Три години по -късно иска да се съберем отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Три години по -късно иска да се съберем отново
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 3476 пъти
Здравейте,
Ще бъда много благодарен, ако стопаните на сайта публикуват моята история и съответно читателите ми дадат някакви съвети. Обръщам се по - специално към дамите, защото те самите са жени и по - добре познават състоянието и психиката на жената в дадени моменти от живота и.
На 44 г. съм, бившата ми е на 42 г. имаме две дечица на 16 г. (момче) и на 12 г. (момиче). През 2015 г. се разведохме, тъй като съпругата ми заформи извънбрачна връзка с нейн женен колега от друг град. Аз не разбрах, а неговата съпруга ги хваща и вдига голяма патардия, прави и скандали на работното място, пише писма до шефовете и пр. Достига и до мен всичко това. Тя не отрече, но искаше да продължим да живеем заедно, твърди че ме обича, но го направила, заради това, че имала сексуални нужди, а аз вече не съм бил така добър в секса, както преди и това на нея и тежало. Не се опрадавах, тя знаеше много добре какво се случва с мен, но явно не искаше да втикне в същността на проблема. Приех вината и без колебание се разведох. Още преди развода и бях прехвърлил дела от апартамента си, така че спокойно се изнесох.
Какво се случи с мен преди това? През лятото на 2012 г. сестра ми, която беше по -малка от мен с 6 г., загива заедно с приятеля си (не бяха женени) в автомобилна катастрофа край Игуменица (Гърция). Сестра ми беше бременна в 4 месец. Когато ми съобщиха вестта, един час стоях на стола без да знам какво да правя, а отделно цялата организация по пренасянето на телата в България ме разтърси. Майка ми, почина една седмица след погребението на сестра ми и приятеля и. Не можа да го преживее. Татко беше починал преди това. Това беше допълнителен удар, но едно зло никога не идва само. Малкият ми и стегнат бизнес винаги е бил в полезрението на големите играчи и те решиха да ме ударят. За целта използваха НАП. Влезнаха ми на ревизия във фирмата и напълно необосновано ми начислиха някакви вземания по ДДС и други, като отгоре на всичко ми запорираха и сметките и цялото имущество на ЕООД -
то. Аз обаче не се предадох и почнахме да водим съдебни дела. На местно ниво, на първа инстанция загубих делото, но аз обжалвах и отидохме на Върховен съд. Оказа се, че съвсем спокойно може да мине една година откакто го насрочат. Още преди това, когато видях, че нещата отиват на зле, дарих на децата си наследственото жилище от майка ми и баща ми, като си запазих правото на ползване, а на жена ми дарих и дела от апартамента си. Междувременно имах седем души работници, които уволних, но и до ден днешен ме помнят с добро. Тъй като цялата ми дейност беше блокирана, всичките ми контрагенти се отдръпнаха от мен, а тези, които ми дължаха пари просто отказаха да плащат. Тръгнах да търся варианти как да оцелявам и да храня семейството си. Буквално останахме на заплатата на жена ми. Намерих едни другари от София, които се оказаха доста по мощни от местните бабанки, които решиха да ми купят бизнеса с мнимите задължения към НАП. Междувременно селото още чакаше насрочване от ВАС. Бизнесът ми струваше около 100 000 евро, но аз го продадох за 50 000. Това е, за мен след покриване на всичко останаха около 8000 евро. Данъчните вдигнаха запора и новите собственици започнаха да работят. Една година след това спечелих делото пред ВАС, но тъй като аз вече бях прехвърлил предприятието, новите собственици се облагоделстваха и НАП остана са им връща 80 000 лв. Много се ядосах и по съвет на моя адвокат тръгнахме са съсим НАП за нанесе ни ми неимуществени вреди. От исканите от мен 10 000 лв., съдът ми присъди 3000 лв. Абе, както и са е? През цялото това време сами разбирате, че съм загърбил емозионалните и физиологични нужди на жена си, но пък съм се борил да спася прехраната на семейството ми. Не казвам нищо за свое оправдание просто констатирам.
След развода останах сам, но за децата продължавах да се грижа. Виждах ги редовно, плащах им по 200 лв. на дете и отделно бях на разположение за всякакви техни нужди.
За себе си разбрах, че бизнес в България повече няма да правя и тръгнах да търся други варианти. Ивах един чуждестранен клиент от Германия, той всъщност ми беше единствен. Имаше ми голямо доверие, малко се поразклати след тези истории, но отидох и се срещнах с него лично, всичко му обясних и му предложих услугите си. Аз съм немскоговорящ с техническо образование и смея да твърдя, че си разбирам от работата. Започнах да работя за него главно по интернет правя съответните чертежи, изчисления и т.н. и те и аз сме долни един от друг. Животът ми се стабилизира. След развода разбрах, че е много по - лесно да преспиш с жена (и то не проститутка), отколкото да намериш пуйки на пазара. И това не го пиша, за да уязвя женската аудитория, а просто го констатирам като факт. Значи аз съм висок 183 см. и към 2012 г. тежах 117 г. Сега постоянно поддържам 83 - 85 г. Възможно е тогана и дебелината ми да е отблъскало жена ми. Не знам как отслабнах, но вече е факт. Косата ми обаче напълно побеля, но не оплешивях. Никога не съм пушил, но по поводи пия по някоя ракия.
Какво се случи с жена ми? Три години след развода жена ми имаше връзки с различни мъже, но никога не повтори с женен мъж. Слава богу не домъкна никакъв идиот да живее при децата, за което съм и благодарен. Тя обаче разбра и това, че на нея гледат камо като на сексуален субект, наститят и се за три -
четири месеца и хайде всеки по пътя си, и това не е начин на живот. Годините си минават, а да търси и да чака принца, който ще я оцени и разбере е въпрос на голяма случайност.
Миналата седмица ми направи предложение да се съберем и да се опитаме да живеем заедно (без брак) с децата разбира се. Твърди ми, че много ме обича и не е преставала. Аз тогава направих една глупост, бяхме сами в стаята и я скъсах от секс. Не знам какво ми стана, порив ли беше, отмъщение ли, доказателство за мъжественост ли ..за първи път от толкова години. Тя обаче не се противи...После огладнях и я помолих да ми направи таратор и опържи яйца. Тя веднага го стори. Не знам, децата също ме натискат да се събираме. Вярно е, че и ти ще имат свой живот един ден, но винаги ще са щастливи, ако родителите им са заедно и се разбират. Писнало им било вечер да няма с кой две думи да си кажат, абе децата си ме обичат много. След развода съм помагал на жена ми с много неща от битов характер. Не съм се озлобявал срещу нея и не съм я наругавал. Не я мразя. Уважавам я затова, че ми е родила две деца и че е добра майка. Дали я обичам още - и да, и не. Объркан живот
Ако, желаете дайде съвет и кураж
Поздрави

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0c04c05ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   щом иска да се съберете след 3 години, то значи тя не те обича а само ще те използва, ще й откажеш естествено

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ffaee76f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чувстваш ли се обиден? Можеш ли да си представиш живот с нея отново, без да ти присяда всеки път мисълта за изневярата? И можеш ли да се довериш пак?
Ако те понася физически, тоест правите секс и на нея ѝ харесва - вероятно те обича още наистина. Освен това правилно си забелязал - тя се е изморила от случайни и неуспешни връзки. А ти си явно читав човек, запазил си хем собственото си достойнство, хем уважението си към нея - според мен тя ще е готова да работи за възстановяване на доверието, връзката и хармонията.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 61d2ff6a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не е трябвало да спи с онзи, а да те подкрепи, това е факт. Но тя те е чакала 3 години, и две да са, пак... и ние жените имаме нужда от подкрепа, от внимание, колкото и егоистично да звучи в даден контекст. Принципно по-чувствителните хора са по-манипулируеми, може онзи да я е метнал с вниманието, което й е отделил в труден за нея период (да, още по-труден за теб, спор няма и не я оневинява). Имаме склонност да търсим подкрепа, сигурност. Може да се е уплашила, че няма да успее да се справи, даже и да не е осъзнавала мотивите си. Хората сме доста повече животни, отколкото ни се иска. Особено по-емоционалните (които са и по-безкористни). Сбъркала е, осъзнала е какво губи, дала си е по-реалистична сметка какъв е светът, явно иска да си оправите семейството. Така ми изглежда на мен. Сексът с теб й е харесал, отново се е почувствала в ролята на жена, не само на майка. Би ли загубил нещо, ако се съберете отново? И сексът ви да е секс като последния, не само любов и романтика?
Аз бих те посъветвала да опиташ отново, не да се базираш на българските поговорки, за мен те са плод на колективната глупост.
Но застани в позицията на мъж на жена ти и си я наблюдавай. Поеми си ролята на мъж. Сега тя ти е клекнала, възползвай се и пробявай заедно да си оправите семейството, ако не стане, нищо не губиш, време пред мъжете - бол, и на 50 ви харесваме, 30 годишните.
За сравнение ще ти разкажа моя история. Уволниха ме, по същото време баща ми почина, а на мен диагностицираха (било медицинска грешка) тумор и една неизлечима друга болест. Приятелят ми ми каза в прав текст - Аз никога не съм те харесвал. Пропаднах буквално.
Има неща - простими, има хора, които можеш само да съжалиш. Пробвай пак, е съветът ми, но нека спечели доверието ти, не се впускай емоционално в самото начало. Прецени я пак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4c7a4d39e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен не е добра идея да се събирате. Нищо няма да е същото, а и шансът пак да те нарани не е малък. Иска да се върне, защото е над 40 с две деца и никой няма да я вземе на сериозно. Ще си кара само с неангажиращите връзки. А като поостарее още малко и те ще свършат. Отделно, че децата не са малки и няма нужда да го правите заради тях. Живеем в 21 век и това "заради децата" не звучи сериозно. Затворена страница, макар понякога да е трудно да го приемем и осъзнаем.
Ж32

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 50cfd73984
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прочети отново номер 2!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d06c03ea19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От една страна разбирам уважението ти към жена ти.
Но от друга срана излиза, че когато ти си минавал през ада, тя просто си е заминала да се шиба с други мъже, а сега след като си си стъпил на краката отново, тя пак се връща.
Много противна ми изглежда цялата история.
Предполагам преди 16-17 или там колкото са години пред олтара сте казали едни клетви, ако не се лъжа гласяха:
"Да бъда с теб в добро и зло, в болест и здраве, в богатство и бедност и тн. и тн., докато смъртта ни раздели! " а не "докато фирмата ти флаира! "
Аз лично на твое място не бих се навил. Дечица вече си имаш (да са живи и здрави), а за мен лично с това започва и свършва целия смисъл на това да се жениш.
Мисля че отговорите, които ще прочетеш ще са разделини на две групи - "Съберете се" - написани от жени и "Не се събирайте" - написани от мъже.
Също така мисля че много се обвиняваш за всичко - не е възможно да си през деня вол, а през ноща бик. Както сам каза: борил си се за бизнеса, с институции и съдилища, направил си много жертви и това че буквално не си могъл да го вдигнеш от стрес не е оправдание за нея да търси секс на друго място.
Това са моите 5 пари по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6e66d1e66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е така много удобно бегаш ебеш се и после айде при палето щот няма кой друг да те вземе, стига хора на възраст сте вече да сте на по 20 разбирам ама при положение че имате семейство заедно къде е тръгнала. Не съм на твое място и не знам какво е със семейство и неверна жена но едно ще ти кажа. Вие не се обичате любов има първите 2-3 години после остава навик, уважение и общия мироглед в случея семейството. Аз лично бих се събрал с нея заради децата но не бих имал големи очаквания към нея даже никъкви, бих си правил кефа хем с нея хем с други. В крайна сметка тя е избрала да предаде всички вас, като по този начин тя загърбва децата, твоето достойнство и изобщо всичко което сте градили през тези години за какво?
Счупеното колкото и да го лепиш не може да стане като ново, и още нещо ако си чел една и съща книга два пъти ще знаеш че края винаги е един и същ.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 74359c1e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не. Колкото и доводи да има в полза на да се съберете /според теб/, отстрани изглежда, че жена ти се е хванала за теб като удавник за сламка. Това мен лично много ме отблъсква. От немай-къде иска да се съберете, никакав любов няма. Чиста сметка! А ти изглеждаш измъчен, и даже - изтерзан. Предполагам си мислиш - то коя ще ме вземе за сериозна връзка. Има истина в това, сега просто явно никой не търси такива връзки. Навън е Содом и Гомор. Въпреки това, аз на твоя място бих останал сам. Животът си е твой, децата вече не са малки, ще продължиш да помагаш. Доверието между вас вече е заличено, но не като ипотека. Има неща, които не се възстановяват, нито се прощават. Като те гледам ще й дадеш шанс, но това ще обрече на един примиренчески живот, в който ще трябва да се правиш на щастлив. Но много хора го живят. Да си сам се изисква сила, на коята не всеки е способен.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 16c1247201
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никога не прощавай измяната. В най-тежкия момент те е предала, сега отново ти се навира. "Поначуках се, вече ми поизтриха терличката, я си ме вземи отново... " Недей, човече! Ще си плюеш на суратя.
Като твърдиш, че не ти е проблем вече с жените, докато не е късно, направи семейство с друга, но гледай да е по-читава и да не е цинична консуматорка. Може и да намериш такава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 939b111d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не, не се събирай. Жена ти ти е забила нож в гърба, когато на теб са се случили най-големите драми. Тогава тя си е мислила как да си почеше, да не казвам какво. Празноглава гъска. Не мисли, че сега е припаднала от любов, просто си й много удобен. Видяла е, че по-хубав няма.
Трябваше до сега да си намериш някоя сгодна женичка, както е лафът. Проблемът е, че и на този хоризонт не е безоблачно-ако е мома, ще иска дете, ако има деца, ще трябва с тях да живееш и да се занимаваш.
Ти трябва сам да избереш, според своите вътрешни нагласи.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9f791efb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен е хубаво да си дадете шанс, но не бързай да заживявате заедно и да давате надежди най вече на децата си. Пък и мисля, че ще ви се отрази много освежаващо пак да се срещате, да ходите на кино, на разходки извън града и така с времето сам да прецениш дали имаш желание да прекарвате все повече време заедно, дали я обичаш. И накрая вземи решение на база единствено себе си и своите потребности. Защото добрият родител е щастливият родител, без значение къде живее той. Аз като дете на разведени родители мога да ти кажа, че предпочитам да са щастливи поотделно, отколкото да се натискат да живеят заедно в мое име, създавайки отровна среда.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 39b8a73f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Абсолютно не трябва да се връща при теб. Тя опраска който можа и сега се сети, че те обича, ай сиктир с такива евтини номера. Още повече, че ти си се стабилизрал за какво ти е?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9f791efb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Тия гадни, корумпирани нападжии... сигурно са развели много хора. И моя мъж мина през същото. 2 години бяхме под запор, неоснователно. Аз не съм тръгнала да изневерявам на мъжа си, но искам да знаеш, че и на мен не ми беше лесно и няколко пъти бях на косъм да си тръгна. Той през цялото време беше супер нервен и напрегнат, нямаше никакво отношение към живота вкъщи. Или беше в офиса, или по адвокати и щом се прибереше или правеше скандал за всяка дреболия, или лягаше без дума да обели. Много ми тежеше, че никъде не иска да излиза с нас. Беше се смачкал и нищо не му се правеше. Чувствах се безсилна да го разсея от проблемите и да го усмихна. По едно време страдаше и от безсъние и беше станал направо отровен. Черноглед нервак. Не знам, дали ако децата ни бяха големи нямаше да си хвана пътя. Бях си внушила, че не ни обича и че не сме неговото щастие. Но малко, по малко нещата започнаха да се нареждат, запора падна, работата тръгна, а мъжът ми сега дори повече от преди се радва на семейството и на живота, като цяло. Но колко пъти съм си мислила, че не ме обича вече, че вероятно си има любовница, че работата му е приоритет пред семейството, или дори, че е за психиатрия с тия нерви и безсъние и съм била на прага. Вашето лошо настроение ние жените приемаме като лично поражение и когато това състояние се задържи самооценката ни удря дъното, а тогава човек е способен на всякакви глупости. Не я оправдавам, но ако откриваш себе си в написаното дотук я разбирам.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4e3edf13c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ако децата бяха малки си заслужава да рискуваш и да си ежедневно при тях, но те са вече големи и скоро ще литнат от семейното гнездо, тогава ще трябва да общуваш с човек който те е предал в най трудният за тебе момент. Какво очакваш от предател, който отново ще те предаде? Гледай си спокойствието, не се занимавай с предатели!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5558ddffcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Осъзнала е, че котировката й на пазара е под нулата и те баламосва с обичам те и втори шанс. Отрежи я да я заболи, теб малко ли ти беше болката? ! Даже и без жилище трябваше да я оставиш, нека спи при чукачите...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fe6ef6eda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ще се опитам да бъда максимално обективен и за двете възможности пред теб.
Факт е, че те е предала във възможно най-тежкия за теб момент. Също е осъзнала факта, че тъпкачи ще намира винаги, но мъж за сериозни отношение много, много по-трудно на тази възраст в която сте, между другото същото важи и за теб относно жените.
Факт е също, че един вид си и го върнал, ако сега я отрежеш ще и натриеш носа и ще си погалиш егото.
Ако сега се съберете, вече е малко вероятно отново да тръгне по любовници, ще се грижи и старае много повече за теб от преди. Децата ви също ще са щастливи, което само по себе си също не е за пренебрегване.
Ако можеш да приемеш всичко това, че се връща при тебе когато е осъзнала, че няма да намери друг за сериозни отношения, когато трудностите при теб са отминали, когато се е начесала добре (образно казано), тогава действай.
Ако не я приемеш, ще имаш още случайни връзки, секс, но накрая винаги оставаш сам. Жена за сериозни отношения можеш да намериш много по-трудно, а и не съм убеден, че вътрешно го искаш.
Според мен все още обичаш бившата си, но дали ще си щастлив с нея наистина не знам. Също не мисля, че е добър вариант да се съберете, но ти да продължаваш със случайните връзки за секс. Такива неща биха подкопали и без това достатъчно сложните отношения между вас. Според мен не се насилвай с категоричен отговор веднага, известно време се виждайте само като гаджета, ако нещата се получават и се чувстваш добре с нея действай.
Лично мое мнение като мъж, не бих могъл да я приема след цялата тази история, но все пак аз не съм на твое място. Едно е да четеш за тези неща пред компютъра, друго е да си преживял всичко на своята глава. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 637fd826a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Съчувствам ти за загубата на близките ти, авторе, много тъжно! Било ти е тежко, имал си нужда от подкрепа, много ясно че няма да ти е до секс. Но каква е гледната точка на жена ти? Може и тя да се е чувствала отхвърлена, както номер 14 каза. Говори с нея честно и открито и тогава реши дали да се събирате. Сега я използват за секс, но може да си намери някой след време. Ти си сам и какво - не търсиш ли и ти секс, любов, колко жени ще те искат с 2 деца, с бивша жена, плащаш издръжки и ходиш при тях да им помагаш, на тебе по-лесно ли ще ти е да почнеш връзка? Казваш че ти си решил да се разведете, тя не е мислила за развод.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b1dc8f360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз съм жена и много добре те разбирам за терзанията, но честно казано не мога да оправдая постъпката на бившата ти съпруга. Дори и да се е почувствала пренебрегната и самотна, можело е да поговори открито с теб и да се опитате да решите проблема. Изневярата не е хубаво нещо и веднъж случи ли се е твърде вероятно да се повтори отново след време, ако решиш да дадеш втори шанс. Аз също съм разведена причините са две, но доста по различни от твоята. Две години се опитвах да спася брака си, но не успях. Никога не съм изневерявала по време на брака. За тези четири години съм имала един неуспешен опит за връзка, но не скачам от мъж на мъж просто, за да не съм сама. Обърни внимание на думите си: "Три години след развода жена ми имаше връзки с различни мъже". Ти сам можеш да прецениш ситуацията според твоите вътрешни потребности и да си дадеш ясна преценка какво е най-добре за теб. Децата не са малки, разбирам също, че имат нужда и от баща независимо от възрастта си, но те такъв си имат, въпреки развода.
Успех и щастие ти желая, каквото и да решиш! От написаното от теб личи, че си стойностен човек.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4c7a4d39e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторе, взе ли решение? Вероятно ще дадеш втори шанс, въпреки че въпросната не заслужава.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2128dc0ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ако се съберете на принципа да сме заедно, че няма кой друг да ни вземе, ще, адът, който ще настъпи ще ти се стори седемзвезден хотел в Дубай. И сам да останеш, да те светна, че от самота не се умира. Но от липса на свобода и чист въздух в една връзка - да.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cea2d62174
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   По добре се съберете, заедно, и да пробвате/ нищо не губиш.
Чукай я всяка вечер , като един вид отмъщение!
След време, си хвани любовница , но тя да разбере, че ебеш и други.
Бившата ти жена, ако иска да остане с теб значи те обича.
Но никога, недей има вяра на жена / първо мисли за себе си,
На времето ти като си мислил за семейството, то те е предало!
За _това на първо място поставяш себе си.
Ако ти хареса да живееш с бившата, _продължаваш, ако не разделяш се
Точка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4423f9c67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторът. Благодаря ви за отговорите и пожеланията. Човек влиза в такива сайтове, когато наистина е объркан и има нужда от подкрепа или просто да сподели. През тези години осъзнах, че човек не може да си прави планове за нищо, но дори и да прави трябва винаги да има едно наум. До преди да ми се случат тези неща винаги съм мислил, че имам прекрасно семейство, здрави деца, дом, съпруга, която ме обича и аз нея и то безумно, но както се казва - човек, никога не знае какво то чака или къде го чукаш, къде се пука. С една дума - съдба!
След развода можех да замина и да живея в Германия, но останах в България заради децата, много си ги обичам. Истинският родител, ако не може да живее с децата си, трябва поне да е близко до тях и ако имат нужда от помощ веднага да отреагира. Деца от разстояние, нито се гледат, нито се възпитават. Другото е "мижи да те лъжем". За себе си бях наясно, че не искам да създавам ново семейство, нито да имам други деца. По тази причина не тръгнах с разведени жени любов да въртя (те винаги са в очакване), нито пък с необвързани. Може да имам всякакви кусури, но лицемерието и лъжата не са ми присъщи. Просто смятам за безкрайно отвратително един мъж да се възползва от слабостта или неблагоприятното положение на някоя жена само заради секс. Имах дълга връзка, след развода, от 1. 6 м. с жена, която ми е колежка от университета и се познаваме добре, след завършването дирите ни се загубиха, но после случайно ке засякохме. Тя се беше отдала на кариерата си и не искаше да създава семейство и да има деца. Тя е университетски преподавател и по - късно спечели някакъв конкурс и се премести да живее в чужбина. Искрено се радвам за нея! Просто връзката ни се градеше на секс между разумни и зрели хора, нищо повече. След нея не се впуснах да си търся жени, по горе ви казах защо
Бившата ми жена, точно обратното. Тя превъртя нещо. Отказа се да има връзки с женени мъже, вече имаше една такава и видя резултата, не искаше и връзки с ергени, защото не желаеше да ражда повече деца. Затова се спря на разведени мъже. За съжаление за три години, след развода, е била с петима разведени, връзките са и продължавали между 3 и 6 месеци и до там. След като сексуално и се наситят и бият шута, или след време и се обадят пак за секс. Тя обаче нито ги е карала да живеят заедно, нито пък им е искала пари или да и гледат децата, просто е очаквала любов и нежност. Всичко се е свеждало да я почерпят някъде кафе, да я заведат да ресторант и хайде в леглото, ако тя е поставила въпроса за по задълбочени отношения - бягство, а някои дори са и посягалш и са си позволявали доста грубо на моменти да се държат с нея. Самата тя, вчера в събота ми рева и каза, че се чувства отвратително, защото е била страшно лекомислена, просто са я използвали в момент на слабост и страх. "С 200 мъже ли трябва да преспя, за да намиря подходящия" - ми вика - Не желая, никой друг, освен теб. С теб се чувствам сигурна и спокойна. Знам, че остана в България заради нас. Можеше да си уредиш живота по друг начин. Един път не ме обиди, не ме нарече курва, не ме удари, не ми отмъсти. За много неща не съм права и искам да ти се реванширам отсега нататък". Мисля, че е искрена. Аз самият обаче, няма никакви очаквания от нея, нито ще се женим, нито ще и бъда господар или пъдар, нито очаквам чудеса. Въпросът е, че аз превъртам. Огромно количество сексуална енергия съм натрупал. След връзката с колежката си от университета не съм имал друга жена и от около година и половина. Не съм и порно маняк, нито пък съм чикибоец и в момента бившата ми е спасение. В събота бяхме само двамата и говорихме по редица въпроси, ами после цяла нощ правихме секс не я оставих спокойно да спи, но тя беше всеотдайна. Не знам - три пъти свърших. Извиних и се, тя ми вика, ти си баща на децата ми няма за какво да ми се извиняваш.
Децата са ми голяма надежда. Те не са като другите деца. Домошари са и много са добри по характер, ученолюбиви са (пълни отличници), но в никакъв случай не са сухари. Просто искам в дните живот, които ми остават да им помагам, както и колкото мога. Много ни обичат като родители и са привързани към нас. Споделят, говорим, обсъждаме и се надявам да бъдат много щастливи един ден със семейства и хубава професия.
Ами ще започнем начисто с бившата без условия, пък каквото излезе.
Желая ви щастие и много любов

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 637fd826a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторе, благодаря за коментара, рядко се срещат вече хора като тебе, радвам се за вас, бъдете щастливи заедно, от сърце ти го желая!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 34aa887198
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Успех, авторе, нека да е за добро! Н2

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 413b76bca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Пиши пак след 2 месеца, да видим какво става!

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 16c1247201
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторе, напразно си се доверил на долната си глава, без да питаш горната. Грешка си направил. Тя е била всеотдайна в леглото, и сълзите, и всички други представления, за да те върже наново. Тя няма да ти прости, че ти си й простил. Помисли върху това. НИКОГА НЯМА ДА ТЕ УВАЖАВА И ДА ТЕ БРОИ ЗА МЪЖ. Всички подобни случаи са еднотипни и се повтарят до втръсване. Въобще не е трябвало да говориш дори да говориш с нея. Шут - и към бъдното. Сега си зачеркнал възможните ти шансове, като си предпочел по-лекия път, който обаче, води в блатото. И не се оправдавай, че си събрал много материал в тестисите - това не те оправдава.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2128dc0ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Е как не те е гнус да я докоснеш, тя даже и бройката ти е казала... то като сметнеш сама не е стояла. Бая е навъртяла километража, но о - те мъжете били лошите. А тя добрата с вечно вдигната пола! Шило в торба е твоята жена. За какво ще се събирате, заради секса? Ти звучиш отчаяно, това единствената жена на планетата ли е или просто самочувствието ти е под нулата и от типа - няма коя да ми върже. Много жалко. Колко си мислиш, че ще продължи бурния секс? С теб била спокойна - разбирай финансово осигурена. Тя тръпката пак ще си я търси навън. И накрая няма да можеш да влезнеш през вратата от избуялите ти рога. Не те съдя, но ти се чудя. Болен здрав носи, нали си чел приказката.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 12332554d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Авторе, как се развиха нещата!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: caf534e733
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   И на мен ми е интересно как се развиха нещата седем месеца по- късно?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7f4c8b5d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Авторът. Благодаря ви за вниманието и интереса. Всичко е наред. Заедно сме. Тя е много всеотдайна към мен във всяко едно отношение. Развива обаче някаква фобия да не взема да се разболея от нещо и ми готви само здравословни храни. Може би това се дължи на факта, че родителите и се разболяха и ходим само по доктори. Аз съм твърдо до нея. Помагам много, тя вижда всичко това. Просто няма начин сама да се оправи. Нито и натяквам миналото, нито повдигам въпроси за минали работи. Гледаме напред.
Децата са моя гордост. Нямам проблем с тях. Голямата говори вече са следване в Германия. Така животът си тече.
Аз не съжалявам, защото няма по противно нещо от това да унижаваш сама жена с деца, независимо от грешките и. Каквото и да си говорим жената е слабо същество и в определени моменти емоционално нестабилно и ако иска втори шанс трябва да го получи.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c838722b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторе, ти си много добър човек! Напомняш ми на моя баща. Пожелавам ти, спокойствие. Бъдете много щастливи и вървете смело напред заедно!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7637588d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Радвам се за теб, авторе. Много си изстрадал. Дано лошото да е останало в миналото. Макар, че с такава жена като твоята, човек винаги трябва да има едно на ум. Който веднъж те е предал, не заслужава доверие. Но животът си е твой. Успех!

Една жена

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9e07de690e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Истински мъж си! Само силните могат да прощават.

М36

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker