Несподелена любов към омъжена жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несподелена любов към омъжена жена
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1544 пъти
Така.. Значи моят проблем е, че съм влюбен в омъжена жена. Не сме някакви дечковци, за да кажа, че ще ми мине. Аз съм на 29, тя е на 24. В една компания сме и като се запознахме аз бях обвързан, а тя вече омъжена. Веднага ми хареса още, когато я видях. Красива е и много остроумна. Събираме се често цялата компания и тя е идва с мъжа си. Имат малко момиченце на 1 година. Мисля, че се привързах към нея като гледах отношението към мъжа й и детето им. Рядко може да се види възпитана, грижовна и забавна жена в днешно време. Мъжът й е сякаш пълната противоположност. Пълен грубиян с огромно самочувствие. Мисля, че я тормози. Не мога да си я избия от главата и скъсах с приятелката ми заради нея, но нещо ми липсва кураж да й кажа как стоят нещата, за да не я объркам. Според вас да говоря ли с нея и, ако да, то как?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 965b4940c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Олелеси.. явно момичето е рядко свястно. Бъди настойчив и вратите на Рая ще се разтворят за тебе. А пък ако си прав и за мъжа ѝ, работата ти е почти в кърпа вързана!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 81cd73a4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами не, мисля, че си направил огромна грешка. Съветвам те да не даваш проявление на тези си чувства, защото ще доведе до много неприятна и сконфузна ситуация.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ac97a49cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не. Имай малко уважение към брака.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9041bcdedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вие с тази любов откачихте.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cb9db411bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Приятел, знам как се чувстваш. Остави я, избий си я от главата. И аз съм минал по тоя път.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a414b04b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не те съветвам да се навираш в чуждо семейство. Какъвто и да е мъжът и, щом тя си го търпи, изборът си е неин. А откъде да знаеш-може дори да го обича, въпреки цялата му грубиянщина. Най-много да си изпросиш някой бой от него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a5cfe38a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Действай! Дали ще си ти, или някой друг, но все ще се намери човек, който ще покаже на това момиче какво значи някой наистина да я желае и обича.
А и така или иначе най - късно след 4-5 години от само себе си ще ѝ дойде акъл в главата, че се е обвързала с ужасен човек. Много е глупаво човек да се вкара в задомяване преди 30, защото в повечето случаи се озовава в положението на това момиче - нещастна връзка, но заварена с дете. Сега старите поколения ще ми се озъбят на това изказване, но нека гледат себе си и 'своето време', защото времената се менят, хората също.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3246658c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Пич, не приемай поста ми като заяждане или нещо подобно. Просто ми се иска да ти отворя очите, въпреки, че очевадно доста си хлътнал. Първо, постъпил си глупаво. На 29 си, а си реагирал все едно си на 15. Погледни ситуацията отстрани и сам ще се съгласиш, че не е сериозно да оставиш приятелката си заради жена, която си виждал няколко пъти в обща компания. Ами, ако имахте деца, пак ли така щеше да постъпиш? Второ, ти тази жена изобщо не я познаваш. Мислиш си, че я познаваш, но не е така. Виждал си я няколко или повече пъти в обща компания и толкова. Обикновено, хората в подобни ситуации се държат малко или много различно, за да се харесат на останалите. Някои го правят по-скоро подсъзнателно, други съвсем целенасочено. Както я описваш или по-скоро, както описваш мъжа й, тази жена е от вторите. Да не говорим, че според мен е доста елементарна. Никоя сериозна жена не си взема мъж, тип селяк. За да са заедно, манталитета й е същия, като неговия. Това са нейните разбирания за мъж на място. И трето, може би най-важното, дори и тази жена да е най-свястната на света, ти пак нямаш място там, просто защото е омъжена, освен това си има и дете. Свестните жени си гледат семействата, точно и заради това са свестни. Преди около 3 години аз също бях изпаднал в подобна ситуация, само че в началото не знаех, че жената е омъжена. Засичахме се почти всеки ден, понеже работим сравнително близо един до друг и в един момент осъзнах, че много ми харесва. Реших да разбера повече за нея, но доста време не ми се удаваше. В крайна сметка се оказа, че имаме общи познати от там разбрах, че е омъжена. В тоя момент историята за мен приключи. Продължавам да я виждам често и все още ми претръпва стомаха, когато я срещна, но само толкова. Предпочитам да е щастлива с мъжа си, отколкото да се окаже някоя пчеличка, скачаща от цвят на цвят. Така, че моят съвет е да не си губиш повече времето, а да си потърсиш свободно момиче, на което да държиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker