Изгубена надежда и разбито сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубена надежда и разбито сърце
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1512 пъти
Здравейте...

писал съм два пъти до сега за отношенията ми с дадено момиче с което няколко месеца бяхме много близки. Споделяхме си, може да се каже че сме флиртували и като цяло бяхме много, много "важни" един на друг. Въпросът ми беше какво да направя защото се влюбих в нея, а тя си има приятел...

Отговорите бяха разделени на това да се откажа от нея или да и празная. След доста време признах всичко до последната капка.... и се почна едно мъмрене защо не съм и казал по-рано не знам си защо... донякъде се зарадвах защото мислех че ще каже че и тя имала интерес. Но уви тя твърдо и студено си ми каза че не иска нищо от мен освен нашето приятелство което било изключително важно за нея... Цитирам "Единствения начин да ме направиш щастлива е да останеш в живота ми" при което аз бях разбит...все още съм. На няколко пъти спомена че не ме харесва по този начин...а аз я обичам. Всъщност това е първото момиче за което мога да кажа че го обичам. И точно заради това ми падна сърцето в стомаха..

Почнах да умалявам не се справях добре с работата..едвам изкарах работния ден. Но тя иска да сме си близки приятели както преди...при което и казах че е невъзможно. Просто ме боли като съм с нея и знам че нищо не може да се получи. Но все пак и казах че не искам да я губя като приятел..не знам защо но не мога да я пусна. Все още имам някаква надежда....глупак..какво повече да кажа. Но сърцето не ми позволява да я оставя да си тръгне. Каза също така че сегашният и приятел не е кой знае какво било и хубаво с нея..но като цяло няма кой знае какви чувства.
Но какво да направя ? Аз я искам повече от всичко, а тя мен не...

Да прекратя ли приятелството ни и да утоля болката с няколко уискита и да си намеря друг човек който да ме оцени или да подържам приятелството си с нея и да се надявам на чудо ?
И двата варианта като цяло не ме устройват защото и в двата аз съм този който е разбит...

Ако има някой който е минал през същата ситуация моля дайте съвет. И преди са ме рязали и късали..но никога не ми е било толкова лошо. Трудно се привързвам към хора. Тя е първият човек през живота ми който не исках никога да си тръгва от него. Вече почти година сме редовно заедно. Но след днескашният ни разговор не мисля че ще бъдем както преди.

Благодаря много че прочетохте глупавата ми случка..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 653de00ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От зоната за приятели няма излизане, пич. За нея е много готино да си има просто приятел, който да попълва липсващото и от нейната връзка (имам предвид само емоционални липси, за физическа близост с нея просто забрави) и да бъде кошче за душевни отпадъци. Бил съм в твоята ситуация, бях също като теб много влюбен в нея с години, но постепенно осъзнах, че тя няма да остави приятеля си въпреки големите проблеми във връзката им (момчето си беше женкар и нямаше някакви сериозни намерения към нея) просто се отказах и си намерих друго момиче. Е тя се раздели с него след още около година, но още преди това не исках да дразня новата си приятелка и постепенно прекратих отношенията си с нея. Бяха доста драми, липсваше и мъжкото рамо, на което да поплаче, но и на мен ми писна да и бъда душеприказчик. Самозаблуждаваш с това приятелство, така само поддържаш болката и ти пречи да продължиш напред. При мен беше най-гадното когато я държах в ръцете си цяла нощ след поредната и драма с приятеля, и в същото време осъзнавах, че няма да бъде моя. Колкото по-скоро прекратиш тези така наречени приятелски отношения, толкова по-добре за теб, така и има някакъв минимален шанс тя да се замисли и евентуално сама да поиска нещо повече от теб.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e286f1cc92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега пич, мадамата ти е дала сигнал че има интерес. Иска да и потичаш след д-то и да се " пребориш" за нея. Такива са си жените. Няма да пусне клона, докато не те измъчи.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6877d23c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   О да, имам опит с подобни ситуации, но дори нещо повече - знам верния отговор на това как да постъпиш в случая! Слушай сега много внимателно! Трябва да и кажеш, че много я харесваш и искаш да сте заедно, но ако тя не те възприема по този начин не може да продължите да общувате, но ако размисли може да те потърси. След това по-никакъв, абсолютно никакъв повод не я търси и не общувай с нея. В един момент тя ще осъзнае какво е изгубила, чувствата и ще се променят и ще осъзнае че иска да сте заедно и ще те потърси. Ако ли не просто продължаваш живота си начисто.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7334e5a978
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако ти е трудно да. подържаш само приятелство с нея мини на варианта с уискито и намиране на друг човек.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6d0d46c8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Моето мнение е пиеш едно за нейно здраве и продължаваш поради няколко причини:
Първо така и така вече си закъснял доста тя от потенциален мъж вече те е взела за потенциален приятел тъй като се туткаш жените харесват смелите и решителни мъже. Като искаш да си с нея и го показваш на момента ако не стане продължаваш.
Второ аз като мъж не харесвам курвенски номера от мъжкото съсловие не може пич ти да знаеш, че тя си има приятел и да продължаваш да се буташ, абсолютна проява на ниско самочувствие и липса на уважение към нея и нейния избор, към човека до нея който може да я обича и към теб самия. Бъди мъжкар нямаш право да разваляш връзката на хората. Не знаеш през какво са преминали и през какво преминават. След като вече си й го признал е време да се отдръпнеш ако толкова я харесваш ще чакаш, нека тя вземе решението с кой иска да бъде. Ако някога е видяла нещо в теб вярвай ми ще го види пак. На теб надали ще ти е приятно да разбереш, че някакъв се обеснява в любов на приятелката ти. Половия орган не ни прави мъже, дръж се на ниво пич спри да се излагаш. Уважавай за да бъдеш уважаван.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a881a1888f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Прекрати! Бил съм в същата ситуация и просто няма как все още мисля за момичето понякога, но времето лекува. Разтрогнахме приятелството си доста тежко много се бяхме привързали един към друг около година всеки ден заедно и все си мислех и тя ще се влюби и накрая тръгна с някакъв дебил и всичко свърши. Вече усетил накъде отиват нещата взех няма как да просъществува приятелство между момче и момиче все някой се влюбва..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 35874426d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора

До номер 5, пич а не е ли тъпо да ти се обяснява как си най-доброто нещо в живота и колко се радва да те има. Как постоянно правеше намеци че може да има нещо между нас? Уважавам я, затова и отстъпих, но и тя не беше в правото си така да ме върти. Как ми се обясняваше че цял живот искала да бъде с мен, това нормално ли е? Бил съм във зоната на приятелство не веднъж, както и аз съм friendzone-вал други момичета. Разбирам да се държахме като просто приятели, но острани всички мислеха че сме заедно дори и най-добрите и приятелки. Не съм искал да се влюбвам, ни най-малкото да се излагам по този начин. Даде ми сигнал че е свободна, мислех си че е скъсала с нейният и затова действах. Като разбрах че са още заедно спрях. Може и да съм мъжка курва, това се разбира различно от различните погледи и мислене на хората. За мен аз просто отстоявах позиция. Не съм и казал късай с него и ела при мен. Или пък че нейният не става и аз съм по-добрия. Просто е тъпо 1 година да се държите като повече от приятели и накрая да хванеш кура. Болката се увеличава с всеки един изминал ден. Може би времето лекува за сега съм спрял контактите с нея и чакам ужким това време да си направи магията. Но за сега няма резултат. А не е ли също егоистично от нейна страна да иска да запазим приятелството ни въпреки всичко, а ако не го запазим щяла да бъде много разочарована? Аз какво съм? Кукла за игра? Разбирам те и мисля по същият начин. Повярвай ми няма да правя тази грешка да се разкривам на 100% пред чужд човек... никога повече. Твърде много се повторих и вече си научих урока.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6d0d46c8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма как да знам предисторията, съдя по това което си писал. Пич много си емоционален и наивен. За да стигнеш до тук си виновен само и единствено ти, поддаваш се на тъпите емоции който и аз някога се подавах и размишлявах по същия начин. Мислиш си че всичко що е свързано с любов там няма лъжа, няма измама мога да ти кажа, че точно там става най-голямата лъжа и заблуда просто защото хората използват тези емоции за да манипулират и замъгляват съзнанието ти. Казват ти това което искаш да чуеш. Сега ако ти кажа брат тя е боклук не те заслужава както ти така и повечето хора ще се почувстват добре защото чувате нещото с което вие самите се извинявате пред себе си за поредния провал. Прехвърляте вината в другия просто защото не можете да преглътнете истината че за пореден път сте се провалили и сте били излъгани потъпкани, здъфкани и изплюти. Истината е че ти си глупака първо защото за пореден път не си се научил от грешките си, за пореден път вярваш на празни приказки, за пореден път се самоунижаваш и пренебрегваш принципи и достойносво които имаш само защото някой ти е казал нещо, за пореден път се доверяваш на "намеци", за пореден път са те изиграли. Запомни нещо от мен. Думи без действия нямат стойност, чети между редовете, доверие само на себе си и роднините ти, колкото повече отстояваш себе си толкова повече тя ще те уважава, всичко или нищо, признай провала пред себе си не се самозалъгвай, жена се води от емоции а не от разум.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fb40bebeb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами, иска да те има за себе си, защото я ласкаят чувствата ти, но без да ти дава това, от което имаш нужда. Мисля, че щом ти позволява да сте приятели, при все това, че си й признал чувствата си, то ест, не настоява да късате, всеки път трябва да правиш по нещо в посока физическо сближаване, за да се стигне до там, че да прекрачиш границата на интимността. Тук ще ти пишат да я зарежеш тая душевна вампирка, ама има ли смисъл, след като я обичаш толкова, а те всички жени в това отношение са еднакви- търсят си запасни пристанища, попълнения на резервната скамейка. За всеки срлучай, и за да им четкат егото. Обидно е, но ако си настъпателен и упорит, може би ще успееш. Така или иначе, няма какво да губиш, защото ако та се отдръпне при твоите опити, още по-добре, мъките ти ще престанат. Но нещо ми говори, че ще успееш. Може би иска да те тества, колко си упорит. Привидно приеми да сте приятели, имай пред вид, че за жената е невъзможно от един път да прави големи крачки за промяна на статуквото, жените бързите промени ги плашат. Затова, проформа приеми да сте приятелчета, но с действията си и особено на психическо ниво (с излъчвания на мисловни послания), се дръж, като гадже. Когато я гледаш, представяй си въображаемо всякакви интимни сценки с нея, това на подсъзнателно ниво ще й влияе. И всеки път все нови и нови МАЛКИ крачки: бараш й косите, докосваш й ръката, рамото, шията, и така нататък. Тактиката на малките крачки е печеливша. Отведнъж не стават нещата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fb40bebeb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами, щом си е играла с теб, и ти си поиграй с нея. Това е противооръжието. Няма смисъл да й се обиждаш, жените са такива, приеми го.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 35874426d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От Автора:

Номер 9 всичко това го направих вече и повече. Имахме някаква интимна близост. Но пак ме одряза. Но нещо ми казва че не е края макар и да не подържам същата връзка. Иначе постояно се закачахме физически. Стояхме си сгушено на някоя пейка. И да шляпах я по дупето и на нея и харесваше. Честно казано връщам си лентата пак и пак. И все още не знам как стигнахме до тук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker