайки от факта, че физически нямат явните предимства на красивите, високи и стройни жени. Логиката обаче е яко сбъркана. Какво се случваше на практика? Най-сериозните ми връзки са били с по-хубавите, поддържащи се, работещи жени (в повечето случаи с по-висок от моя доход, със собствено жилище и кола). Вероятно те са оценявали Човека в мен и са били по-малко търсещи паричното или орангутанското в мъжете като цяло, защото не са имали този огромен товар от комплекси, който мъкнат на плещите си озлобените жени, непостигнали нищо в живота и отчаяно търсещи към кой мъж да се присламчат. Аз затова и винаги съм уважавал борбената, умна и умееща да се самоиздържа жена, която не е зависима от мъжките пари. Такъв съм и аз самият, затова в живота със себеподобни съм се разбирал най-добре.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: fd22706765
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

53.   Пълен булшит... "искам да е такава... "трябва незнам кво си... "И аз исках жената в която ще се влюбя да е като холивудска звезда, суперизискана, с големи гърди и бла бла.. обаче се влюбих неочаквано и силно в нейна пълна противоположност, в едно момиче с шантава прическа, слушаща метъл и почти без бюст. 3 години сме заедно и за мен е моята принцеса, изключителен характер и невероятен ум, И двамата имаме недостатъци нормално, ние сме хора но това ни прави индивидуални и нейните са даже сладурски и не мога да си я представя без тях! Така че съветвам жените да са просто себе си, защото са съвършени точно каквито са!
М 23

 
  ...

1-50 от 142
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker