Да се боря ли за нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се боря ли за нея?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2132 пъти
Здравейте,
На 24 години съм. От дълго време си нямам сериозна приятелка. Излизам с доста момичета, но нищо не се получава с тях
Преди няколко дена ми писа колежка от университета, която се е разделила в същия ден с нейния 4-годишен приятел. Започнахме да си пишем доста и изведнъж дори не разбрах как тази жена ми допада и искам да имам повече от приятелство с нея.
Уговорихме си среща след 2 дена. Започнахме да си говорим и изведнъж тя каза, че е излезнала просто да се разсее като е дала 10-дневен гратисен период на своя бивш, защото проблема бил в него и той трябвало да се осъзнае.
Колкото и да се опитвах да бъда мъж на място, тя е наранена, смята че всички мъже са еднакви и мисли само за бившия си. Излезнахме още един път, всичко беше прекрасно, обаче тя каза да не си правя никакви планове сега, наранена е, все още чака бившия си и той можел да се сети да се поправи.
Както и да е, минаха по-малко от 10 дена, тя отиде и си събра багажа от апартамента където живееха заедно и сега иска да пътува, но сама. Иска да пие, да се радва на живота и да излиза по мъже. Не и се мисли за сериозни връзки. (Днес тя ще заминава за черноморието - странно някакъв нейн приятел ще я кара натам... )
Това, което ми дава надежда, че може нещо да се случи е, че когато нарочно не й пиша няколко часа или цял ден, тя ми пише и се дразни защо не съм й писал. Казва ми, че по всяко време имала време за мен. Дали не е защото е наранена и има нужда от внимание?
Аз имам чувството, че сега тя просто е толкова разочарована, че иска да прави секс с който и падне, а в мен е видяла нещо сериозно и не иска да бърза - поне аз така си мисля. Но по този начин с нейния лек живот сега не ми ли показва, че не трябва да разчитам на нея?
Аз й признах, че искам да имам нещо сериозно с нея - може би затова последните два дена излиза с нови хора понеже съм й разкрил сериозните си планове?
Виждам я, че си пише с много момчета, но твърди, че е страшно сериозна (дали просто не търси да се разсее? )
Дали просто не трябва да се държа приятелски с нея и постоянно да се интересувам от нея като я карам да вижда, че наистина я желая до себе си или да се държа отдръпнато и постоянно да чакам колко означавам за нея?
Убеден съм, че тази жена е страшно сериозна, но дълбоко наранена и се чувства толкова зле, че иска да прави каквото и да е с когото й падне. Искам да я спечеля по някакъв начин, но се чудя как да й покажа, че трябва да си даде още един шанс и че съм наистина по-добър от предишния й
Ще бъда много благодарен за съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 502e969d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си струва. Не те харесва. Всичко, което казва е оправдание за да не ти каже директно, че не си за нея.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a5a90e9180
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако искаш да имаш нещо с тази жена, спри да я търсиш и го изиграй все едно си загубил интерес. Отговаряй й с голямо закъснение на съобщенията, постарай се да разбере, че сваляш други жени, бъди формално любезен в стил "вече си ми само приятелка" и т. н
В момента тя те възприема "сериозно" и ще те прави на маймуна да й се доказваш безкрай, докато накрая евентуално "благоволи" да ти пусне. Това е поведение на жена, която има доста ухажори и си прави каквото поиска с тях, с цел да си повдига самочувствието с това колко мъже я желаят, и така да докаже на себе си или/и на бившия си колко е желана. Постоянно ти пуска кукички като ту проявява интерес, ту се прави на незаинтересована, държейки те на "полусъединител" и в постоянна готовност.
Спри да играеш нейната игра и започни своя. Твой ред е да си незаинтересован и недостъпен. След като тя започне да усеща, че те изпуска вероятно ще прояви настъпателност и ще започне усилено да те търси. Това е момента да правите секс... колкото по-бързо, толкова по-добре. След това вече... ти ще си шефа във връзката.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0f4ce24542
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   "Обичам бившия си, дадох му няколко дни да ми изпълни прищевките, но той не го направи, затова сега отивам да лапам чужди пениси"

Въобще не се занимавай с тази жена. За съжаление ти звучиш доста отчаян и е нормално да се поддадеш на нейните манипулации и да имаш някакви илюзорни надежди. Тя очевидно те възприема като кошче за емоционални отпадъци и нищо повече. Спри да ѝ пишеш, спри да общуваш с нея, не се занимавай с нея. Работи над самочувствието си и мъжествеността си (въобще не звучиш мъжествено с тази отчаяност). Прави неща, които те кефят и които искаш да правиш и които повишават качеството ти на живот. Вземи си готини дрехи, обувки, посещавай неща, които те кефят, спортувай нещо. Прави си кефа, с прости думи. Жените като видят мъж, който се кефи на собствения си живот, инстинктивно биват привлечени от него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 90ec6ed6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Тя в прав текст ти е казала, че чака бившия си. Ако си толкова сигурен, че тя е сериозно момиче, то трябва да знаеш, че сериозните момичета не могат от днес до утре да преодолеят сериозната си връзка и да се впуснат в нова.
Когато едно момиче скъса с приятеля си, то има нужда от потвърждение, че още е привлекателно и желано от мъжете и за това търси компанията им. Но това не значи, че е преодоляло бившия - точно обратното - търси секс, комплименти и ухажване от мъжете, за да го преодолее.
Според мен сега тя не те приема като потенциален партньор, а просто като някого, с когото да си губи времето и да се чувства желана. Един вид си храни егото. Още повече, че ти си направил грешката да и признаеш, че я искаш за нещо сериозно. Колкото и да си готин, най-вероятно в момента въобще не и е до това.
Моят съвет е, ако искаш да я спечелиш, и покажи, че няма да я чакаш вечно. Нека тя да види, че си имаш живот извън отношенията ти с нея - че се забавляваш, че имаш приятели, обожателки и така нататък. Ако постоянно и висиш на врата и и обясняваш колко е хубава, колко я искаш и т. н., шансът да и станеш интересен е 0%. Ако обаче тя види, че си мъж на място и не и тичаш след ****, а си прекарваш супер без нея, има вероятност, след като се наживее и преодолее гаджето си, да се сети за теб.
Просто сега няма смисъл да се занимаваш - даже и да ти пусне, и да влезете в някаква връзка, няма да извлечеш нищо от това - ще те приема като отдушник и заместител.
Най-добрият начин да се бориш за нея е да се бориш за себе си. Не се фиксирай върху нея и тя сама ще дойде. Не казвам да я заебеш - просто не бъди като кученце, което тича след нея. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 641147fe5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Значи сега тя е ураган от емоции. Със сигурност още обича бившия си, който вероятно още не е бивш със сигурност. Със сигурност иска да му отмъсти, затова се хвърля "на случайни". Ако толкова твърдо си убеден, че я искаш, трябва да чакаш. Остави я да се успокои, но не я изпускай от поглед. Възможно е да се върне при приятеля си, но ако се раздели окончателно, ще ти даде шанс. Бъди мил и търпелив. Обаче ако го подкара през просото, направи си повторна преценка.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f47b5da0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Продължавай да и обръщаш внимание, но бъди сдържан. Опитай се да обърнеш нещата, нека тя те търси, но ти бъди на линия, което не означава да отговаряш на минутата и да захвърляш всичко, с което си се заел. Не настоявай за нови срещи, преценявай момента, в който тя иска да се видите. На срещите не говори за сериозните си намерения, болшинството хора се стряскат когато им заговориш за дългосрочни взаимоотношения дори когато самите те ги търсят. Сега тя е попарена от предишния си, нормално е да не вярва на никой друг, че иска сериозна връзка, не вярва и на теб, а доверието не се гради с приказки и декларации. Твоята задача е да я провокираш да говори и да я оставиш да се изприказва, тя не търси съвети, тя иска да я изслушат и да проявят съчувствие и разбиране. Не повдигай темата за бившия, а ако тя сама заговори се въздържай от оценки и осъждане, подготви се психически, че тя ще се завръща отново и отново към бившия, надявай се това да е само в мислите и. Да казвам ли, че ако не правите секс всичко ще приключи за месец, сексът не ти гарантира успех, но е важен катализатор за старта на нова връзка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a1164bee36
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

7.   Иска явно да си чеше.... Не виждам защо се занимаваш с нея. Като се държи като отвързана, по-добре не се занимавай. Иска да получава внимание от теб, защото явно знае, че я искаш - затова се дразни като не й пишеш. Покажи й, че не си кученце, което ще тича след нея. Или да се взима тя в ръце или да хваща гората.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 499133e12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   ОТ АВТОРА : Всичко е много прекрасно когато съм около нея, обаче тя реши да се върне при бившия си. Минаха тези 10 дена, уж замина на море и там да се разсейва и като се върне да пътува с мен, обаче онзи се сети да й пише и тя отново се разтрепери и иска да бъде с него....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker