Мечтите могат ли да се превърнат в реалност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мечтите могат ли да се превърнат в реалност?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2015 пъти
Здравейте на всички!!! Ще започна с това, че съм на 24 години, момиче от малко градче в България. В момента живея в Русия(една от моите детски мечти). За пръв път влизам в този сайт и попаднах на теми, които момичета тинейджърки пишат за своите увлечения с известни личности, но всички пишат, че това е невъзможната им любов... В тази тема искам да им покажа, че нещо като “невъзможна любов” не съществува ако наистина го желаеш! Когато аз бях 14 годишна винаги се влюбвах в по-големи от мен известни личности(всеки месец в различен), докато един ден не гледах някакъв руски мач на ЦСКА Москва и много харесах един руснак, който беше 5 години по-голям от мен! Много бях хлътнала по него, но си мислех, че след месец ще го забравя(заради пубертета). Мина месец аз почнах да го следя все повече и повече, почнах да уча Руски, да чета за културата им и изведнъж се влюбих в Русия! Тренирах балет професионално и имах предложения от много държави в Европа както и в Северна Америка и колкото и винаги да бях искала да завърша кариерата ми в България аз заминах за Русия, защото и все пак бяха по добри условията. Заминах там вече почти бях забравила руснака, докато един ден не отидох от любопитство на мач на Цска Москва и се оказа, че той е бил преминал в голям Европейски отбор, но се е тежко контузил и е прекратил кариерата си(все пак научих, че живее в Москва, където съм и аз). В колежа който учих в Русия имах само една добра приятелка и тя беше гадже с някакъв национал на Русия но по млад от нас. Той ни беше поканил на неговото парти по-повод Рождения му ден, и там наистина имаше много хора, и в един момент буквално сърцето ми спря... Видях мъжа на мечтите ми, човекът който винаги съм си го мечтал, но никога не вярвах, че ще видя. Бях в безтегловност и наистина почнах да се държа странно и приятелката ми дори се притесни за мен( буквално изглеждах се едно ще припадна всеки момент). Продължих да се забавлявам, но просто не можех да спра да го зяпам, руснаците са по отворени хора за запознанство и когато видя, че го гледам веднага дойде и ме заговори. За секунди забравих всички руски думи които знам, а той се засмя и ме покани на танц. След това се прибрахме заедно след купона под въздействието на алкохола, но много добре помня, че нищо не се случи ами бяхме на една пейка доколкото помня и си споделяхме неща. Аз наистина му споделих чувствата си, защото наистина ги пазех 10 години. И без да разказвам повече след като се опознахме излизахме бяхме гаджета а вече сме заедно имаме си детенце и живееме щастливо. Надявам се историята ми да ви даде надежда и да видите, че ако ви е писано ще стане колкото и да е “невъзможно” Благодаря, че прочетохте и напишете дали вие имате такива истории!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 52ddd434b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това ако е истина, просто поздравления, нашия Господ Исус е велик.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ea1493dc91
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хмм...тази история ми звучи като някой романтичен филм. Не знам колко е възможно да се случи, но не мога да го повярвам. Ако е истина се радвам много за вас!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3caceb6a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Много ти е болна фантазията и който и да коментира "историята" ти ще ти каже, че това не е истина. Тренирала професионално балет, имала предложения от цяла Европа и северна Америка, а отива да учи в колеж в Русия, но не казва в каква специалност. И какво щастие, нашата фантазьорка вижда мъжът на мечтите си, "човекът който винаги съм си го МЕЧТАЛ (а)". Доста алкохол си пила преди да напишеш фантастичната си "история". Авторке, ти нямаш чувството да разбереш коя история е за вярване и коя не е. В колко много твои "истории" коментаторите са ти казвали, че "историите" ти са измислени, но ти се инатиш като магаре на лед и продължаваш да си измисляш още и още такива "истории". Спри бе жено, няма ли с какво друго да се занимаваш та не спираш с твоите халюцинации. Така е когато една жена остарее и никой мъж вече не ѝ обръща внимание тя започва да си представя какво би искала да ѝ се случи, но ядец, ще си останеш само с фантазиите си. Не е лошо да отидеш при психиатър. Моля модераторите да публикуват коментара ми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 97b4be40e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дано да е вярно, ама съмнейшън.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 97b4be40e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   3, просто някои хора имат нереалист мечти. И понеже не могат да понесат реалността, че никога няма да се сбъднат, започват да си фантазират (при това се вживяват), че са сбъднати, за да понесат някак реалността.

Не го оправдавам, разбира се, но всеки си има мечти и когато някой не може да понесе несбъдването им, търси начини да се справи, за да не се депресира или да го избие на агресия. Някои фантазират, други лъжат, трети.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 192210c3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Аз, като поредният будала решил да кликне и да загуби 5 минути от живота си в тази тема, реших да се поразровя в transfermarket и да видя всички изходящи трансфери на ЦСКА МОСКВА от сезон 08/09 до сега, за да видя, дали има някой Руснак трансфериран в "голям европейски отбор", който в момента да е на 29 години. И естествено - нъцки.

Когато пишеш фантазия, която искаш да мине за истина, или не навлизай в толкова детайли, или си натъкми историята с някой друг футболист, който да ти се припокрива /Например огледай играчите на Локомотив, Динамо, Спартак :D / с въображението.

Успех в живота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 97b4be40e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, и аз си помислих да направя същото, но бях убеден, че няма да открия такъв играч и затова и не си загубих времето. По принцип горе-долу следя футбола и аз също не можах да се сетя за руснак, трансфериран от ЦСКА Москва в голям еврпейски клуб през последните години.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5d90ef2d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   ...и един мармот завива шоколад във фолио...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2e7903f99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   до 6 и 7
Достатъчно беше да прочета как Европа и Северна Америка се бият за "балерината" от малкото българско градче. А и сметката не излиза - авторката трябваше да отпусне минимум една година още, за да се осъществят "опознаването", "връзката" и "детенцето". С трансферите не се занимавах. Толкоз.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9fd6d8591f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре де, измислих си го

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a997801292
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вместо да е я раздел измислица, вие сте го "тупнали" в любов и изневяра, аплодисменти.
Загубих си 2, 3 мин от свободното време, за да прочета тази фантасмагория.
Мечтите са безплатни, продължавай да мечтаеш, но в твоите си мисли, без да ги пишеш тук, то ако ги пишеш, да са в измислени

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 192210c3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   9, ние сме футболни фенове, а и ми беше интересно да им разгледам трансферите в пъти пред историята.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker