Ползата от това да ти изневерят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ползата от това да ти изневерят
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1824 пъти
Здравейте, от доста време чета вашите истории и виждам, че много от вас са минали през това или им предстои. За това реши аз да споделя с Вас моята история и ползата от нея, като се надявам да помогна поне малко и да даде надежда. Всичко започна преди няколко години когато срещнах нея, едно малко и свито момиченце което и дума не обелваше и само се усмихваше, веднага ми трепна още от първия път, но за съжаление тогава тя си имаше приятел. За мое щастие тя се присъедини в моята компания и така година бяхме всяка седмица заедно. Не исках да развалям връзката й защото съм го правил преди и нищо хубаво не става след това. Изчаках и тогава дойде моя момент. Всичко се случи още на първата среща, имах чувството че цял живот съм бил с нея, толкова леко вървеше всичко. Това продължи близо 3 години, години в които един път не сме се скарали, всичко беше перфектно. Дойде момент в който тя минаваше през труден период, беше объркана и започна да се държи странно, докато не дойде времето в което тя каза до болка позната фраза "да се разделим за малко за да си осмислим живота". След редица разговори се съгласих тъй като тя се нуждаеше от това (или така поне аз си мислих). Тогава живеех при нея. Спомням си деня преди да си изнеса багажа, от вътре нещо ме разчовърка и й погледнах телефона, нещо което преди никога не съм го правил. И съответно видях смс от нейн колега в който той й се обяснява в любов. Както винаги съм й вярвал сляпо за всичко, тя лесно ми замаза очите, че нищо нямало, а аз глупак вярвам ли вярвам. Събрах си багажа на следващия ден докато тя беше на работа, но този смс не ми излезна от главата. Реших да й навляза в личното пространство й да видя за какво стана на въпрос. Ами това което разбрах не го пожелавам на никой. Страхотен катарзис, всичко се срина. Не исках да я виждам, два месеца бях като болен. След което с помощта на мой приятели успях да си стъпя на краката. И тогава реших да си го върна. Най-голямата грешка на земята, промених се изцяло, фикс идея ми беше да търся утеха в различни жени. Е до някаква степен се получи, но това довете до огромно желание да си я върна. През това време тя беше с въпросния колега който е 13 години по-голям от нея, който се е опитвал с месеци да ни развали връзката. Е получило му се е. Някак си преглътнах (никога не съм могъл найстина да преглътна станалото), предателството й си я върнах малко над половин година по-късно. Но какво от това? След като си я върнах, не знаех какво да правя, презирах я, не знаех дали е правилно, мразех я от части, но хубавите моменти ме крепяха, че ще бъда пак щастлив. Да ама не и двамата бяхме различни хора. Но все пак опитахме. Е нищо хубаво не излезе, скандали, ревност нищо не беше като преди. Това бяха най-трудните 5 месеца през живота ми. Докато не сложих край на всичко. Всичко приключи, вече тя не беше момичето на живота ми, нямаше любов нищо. И така приключи всичко между нас. А сега за ползата?
Това изживяване ме промени коренно като човек и характер. Научих се да ценя, една от грешките който бях направил е че взимах човека за даденост, никога не съм си мислил, че мога да го изгубя. Научих се да не вярвам сляпо на всичко с мисълта, че този човек ми е близък и не би ме наранил. Осъзнах за какви неща съм си затварял очите несъзнателно, заслепен от емоций. Научих се че колкото й да е щастлив един човек, винаги ще му липсва нещо. И най-важното нещо което научих е да докарвам нещата до край. Вече го няма този страх, който ме преследваше, че няма да мога да си намеря такъв човек, че може цял живот да остана сам.
Съвет към хората който се чудят дали да дадът втори шанс. Нищо няма да се получи, но го дайде за да може сами да осънзаете, че човека не е за вас докато сами не разберете, че това не е половинката за вас, постоянно ще Ви преследва тази мъсъл. И още нещо не отлагайте неизбежното, лично аз във времето съм отлагал доста неща с цел по-подходящ момент, а реално съм се залъгвал защото не ми е стигало смелост. Живота си заминава със скороста на светлината, преди си спомням колко бързо ми минаваше деня, сега със същата скорост ми минава седмицата. И осъзнавам колко хубави и съответно лоши неща изпускам. Както знаем няма пълно щастие с всяко хубаво нещо идва и лошото. Така, че не се колебайте ами действайте. Надявам се да съм бил поне малко полезен за някой от вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: de76006d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересна историята

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b1baa574ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има мъже след такива преживявания казват: на ЖЕНА ДОВЕРИЕ НИКОГА!
И си остават самотни завинаги. И аз като препатил ще кажа: никакво доверие на жена без проверка! Като проверяваш и се оказва, че много малко лъже - получава доверие за няколко часа или дни. После отново проверка! Необезпечено доверие - истории хиляди.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 226c445456
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Позната история...а я сега си представи, че имаш дете от нея, което обичаш повече от себе си..и да си в такава ситуация...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9170deecad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Интересна история, предполагам още неща си научил, би ли ти било удобно ако успеем по някакъв начин да установим връзка?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 971bd370f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не знаех че има ползи от изневярата, но виждам че теб те е приземила на земята. Другия път не подценявай малките свити момиченца, че зад невинната им фасада може да се крие долна кучка.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 72a17aea80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Автора: До № 2 е що за живот ще живея ако постоянно се съмнявам в даден човек? Да факт по предпазлив съм но не му пука да сложа край, когато човек се подиграва на доверието и на мен самия.
До № 3 нямам такова въображение, не бих го пожелал на брат си даже, но в името на детето трябва да се правите на семейство. Реално след случката съм разговарял с много успешни и неуспешни двойки масово хора в дълга връзка с деца си гледат кефа. Но се правят на щастлива двойка а реално са щастливи по отделно.
До № 4 С удоволствие, но надали е възможно
До № 5 Не мисля, че характера и държанието на една жена е фактор за това каква е всъщност

Поздрави на останалите читатели!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 971bd370f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напротив авторе, точно държанието и характера на вдна жена са фактор за това каква е всъщност. Но проблема е че повечето мъже и ти включително гледате само външността и лапвате като шарани. После ревете тука, че ви изневеряват, че и ползи търсите от това...
От номер 5

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9170deecad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От #4
https://youtu.be/Kdm1P27dVBQ
Дано харесваш тези песни ;)
А Някои от най-последните коментари са интересни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker