История с разлика във възрастта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

История с разлика във възрастта
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1437 пъти
Знам, че подобни истории вече са качвани тук, но нека и аз да кажа следната. Тя се отнася до една близка на мен персона. :

Млада жена на 31 г. и значително (скандално) по-възрастен мъж на 56 г. се запознават по време на командировка на мъжа във фирмата на жената. Завързват кореспонденция по интернет. Нищо не е станало, виждали са се само няколко пъти, но и двамата са открили изненадващо много прилики помежду си.


В този момент и двамата са свободни - мъжът отдавна живее сам, а жената е претърпяла няколко разочарования вече и се колебае ужасно, преди да се хвърли в поредния риск, още повече с човек на възрастта на баща ѝ. Но пък е силно впечатлена от него и от неговите качества, каквито не е срещала до този момент. От друга страна, тя открива неща, които са малко стряскащи за нея - вместо нежност и окуражаване и чувства, прекалена сериозност и избягване на темата за тяхната връзка от негова страна. Но положителното все пак надделява. Парен каша духа, и тя избягва всякакви възможности за пряка среща, тъй като не се чувства сигурна, което на свой ред обърква мъжа; още повече, че и самата кореспонденция от нейна страна не издава кой-знае каква заинтересованост - по-скоро заради нейната несигурност, отколкото поради отсъствието на зараждащи се чувства. Той усеща, че не може да започне да се обяснява по пощата на почти непознат човек (който упорито се стреми да се капсулира и да не открива нищо за себе си), и страненето на жената го кара да се чувства в много изкуствено положение.

Жената се и срамува от предишните си връзки, страхува се какво ще каже той, страхува се, какво ще кажат родителити и приятелките ѝ, ако даде ход на тази връзка, което я сковава и прави неадекватна в кореспонденцията.

На три пъти жената решава да си даде пауза, пък ида го поизпита колко е сериозен и се оттегля без обяснения. В първия и втория случай нещата продължават някак си, въпреки огорчението на мъжа, докато при третото рязко оттегляне мъжът се чувства разиграван и сам прекратява общуването. Когато тя усеща това, започват мощни нишани от нейна страна, но мъжът оставя нещата зад себе си, въпреки че не му е лесно.

Та това е историята. Ще ми е интересно да чуя коментарите ви, въпреки че тя май е приключила.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: b92ae92df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На три пъти пауза а и да го пробва! Умряла работа!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e31c3fee5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да кажем, че и аз съм в същото положение, но от страната на жената. Толкова ми се иска да му кажа и толкова нелепо ми изглежда, че се държа неадекватно в негово присъствие. Даже почти не излизам от вкъщи за да не го срещна някъде случайно, защото не знам как бих реагирала. Щеше ми се той да е малко по-настоятелен. А теб бих те посъветвала да не си толкова пасивен, ами да и кажеш другия път като я видиш. Още повече, че и двамата сте свободни, при мен има фактор бебе и токсичен брак, вероятно изчерпан.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 98ec2af76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "... решава да го доизпита и прекратява комуникацията без обяснения ..." и това цели три пъти. Вие не търсите сериозни мъже, а луд без умора. Но ще намериш, и такива има. ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c9b09a7944
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Млада жена на 31. Я по- сериозно. Млада си на 25. На 31 квот дойде.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6d5c3ca44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Стига, не се излагай. На 56 няма вече пилот в самолета. Да, секса не е всичко, но без него него сте просто приятели, колеги и познати. Хахаха.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d065ac0072
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Стига с тези глупости за възрастта, тя не е важна аз съм на 23, а приятелят ми е на 37 и какво? Важното е да се чувстваш добре с човека, да ти дава сигурност, уважение и любов:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker