Дали иска нещо истинско? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали иска нещо истинско?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1481 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 19 години. Скоро се разделих с приятеля си с който бяхме 1 година и 9 месеца заедно понеже беше доста агресивен към мен и бяхме доста различни. Не сме стигали до сексуални отношения и съм девствена. От скоро се започнах да излизам с едно момче което е на 25. Някак си той ми даде смелост и ми отвори очите да скъсам с приятеля си, но въпроса е в това че с него започнахме да изпитваме симпатии един към друг а се познаваме от години. Той има доста голям сексуален опит и дори е имал доста връзки а аз не. Казва че иска вече нещо сериозно и че не би постъпил с мен както бившия ми приятел, но се чудя поради факта че той имаше няколко тежки периода през който сменяше доста момичета всеки ден. Но после му се случиха разни неща и се кротна и се осъзна та въпроса ми е мислите ли че той найстина би се осъзнал и би пойскал нещо сериозно или му е за секса? Знае че съм девствена казва че не е проблем и че вече иска нещо сериозно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 48801bb0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само времето ще покаже, недей бърза да правиш секс с него и така ще разбереш

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1b4f09fd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето - това е разликата между женското и мъжкото мислене. Тя още не се е целунала с него, но иска пълни гаранции за женитба, деца, семейство, дом и т.н. Всичко това обобщава с термина "истинско". Той - просто е привлечен от нея, иска секс, но също присъствието ѝ, общуването, приятното преживяване. Той далечни планове няма, иска теб тук и сега. Така са устроени мъжете. Дали ще съумееш да превърнеш този съвсем искрен стремеж в "истинско" или не зависи от самата теб. Но има няколко гарантирани начина да не успееш. Първият от тях е да му поискаш гаранции. Вторият е да си стоиш девствена.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 36241cb9db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   2, до някъде е така, но и не е така. Някъде по средата е истината.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4959194414
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до 2: Това са само свестните момичета, но и те се поддават понякога. Масата момичета не са като авторката. Правил съм секс с десетки момичета на първа среща. Сега като съм по-възрастен вече ми е кофти за поведението ми на младини, но е факт - жените понякога са по-големи сексуални опортюнисти от мъжете.

до авторката: Вероятността този човек да се е променил е малка, поне съдейки по себе си. Може би към 30-те и след ще се осъзнае, поне при мен така стана. Ти си преценяваш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a98811f673
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Сексът не е ли нещо истинско? Ако се замислиш, по-истински е от абстрактни понятия, като любов. Ако имаш предвид дългосрочни отношения, на вашата възраст не се знае, какно ще ви дойде на акъла след 5 минути, ти питаш, дали ще иска да останете заедно, докато смъртта ни раздели.

Дядо Торбалан

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 96e5dd000f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мъжете често ще ти кажат това, което искаш да чуеш.
Истината може да разбереш само от действия.
Според мен ако преди е сменял момичетата и за напред ще ги сменя. Човек, който ползва жените като носни кърпички.. често си избира неуверени жени, защото са по-податливи. Ти също ми изглеждаш несигурна в себе си. Не бързай да си лягаш с него, излизайте но се пази.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 17872ef6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко започва от секса. Това дали ще завърши с него зависи и от двамата партньори. Но няма ли секс - няма любов, няма семейство, няма другарство. Изключвам платоничните и детски любови, говоря за реалността.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1fc24e075f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма гаранция. Но според мен тук въпросът не е дали ще те остави след секса, а дали е такъв тип човек - ебач, плейбой или нещо си там.
Няма как да разберем дали ще те остави, защото за самото оставяне за един нормален човек може да има много причини. Има някои неща в поведението и отношението му, от които можеш да си направиш някакви изводи обаче. Ако е коректен (не ти връзва тенекии, не те мотае), ако те показва пред приятелите си, ако те търси често, а не от дъжд на вятър и ако разговорите ви не се въртят само около секс, флиртове и вдигане на самочувствието, то тогава може би е точен човек. Не казвам, че тези неща не ги прави и такъв, дето ще те изчука и ще те остави, но има една последователност в държанието на човек, който има сериозни намерения към теб и тя се изразява в изброеното. Общо взето ебачите не се занимават дълго време с жена, която не им пуска, но и това не е гаранция, не важи за всички.
Това, което мога да ти кажа от личен опит, е че е най-добре да съдиш за това как ще постъпи в бъдеще, по това как е постъпвал в миналото. Ако е бил с много жени за кратко е много вероятно и ти да станеш част от статистиката му. Не вярвай много-много на такива "кротвания". Ако е ебач, едва ли ти ще си тази, която ще го промени.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b038abc41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм на 28 и съм девствена, защото не искам да играя на тото с чувствата си, прекалено силно чувствам, за разлика от много хора, които чувстват само на думи.
Така и ще си остана.
Нагледала съм се, и съм се наслушала на грозни неща, които не желая да допускам до себе, защото докоснеш ли се до мръсотията, ставаш мръсен, дори, и само като жертва на мръсотията.
Няма гаранции при хората, авторке, множеството е от лицемери, лъжци, страхливци и неосъзнати за истински важните неща - хорица.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e39ea5c12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Една година и девет месеца сте били с приятеля ти и не сте правили секс! . Хмм, това е една голяма лъжа. Много девствени станахте вече, това е отчайващо.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 32bffb9caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ако бях бог, щях да влея повече разум в човешките кратуни още от най-ранна възраст. Или щях да премахна удоволствието от секса, така щяха да се размножават само осъзнатите индивиди. За твоя случай мога да кажа - където е текло, пак ще тече.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 71ca313331
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Времето показва. Няма друг начин, никой не идва в живота ти с подписано обещание. Действията говорят по-силно от всички думи. Настоящият ми приятел е и първият ми сексуален партньор. Той не е бил точно играч, но не е отказвал на момичета по купони. Момичета е имало доста. Имал е тежко минало, след една загуба е спрял да обича и да търси сериозни отношения. Забавлявал се е, така ще обобщя любовния му живот. За сметка на това беше болезнено откровен с мен, но също така беше мил. Тръгнах с него някак на шега, той дори не ме попита. Не исках да ходя след него, нямах никакви надежди, мислих за момента, живях тук и сега, този младеж ме караше да се смея през цялото време и го харесвах. Темата за секса я повдигнахме само веднъж и то когато му казах, че съм девствена. Не ме е притискал. След три месеца лежахме голи между чаршафите и изживявахме мечтата. Три години по-късно му готвя вечеря и го чакам да се прибере от работа. Никак не мисля дали след още три ще нося детето му, всичко се случва, сегашният момент ми харесва и затова продължава. Не мисли толкова далеч в бъдещето, нещата са изключително прости, а ти се опитваш да влагаш една излишна мисъл, която е товар. Ако го харесваш, бъди с него, ако му вярваш, довери му се, ако искаш да правите секс, правете. Утре всичко е възможно, няма гаранция за каквото и да е било. Ако сега всичко е наред и вземеш определено решение, по-късно трябва да знаеш, че всичко случило се е по твоя воля и си имала удоволствието да си изживееш момента. Момиче, не всички мъже са агресивни към приятелките си, не съди за бъдещите по предишните.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker