Към мъжете за жените. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към мъжете за жените.
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2457 пъти
Отправям въпросът към мъжете. Можете ли да кажете какво ви кара да се промените към една жена. Говоря за жестове и държание както, когато сте се запознали и сте си казали, че това е жената на животът ви. След това, минават години на съжителство и с какво се променят жените, че започвате да не се грижите така за тях или да се сещате за важни неща и прочие. Ние се променяме факт, но кое ви кара да се промените и вие след като сте спечелили една жена. Чувала съм външен вид, опознали сте се и вече нямате какво да си разказвате и т. н или интересът ви вече не е същият. Моля за съвет, защото мисля, че мъжът ми вече не е същият и това даже ме отблъсква, защото се влюбих в човекът, който беше. А ако аз съм се променила какво мога да направя, за да има същият интерес? Поводи за ревност не искам да му давам, питам за друго, което мога да направя. Имам хубава фигура според него, но не знам все едно вече ме гледа с други очи като че ли няма нужда да прави нищо за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7bb2afb63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Рутината и еднообразието убива връзката. Трябва разнообразие. Не знам как ще му го осигуриш. С почивка ли, с нови пози ли, с нови хобита заедно ли, ти трябва да намериш отговор. При мен помогна позата амазонка.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f1c551c78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами не знам от колко години сте заедно с мъжа ти, но съм забелязал, че в днешно време всички жени, без изключения са си навили на пръста една опашата лъжа, набита в главите им от телевизия, списания и прочие, а именно, че любовта е вечна, че за да има брак трябва да има любов и че ако тя умре значи е време да се намери друг "възлюбен". Това пак повтарям е долна опашата лъжа.
Няма как да очакаваш от един мъж да се държи на петата година, примерно, когато е улегнал, опознал те е и тн., както се е държал на първата година, когато е искал да се докаже и не те е бил опознал.
Няма как реалистично да очакваш, че той на всеки три месеца ще те сваля наново едва ли не.
Мъжете не сме романтични по природа, а по принуда, защото не накараш ли една жена да се почувсва специална, никога няма да си "посадиш семето". Това е горчивата истина: любовта умира със сватбата.
НО, има едно голямо НО. След любовта трябва да остане уважението. То е нещото, което крепи един брак. Бабите и дядовците ни са заедно по 50 години, не от любов и от страст, а от уважение.
Това, което ти описваш, много жени го наричат "Той ме приема за даденост!" като че ли е нещо лошо, а всъщност не е. Мъжът ти вече е приел, че няма нужда постоянно да ти прави четки, за да си с него. Това означава че си е свалил гарда и че ти има доверие. Недей да плюеш по това доверие. Това, колко ти го уважаваш, ще предопредели дали ще приемеш фактите и ще продължиш да работиш с него за връзката или ще му намериш баджанак, който е готов да те сваля и глези наново. Ако си с хубаво тяло кандидати няма да липсват, но ако зарежеш мъжа си и си хванеш друг, след 5 години и той ще си свали гарда и ще стане същия, гарантирма ти.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 89ae2b7c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Еднообразието ни убива!
Тръпката изчезва, другите жени започват да ни привличат, защото са просто други.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b96fefa016
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То се усеща просто. Когато не правите същите неща като преди и като не влага толкова чувства и внимание във всичко свързано с теб, с дома, с всичко.

Един вид - безразличие.
К'вот стане - се таа.
Загуба на интерес и чувства... до това води това безразличие.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: aefd877956
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не мъжете спечелват жената, а жената дава шанс, мъжът да достигне до нея. И при животните е така, женската избира мъжкият, а не обратното. С времето жената проглежда и вижда, че е допуснала неподходящ мъж до себе си. Започва да мрънка и търси начини да промени ситуацията. Или продължава с мрънкането, или си намира любовник и съжителството с предният се разпада. Ето това е причината мъжете да се променят, животът ги принуждава, по скоро - жената. Не може мъжът да бъде пренебрегван и да не се промени, само олигофрените не се променят, а вероятно и мазохистите.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e18572926b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз като ви казвам, че любовта е да време, човек цял живот има само себе си..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 39507f006e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има много аспекти в едно съжителство, което може да доведе до промени в отношенията. Може ли авторката да разкаже по-детайлно тя и той, кога и с какво са се променили? Иначе по принцип мога да кажа, че си е изкуство да ухажваш една жена и да я караш да се чувства желана дама, дълго време. Не всеки мъж го може. Всъщност, много малко го могат. Но трябва и мъжа да го желае и да си говорите и споделяте като приятели за всичко. Трябва да желаете преди всичко, да ви е яко и гот всеки ден и миг когато сте заедно.

Леон

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b472c64480
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Що за нелепо инфантилно изискване е това да правят нещо за теб, само защото си жена. На практика е сексистко и в днешни времена на фанатичен феминизъм е също така нелепо. Ако мъжа има основания да прави нещо за вас ще го направи, ако няма такива, няма да прави.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 863f6f70ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не казвам, това. Идеята ми е защо ,когато сте влюбени сте едни ,а после други. Тук говоря вече за едно безразличие, незаинтересованост . Не може като спечелиш една жена и вече да си все едно ти е в кърпа вързана. Затова търся проблемът в себе си първо както съм написала. Просто не мисля че е ок жената да се грижи за мъжа, а той нито да е благодарен, нито нищо и да гледа своя кеф , а за нея я се сети я не ..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 81bf7c7fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да говоря от името на всички мъже, мога да говоря само от мое име. Бившата ми съпруга сама ме отблъсна от себе си - още след брачната церемония, по-точно след раждането на сина ни, тя реши, че съм даденост, на нея само и се полага и нищо повече не е нужно да прави, достатъчно е да консумира и да мрънка за повече, да изисква, да има претенции и т. н. отблъскващи неща, които ги нямаше преди брака и детето.
Сама казваш "Ние се променяме факт, но кое ви кара да се промените и вие след като сте спечелили една жена. ", ами точно вашите промени са причина за нашите. Аз съм се влюбил в човек с определени качества и визия, промени ли се нещо в човека, променям и отношението си към него - мисля, че това е напълно естествено.
Авторке в голяма заблуда си ако си мислиш, че един мъж ще прави всичко за теб само заради хубавата ти фигура "Имам хубава фигура според него, но не знам все едно вече ме гледа с други очи като че ли няма нужда да прави нищо за мен. ", твърде наивно е да си мислиш, че мъжете ценят в жената само хубавата и фигура - хубавата фигура може да провокира първоначалния интерес, но този, които има сериозни намерения към теб няма да се задоволи само с хубавата ти фигура, ще продължи да те обследва не само с поглед, ще задълбае в посока качества, ще иска да вижда в теб развитие, но не само когато се качиш на кантара. Мъжът по природа е ловец, погледът му е там където нещо е мръднало в храстите, а не там където има тишина и застой. Ако правилно ме разбираш и ако го желаеш, ще трябва да промениш себе си или поне да си спомниш как преди време си сваляла този мъж, как си се опитвала да привлечеш вниманието му, флирт, закачка, задачка, лека загадка. Не става с мрънкане и натякване, а с подсказване - на първо време можеш да позакъснееш един два пъти в месеца, да се прибереш усмихната и възбудена, да го метнеш още от вратата, да гукаш, а не да стържеш като ръждясала лопата. На една жена ли да казвам какви женски трикове да приложи за да свали един мъж - сваляй го, не го приемай за даденост, не чакай само той да ти направи кефа, направи му и ти кеф, ама премерено и винаги с нещо недоизказано.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 25c5e879d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   .... говорете с него. Друго не може да ви помогне. Мъжете не разбират от намеци. Кажете му това, което ви "боли" директно!!! Ако е умен мъж, ще Ви разкаже какво му тежи! ... и да си провери хормоните, мъжете също преживяват критическа възраст, може и въобще да не се сеща за това. За по-тежките схеми на изневяра... това, ако е така, трябва да сте го усетили!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 24c1ba859a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 12, здравей. Би ли казал - какво визираш с 'мъжете не разбират от намеци'? Не разбират от индиректно изказване на нещата ли? Но, защо тогава, самите мъже, също правят намеци, за каквото се сетиш?
Сещам се за поговорката, че умният и разбран човек, се усеща сам - когато го гонят или искат да му дадат.
Инстинкт, интуиция.
Пък що остава за хора, които се познават по-отдавна, според мен, те трябва да се усещат един-друг. За мен е проява на неуважение, нефелно отношение и липса на емоционална интелигентност, ако човекът с когото живея, или с когото имам отношения - не знае неща за мен, да забравя неща свързани с мен или да не влага старание и 100% от себе си в нашите отношения. Това значи, че не ме обича. Точка. Аз влагам себе си изцяло, представа нямате. Искам същото. Отдаденост на 100% във всичко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker