Той си представя секс с други жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той си представя секс с други жени
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1998 пъти
Твърди, че в леглото с мен не, а само когато гледа порно си представя секс с други жени. Почувствах се погнусена и отвратена, това спада ли към графа изневяра. Дайте съвети как да го приема и да не се измъчвам толкова. Става въпрос за просто за момента представа или нещо по-дълбоко? Старая се нищо в леглото да не му липсва, но мисълта, че иска да прави секс с други жени ме побърква. Поредния перверзен олигофрен ли ее или наистина няма защо да се притеснявам? Споделете как възприемате порно актрисите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4e9c0149c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе изрод е тоя, зарязвай го! Едно време какви мъже имаше, топ модели да му се разголят, нямаше да се възбуди, гледай сега кви перверзници са....

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e672d03deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Непознавам приятел който да не си го представя непрекъснато с друга, това е нормално. Ти не си ли срещала някой по красив от твоя с когото да пожелаеш нещо несериозно...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 21dc4ceec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто ставаш и си отиваш, повече няма какво да се коментира

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 39ad709628
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не съм вярвщ, давам го само информативно, според библията е изневяра, защото от новия завет, даже пожелаването на нещо грешно се смята за грях. Прагматично погледнато, въпросът е какви задръжки има и дали би стигнал до секс с други жени докато е във връзка с теб, или всичко ще си остане само във фантазиите му? А това другите мъже как възпиемат порно актрисите не трябва да влияе на преценката ти в твоя конкретен сллучай, макар че жените обичате да се вкарвате в драми.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dfcc6a92ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Че то всеки мъж си представя секс с чужди жени. Обичам жена си, но понякога и аз си представям, че спя с други. Никога не съм й изневерявал, но просто понякога си представям секс с други, какво от това.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c844bdacde
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не го мисли. Не е изневяра и не означава, че иска да спи с други. Просто се "разнообразява". Ако не всички, то повечето от мъжете го правят.
Несъобазително е от негова страна, че ти го е споделил.
Ж29

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d326f9e187
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Гледай за какви глупости си тровиш живота и връзката ви. Тази ревност не е нормална, днес е от някакви виртуални образи, утре ще е от колежката, продавачката, съседката... Почти няма мъж, който да не гледа порно, също и много от жените го практикуват. Когато гледаш порно и се възбудиш съвсем нормално е да си представиш, че го правиш с актрисата там. Да ревнуваш от някакъв виртуален образ си е пълна глупост. Като ти е такъв проблем, зарязвай го и си търси следващия, който ще се прикрива добре и няма да ти споделя подобни неща.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f1d9033dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Моят мъж си представя секс с ВСЯКА!!! жена, която мине покрай него. Така ги оценява. "Става" или "не става". И това е нормално! Ако някой мъж твърди, че не го прави, то или лъже, или има сериозен проблем с либидото. Имам късмета да живея с напълно откровен човек и покрай него разбрах много истини за мъжката психика. Авторке, всички хора фантазират и в това няма нищо лошо. Лошо е, ако спре и теб да те оценява по този начин. Съпругът ми първото, което прави след като се прибере от работа, е да пъхне ръка под роклята ми, за да види с какво бельо съм или... без, което му е любимо. Смешно е да ревнуваш твоя човек от това, че сканира с поглед дупетата на другите мацки или си фантазира пикантни сцени с тях. Мечтата на моя благоверен (която аз сериозно смятам да му осъществя за някой рожден ден) е еротичен масаж от три азиатки и после страстна нощ с тях. Засега му е само мечта, но при първа възможност ще се сбъдне. Аз пък искам една нощ с мулат. Няма никакъв проблем от негова страна, стига да имаме достатъчно пари за екскурзия някъде из Карибите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker