Обсебена ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебена ли съм?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1280 пъти
Здравейте. Ще се опитам да бъда максимално кратка. Момиче на 17 съм. Миналия септември се запознах с едно момче на 21 в интернет. Доста дълго само си писахме, забелязах, че явно иска секс, но това не беше единствената ни тема на разговор. Всъщност не сме навлизали в подробности за това. Искаше да се видим, но аз отказвах, главно защото имаше приятелка (естествено през мен каза, че няма). Разделиха се и се видяхме. Ходихме на кино и през половината време се натискаме. По принцип не бих го направила с друг, но няма да лъжа, че отдавна исках да се срещнем и ми беше изключително симпатичен, а и няколко месеца си бяхме писали преди това. Втората ни среща мина по същия начин. Третия път се разхождахме и си говорихме с часове, забелязах, че доста говореше за бившите си приятелки и намекна, че не иска сериозна връзка. Четвърта среща не е имало. Писахме си още няколко пъти, аз лично съжалявам за пътите, в които съм го търсила, защото имах чувството, че изглеждам жалка и отчаяна. Когато ми пишеше той ме питаше как съм и след още няколко реда разговорите ни приключваха. С две думи-в един момент просто спря да ме търси, аз се бях уморила да чакам да ми пише и след куп изхабени нерви го блокирах навсякъде. Имаше моменти, в които не знаех как ще живея ако спрем да си общуваме. Изби ме на депресия, следях постоянно какви снимки харесва. С две думи бях напълно отчаяна. Мислех, че знам какво е да се влюбиш, но явно съм бъркала това чувство с детското харесване. Та след като го блокирах се успокоих. Пак се сещах за него от време на време и се чудех как съм могла да си помисля, че живота свършва без този човек. С две думи го изтрих от живота си тотално. Е да ама... Наскоро пак се присетих за него. Стана ми интересно какво прави, дали има нова приятелка. Видях, че има нов профил в инстаграм и го последвах от фейк профил, защото неговия беше заключен. Не прие последването няколко дена и махнах поканата. След това го последвах от моя профил, след час той прие и ме последва обратно. Половин час по-късно качи клипче на приятелката си. Въпроса е, че в момента най-вироятно той е в Англия при семейството си за лятото и приятелката му е от там. Би трябвало да се върне есента заради университета и при тези мисли манията отново ме налегна. В значително по-лека фаза, но осъзнавам, че този човек ми липсва. Да, след само три срещи. За това се чудя-влюбена ли съм или обсебена? Моля ви, дайте ми съвет как да се справя с това, не искам историите от началото на годината да се повтарят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: c78d8ccbc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Същата съм. Преди много време се запознах по интернет с едно момче. Писахме си много и излезнахме 1-2 пъти. Вече нямаме никакъв контакт. Той ми игнорира последното съобщение месец март. От тогава не съм му писала, защото виждам, че ако имаше интерес щеше да пише. Макар че си имам приятел от 5 месеца, често си мисля за него. Липсват ми чатовете с него. Според мен сме обсебени от спомени, може би тогава ни е било приятно и затова ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker