Изневерявате ли и колко често? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерявате ли и колко често?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2851 пъти
Живея със семейството си от доста време в чужбина, малко след сватбата заминахме. На 36 съм и съм спал с около 25 жени преди моята. Повечето ми приятели също гравитират около тази бройка, +- 5, това го казвам по отношение на въпроса ми най-долу.

Не съм изневерявал на жена си, имало е закачки с други българки тук, но само дотам, тук някакси е по-трудно за такива неща. За чужденките и не помислям, особено с колежки, с техния sexual harassment. Примерно като си дойда в България за по 2-3 седмици, веднага правя разликата, и ми се струва, че ако си бях тук, 100% щях да изневеря, но сигурно не бих имал постоянна любовница. От друга страна, май е по-добре така, и не ми е фикс идея.

Та мисълта ми е дали е вярно, че тези които изневеряват повече, не са имали връзки преди това, или са имали по-малко партньори, а другите, които са се "находили" преди това, се кротват след брака или т. нар. съвместно съжителство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1c534305b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   По мои наблюдения точно тези, които са "живели", изневеряват най-много. Първо се кротват изестно време след брака, но после когато рутината в брака, започне да се прокрадва, старите навици се връщат. Просто като са опитали сладостта от разнообразието, после е трудно да се сдържат за дълго време. Разбира се, не ангажирам никого смнението си.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e32cb019bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Тук на календара съм си отбелязъл, че трябва поне минимум един път месечно, иначе не съм хапи. Няма такова животно наживял, ще се наживееш на 2 метра под земята. Хората изневеряват защото няма уважение, ако ще и с 100 да си спал след дълга връзка имаш чувството, че е бил само този човек. Това е като да кажеш опитвал съм всякаква храна и от тук нататък мога да карам само на боб. Ти можеш, но имаш ли волята ? Който може изневерява, който не може да си чувства изневярата.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b5d0c45d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бройките нямат нищо общо в случая. Причините за изневяра са хиляди, оправданията също, но да оправдаваш изневярата с предишни бройки или "не наживяване" е несериозно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d1003d14f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм мъж на 25 и не мога да разбера защо темата за изневярата така се обсъжда, като нещо нормално. После иначе наричаме жените курви.
За какво ти е да изневеряваш щом имаш жена и тя ти е вярна ?
Опитай се да промениш нещо във вашия живот и в леглото, за да се преоткриете един друг. И като изневериш и се върнеш при нея, много ли ще ти е готино ?
Може и да разсъждавам, като жена, обаче за мен това не е, ама грам мъжкарско. Ако тръгна някога да изневерявам и го направя, след това ще и кажа и ще я оставя да си тръгне, ако пожелае, обаче няма да се крия, като мишка по чуждите апартаменти само и само да докажа колко съм добър в леглото с жени за по 1 път.
Най-много мразя мъже и жени, които изневеряват на хора, които дават всичко отсреща за тях. Защото има и такива. Раздават се, правят всичко, за да бъде другия щастлив, обаче получават от другата страна изневерява. И не могат да седнат и да си признаят, а се крият.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a190c0a4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А защо го създаде това семейство, да запитам на свой ред аз? След като е въпрос на време да изневериш на жената до теб. И въобще въпросът ти е с цел да си проведеш някаква статистика, за да се водиш по нея ли?
Мисля абсолютно като номер 1.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d7917fef7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Много е важно, човек да е наясно със себе си. Обикновено, това при нас - мъжете се среща по-често. Имам предвид следното: В повечето случаи, дори и един мъж да "изневери" т.е. да прави секс с друга жена, а не неговата съпруга, той е наясно, че жена му е съпругата му, майка на децата му и т.н. и тя е на първо място. Като това води до други задължения, дори и при изневяра - дискретност, внимателно подбиране на безпроблемна партньорка (здравословно и емоционално) и т.н. Докато, жените, в повечето случаи са много по-емоционални и когато получат от друг мъж, това, което им липсва, обикновено се стига до влюбване, емоции, мисли за развод и подобни неща.
Идеята на всичко това е, че дори и да се изневерява, това трябва да се прави с мозък и то така, че никой никога да не научи какво се случва. Всички сме хора и на всеки му се е случвало да се поддаде на изкушение, но това по никакъв начин не бива да рефлектира върху каквото и да е от заобикалящите ни хора. Казва го човек, който има достатъчно опит в тези отношения.
М 42

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b9b201121f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото са мозъчно и душевно увредени - 4. Първата ми връзка е била на 20 години, не съм страдала преди, абсурдно е да за мен да страдам във връзка, ако не си допадаме-не сме заедно.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 30882e774e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А какво означава "наживяване" - когато хората си правят глупави оправдания, за да правят глупости от сорта на много секс с различни хора, напиване и наркотици, защото знаят че морално не е правилно.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: acf9a6e32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може би съм прекалено малка (на 18г. ) за да разбера защо мислите по този начин, но за мен с изневярата лъжете само себе си. Какъв е смисълът да си във връзка ако ще изневеряваш, само нараняваш човека до себе си, по-добре се разделете и като търсите толкова разнообразие намирайте си случаен секс, пак можете да го правите толкова често колкото ако сте във връзка, но няма да чувствате че “изпускате” нещо. Смисълът на връзките е да имаш човек до себе си, на когото се доверяваш напълно и си отдаден на него/нея. За мен изневярата показва неуважение към човека до теб и липса на всякакви морални ценности и силно се надявам не всички мъже да са такива.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 10b6def978
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към 6: - Най - добре престани да бъдеш толкова уверен в себе си, защото няма такъв филм никой да не научава. Винаги има по някой страничен човек, на който ако не ти, то жената, с която го правиш ей така ще си сподели в мохабетче ;)
Аз за няколко души съм точно такъв страничен човек. И не съм единствения страничен човек за тези няколко души.. знай, че жените винаги говорим - това е в природата на всяка една от нас. Без изключение!
Който иска да разнообрази не трябва да е във връзка с никой! Затова и подкрепям мнението на 4. Аз също просто прекратявам всичко, вместо да ходя да се крия и да лъжа.
А номер8 да почне да внимава да не яде мазно по време на пости и да не се бърка на свободните хора. Между другото аз лично познавам семейни, които периодично си правят партита с твърди наркотици - имали нужда да разпускат от децата.. Не идеализирайте толкова задомените.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9f57de9f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Пожелавам искрено на всички, които са изневерили - да им изневерят, за да видят и усетят каква болка носи това...
Изневерилите и изневеряващите не мисля, че дори имат право да говорят за МОРАЛ.
Ако не сте щастливи в семейстовто, което сте изградили - разделяйте се. Затова съществуват браковете.
Имайте смелостта да си тръгнете щом ви шарят очите, защото да изневериш е ДОЛНО, а още по-долно е да гледаш в очите онзи, на когото си дал обет...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2d1ab8cf43
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм имала доста сексуални партньори и не изневерявам на моя мъж. Избрала съм си го и си харесвам избора. Не ми е толкова тръпка да се занимавам с нов. А и моя съм си го научила на някои неща. Не ми се занимава с нов да го уча отначало. А за секса, връзка само за секс не ме влече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ce78e10965
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Който изневерява трябва да е готов да си носи последствията или да му се отвърне със същото. Аз не бих изневерила и съответно не толерирам подобни изяви. Въпрос на себеуважение.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1f3667a175
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Винаги ми е правило впечатление, че курвите и курварите много се засягат като стане дума за такива теми...
Ами просто е... на пръв поглед е просто. Оставяш човека до себе си и прави каквото искаш. Така няма лъжи и измами. Толкова ли е трудно???

Но не, започват оправданията... „Не правя секс с половинката си, затова изневерявам... Иначе много го/я обичам, но рутината, еднообразието... ”

Глупости и глупости и глупости....

Човек трябва да му стиска да поема отговорност за постъпките си и да е откровен.
Като не ти се яде само „боб” Ок. Тръгни си и яж цялото меню на света. Не се крий зад деца, брак, уважение и пр. глупости...

Щом предаваш, какви деца какви пет лева... Та ти си жалко същество. Защо се криеш, защо се оправдаваш? Ако е „нормално” защо трепериш да не се разбере? Не можеш ли просто да кажеш - Чао, не мога да бъда повече с теб. После прави каквото искаш.

Толкова е грозно, да се оправдаваш с ценности, които не споделяш. Които не струват нищо за теб...

Какво „приятелство”, „деца”? Та ако ти пука за тях, би ли се поддал/а?

Седиш си спокойно в уюта на доверието, което другия ти е дал и го мамиш в очите.... Мамиш го с надеждата, че няма да разбере.

Но се разбира... Вашия кеф се превръща в ад и кошмар на невинни хора... Защо?
Искате някой да ви разбере? Казвате, „Не знаеш какво ми е на главата. Не знаеш защо стигнах до тук... ”

Ами Ок, като се стигне до „тук”, тръгнете си. Това е цената. Така е справедливо.

Децата са си деца. Ще пораснат някак си. Ще се справят.
Това ще е по-малкото зло... Но не, вие искате да мамите. Това прави още по-сладко за вас... да сте долни и измамни предатели. Вие се делите, в главите ви живеят няколко личности... делите секса от любовта, делите чувствата от нагона, делите приятелството и доверието с тайни и нередни отношения...

Винаги имате оправдание за безобразията си... Толкова силни и логични оправдания, че сами си вярвате в тях... Но се криете като мишки, криете се като страхливци...

Трудно е да си искрен с някого... Още по-трудно със себе си...
Себе си мамите. В крайна сметка най- измамения е... измамника.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 37373206ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   А, кое е по-лошо, изневярата или връзка с неправилен човек. Та си мисля, че изневярата идва следствие на избора ни. Никой нормален човек не изневерява за човека, който желае и обича. Изневярата стандартно проявление на духовно нисшите хора. За тях тя е нещо стандартно и начин на живот.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d9806f9720
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ей, 15, разплака ме-по -задълбочен, по-искрен анализ на изневяра не бях чела. Ей за един такъв дето описваш съм омъжена. Родила съм му две невероятно умни и добри деца. Дето ми изневеряваше-иди прийди, но ми я влачеше и в къщи, да и шетам и сервирам. Не се и притесняваше да ходи у тях и да пие на мъжът и ракията. Е, моля някой да ми обясни колко трябва да си долен за да правиш така? Ходи, но бъди малко от малко дискретен, цени достойнството на човека до тебе-защото и той е човек, и той е дете на някого. И когато му омръзна и нещата приключиха се почна-сгрешил съм, нямал съм чувства, нямам семейство за разваляне, нито пък жена за оставяне. И само с едно не съм съгласна с теб-че най-измамен е измамника. Обратно-най-невинния плаща цената-с депресии, алкохол, страдание от отвратителното предателство. Желая ти здраве...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 06497ca605
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Чудя се каква причина те е накарала да споделиш бройката преди жена си.
По същество не, не изневерявам, защото нямам нужда тъй като получавам всичко от, което се нуждая, за да съм щастлива и задоволена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker