Обича ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ли ме?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1143 пъти
Здравейте, искам да споделя моята лична драма и да ми дадете вашето мнение, защото се чувствам объркана и не знам какво да правя. Момиче съм на 20 години, имам приятел от 2 години всичко е прекрасно, като изключим моята първа любов. Преди четири години се запознах с него и беше проблем, защото той е с 11 години по-възрастен (да го наречем Н. )Нещата така станаха преди време, че той една вечер ми се обясни в любов и изчезна. Неговият приятел се влюби в мен и искаше да бъдем заедно, но аз обичах Н. и никой друг не ме интересуваше. Мина се време и срещнах моят сегашен приятел, всичко беше цветя и рози бях забравила за Н. Докато миналато лято той не се появи отново дойде при мен пиян и започна да ми обяснява как преди ме е обичал, обаче не можел да бъде с мен, заради неговия приятел. Говорише ми неща, които мечтаех да чуя преди време, но аз не трепнах, защото знаех, че съм във връзка и не е правилно. Но след два месеца започнахме да си пишем постоянно си отговаряхме срещи, накрая не излизахме и така продължаваше до това лято юни месец. Той ми звънна настоя, че иска да се видим и аз се съгласих. Когато излезнахме всичко беше добре говорихме си общи приказки, но той настояваше да го целуна. Не го направих, защото ми е кристално ясно, че е женкар и мисли и използва жените само за секс. Но преди седмица ние отново излязохме. Бяхме в колата му и слушахме любовни песни, говорихме си абе всичко беше много приятно. Накрая се целунахме. Аз бях седнала в него, целувахме се и всичко беше много романтично. Той ме гледаше с едни очи... Все едно искаше да ми каже нещо. Попитах го за преди, дали ме е обичал наистина и той не даде отговор. Каза ми да продължа напред и да си живея живота. След като романтиката свърши той настояваше за секс или свирка и тогава вече се почувствах супер зле. Обичам го от дете и го гледам като Бог, винаги съм го защитавала пред другите, когато са говорили лоши неща за него, а той се отнася така с мен. По принцип обича много са се шегува по гадни начини, но на мен не ми е приятно. В момента ми е много объркано, защото не знам дали наистина той има чувства към мен. Н. е такъв, че ако не му дадеш секс той просто те зарязва и повече не те търси. Обаче имам странно чувство, че аз за него съм по-специална, защото иначе още първият път, когато му отказах да се видим щеше да ме зареже, а той не го направи. Искам съвет или просто да изкажете мнение. Разбирате ли наистина го обичам, опитвала съм да го забравя, но той винаги се поява и ми обърква главата. Казвал ми е, че ме обича, но беше пиян. А сега, когато го питам на трезво не казва нищо. Благодаря ви за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 25261df65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още една нарцистка, която мисли за себе си, изобщо не я интересува човека до себе си и гледа да си начеше крастата! Ами помисли до човека до себе си, защо искаш да накърниш достойнството му? Раздели се с него, пък след това мисли какво ще правиш с "първата любов". Аман от такива като вас, егоисти!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 12143e59dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма как да знаем, не го познаваме.
Какво усещаш ти? Но махни романтиката, думите му към теб, махни своите желания и очаквания към него - как го преценяваш като човек в другите сфери на живота му? Мъжът и жената си личат в любовта по това какви хора са.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker