Моята невъзможна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята невъзможна любов
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1063 пъти
Здравейте! Историята ми е доста дълга, но тъй като няма на кого да споделя пиша тук. От доста време се ровя в такива сайтове и чета разни истории, и реших да напиша и аз своята, за да получа подкрепа и съвети от вас. Преди 8 месеца се запознах с мъж с 10 години по-възрастен от мен а аз съм на 16, също така е разведен. Всичко започна в едно кафене когато и двамата започнахме да се споглеждаме тайничко. Бях с най-добрата си приятелка и решихме да му пратим покана за приятелство и тогава той потвърди моята и започнахме да си пишем. Минаха около 2-3 месеца доста се опознахме и решихме да се обвържем, обаче аз направих най-голямата грешка- изневерих. Тога всичко приключи минаха 4 месеца и пак започнахме да пишем тога той ми даде 2-ри шанс и исках да му докажа, че няма да повторя своята грешка. Така и стана карахме си я добре разбрахме се перфектно, обаче никой освен приятелите ми не знаеха за нашата връзка, докато не се обвързахме сериозно и тъй като тук в нашето населено място е малко сложно и трудно за живеене хората започнаха да говорят, защото бил по възрастен от мен и бил женен и разведен и нашите, също са против и не ме разбират. Но откакто погледите ни се засякоха усетих нещо, което никога не бях усещала. Имала съм и предишни връзки, но това беше различно не знам защо. Разбираме се чудесно, много рядко се караме, споделяме си, плакали сме заедно, смеели сме се заедно, всеки път е до мен. Заряза работата си и приятелите си заради мен. Всеки път ме е защитавал, когато се скарам с нашите той е бил до мен подкрепял ме е. Защо всички съдят хората по миналото им.? Защо са толкова несправедливи? Нима те не са изпитвали обич? Това че има недостатъци не означава, че е лош човек. Искам да продължа с него, но как като нямам подкрепа нашите не ме разбират, приятелките ми ме предадоха и ми остана само той. Имало е моменти в който съм се обръщала към психолози за съвети, защото просто не знам на кой да споделя проблемите си и историите си. Моля ви, дайте ми съвет. Знам, че ще има и хейт, но всичко което написах до тук е съвсем истинско.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 23dcde5c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е моментът сега да водиш връзка с толкова голям човек. Само на 16 си. Сега ти е времето да учиш, да се развиваш, да си живееш живота и да трупаш опит. Когато си на 26 примерно, да си с мъж на 36 изглежда много по-нормално, отколкото сега, затова родителите ти не подкрепят връзката ви. Ти навлизаш в годините, когато искаш да експериментираш и да се забавляваш, дори и да не ти изглежда така, а той е в годините, когато вероятно вече мисли за създаване на семейство и сериозни взаимоотношения. Не сте един за друг и е редно, за да сте щастливи в бъдеще, всеки да продължи по собствения си път сега, а след време не се знае какво е отредила съдбата за вас.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2b053601fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Не е моментът сега да водиш връзка с толкова голям човек. Само на 16 си. Сега ти е времето да учиш, да се развиваш, да си живееш живота и да трупаш опит. "

Напротив точно сега и е времето да създаде трайни отношения, твоя съвет да се пусне по-течението знаем на къде води.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker