Не мога да свърша, когато съм с партньор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да свърша, когато съм с партньор
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2544 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22 години. Водя полов живот от 17 годишна. Досега съм имала 5-ма сексуални партньори. С никой от тях не съм успявала да свърша досега. Нито клиторно, нито вагинално. Доста пъти съм мастурбирала сама, хубаво ми е, но не мога да стигна до края. В момента си имам приятел, с който сме заедно от 6 месеца. Има химия между нас, обичаме се, нямаме никакви задръжки, постоянно разнообразяваме и опитваме нови неща, като той е доста по-опитен от мен, но пак не мога да свърша. Опитвал е по какъв ли не начин. Лизал ме е, стимулирал ми е клитора, но не става. Наскоро говорих с една приятелка относно това и тя ме посъветва да пробвам с душа. Махам слушалката на душа и насочвам струята срещу клитора. Е, от около 2 месеца си свършвам абсолютно всеки ден така. Чувството е уникално, представям си разни неща, мозъкът ми просто изключва, преставам да мисля за каквото и да било. Нужни са ми около 10 минути, за да стигна докрая. Дори понякога стоя около час под душа и свършвам около 3-4 пъти. Проблемът е в това, че приятелят ми вижда, че не свършвам и предполагам му създавам някакви комплекси, че не се справя добре, което не е така. Знам, че когато една жена успява да свърши сама, е добре да насочи партньора си какво да прави, за да успее и той да я докара до оргазъм. Но как по дяволите да го насоча, като аз свършвам само и единствено с душа? Дори откакто започнах да свършвам сама, желанието ми за секс малко ''притъпя, , , защото това, което си го правя сама на себе си, никой мъж досега не е успял да ми го направи....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3da926f1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При всеки е строго индивидуално. И аз съм пробвала с душа, но на мен не ми доставя удоволствие. Успявам да свърша при мастурбация само с пръсти. Аз съм имала двама сексуални партньори и с първия не съм свършвала нито веднъж, и си мислех че се дължи на това, че мастурбирам, и че само аз сама мога да достигна до края. Оказа се обаче че изобщо не е така, със сегашния ми приятел свършвам абсолютно всеки път, без изключение. Така че според мен си зависи и от партньора и от начина по който ти го възприемаш. Аз с течение на времето си дадох сметка, че може би една от причините да не мога да свършвам с бившия ми беше, че пред него не успявах да се отпусна максимално. Всичко е в главата, оргазъм се достига чрез мозъка, стимулацията е само помощ. Аз дори и да правя секс с най-способния мъж на света, не мога да свърша ако той не ми действа по никакъв начин.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7d843f576f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моята жена беше също като теб, с мъж никога не беше свършвала. За първи път изпита оргазъм при анален секс, след което започна да си свършва и вагинално. При определена поза даже свършва с течност. Всичко започна с аналния секс, дори сега от анален секс свършва много силно. Ако не си от жените категорично против този вид секс, опитай с гаджето ти, може да откриеш наистина уникални преживявания.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3477e670c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Чаааакай малко. Разбрала си преди 2 месеца какво е оргазъм? А водиш полов живот от 5 години. Интересно. След като вече знаеш какво е оргазъм предлагам да спреш с душа. Това е все едно мъжете да блъскат чикии по цял ден и да усетят удоволствие от секса. И според мен хората с който си била нямат грам опит, не може един маркуч и стрия вода да ти достави удоволствие а мъжът да не може при положение че може повече от душа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 96a90e8261
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм точно като теб. Едно към едно. Моето обяснение е, че вида докосване и стимулация при водната струя и съвсем различно от стимулацията с език, ръка или член. Аз също съм в тази патова ситуация... и това е единствения начин да свърша. Не знам какви "указания" да дам на мъжа си... просто двете нямат нищо общо...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 07a8e8fda1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Можеш да поканиш приятеля си в банята и да мастурбирате заедно - ти с душа, той с ръка или както пожелае. Да се гледате и да се наслаждавате. Така и двамата ще се отпуснете, най-вече ти. Може и в леглото да опитате после - мастурбирате си един срещу друг и се наблюдавате. Ние с жена ми често го правим. Гледката на мастурбиращата ми жена срещу мен е изключително възбуждаща. Мисълта, че тя също ме гледа е още по-възбуждаща. И тя много се възбужда от това, че я гледам. И свършваме със страхотни оргазми. Опитай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker