Раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздяла
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1240 пъти
Здравейте всички!

Първо бих искала да помоля модераторите да публикуват историята ми. :)

С приятелят ми, с когото бяхме една година и малко заедно се разделихме. Причини много.

Ще бъда кратка.

В началото на връзката ни той не беше отдаден - за него беше просто едно нищо. Преживял разочарование от бившата си, изневерявала му и т. н. намразил жените. Тръгнахме, флиртуваше с колежката ми. Окей, правих му забележки - нищо не се промени. По-късно във връзката сякаш стана по-отдаден. Спря с флиртуването с колежката, но едно не се промени - това да точи лиги по мацките. Хубаво, нека точи лиги по мацките но поне да не е пред мен и най-нагло да ги зяпа. Това е неуважение, а аз поне уважение исках. Това да се прави на Дон Жуан с всяка която хареса и да точи лигите по всяка не се промени. Въпреки скандалите и всичко той не се промени. Все ми повтаряше, че ме обича и че съм единствената, че само мен иска, но аз като не го виждам това как да го повярвам? Продължиха скандалите по тази тема. Скандал, сдобряване и пак. Дори да е нещо не много значително, мен ме обиждаше.

Така до един ден в който аз, той и приятелите му сме тръгнали за някъде. Спряхме да купим напитки и точно като се качваха неговите приятели в колата аз му подавам напитката и го викам по име, а той се зазяпал някъде. Побутнах го и той ми каза :"Чакай, че се загледах" и гледам отсреща някаква с къси панталонки впити в задника. Вбесих се, беше прекалено нагло от негова страна. Карах бясно колата и малко я потроших - не е станала катастрофа, просто запалих феродото... Много ми се ядоса за колата.

Оттогава стана по-хладен. Казах му че ще му платя ремонта - отказа. Тук само да вметна че винаги съм била насреща и съм му давала пари (за наем, за храна, за сметки, катастрофира леко с колата - дадох му пари да си купи части и да я оправи, за каквото му потрябва) и не съм искала да ми ги връща. Не става въпрос за 20 лв. Но това за мен не е важно.

И преди няколко дни предложи да ходим на море - съгласих се, всичко беше наред. Разбрахме се. Обаче ден преди заминаването отидохме на кафе с най-добрия му приятел и стана пълна каша - всичко се провали. Както си седяхме едно момче ми писа във фейсбук - дори не го познавам! И той реши, че правя глупости, което НЕ е така. Напомних му той какво правеше, скарахме се. Той отиде до тоалетната и неговия приятел започна да ми обяснява, че откакто е с мен се бил променил, не бил същия като преди. Дотук окей! Но той засегна болната тема - каза ми, че било съвсем нормално докато аз съм на работа и те двамата излязат на кафе, моят приятел да му показва готини мацки и заедно да им коментират хубавите дупета. С това закопа приятеля ми. Значи, докато аз се бъхтя да си възстановя всичките пари които съм му дала, за да не ми ги връща и се прегърбвам от работа, той си пие биричка и се дърви на мацките. Ами... Как да го възприема това. Във връзка в която аз си давам душата да получавам само лайна (с изивинение)?? Скарахме се, казах му че няма да хода на море и той скъса с мен. Понеже толкова го бил планувал, намерил и по-икономична кола, заредил я с гориво и т. н. В крайна сметка отиде сам.


Ще извадя извод накрая - в една връзка няма ли доверие от самото начало което да бъде поддържано и доказвано, няма и връзка вече. Останалото са съмнения и кошмари.

Благодаря ви за търпението!

Бих желала да чуя мненията ви. Дали съм права или не. Приемам всякакви критични коментари. Хулете ме дори. Искам да знам само Права ли съм или НЕ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: aaa4be1dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Преди и аз имах проблеми с тяхното заглеждане, много ревнувах. Но със сегашния ми приятел дори обсъждаме коя мацка е готина, коя има готин задник, гърди, дали е хубава и тн. Стараем се да сме и като приятели, не само като гаджета. Може би прекаляваш с тези реакции. То си им е в природата, както и ние да стоим и да мине тичащ пичага гол до кръста с мускули, несъзнателно ще се обърнем. Както и при тях, приятеля ми даже казва, че в повечето случаи заглежда по инерция, без да го осъзнава. Например вчера бяхме до магазина и дойде едно момиче, с която преди бяхме приятелки, а тя с ония късите панталони дето са впити и половината задник отвън. Ми той погледна за секунда.. Ама кво от това, аз също я гледах :д даже ми се е случвало аз да заглеждам, а той не. Няма нищо лошо в това, щом не предприема реални действия. А и това с обсъждането на момичета е присъщо за тях. Винаги като се съберат и става въпрос за някоя мацка колко е яка, и какво от това, ти никога ли не обсъждаш готините мъже с твоите приятелки?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bd06f9e8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Права си! И си опичай акъла оттук нататък. Изтрий го от живота си. И да те търси, а той ще те потърси -не отговаряй.
Имаш достойнство и не знам как можеш да търпиш такова отношение.. Това ли мислиш, че заслужаваш? Жената и мъжа си поставят оценка с партньора, който избират. Осъзнай се.
Още в началото като си видяла как се държи е трябвало да го зарежеш. Той ще се промени, но като го осъзнае и на собствен ход. Ако човекът е обременен след изневярата сам ще я превъзмогне, но само със своя помощ и желание. Захващай се с хора, които ясно искат връзка и искат същото като теб. Не си мисли, че можеш да промениш някой, който не е осъзнал, че му е нужна промяна. Ще съжалява, но теб не те грее вече. Най-малкото щом заглежда жени по този вулгарен начин... Режеш веднага. А и той не се е отдал на теб, защото не е преживял изневярата, а това няма да стане като започне връзка с теб. Не е трябвало да го толерираш. Имай повече уважение към себе си и към това, което може да предложиш. Не се раздавай за хора, които не се раздават за теб. Всичко в една пълноценна връзка трябва да е взаимно. Не се вайкай много около него, а вземи поука от случилото се. Ще намериш истински мъж, когато започнеш да уважаваш и цениш себе си. Успех!
ПС. Не си помисляй да се връщаш при него никога.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 70cd5215dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбира се че си права! Разкарай го този боклук и намери някой който ще те обича и цени. Успех. М

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8871b22af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката казва: "Приемам всякакви критични коментари. Хулете ме дори. Искам да знам само Права ли съм или НЕ"
Модератори, авторката няма нищо против да бъде критикувана и хулена и аз не виждам причина да не ми публикувате коментара. Ето, започвам да те критикувам и да те хуля. Авторке историята ти не е истинска, а е една измислица както много други твои истории. Във всичките ти истории публикувани до сега се определяш като много красива, много добричка, много интелигентна, финансово много щедра и все такива суперлативи относно себе си. Всичко това показва, че страдаш от тежка форма на грандомания. Така беше и в другите ти истории. Само да не кажеш, че това ти е първата история публикувана в този сайт. За Бога, грях ще направиш ако отречеш. И езика ти на изразяване те издава. И тук казваш, че вашето е "връзка в която аз си давам душата, а получавам Лайна. В речника ти имаш много вулгарни изрази (лайна, лайнари) отправени към мъжете. Дори заглавието на историята ти: "Всички мъже ли са лайнари" в отдел "Семейство" говори какво ти е отношението към мъжете. В последствие тази история беше изтрита от модераторите, защото не искаш да четеш негативни коментари. Само се чудя защо модераторите изпълняват молбата ти. Дори съм сигурен, че нямаш никакви мъже приятели, а само фантазии в твоята осамотеност. Ами ето в историята ти: "Защо съм сама ли" в отдел "Други" ти се показваш точно каква си-една самотница. Тази история още НЕ е изтрита. Ако някой посетител в този сайт иска да разбере коя си ти, трябва да прочете тази история. Хора, коментарите в историята й не са много, прочетете ги всички и вижте какво казва н. 1, 2 и 14 и специално н. 11. Моя коментар е Н. 18. Вижте как се представя авторката в историята си, как за нея всички са селяндури, простаци и въобще не заслужаващи нейната компания. Тя сама си казва, че е самотна защото няма хора от нейната класа и интелигентност.
Така тя се представя и в сегашната си история "Раздяла" тук. Затова авторке като питаш за мнение казвам ти направо, че си абсолютно грешна защото това което си написала е една долна измислица присъща на грандоманяците. А ето какво е грандомания: Форма на психическо заболяване, което се проявява като мания за величие и превъзходство. Това е, страдаш от психическа болест наречена гран-до-ма-ния.
Модератори, моля публикувайте ми коментара. И още един въпрос, защо не ми публикувахте историята за русофилството ми

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b0e9df95e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Права си, абсолютно си права!

до Н 1, ама защо само мацките обсъждате с твоя приятел? Я, вземете да обсъждате и момците. Кой колко е красив, какви мускули и плочки има, Готин ли е задника му, обсъди, че си представяш, колко ли е голям пениса му, и колко е сексапилен. Тогава ще се изненадаш от поведението му, ще изригне като бесен лъв. Обръщай се и ти да се заглеждаш. Ако и той се съгласи да обсъжда готините момчета, а не само момичета, тогава можеш да кажеш, че сте изградили приятелски отношения. Ама, едва ли ще се съгласи.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c064139546
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мхм права си
Да ти е за урок, че ако мъж почне да ти врънка за пари-то затова се е хванал с тебе. Много мъже се научиха да живеят с някоя жена за да я доят и тя да плаща музиката-пази се от такива!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e1b28dfd0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До авторката: Всичко преди брака е конкурс!
Не е хубаво да го забравяш.

Мъж на 27.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 555fb4c44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   6, Ха-ха, "научиха" ли се мъжете?
А досега как беше, стотици, хиляди години?
Нали еманципация, нали феминизъм?
Берете ли плодовете сега?
Вкусни ли са ви?
Ха-ха-ха...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f8c67608ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За мен не си права а си промит от масовата феминистка култура мозък, че си специална, уникална и трябва да получаваш най-доброто и не трябва да се задоволяваш с нищо по-малко. От тук следват абсурдни очаквания като това човека до теб да е идеален, да се държи по-съвършен начин и т. н. Ако не преодолееш пораженията върху психиката си от тази пропаганда не виждам как ще задържиш връзка. По-принцип дълготрайните отношения се базират на приемане на недостатъците на другия и проява на толерантност и дори ако стават караници и подобни следва помирение. Без това нещо - правенето на компромиси и приемането на другия ти ще прескачаш от връзка на връзка без да можеш да я задържиш докато накрая се отчаеш. Приеми, че не си специална, приеми, че нещата не са каквито ти се иска да бъдат а са такива каквито са и ще приемаш такива ситуации по-лесно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: dd501a9b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбира се, че си права да освободиш момчето от присъствието си и ежедневните скандали за глупости. Сега си намери някой женкар, който обаче умее добре да се прикрива и всичко ще ти е точно. Ако приятеля ти (по-скоро бившия вече) не си е писал с други момичета, не е флиртувал с всяка срещната, не е имал поне няколко просто приятелки, не те е пренебрегвал редовно да излиза с приятели, загубата си е за твоя сметка. Лично аз не бих търпял подобно отношение. За мъжете да хвърли някой поглед към красива жена е нещо съвсем нормално и не означава непременно, че ще тръгне да изневерява. По-скоро би било проблем ако не заглежда другите жени, защото означава доста по-слаба сексуалност и след време секса ще изчезне от живота ви, но за явно си твърде малка за да го знаеш. Ком. 1 е право в десетката, моята жена се държи по същия начин и сме си много добре. Имай предвид, че тези които ти ръкопляскат се разкриха като самотни майки в една друга доста популярна тема в сайта напоследък. Сама си прави изводите дали да следваш съветите на хора, които личния им живот е пълна каша.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker