Приятелката ми е вманиачена в задника ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми е вманиачена в задника ми.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2131 пъти
Малко ми е конфузно докато пиша това. Приятелката ми е вманиачена по задника ми. Първо гадже ми е, между другото, макар да минах 20-те години. Преди тренирах бягане, и до днес тичам от време на време, и имам доста развити и оформени мускули на краката и задника. Докато горната част на тялото ми общо-взето е нормална и нямам големи ръце или гърди. Така... значи, като сме вкъщи постоянно ме стиска по гъза и ме пошляпва. Не че имам нещо против, и аз я щипя, и така се започва... сещате се как приключва всичко. Понякога го прави докато сме навън. Примерно вървим по главната и ако не я държа за ръката, тя ме хваща за гъза. Веднъж я питах няма ли да е добре да тренирам малко за ръце, гърди, гръб, че да има баланс, отговора й беше не, не ми пука за тях и ме стисна за бедрата и задните части. Не се оплаквам и нямам нищо против, НО, всичко това ми е странно и неразбираемо защото цял живот вярвах, че жените харесват големи бицепси или широки рамене, а аз съм слаб заради бягането, но с оформени крака и гъз. Все си мислех, че няма да ми харесват тялото. В същото време аз, както всички мъже, харесвам от женското тяло най-много дупето и гърдите. Мислех, че те харесват друго. Имам познати които ходят на фитнес, за да ги харесват жените и тренират само горна част на тялото. Гърди, ръце. И си мислят, че с бицепса ще впечатлят. В заблуда ли живеят тези хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: a31dee8968
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ееееее. Толкова мъже (вкл и ти) се захласват по женски задници - няма проблем. Сега една жена се прехласва по твоя - пълен потрес. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6adb6b4802
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Без да те видим, трудно да преценим поведението на поприятелката ти. Даже ми идва едно крайно мнение, че може би тя има гейско съзнание, но това си е просто конспирация, без да има достатъчно информация. Получи се рима, трябваше да го публикувам в "Проза и литература". :D Разбира се от задник до задник има разлика, независимо дали е женски или мъжки. Всеки си има вкус, както някога е казало едно куче.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c193af4448
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, аз съм мъж и съм проучвал тези въпроси. В смисъл сериозни проучвания, чел съм изследвания в официални научни журнали с много участници. Жените харесват и им се отразява добре оформеното мъжко тяло по-абсолютно същия начин както и на мъжете добре оформеното женско тяло, причините често да не си признават са психологически, но няма да навлизам в тях. Най-важния параметър който прави впечатление на жените са широките рамене което включва и широк гръб и широк гръден кош, после тясна талия и после стегнати, но малки дупе и бедра и развити прасци. Дори да има едно или две от тези неща независимо кои, то жената ще е доволна и щастлива. Хората от фитнеса не са заблудени, просто са се фокусирали върху различни части от тялото от тези които си развил ти с бягане.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cad8d695da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена съм. Обожавам добре оформени мъжки дупета. Да си ги гледам и постисквам, няма насищане :D Тъй че, авторе, хора всякакви. Със сигурност има жени, които си падат по бицепси, или плочки, или гръдни мускули. Но има и такива като мен и приятелката ти. Кефи се, на нея гаранция, че й е много гот.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 81c3c56e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз го правя с моя приятел, той ми отвръща, смеем се, забавно ни е. Не мисля, че има проблем. Всички хора сме различни и харесваме различни неща.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 09cef48773
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Радвай се, че те обича какъвто си и е секси за нея. Аз лично не харесвам мъже с бицепси, изобщо не може да ме впечатли

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 26fe6fb487
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правил ли си секс с "нея"? Да не се окаже някой травестит?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 841f1d5412
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хахха това ме разби

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6c252f02bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Тоз пък н 7 хахаха
Страшно ми харесва добре оформено, мъжко дупе. И доколкото знам, на повечето жени ни харесва. Възбужда ме много да го стисна там и притисна към себе си. И Не, не е подсъзнателно желание да му го... както намеква н 3 (чела съм и аз и съм се скала със сълзи) а именно той да ми го и аз да го притискам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 755dc35943
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Въпрос на вкус, аз харесвам дълги стегнати мъжки крака, но за съжаление по наште географски ширини са рядкост. Повечето мъже тренират основно горната част и забравят за съществуането на краката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker