Въпрос към мъжете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете!
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1569 пъти
Здравейте на мъжката аудитория!
Имам няколко въпроса! Но първо малко разяснение.
С приятелят ми бяхме 5г заедно, разделихме се преди 5-6м и от тогава той е като отвързан.. буквално! Все едно съм го държала на каишка(не е така. Беше свободен да излиза и да прави каквото си пожелае.. без изневери разбира се)Та... чувам от наши близки и приятели, че с тази е спал, с онази, с 3та се е целувал, с 5та. Той не беше такъв с мен. Отношенията ни бяха много сериозни. Аз съм на 22 а той на 23г. Познавам го до болка. Но имам чувството, че нищо не е останало от този човек. Преди известно време направих опит да комуникирам с него.. с цел да се съберем, но той се държеше толкова грубо и арогантно, че няма до къде.. примерно:"вече не те обичам", "искам пари за курви и пиене", че му било 100 пъти по-добре без мен и такива работи. Просто не мога да повярвам как ако наистина ме е обичал за 5м ще забрави ей така и ще преживее такава дълга връзка? Много болно ми стана да прочета такива работи и то от човек, който е бил моето семейство и изведнъж...
Та въпросите са ми:
1. Мъже, страдате ли вътрешно а външно да сте "нарцис"?
2. Какво е чувството да излизаш с други жени след такава връзка?
3. Толкова ли лесно да забравиш от ваша страна?
4. Правите се, че не ви пука или наистина е така?
Знам, че за всеки е строго индивидуално.. но все пак искам да чуя мнения :) На него просто страшно много му личи и по поведение и по приказки, че му е все тая и иска само да чука на ляво и на дясно:х Толкова ми е гадно като чувам тези неща, че просто не мога да опиша с думи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 65c4ddab12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въпрос - защо изобщо ти пука след като сте разделени? Нека прави, каквото си иска. И ти си живей живота. Да не го искаш обратно? Доста ти притеснена за него, след като вече не е част от твоя живот.
Колкото до твоите въпроси, може би е залагал МНОГО на вашата връзка. След като е приключила... Явно му е писнало. Ти не разказа как сте се разделили, които е ключово. Дали му пука или не, не знам, но знам, че щом не се е получило, вече сигурно няма намерение за връзки и го кара по-свободно за момента.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 52e69b82aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как да е развързан докато сте заедно, а ти да не си го държала на каишка, а изневярата да е извън твърденията. Това са оксиморони и антитези. Сериозни неща? Може би си искала дете и брак от този мъж?
Образа на бившият ти приятел ми излиза, като на атрактивно изглеждащ 23 годишен готин мъж, вероятно имащ самочувствие заради изброените характеристики.
След приключване на връзката ви ( поради каквито и да е причини), той е започнал да осъзнава, че колкото повече жени има около него - толкова повече му се вдига самочувствието и стойността на мъж.

Очевидно обаче още имаш чувства към него и се опитваш да ги притъпиш, като вместо да анализираш, защо с теб не е бил такъв палавник - му вменяваш вина на момчето, че те наранява, че е нарцис и т.н.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b81e83706a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Една връзка е всъщност един период от време изминат заедно с един партньор. Може да е къса, може да е дълга, но си остава един период от време. При някои този период свършва с прекратяване на връзката, при други със смъртта на единия от двамата...
Когато гореспоменатата връзка е приключена окончателно, най-лошото, което човек може да прави е да седне и да тъгува и самосъжалява...а най-доброто е това, което твоят бивш прави-да се весели, да ходи по жени, да се кефи на новоспечелените свободи итн. Най-добрият лек от минала връзка е новата връзка, било тя дори кратка и с различни партньори.. Той е намерил добър начин да се съвземе, и ти можеш същото ако искаш, никой не те спира, даже бих те посъветвал да правиш същото...
DirtyDaddy

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 20890edb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно искаш да му сложиш каишка и след раздялата.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1b2a976d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всъщност не неговото, а твоето поведение е повече за анализиране.
От думите ти личи, че все още не ти е безразличен и те дразни, че човека си е продължил напред безпроблемно след раздялата ви. Ако беше започнал да се вайка и да ти пише сълзливи съобщения как му липсваш, със сигурност нямаше да ти е толкова важен и интересен. Тогава щеше да е “жалка лепка” и “досадник”. Сега, понеже много жени се интересуват от него, изведнъж и ти си го “оценила” и видиш ли, искаш да се съберете.
Реакцията ти е класическо женско-стадна.... тоест щом другите женски харесват един мъж, значи ще да е някой готин и интересен... я и аз да опитам да им го взема или да си го върна, защото си е мой :)))
Разбира се може и човека да се държи така преднамерено, за да ти го върне за нещо... все пак не знаем цялата история и причината за раздялата ви.
Съветът ми е и ти да си гледаш живота и да спреш да го търсиш. Ако много си му важна, той ще те потърси.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cc18dad9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За да прекратя една връзка, трябва да имам много основателна причина. Затова, обикновено след това чувствам само облекчение. Изобщо не ми пука и се държа точно като развързан, за да си наваксам изгубеното време. Надявам се, това да е достатъчно за отговор. М 38

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 88b0e15ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Проблема ти е в типичното и погрешно женско преценяване, шпиониране и поставяне на мъжете в някакви образци и стереотипи и образи. Те искат да знаят какво мисли, какво чувства, какво желае и така да го разберат и да могат да го манипулират. Проблема е, че това не може да стане, човек в различни ситуации е различен. И така, предполагам, че ти си прекратила връзката по някаква глупава причина или без причина. В следствие той се е разгневил и те е презрял и е тръгнал да си наваксва със забавленията които е пропускал заради лоялността си към теб. Ти пък понеже си си мислела, че го разбираш, че го познаваш, че си го сложила в шаблонче, че си го преценила добре и че си решила, че заслужаваш "нещо по-добро" а пък си видяла, че изобщо не го познаваш, че изобщо не си го преценила правилно, че изобщо не можеш да го разбереш - то това ти е влязло под кожата и те измъчва, защото ти разкрива, че всички твои усилия да разбереш един мъж и да го прецениш всъщност са напразни и това те кара да се съмняваш във всеки свой избор който си правила. Ами ако и с други е било така, ако си пропуснала голямата си любов, ако си изпуснала щастието си. Ами ако не можеш да преценяваш мъжете какво ще правиш, ти изпадаш в паника, защото не можеш реално да правиш добър избор ако не разбираш какво става нали? Да не те депресирам, но почти никоя жена не може да разбере един мъж дори да живее с него много години, защото лицето и„което показва е просто една страница от книга. Ти както и множество жени искате да разбирате мъжете за да можете нагло да си подбирате, но истината е, че жените постоянно грешат за мъжете - изпускат правилните постоянно, избират грешните, въвличат се в кофти ситуации, но така и не могат да признаят пред себе си, че изобщо не знаят какво правят, че са се оплели като пате в калчище. Вместо да се опитваш да разбереш един мъж се постарай да постъпваш както е редно, бъди лоялна и се съсредоточи върху това какво да направиш за да му е приятно с теб. Всеки опит да го разбираш с цел да го поставиш в някаква рамка е безполезен и обречен опит за манипулация който те води доникъде.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4129f7eb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Току- виж раздялата много го е наранила и е решил да си ти го връща по този начин?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bb10136246
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Е от 17, 18 годишен е с теб. Вместо тогава да се занимава с момичета и купони е бил с теб. Сега си наваксва

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5d33a0fbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1 - свободата е велико чувство!
2 -голямо удоволствие е, да си често с различна!
3 -за да си отиде, забравил те е още на другият ден, даже е черпил за това!
4 -наистина е така, дори като те види ще изпитва облекчение, че се е отървал от непоносима жена!

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 67817ff83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз след дълга връзка спах с 6-ма за шест месеца, а с колко се целувах не знам. Това е един вид депресия. Някои се затварят, други се "отвръзваме". И аз бях сериозна и бях спала само с двама, но след тая раздяла тотално ми падна пердето.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 41bd325a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това, че те мъчат подобни въпроси, иде да покаже, че ти сама неосъзнато усещаш, че си отговорна за вашето скъсване. Най-вероятно си се опитвала да го подчиниш и манипулираш, да доминираш, независимо от това, че си му давала привидна свобода. То не е трудно да се отгадае, с оглед на това, че почти всички жени, с мнооооого малки изключения, се опитват да подчинят мъжа до себе си. Толкова малки изключения, колкото малко са и умните жени. Начинът, по който той сега се държи с теб, говори, че си го озлобила до крайна степен, и той иска да си отмъсти. Е, явно е успял, с което го поздравявам! И А и това, че най-вече те терзае, дали той страда, показва вампирско отношение - явно ще се успокоиш, ако узнаеш, че човекът още страда... Вашата връзка вече е приключила, връщане няма, и вместо да го следиш, по-добре го остави да се успокои и да те забрави, като лош сън, и дано си намери такава подходяща приятелка, с която да може да изгради нормално и успешно семейство. А ти, вместо да му правиш мониторинг, по-добре си направи самокритичен анализ, са да се държиш по-адекватно в следващата си връзка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 83eb65ac93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Имам много близък приятел, който сега е в същата фаза. Беше 4 години с една мацка и се разделиха. Тя поиска "почивка". Той уж много я обичаше, а веднага си намери нова квартира и започна едно лудо пиене, жени, морета всеки уикенд. И като го питах, "тва ли ти е начинът да преживееш болката?" И той ми каза " Аз нямах болка, тръгнах си и ми падна камък, мислих си че след няколко дни ще ми стане мъчно, ама цък. Влюбих се в свободата". Обаче мацката много страда, звъни му. И той накрая нещо подобно я нагруби за да се откаже. Ако ще те успокои, на моя приятел грам не му пука за жените, с които спи и излиза и няма никакво намерение да влиза в нова връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 506cdf9ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката:Благодаря на всички за отговорите, макар и заяжданки да са повечето, но разбираемо.. не обясних подробно. На кратко той пожела да се разделим(поради различни обстоятелства). Нито го следя в момента, нито го търся. Не го тормозя дори.
Написах тази тема с цел мъжката аудитория да изкаже мнение. От чисто любопитство е темичката :)
Дори нямам намерението да се събираме, да се моля и унижавам, защото знам, че нищо няма да е същото!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker