Родителите ми не одобряват приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Родителите ми не одобряват приятеля ми
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1741 пъти
На 17 години съм, а той на 19. С него сме заедно от 1 година. С него се срещнахме в една арт галерия. Той ми каза, че откакто ме е видял ме е харесал. Заговорихме се и на мен много ми допадна, сладък е и мил. Започнахме да излизаме и така разбрахме за чувствата си един към друг. Много се обичаме, разбираме се перфектно, имаме еднакви интереси, но той не е българин. От Япония е и нашите не го одобряват. Той не разбира много добре български, но знае перфектно английски, аз също и се разбираме. Когато се обвързахме не казах на нашите за нашата връзка, именно за това как ще реагират. Но накрая събрах смелост и реших да кажа на майка. Всъщност аз и Акио(така се казва приятеля ми, моля без някакви нападки) бяхме заедно и просто казахме на майка ми. Казах ѝ от кога сме заедно. Тя побесня и изгони Акио. Адски гадно ми стана, но после му обясних всичко. Когато останахме двете с майка, тя започна да ми говори с висок тон "Как може да се обвързваш за азиатец? !? ", "Не искам дръпнати внуци! " и тем подобни. Когато баща ми се върна от работа, майка ми му каза за нашата връзка с Акио. Той също побесня, започна да ми вика и да хвърля предмети. Не разбирам какво толкова като е азиатец? И той е човек, нали? Щом се харесваме и обичаме какъв е проблема? Обаче сега не знам как да действам. Не искам да се разделям с него, той също не иска да се разделяме. От два дена не сме се виждали. Казах на нашите, че не съм малка, обичаме се, дори им казах как се срещнахме. Но те пак не се съгласиха. С Акио се чуваме, пишем си, но вече не издържам, искам нашите да го харесат.
Благодаря за отделеното време! Надявам се да дадете някакви съвети какво да направя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 27c02b1f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Да не ти дреме и нашите се дърпаха заради приятелката ми, японка ,но аз им казах че животът си е мой и имам правото да си правя моите грешки. Но в крайна сметка баща ми склони и каза - " нали не е с циганка или туркиня и подобни чер****и " И в крайна сметка имаме две дечица, да малко са дръпнати и баща ми се шегува ,че са като прабългари. :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 813953efaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Между другото японците са едни от най-читавите азиатци. Вашите са някакви тотално незапознати с материята.
Една наша (с жена ми) приятелка българка се ожени за японец, с когото също сме приятели. И трите им деца са дръпнати, но са супер-сладки! (азиатският ген е наистина много силен - няма нищо българско в децата им). Живяха известно време в Япония, след това в Хонг Конг, сега са в Нова Зеландия и догодина смятаме да им ходим на гости.
Големи образи са, и винаги много се смеем като се видим.

За теб пътят е един: ставаш на 18, изнасяш се на квартира с него, учиш и работиш за да се издържате, и като завършиш висше и започнеш хубава работа - подкарвате семейството и децата!

Успех с Акио и не се притеснявай - вашите 100% ще ОМЕКНАТ след появата на първото внуче! ;)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9d8cc9c7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Имаш много ограничени родители според мене, живей си живота и да не ти пука

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4406dc3962
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не позволявай на някой друг да ти отнеме шанса да бъдеш щастлива, дори да са родителите ти. В крайна сметка ти ще си с него, а не те.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a01975e649
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами майката ти и баща ти са расисти. Расистите са хора с предразсъдъци и често с нисък коефициент на интелигентност. Съжалявам, че са ти се паднали такива родители. Нищо не може да направиш, когато не си пълнолетна. Може да излизате тайно заедно. Майка ти направо за внуци взе да говори, все едно ще се ожениш за първия срещнат. :D Смешно е. При простите хора е така.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 94c8a944a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много, много Ви благодаря за съветите! Докато ги четох, усмивката ми не слизаше от лицето, особено на номер 1 и 2.
До номер 5, мисля, че родителите ми наистина са расисти, но... каквото такова.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8d03f28462
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз познавам приятелка(БГ), която е на 25 и е омъжена за кореец, който е на 28 и живеят в Корея и понякога пътуват за Япония и други страни. Симпатична двойка са, радват се на двете си дечица, те пък са големи сладури. Отначало родителите на приятелката ми откачиха като разбраха с какъв се е обвързала, но с времето свикнаха и го обикнаха. Мъжа ѝ е супер поддържан, интелигентен, добродушен, миловиден и приятен човек. Азиатсите попринцип са читави хора, не знам.... Според мен родителите ти ще си променят мнението за Акио. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 402e19445f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Защо ти е те да го харесват? Важното е че вие се харесвате че ти го харесваш след време ако момчето е читаво и връзката ви продължи те или ще свикнат или ако са си просто расисти ти си почти на 18 най лесно е да се изнесеш и никой тогава неможе да те спре НО за сега просто обясни на родителите си че ти искаш да се виждаш с него и да не се караш с тях по този въпрос защото нищо не се знае в живота утре може точно това момче да те разочарова ти си млада и нищо не се знае малки сте и едва живота е пред вас понякога най голямата любов излиза най голямата заблуда затова не се карай с тях на този етап по този повод остави ги да си имат тяхното мнение вие се виждайте и ако е писано да сте заедно след време всичко ще се нареди единствено не прави и грешката след 18 просто да се скараш с родителите си и да се изнесеш ако се обичате и до 20 може така а ако на 18 тръгнеш на пук на мнението им може и да сгрешиш съсипваш едни отношения и ако не е любовта на живота ти ще се окажеш неприятно изненадана от живота не мисли за бъдещето сега и за мнението на родителите си на този етап е важно да се обичате след година две поне ако сте заедно тогава ще опитваш да доказваш или ще си тръгваш важна си ти

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f2a79a0511
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бих казала супер. Звучи много хубаво и за галерията и за това че се обичате. Но ми е супер чудно как така сте заедно от една година, майка ти не го е познавала досега и той още не знае български. Моят приятел, без да живее за постоянно тук вече знае доста български само от разговорите с мен. Бившият ми и той не е българин научи езика за 4-5 месеца. Авторке, редно е да разкриеш малко повече информация.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b443ee18db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке - недей да предизвикваш родителите си, но не преставай да се виждаш с момчето. Постепенно ще свикнат с него.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dbae0107cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Синът на кръстницата ми от няколко години е щастливо женен за монголка. Тя обича приема снаха си като родна дъщеря. Двамата са много щастливи и имат 5 годишен син голям сладур е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker